Dodaj do ulubionych

Jerzy Palka z Czestochowy

IP: *.ab.videon.ca 27.03.01, 01:45
Poszukuje Jerzego Palki z Czestochowy. Jest nauczycielem fizyki z
wyksztalcenia, kiedys uczyl w szkole podstawowej w Zarkach (woj.
czestochowskie). Ma zone Natalie, syna Dominika, oraz brata Adama (technik
dentysta). Jerzy chodzil do LO Sienkiewicza i potem byl na WSP w Czestochowie.
Bedzie mial chyba 43 lata, blondyn, niebieskie oczy, 180 cm wzrostu.

Prosze mi dac znac jesli ktos cos o nim slyszal lub go zna. Uprzejmie dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: Jerzy Palka z Czestochowy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 12:40
      Na ul. J.Lechonia 17 mieszka Ania Palka, moze to jego corka?!Radze sprawdzic.
      • Gość: Ania Re: Jerzy Palka z Czestochowy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 21.09.01, 10:58
        Po co podajesz adres. Lepiej podaj swoj.
    • Gość: stock Re: Jerzy Palka z Czestochowy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 22:10
      Człowieku, daj sobie już spokój z tą Pałką!
    • Gość: rob Re: Jerzy Palka z Czestochowy IP: *.gco.dialup.connect.net.au 08.10.01, 12:59
      Czy wciaz szukasz J.Palki?
      Znam adres jego rodzicow.Tak na marginesie to nie Ty miales strone
      antypalkowska na necie?
      • Gość: internet Re: Jerzy Palka z Czestochowy IP: *.powersurfr.com 10.10.01, 07:10
        Czy mozesz mi przyslac ten adres na e-mail: jan_opach@yahoo.com

Co do strony to nic o tym nie wiem, mozesz mi przeslaw http to sprawdze co to
        wogole jest.

Pozdrowienia,

j.o.
        • Gość: rob Re: Jerzy Palka z Czestochowy IP: *.gco.dialup.connect.net.au 10.10.01, 10:55
          Troche obawiam sie podawac Ci ich adres poniewaz nie znam Twojch zamiarow.Jak
          zamierzaszto wykorzystac ? Jestes jego przyjacielem czy wrogiem?
          • Gość: internet Re: Jerzy Palka z Czestochowy IP: *.registrar.ualberta.ca 10.10.01, 21:36
            Pracowalem z Jurkiem w szkole w Zarkach przez 2 lata; on uczyl fizyki, a ja wychowania technicznego. Potem
            wyjechalem do Stanow i urwal mi sie z nim kontakt. A ty jak go znasz?

Pozdrowienia,

j.o.
            • Gość: rob Re: Jerzy Palka z Czestochowy IP: *.gco.dialup.connect.net.au 12.10.01, 08:47
              Czy dostales e-mail ktory wyslalem 11.10?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka