j230455 03.02.11, 16:23 Pokazywanie reklamy jako niby wideo z miejsca tragedii świadczy o braku zasad moralnych i głupocie . Wstyd. Dla mnie to szmaciarstwo a nie dziennikarstwo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: def Re: Wjechał do rzeki. Ludzie nie zdołali go urato IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.02.11, 16:44 co za debil umieścił taką reklamę przed materiałem filmowym?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opos Re: Wjechał do rzeki. Ludzie nie zdołali go urato IP: *.183.130.186.dsl.dynamic.eranet.pl 03.02.11, 16:49 To fakt, masz rację. Wydarzyła się tragedia bo zginął człowiek a tu jakaś przygłupia reklama z roześmianym pedałem ubranym na czerwono. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pismak reżymowy Re: Wjechał do rzeki. Ludzie nie zdołali go urato IP: *.nyc.res.rr.com 03.02.11, 20:43 Jestem tu nie po to by was informować ale by na was zarabiać. Odpowiedz Link Zgłoś
marillion73 Do pierwszego wpisu 04.02.11, 00:56 Video raczej na odwrót, powinno skłonić do myślenia innych kierowców, którzy jeżdżą nie bacząc na warunki, umiejętności itd. Co do tego ma jakaś moralność? Źle coś z tobą? Odpowiedz Link Zgłoś
marillion73 Re: Do pierwszego wpisu 04.02.11, 01:02 Jeśli masz na myśli reklamę pod video, to robi to automatycznie program komputerowy więc nie wiem czym się tu podniecać. Przed dziennikiem telewizyjnym reklamy są tak debilne, a potem mówią o tragediach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden no tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 17:40 nie ma winnych... To komputer umieszcza debilną reklamę... to robot zabija ludzi w afganistanie... A moralność.... Umarła wraz z Bogiem..... Odpowiedz Link Zgłoś
j230455 Wjechał do rzeki. Ludzie nie zdołali go uratowa... 04.02.11, 10:01 To włącz sobie to wideo, zamiast relacji z wypadku zobaczysz "radosną" reklamę , bynajmniej nie na temat - o to mi chodzi. A swoją drogą takie pojęcia jak "moralność czy "etyka" są w dzisiejszych czasach coraz bardziej abstrakcyjne dla wielu... Odpowiedz Link Zgłoś
marillion73 Re: Wjechał do rzeki. Ludzie nie zdołali go urato 04.02.11, 11:44 Oglądałem ją trzy razy i żadnej reklamy nie widziałem (chyba że mi coś totalnie na oczy poszło albo usunęli), a teraz video jest niedostępne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden widocznie jesteś kretynem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 17:41 który nie odróznia reklamy od matariału zasadniczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Wjechał do rzeki. Ludzie nie zdołali go urato IP: *.netcominternet.pl 04.02.11, 20:49 facet uderzyl w nie naprawiona barierke po poprzednim wypadku o ile mnie pamiec nie myli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wjechał do rzeki. Ludzie nie zdołali go urato IP: *.play-internet.pl 04.02.11, 22:19 No, to może by się tą sprawą zajął wójt Zając,przecież to jego gmina.Trzeba poszukać winnego za taki stan rzeczy.Skoro był tam już wypadek,to trzeba było zabezpieczyć to miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś