Dodaj do ulubionych

Kaspersky Lab Polska - Praca

09.03.11, 19:43
Byłem na rozmowie w tej formie i nie zrobili raczej na mnie dobrego wrażenia.
Czy jest ktoś kto również był na rozmowie?
To raczej fajny casting a nie rozmowa, szukają nie wiadomo kogo i czego, a najlepsze są te siksy pijące kawę a tacy potencjalni kandydaci mają za nie robić hehe.
Pensja też żałosna
Obserwuj wątek
    • Gość: zainteresowany Re: Kaspersky Lab Polska - Praca IP: *.prenet.pl 09.03.11, 22:02
      Ja ide w piatek na drugi etap, wiem że zarobki są mizerne ale od czegoś trzeba zacząć a jak na częstochowę to nie są takie złe
      • Gość: Ciekawy Re: Kaspersky Lab Polska - Praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.11, 22:49
        Jakie sa zarobki jesli mozna wiedziec?
        Pytam z ciekawosci?
        • Gość: ciekawski_3 Re: Kaspersky Lab Polska - Praca IP: *.xdsl.centertel.pl 09.03.11, 22:53
          Ponoć 1200 na okresie próbnym i później 1500. Potrzebują jedną osobę, a wybierają z kilkudziesięciu :) Życzę powodzenia na pewno komuś się uda.
          • Gość: zainteresowany Re: Kaspersky Lab Polska - Praca IP: *.prenet.pl 09.03.11, 23:14
            na papierku moze i tak ale napewno po okresie probnym wiecej placa niz 1500
            • Gość: ciekawski_3 Re: Kaspersky Lab Polska - Praca IP: *.xdsl.centertel.pl 09.03.11, 23:38
              nie wiem możliwe, zależy tez komu, teraz często nie ma równouprawnienia :)
    • Gość: Autor Re: Kaspersky Lab Polska - Praca IP: 89.174.100.* 10.03.11, 08:26
      Raczej dobrego wrażenia nie da się zrobić na kimś kto był w.... "Byłem na rozmowie w tej formie", ponieważ to poważna Firma :). Na casting zapraszam do "mam talent"
      • Gość: ciekawski_3 Re: Kaspersky Lab Polska - Praca IP: *.xdsl.centertel.pl 10.03.11, 20:53
        Poważna firma? Ha ha, ale się uśmiałem. Ciekawe czy Ty taki nieomylny? Pewnie nie, tylko u kogoś się widzi. To właśnie pokazuje o tym jak się podchodzi do ludzi. Pensja śmieciarza wymagania z kosmosu. Skoro taka poważna firma to dlaczego często są tam przyjęcia? Tylko mi nie mów że firma się rozwija. Żałosne
        • Gość: ....? Re: Kaspersky Lab Polska - Praca IP: *.2.142.141.tvksmp.pl 10.03.11, 21:16
          Nie rozumiem, po co aplikowałeś do tej żałosnej "formy", jeśli wszystko tam takie beznadziejne?
          Otwórz swoją firmę, ogłoś się Prezesem i zacznij zatrudniać ludzi za 3000...

acha!
          I odszczekaj "pensję śmieciarza"... - znam jednego i życzę sobie tyle zarabiać....
          Odrobinę pokory młody człowieku, bo wymagania olbrzymie, a w zamian.... hmmmm?
          • Gość: ciekawski_3 Re: Kaspersky Lab Polska - Praca IP: *.xdsl.centertel.pl 10.03.11, 21:26
            ja też znam jednego co tam pracował i mówił że prędzej wystąpi w tańcu z gwiazdami niż tam wróci. Jeśli wszyscy tam czepiają się o coś takiego jak forma zamiast firma to współczuję. Gdybyś był taki inteligentny to zauważyłbyś że te litery są obok siebie na klawiaturze. Wiesz co to znaczy pokora? Czy pokora polega na ściąganiu tylu ludzi na jedno miejsce i wyśmiewaniu się? Jeśli tak to ja dziękuję że żyję w takim kraju. Nigdzie nie ma idealnie ale tak jak traktują się ludzie w tym kraju jest żałosne. Ja tego nie zmienię, ale mam prawo się wypowiedzieć, ponieważ to miejsce do tego służy. Pozdrawiam
          • Gość: ciekawski_3 Re: Kaspersky Lab Polska - Praca IP: *.xdsl.centertel.pl 11.03.11, 00:38
            widzisz kolego taki mądry jesteś, zwracałeś mi uwagę o formę zamiast firmę, a sam słowo aha napisałeś jako acha. Słownik ortograficzny się kłania. Fajnych pracowników ma ta elitarna firma. Sam w swój dołek wpadłeś :)
            • Gość: ... Re: Kaspersky Lab Polska - Praca IP: *.xdsl.centertel.pl 11.03.11, 11:19
              Pracowałem w tej firmie. Zwolniłem się bo ta firma jest żałosna. Zarabia tam tylko "wywyższający się typu co to nie on" okularach w dziale technicznym i Prezes, który w podwórku obok ma firmę ITXON. która rozprowadza oprogramowanie, więc większość zamówień wychodziło z Kaspersky Lab do Itxon, wiec Prezes zarabiał dwukrotnie i jego.
      • Gość: dziubas Re: Kaspersky Lab Polska - Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.11, 13:52
        Czy w naszym kraju najważniejsze jest czy ktoś piszę z błędami lub czy ktoś zrobi literówkę ??
        • Gość: ciekawski_3 Re: Kaspersky Lab Polska - Praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.11, 14:52
          widocznie dla tych z tej firmy to jest właśnie najważniejsze i to jest żałosne
          • Gość: ...? Re: Kaspersky Lab Polska - Praca IP: *.2.142.141.tvksmp.pl 11.03.11, 19:26
            1. ...odpowiadam na Twoje "zarzuty" odnośnie "aha" i "acha"... - rzuć okiem z łaski swojej:
            filolozka.brood.pl/aha-czy-acha/
            2. Do tego by zauważyć jakie literki leżą wokół siebie na klawiaturze wcale nie potrzeba inteligencji, wystarczy dobry wzrok...

3. Jeśli odnalezienie poprawnej pisowni wyrazu acha/aha zajęło Ci 3 godziny, to rzeczywiście do pracy w której wysyła się setki e-maili raczej ZUPEŁNIE się nie nadajesz;

4. "Gdybyś był taki inteligentny" zauważyłbyś, że używam formy bezosobowej - dlaczego zwracasz się do mnie jak do mężczyzny ? ? ?

5. Współczuję braku pracy, bo wiem jak o nią ciężko - ale proponuję cały zapał włożyć w jej szukanie a nie wypisywanie bzdur na forum tym bardziej, że wcale nie jesteś tak anonimowy jak Ci się wydaje...
            • Gość: ciekawski_3 Re: Kaspersky Lab Polska - Praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.11, 19:47
              dzieki za rade prace juz mam od dawna jak jeszcze robiles w pieluchy, a twoja firme mam w dupie (celowo twoja) :) a pisal bede bo nie znosze takich burakow i cwniakow
              • Gość: ...? Re: Kaspersky Lab Polska - Praca IP: *.2.142.141.tvksmp.pl 13.03.11, 21:39
                Kolejny wpis i kolejny dowód że się nie nadajesz...
                ...nie potrafisz nawet czytać ZE ZROZUMIENIEM - jestem kobietą i nie mam własnej firmy - za to bogate doświadczenie zawodowe...
                "Buractwa i cwaniactwa" nie będę komentować....
                • Gość: ciekawski_3 Re: Kaspersky Lab Polska - Praca IP: *.xdsl.centertel.pl 13.03.11, 22:22
                  ciekawe, gdybyś była mądrzejsza to już dawno dałabyś spokój, a nie czepiała się o "formę" i ogólnie prowadziła ten głupi dialog, ale to nie w twoim stylu? W takim razie ja będę mądrzejszy skoro ty nie potrafisz. Współczuję współpracownikom i żegnam.
                  • Gość: ...? Re: Kaspersky Lab Polska - Praca IP: *.2.142.141.tvksmp.pl 14.03.11, 22:26
                    ...szkoda że się pożegnałeś, bo powoli zaczęłam się uzależniać...
                    Pozdrawiam...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka