Dodaj do ulubionych

Kochajmy się

06.08.11, 22:37
To samo samobójstwo świadczy o braku miłości
Obserwuj wątek
    • Gość: daj pokój Re: Kochajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.11, 22:59
      j.w.
      • jowitka.col Re: Kochajmy się 06.08.11, 23:43
        Troche za pózno, zlamano juz tyle serc, tyle zaistniało zła,że piekło już napewno jest przepełnione, więc zamawiajcie sobie kolejke. Połowe życia ludzie marnują na głupoty. Ja nie rozumię dlaczego ktoś nosi buty na szpilkach, jak można w tym chodzić i poco?
        • Gość: Maniek Re: Kochajmy się IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.11, 07:52
          jowitka.col napisała:

> Troche za pózno, zlamano juz tyle serc, tyle zaistniało zła,że piekło już napew
          > no jest przepełnione, więc zamawiajcie sobie kolejke. Połowe życia ludzie marnu
          > ją na głupoty.

Jeśli piekło jest przepełnione to diabły powinny zwiększyć ilość dusz na gar ze smołą tak jak to robią na ziemi w więzieniach. Trzeba tylko częściej mieszać żeby się duszyczki nasze kochane nie przypaliły

Połowe życia ludzie marnu
          > ją na głupoty.

Jedni chodzą co niedziele do kościoła co ja uważam za głupotę, a inni głupotą nazywają moje wyjazdy na ryby czy małe zoo w domu.

Ja nie rozumię dlaczego ktoś nosi buty na szpilkach, jak można w
          > tym chodzić i poco?

Zapytaj jakiejś kobiety na pewno Ci powie :)!

Według mnie w szpilkach lepiej wygląda łydka poprzez udo aż po sam tyłek.
          • Gość: słoneczko poranne Re: Kochajmy się IP: *.play-internet.pl 07.08.11, 10:23
            Czym się rożni lewe ucho od prawego i które jest lepiej kochane.
          • the-only-bodzio Re: Kochajmy się 07.08.11, 10:48
            a czym się różni naiwność od głupoty Maniek?Głupota to różne odcienie braku wiedzy,braku kojarzenia faktów i kierowanie się popularnymi sądami.Nie pozdrawiam.
            • hr.poniemirski Re: Te, bodzio! 07.08.11, 12:13
              the-only-bodzio napisał:
              <Głupota to różne odcienie braku wiedzy,braku kojarzenia faktów i kierowanie się popularnymi sądami.>

I kto to mówi?

Z szacunkiem dla nieoczadziałych
              hr.j/w
              • Gość: nn Re: Te, bodzio! IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.11, 12:32
                czy ten zgon nie jest posrednio zwiazany tym rzadem i jesli tak to ktora to juz ofiara
            • Gość: Maniek Kochaj mnie Bodzio IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.11, 13:06
              bez względu jaki jestem, kim jestem i jakie mam wyznanie. Wiara Twoja Ci to nakazuje! A z tego co widzę na słowo ,,maniek" reagujesz jak mucha na ... albo byk na czerwoną płacht. Jest kilka postów nie mojego autorstwa a podpisane ,,maniek" a Ty już się spinasz i obrażasz. Mam nadzieję że swoich nerwów nie przelewasz na tych co masz najbliżej pod ręką.

the-only-bodzio napisał:

> a czym się różni naiwność od głupoty Maniek?Głupota to różne odcienie braku wie
              > dzy,braku kojarzenia faktów i kierowanie się popularnymi sądami.Nie pozdrawiam.

Czy głupotą mogę nazwać zjawisko iż mimo faktów część społeczeństwa nadal twierdzi że bóg stworzył człowieka w dniu szóstym i obala teorię ewolucji??

Może lepiej dzisiaj nie czytaj tego coby Ci z nerwów żyłka śmierdząca nie pękła. Masz święto wyjdź na ulicę i nieś misję którą w dniu chrztu kościół Cię obarczył. Tylko pamiętaj dobrym słowem i dobrym uczynkiem a nie jak to na forum czynisz bo możesz dostać po kufie jak się komuś Twoje metody sprzeczne z idea biblii nie spodobają.
              • the-only-bodzio Może Cię nie kocham Maniek 07.08.11, 21:45
                Ale wiem ,że uwielbiasz kosić trawę w niedzielę .I przez to Cię nie lubię.Czy niewierzący mogą przyjąc teorię o ewolucji i dlaczego ten problem ich gryzie.Przecież życie na ziemi jest cieniem życia wiecznego.Tylko to trzeba umieć dostrzeć.W Polsce kult Maryji jest silniejszy od kultu Ducha Świętego, dlatego boli różnych wyznawców .Dlatego Jahwe nie ma Maryji.Pan Bóg stworzył po to człowieka ,by obalał teorię ,że jest człowiekiem.Bez wdawania się w pierdoły.Że Bóg był prędki w działaniu, bo stworzył też niewiastę.Bo sodoma i gomora z zwierzętami by było.A siódmego podziwiał swoje dzieło .I Tobie życzę jak masz zapylać na trawniku ,odpoczywaj.
          • jowitka.col Re: Kochajmy się 07.08.11, 22:17
            A czy noga musi ładnie wyglądać, niby poco i dla kogo, cała przyroda klamie, bo życie jest bardzo ciężkie, ale piekne slonce i kwiaty to rekompensują , czyli oszustwo jest wszedzie. Ktoś kiedyś powiedzial: jak nie może być mądrze i dobrze, to chociaż niech bedzie ladnie". No i o czym tu mówic?
            • Gość: do leo Re: Kochajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 09:12
              Nie wysilaj się - tu się nikt nie kocha
              • Gość: maniek Re: Kochajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 22:30
                Nie masz racji- tu się wszyscy kochamy
                • Gość: ooo Re: Kochajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 23:06
                  No kochajmy się
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka