Gość: Goga IP: *.177.22.93.adsl.snet.net 20.07.04, 15:06 Zauwazylam ze zawsze przed miesiaczka mam obiawy zapalenia pechaza moczowego , lekaze faszeruja mnie antybiotykami i nastepnego miesiaca sytuacja sie powtaze , moze wiecie co to jest ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_martini Re: Pomocy!!!!!!!!!!! 20.07.04, 15:51 Tez tak miewam, ale mam na te okolicznosc kulke homeopatyczna i wszystko znika, zanim na dobre sie rozpocznie. Kiedys tak mi sie zdarzalo po miesiaczce, teraz przed, ale niezbyt czesto. Masz objawy zapalenie pecherza, czy zapalenie pecharza? To roznica 16%VOL 22%VAT (very przepraszam za chwilowy brak polskich ogonkow) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goga Re: Pomocy!!!!!!!!!!! IP: *.177.22.93.adsl.snet.net 20.07.04, 16:20 No mam chyba zapalenie pecheza , okropne uchucie , zdaza mi sie nawet siusiac krwia o zgrozo , i powtaza sie to regularnie co miesiac a codowny lek Furagin nic nie pomaga , antybiotyki zreszta tez , wybieram sie do ginekologa moze on cos poradzi bo od kilku miesiecy strasznie cierpie, Pa Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: Pomocy!!!!!!!!!!! 20.07.04, 16:25 Hm, no skoro jeszcze nie bylas z tym u ginekologa... A robili Ci moze posiew na bakterie w moczu? 16%VOL 22%VAT (very przepraszam za chwilowy brak polskich ogonkow) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goga Re: Pomocy!!!!!!!!!!! IP: *.177.22.93.adsl.snet.net 20.07.04, 16:41 No robili mi posiew na bakterie w moczu i chyba cos bylo bo dostalam antybiotyk ktory mi troche pomogl ale wiem ze za miesiac bedzie to samo Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: Pomocy!!!!!!!!!!! 20.07.04, 16:46 Mozesz sprobowac kulek Mercurius 15CH kiedy poczujesz pierwsze objawy. Kulka pod jezyk, trzymac az do rozpuszczenia, odpuscic sobie jedzenie co najmniej 15 minut przez i po, unikac miety i kofeiny przez jakis czas. Zaapliku sobie 3 kulki co 15 minut, jesli objawy ustapia, to dobrze, nie powtarzaj, dopoki nie bedzie ponownego pogorszenia - chodzi o to, zeby nie przedobrzyc. Jesli 3 dawkach nie bedzie poprawy, to znaczy, ze lek nietrafiony, ale majac minimum objawow trudno cos wykombinowac 16%VOL 22%VAT (very przepraszam za chwilowy brak polskich ogonkow) Odpowiedz Link Zgłoś