Dodaj do ulubionych

Częstochowski PIS rozjechany

01.04.11, 00:10
Po wywiadzie jaki przewodniczący klubu radnych PIS -Gawroński udzielił telewizji TVS częstochowski PIS został całkowicie rozjechany. Brak argumentów w dyskusji był porażający.
Szkoda.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Częstochowski PIS rozjechany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.11, 20:00
      Platformiany jegomość zwany Kułakowskim mścił się za przegrane wybory w Blachowni,więc nie odpowiedział na pytanie Gawrońskiego, kto w SLD go wspierał,że jako PO-wiec dostrał posadę w TV Orion,należącą do Szczuki z SLD. Widać było brak profesjonalizmu w prowadzeniu tego programu.Nie wiem,czy dobrze zrobili,że go przyjęli z powrotem.
    • Gość: (gość portalu) Re: Częstochowski PIS rozjechany IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.04.11, 22:24
      Uważam ,że Przewodniczący Gawroński to bardzo przyzwoity człowiek.Jest mi przykro,że takich ludzi tylko dlatego ,że nie są mówcami poddaje się krytyce. On jest jednym z tych polityków którzy wierzą ,że można i trzeba zmieniac rzeczywistośc. Pan Artur Gawroński to człowiek z zasadami,który pracuje na rzecz naszej społeczności. Polityków o takiej skromności powinniśmy szanowac a nie ośmieszac.Pozdrawiam
      • Gość: Jan Re: Częstochowski PIS rozjechany IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.11, 22:37
        Jakość lokalnych polityków można porównać :
        pjnczestochowa.pl - tam ciekawe materiały filmowe z ostatniej częstochowskiej konferencji PJN.
        • rowan_bean Re: Częstochowski PIS rozjechany 03.04.11, 13:02
          pislam jest rozjechany, a p(nę) (się) j(ak) n(ajwyżej) to szkoda też komentować!
          Takie zebrania to widziałem w pop pzpr, a może nawet na wyższym poziomie!
          Poseł Migalski lekko chyba nieświeży był!
          Może się mylę, ale jeśli wygląda tak codziennie, to dziękuje pięknie!
          Formę taką to prezentuję po długim weekendzie podczas którego akurat czterech moich znajomych czterdziestkę świętuje!

Ogólnie przed wyborami należy stwierdzić, patrząc na formę ugrupowań politycznych!

"... w gównach leżymy ..."
          • Gość: gosc Re: Częstochowski PIS rozjechany IP: *.play-internet.pl 03.04.11, 15:06
            Jeśli chodzi o PJN,to wydaje mi się,że pan Domagała nawołuje do zwolnienia ludzi Wrony z Urzędu Miasta, według niego,ci co jeszcze pracują,są koalicjantami z SLD.Prawda jest taka,że to ludzie Wrony w największym stopniu zajmują te stanowiska.Sprytny Wrona odpowiednio ich pozabezpieczał. Jak będę mia ł czas, napiszę dokładnie -jak.
            • Gość: gosc Re: Częstochowski PIS rozjechany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.11, 19:20
              Co do Artura Gawrońskiego, to uważam,że jest to najlepszy radny poprzedniej i obecnej kadencji.Tak twierdzą również niektórzy radni miejscy, co jest rzadkością. Pan Kołakowski wie o tym doskonale i starał się śmiesznym atakiem wytrącić go z równowagi, pan Artur jest ponad to. On niczego nie mówi na zapas i bez udokumentowania. Jego cechą jest przede wszystkim szczerość. Wykazuje ją na każdym kroku.Żeby nasze miasto miało takich radnych ,jak pan Gawroński, na pewno inaczej by dzisiaj wyglądało.
              • Gość: ricardo.53 Infamia PiS-u trwa nadał . IP: 193.138.241.* 03.04.11, 19:45
                Tylko aby Pan A.Gawroński pamiętał, by nie zapraszać do Częstochowy takiego popaprańca jakim jest Jarosław Kaczyński, to nawet i polubię tego radnego jako społecznika - nie polityka.
                • Gość: obserwator Re: Infamia PiS-u trwa nadał . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.11, 21:45
                  Ja też go uważam za bardzo dobrego radnego, bardzo pomógł moim znajomym,, którzy byli w trudnej sytuacji, dwa lata temu.Kilkuletnie starania o pomoc u ówczesnego prezydenta nie dały żadnego efektu.Dopiero pan Gawroński pozytywnie załatwił problem. I to wiecie w jakim czasie? 2 tygodni. Wielki szacunek mam dla tego człowieka. Pan redaktor zaszkodził nie tylko sobie takim sposobem prowadzenia rozmowy, widocznie był to jego "zły dzień". Więcej szacunku dla ludzi, którzy dobrze działają na rzecz miasta.
                  • jolka19771 Re: Infamia PiS-u trwa nadał . 04.04.11, 10:26
                    Pan Artur, choć jest przyzwoitym człowiekiem to nie ma argumentów na obronę tezy: że PIS jest w koalicji z SLD. Dla Miasta można zrobić wszystko ale należy wcześniej otwarcie powiedzieć to społeczeństwu. Widziałam ten wywiad i szkoda , że to Pan Artur się tłumaczył a nie szef PIS.
                    • Gość: autor Re: Infamia PiS-u trwa nadał . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.11, 13:09
                      Jakoś nikt nie mówi o koalicji ze Wspólnotą. A oni przecież zajmują najwięcej miejsc w Magistracie i spółkach komunalnych. Widać, kto na tym forum wszystkich pozostałych uważa za koalicjanta.Czy praca w UM pani Pawłowskiej nie jest tego przykładem? Juz dawno powinna opuścić urząd. Jadczyk,Guła,Sobuś, czemu nikt tego nie kwestionuje? Czyżby pan Matyjaszczyk zawiązał z nimi koalicję?
        • Gość: ja Re: Częstochowski PIS rozjechany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.11, 13:11
          Nie mów chłopie,że ciekawe, sa po prostu denne,jak cały ten pjn, który do jednej windy można zmieścić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka