Dodaj do ulubionych

Master Cars - odradzam

04.06.11, 11:52
Witam,
W ostatnim czasie na groupon.pl pojawiła się oferta nabijania i czyszczenia klimatyzacji. Otóż skorzystałem z tej propozycji. Zapłaciłem (idiota ze mnie) i co i nic mi nie zrobili, nabili sprawdzili szczelność wszystko okej, a klimatyzacja jak nie działała tak nie działa. Z personelu który tam pracuje tylko jeden taki niski gość wie co z czym się je ale mimo tego wyjechałem z niesprawną klimą. Zdecydowanie nie polecam, a kto jeszcze nie skorzystał niech wybierze inny serwis.
---
Częstochowa - moje miasto!
Obserwuj wątek
    • green_eyed_girl Re: Master Cars - odradzam 04.06.11, 17:58
      Nie wiem, czy dobrze przeczytałeś szczegóły oferty. Za 69zł nikt Ci klimy nie naprawi. Jeśli nie działa, to poszła chłodnica, sprężarka albo milion innych elementów. Za Groupon mieli Ci tylko odgrzybić i nabić klimę, a nie naprawić. Zrobili, co do nich należało.
      • Gość: jerzyk Re: Master Cars - odradzam IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.11, 02:47
        Kobito ... jak sie nie znasz to siedź w kuchni.
        • green_eyed_girl Re: Master Cars - odradzam 05.06.11, 07:44
          Ośmielę się zauważyć, że znam się lepiej, niż niejeden "chłop".
          • Gość: kierowca roweru Re: Master Cars - odradzam IP: *.play-internet.pl 05.06.11, 08:07
            Niestety każdy musi zrozumieć ,że klimatyzacja jest sprawna jak samochód ma 4-5 la i jest mało eksploatowany.Ale jak samochód ma ponad 5 lat i przejechanych ponad 1oo 000 km to wszystko się psuje i klimatyzacja także.Mało kto potrafi zrozumieć że faktyczna ilość przejechanych km w samochodach sprowadzanych z zagranicy może być różnica.A gorące dni dopiero przed nami.
            Zresztą nie przesadzajmy 10 lat temu wiele osób też jeżdzilo samochodami i nikt nie wydziwiał a
            oczywiście każdy ma prawo wymagać bo to ludzka rzecz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka