Gość: makomar IP: *.wsp.czest.pl 20.05.04, 07:53 Jakieś 4 lata temu JOPR zmienił nazwę na Jurajska Grupa GOPR. Czy redaktorzy wielkiej "GW" o tym nie mają pojęcia.....? dla nas ludzi gór taki drobiazg jednak bardzo smutny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adach Re: Wypadek licealisty na Jurze IP: *.net-serwis.pl 20.05.04, 22:58 nieprawda...bylem tam,na tej wycieczce.przysiegam.wlasnie wrocilem do domu.tez tam zjezdzalem,dwie osoby przed nim.i nieprawda jest ze ma uszkodzony kregoslup poniewaz mial robiana tomografie i wszystko jest OK.naprawde.TRZYMAJ SIE ŁUKASZ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Re: Wypadek licealisty na Jurze IP: *.acn.waw.pl 21.05.04, 16:19 adaszek ma racje ja tez jestem uczestnikiem tej wycieczki i wkurzam sie strasznie jak gazety pisza akie bzdury tylko po to zaby zrobic sensacje. nie wierzcie im nigdy bo 3/4 z tego tekstu to nie prawda. 3m sie łukasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoda Re: Wypadek licealisty na Jurze IP: *.acn.waw.pl 21.05.04, 16:22 No coz...media zawsze cos pokreca...chlopak ma 17 a nie 16 lat i jest moim kumplem z klasy...nie byla to szkola przetrwania tylko wycieczka szkolna, pozatym ma zlamane tylko rece w nadgartkach i nic wiecej...i na dodatek spadl z gora 5 metrow a nie z 10 i nie na skalki tylko na trawe... ehh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kusza Re: Wypadek licealisty na Jurze IP: *.itpp.pl 21.05.04, 16:23 nie wierzcie we wszystko co pisza w gzecie. polowa tego tekstu to nie prawda az smiac sie chce jak to czytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adach Re: Wypadek licealisty na Jurze IP: *.net-serwis.pl 21.05.04, 22:23 wogole media klamia i zeruja na ludzkim nieszczesciu...a tego z JOPRU czy GOPRU z tym zachodnim nazwiskiem to bym wy***bal na zbity pysk,za tej jego opinie...bo malo w nich prawdy bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziunia Re: Wypadek licealisty na Jurze IP: *.net-serwis.pl 27.05.04, 19:27 yyyy zeczywiscie te gazety klamia! Mój brat byl na tej wycieczce i uwiezcie mu na slowo co powiedzial!a co powiedzial to jest napisane w tresci opini adach! Odpowiedz Link Zgłoś