Dodaj do ulubionych

Chiński Market

07.04.12, 13:20
Zajżałam dziś do Marketu Chińskiego ( kiedyś Merkury)- i stojąc koło kasy byłam bardzo zdziwiona że żaden z płacących klijentów nie dostawał paraganu. Oczywiście pani stukała kwotę na kasę ale paragony nie były drukowane ???
Obserwuj wątek
    • Gość: realista Re: Chiński Market IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.12, 13:32
      ha, ha to dalej kupujcie ten syf u kitajców a oni i tak podatków u nas nie płaca!, ja proponuję aby ci wszyscy co zasilają kasę dyskontów, hipermarketów, chińczyków niech tam się zgłoszą po swoja emeryturę, bo mali i średni przedsiębiorcy muszą płaci straszne podatki i ZUS-y i już nie wyrabiają więc niedługo zamkną swoje firmy i nie bedzie miał kto zasilać państwowej kasy!
      • Gość: olka Re: Chiński Market IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.12, 20:23
        Ty nie kupujesz u kitajców ale mogę się założyc że w Twoim domu na 10 losowo wybranych przedmiotów 8/9 będzie od "kitajców'
        Takie realia "realisto"
    • Gość: TYM do ullek2 IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.12, 18:17
      wiec sam widzialeś na wlasne oczy jak kupujacy olewaja podstawowa zasade sprzedazy ale sam mogles cos kupic by pozniej wezwać Straz Miejska to psoste prawda..
      • Gość: do TYM Przeczytaj to jeszcze raz co napisałeś IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.12, 20:38
        Ale zażałam przebija wszystko.
    • Gość: do autorki Re: Chiński Market IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.12, 20:21
      ullek2 napisała:

> Zajżałam dziś do Marketu Chińskiego ( kiedyś Merkury)- i stojąc koło kasy byłam
      > bardzo zdziwiona że żaden z płacących klijentów nie dostawał paraganu.

a czy stojac koło kasy i widzac jak "klijent" nie odstaje paragonu, zrobiłas cos z tym???
      • Gość: ullek2 Re: Chiński Market IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.12, 21:19
        To że chiński właściciel nie daje paraganów nie dziwi mnie tylko że polski klijent nie woła a jak kupuje u mnie wodę za 1,50 to i owsze
        • Gość: aaaanka Re: Chiński Market IP: 31.42.3.* 07.04.12, 22:55
          klient, zajrzałam-rak po polsku- klijent?, zajżałam-kobieto nie pisz po chińsku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka