Dodaj do ulubionych

Sytuacja pod D.H centrum przed koncertem.

07.05.12, 01:47
Na początek chciałem pozdrowić miłych panów w czarnych strojach z czerwono-niebieskimi barwami. Byli oni na tyle mili że mimo iż z ich ust wylewały się słowa BBJ Raków RKS, znaleźli czas na powitanie kibiców Włókniarza Częstochowa. Tak nie mogli się doczekać tego spotkania, że zatrzymali autobus na przejściu dla pieszych. Kibice CKM'u niestety nie mieli ochoty na inteligentne pogawędki na temat obecnej sytuacji geopolitycznej w Zjednoczonych Emiratach Arabskich z "kibicami" RKS'u, więc prosząc o nie zatrzymywanie się na przystanku pojechali dalej. Jednak kibice Rakowa, byli na tyle mili że zaczęli biec za autobusem, by najpewniej przytulić kolegów i pocieszyć ich po przegranym meczu. Strach w oczach kobiet jak również matek z dziećmi które wracały tym właśnie autobusem musiał być niezwykle satysfakcjonujący dla "kibiców" Rakowa. Najgorzej mieli starsi ludzie wracający również tym autobusem, bo młodzi ratowali się ucieczką, z tymi starszymi co się stało nie wiem. Chyba nigdy nie zrozumiem jaki jest sens takiego zachowania "kibiców" RKS'u, potem jest płacz że są oni źle postrzegani i całe zło świata jest zwalone na nich. Drodzy kibice sami tworzycie taki wizerunek. W tym wypadku wydaje mi się również trafne stwierdzenie "Krowa która dużo ryczy mało mleka daje". Oczywiście nie twierdze że każdy kibic w/w klubu jest taki, bo poznałem parę naprawdę ogarniętych ludzi, jednak społeczeństwo zazwyczaj patrzy i zapamiętuje wybryki.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: obiektyw-ny Re: Sytuacja pod D.H centrum przed koncertem. IP: *.96.228.107.tvksmp.pl 07.05.12, 06:37
      nareszcie ktoś opisał dzielnych chłopców z rakowa.
      Żenada dzieciaki.
      • Gość: :[ Re: Sytuacja pod D.H centrum przed koncertem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.12, 07:20
        Dzieci nie potrafią zrozumieć, że lepiej przegrywać w Ekstraklasie niż dwie klasy rozgrywkowe niżej.
        • Gość: Zacky Re: Sytuacja pod D.H centrum przed koncertem. IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.12, 08:32
          Ja nie rozumiem tych wszystkich walk miedzy kibicami klubów. Dla mnie to debile, ale większymi debilami od nich, są prowokatorzy miedzy innymi autor postu. Trzeba było wczoraj swoje mądrości ,,kibicom" rakowa przekazać. Debil debila sprowokuje a jutro gazeta napisze kolejny prowokacyjny artykuł że kibice pobili jakichś dzieciaków w szalikach włókniarza. Wracają lata 90, a szkoda bo myślałem że kibice normalnieją i z synem na mecz pójdę.
          • Gość: ktoś Re: Sytuacja pod D.H centrum przed koncertem. IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.12, 09:03
            Po wczorajszym meczu Włókniarza ,ktoś powinien wpie...dostać.Tor przygotowany cacuszko .<Gallop i spółka byli zachwyceni.Stachyra kibice Rakowa na ciebie czekają.
          • kibicwlokniarza Re: Sytuacja pod D.H centrum przed koncertem. 07.05.12, 12:59
            Powodzenia rozmowach negocjacyjnych z ludźmi ewidentnie wrogo nastawionymi. Też nie rozumiem tych walk pomiędzy kibicami, ale niestety zazwyczaj prowokatorami się kibice Rakowa. Przykład w zeszłym sezonie kumpel wracał z meczu z dwoma chłopaczkami ze swojego osiedla, jeden dzieciak został zbutowany po czym "honorowi kibice" stwierdzili że dziecka bić nie będą. Tak jak mówiłem w pierwszym poście normalnych i prawdziwych kibiców na Rakowie nie brakuje, ale psuty jest ich wizerunek przez bandę przepełnionych testosteronem kiboli szukających wyładowania energii.
    • Gość: Pablo_79 Re: Sytuacja pod D.H centrum przed koncertem. IP: *.183.152.180.dsl.dynamic.t-mobile.pl 07.05.12, 11:50
      Czyżby znowu ktoś pomawiał kibiców Rakowa?
      No i do tego w tzw "szmatławcu"?
      Kolego weronik03, koleżanko olunia.rks - nie zabierzecie głosu?
      Czy może to jednak prawda i takie zdarzenie miało miejsce ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka