69basiula 03.04.12, 14:40 Niespodzianka z pewnoscia ogromna dla rodzicow Karola.Prezent prosto 'z serca'.Nie potrzeba wiele by sprawic radosc komus i jednoczesnie sobie.Brawo za pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: He HE Re: Na sprawdzianie szóstoklasistów napisał o jab IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.12, 15:03 Dobre zdjęcia. Na niektórych rozpoznałem łobuzów :) Odpowiedz Link Zgłoś
0marko Na sprawdzianie szóstoklasistów napisał o jabłe... 03.04.12, 16:19 napewno da sobie rade w zyciu, jak nic zostanie ciastkarzem w jednym z Czestochowskich marketów,ma bardzo ambitne plany na zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kieroFca Dziennikarz już nie zdał ... IP: 91.210.242.* 03.04.12, 17:30 Gdzie taka dziennikarzyna widzi jedną szkołę na ulicy ( może nawet na skrzyżowaniu ), a drugą prawidłowo wybudowaną przy ulicy Worcella. Widać są różne szkoły w tej naszej Częstochowie ;(( Gdyby ten dziennikarz spojrzał w krzywe zwierciadło, to pewnie wypatrzy tam krzywą szkołę dla prostych ludzi ;)) Óccie sie dzieci, to zostaniecie dziennikażami ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
rybaplywa Na sprawdzianie szóstoklasistów napisał o jabłe... 03.04.12, 17:45 jakoś tak dziwnie chłopak to powinien napisać wątek z samochodami lub coś o motocyklach ale żeby o jabłeczniku?Chyba coś nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
quasi-modo Re: Na sprawdzianie szóstoklasistów napisał o jab 03.04.12, 18:33 POWODZENIA DZIECIAKI . Trzymajmy za nich kciuki . Przecież to nasza przyszłość . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska do rybaplywa Re: Na sprawdzianie szóstoklasistów napisał o jab IP: *.w82-122.abo.wanadoo.fr 03.04.12, 19:34 Tak jak dziewczyna moze napisac na temat samochodow,tak chlopiec moze tez interesowac sie cukiernictwem.Nic nie widze dziwnego w wybraniu tematu.Moj syn po studiach,zonaty ,uwielbia gotowac dla rodziny,przyjaciol i jezeli mozna sprawic przyjemnosc komus to nie widze potrzeby krytycznych uwag.Wlasnie banalne jest by chlopak pisal o samochodach,ten wyroznil sie jest bardziej orginalny i o to wlasnie chodzi by sie wyroznic .Jestesmy w epoce ze kobiety sa pilotami ,lekarzami,wiele zawodow jest dla nas dostepnych,dlaczego wiec chlopiec nie moze lubiec gotowac,lub piec ciasta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa baba Re: Na sprawdzianie szóstoklasistów napisał o jab IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.12, 15:16 ile otrzymał punktów? Odpowiedz Link Zgłoś
kawalerka5 Na sprawdzianie szóstoklasistów napisał o jabłe... 03.04.12, 20:40 A pani dyrektor SP 40 nazywa się Mędrzyk -panie "dziennikarzu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Na sprawdzianie szóstoklasistów napisał o jab IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.12, 15:26 Napisz opowiadanie o tym, jak KTOŚ zrobił miłą niespodziankę .... a nie jak TY zrobiłeś niespodziankę swoim domownikom. Gdzie czytanie ze zrozumieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.N. Re: Na sprawdzianie szóstoklasistów napisał o jab IP: *.partyzantow.trustnet.pl 04.04.12, 20:58 on nie pisał o sobie tylko opisał jakiegoś chłopca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do N.N. Re: Na sprawdzianie szóstoklasistów napisał o jab IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.12, 14:00 "- A ja opowiadanie o jabłeczniku, który upiekłem rodzicom - dodał Karol Czerwiński." Jak dzieciak ma czytać ze zrozumieniem jeśli rodzić nie potrafi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.N. Re: Na sprawdzianie szóstoklasistów napisał o jab IP: *.partyzantow.trustnet.pl 13.04.12, 22:46 Rodzic potrafi i dzieciak też tylko pan redaktor przekręcił, że nie pisał o kimś tylko o sobie. Pytanie do Ciebie drogi gościu czy to jest takie ważne, że piszę o sobie czy opisuje drugą osobę? Liczy się pomysł. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 69:) 69????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.12, 13:40 69basiula taki nick wiele mówi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 69basiula Re: 69????????? IP: *.w82-122.abo.wanadoo.fr 04.04.12, 17:07 Masz wyobraznie,ale spokojnie to tylko numer mojego departamentu w ktorym mieszkam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pod wrażeniem Re: 69????????? IP: 91.210.242.* 04.04.12, 17:13 Do 69basiula. A RIKI TIKI TAK to robią powyżej, czy poniżej Twojego apartamentu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 69basiula Re: 69????????? IP: *.w82-122.abo.wanadoo.fr 04.04.12, 18:11 DEPARTAMENTU -to nie moja wina ze mieszkam w tak erotycznym DEPARTAMENCIE nie apartamencie.Cos mi sie wydaje ze to was podnieca. Na tym koncze ta dyskusje ktora nic nie ma wspolnego z artykolem na ktory odpisalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha Moj wnuk napisał o ksiedzu i o kościele. IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.12, 21:39 oczywiście pozytywnie i zaraz po egzaminie został doktorem. Odpowiedz Link Zgłoś
herb46 Re: Moj wnuk napisał o ksiedzu i o kościele. 04.04.12, 23:44 gratulacje dla wnuka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yes Re: Na sprawdzianie szóstoklasistów napisał o jab IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.12, 09:35 Widać,że są jeszcze na świecie 13-letnie dzieci,które nie muszą palić i pić ....itd..Mają kulturalnych rodziców i żyją na poziomie.Żadnej ujmy nie przynosi chłopakowi posprzatanie mieszkania czy gotowanie.Żenująca jest tutaj ta dyskusja ...... dorosłych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezłe Re: Na sprawdzianie szóstoklasistów napisał o jab IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.12, 13:57 Zapraszam na osiedle zobaczysz co porabiają te dzieciaki. Zobaczysz jak wyglądają elewacje dopiero co odnowionych bloków. Usłyszysz jaka łaciną się posługują. > Widać,że są jeszcze na świecie 13-letnie dzieci,które nie muszą palić i pić .. > ..itd..Mają kulturalnych rodziców i żyją na poziomie.Żadnej ujmy nie przynosi c > hłopakowi posprzatanie mieszkania czy gotowanie. DOBRE ALE SIĘ UŚMIAŁEM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yes Re: Na sprawdzianie szóstoklasistów napisał o jab IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.12, 14:16 Znam z gimnazjum takich baranów ,którzy śmieją się z każdego i wszystkiego .To chamstwo żeby dyskutować i podle obśmiać trzynastoletniego chłopca z podstawówki. Zabolało cię prostaku określenie" kulturalnych rodziców " i nie możesz tego przeżyć !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezłe Re: Na sprawdzianie szóstoklasistów napisał o jab IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.12, 15:12 Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Mądre słowa. Czy ja tutaj "obśmiałem trzynastoletniego chłopca"? masz problem z samym sobą czy z czytaniem ze zrozumieniem? pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rap huligani ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.13, 08:43 Zapraszam na osiedle zobaczysz co porabiają te dzieciaki. Zobaczysz jak wyglądają elewacje dopiero co odnowionych bloków. Usłyszysz jaka łaciną się posługują. > Widać,że są jeszcze na świecie 13-letnie dzieci,które nie muszą palić i pić .. > ..itd..Mają kulturalnych rodziców i żyją na poziomie.Żadnej ujmy nie przynosi c > hłopakowi posprzatanie mieszkania czy gotowanie. DOBRE ALE SIĘ UŚMIAŁEM. Jeżli chłopak potrafi posprzątać mieszkanie czy gotować to wspaniale gorzej jeśli jest wandalem. Drodzy rodzice pilnujcie swych pociech bo oni nie są anonimowi podobnie jak internet Osiedle znowu pełne "dzieci które nie musza palić i pić " naiwność nie zna granic. Sprząta się rano porozbijane butelki po alkoholu - skąd one się biorą ? Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Re:chuligani ? 20.06.13, 16:26 Rap napisał : "Osiedle znowu pełne "dzieci które nie musza palić i pić " naiwność nie zna granic. Sprząta się rano porozbijane butelki po alkoholu - skąd one się biorą ? " Z mojego doświadczenia w wielu gimnazjach wynika , że w każdej klasie jest ok 25 % leni , chuliganów i przygłupów - czasem to trzy w jednym . i jakoś szkoły nie potrafią , nie chcą skutecznie ich spacyfikować i zachęcić do pracy . No cóż , to skutek rządów w oświacie tzw postępaków , czyli tych od " postępowej " , " nowoczesnej " oświaty . Skoro jest tak źle , to trzeba tych postępaków odsunąć od władzy . Odpowiedz Link Zgłoś