Dodaj do ulubionych

Etyka Radnego Blukacza

07.07.12, 08:45
Co sądzicie o etyce Pana Radnego Blukacza? Sam pracuje w firmie z udziałem Skarbu Państwa, teraz żona(link poniżej), oczywiście pensja z Rady Miasta i.. dwie firmy Państwa Blukacz co daje 5 dochodów :)

e-tygodnik.pl/1791-zona-radnego-dostala-prace-w-mosirze-bez-koneksji
Obserwuj wątek
    • Gość: Majeranek Re: Etyka Radnego Blukacza IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.12, 08:52
      Rozbijają się na drobne, bo działając w pięciu instytucjach niczego nie zrobi się profesjonalnie - doba ma tylko 24h.

A co do etyki wiadomo :) śmierdzi to na kilometr.
    • Gość: ywan Re: Etyka Radnego Blukacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.12, 10:39
      biorą przykład z rozpondkowej, starszej osoby
      • Gość: Kolega Re: Etyka Radnego Blukacza IP: *.play-internet.pl 07.07.12, 14:16
        Przeginasz gościu z takim porównaniem , nie słyszałem, żeby w jej biurze pracował ktoś z rodziny, a tu masz ewidentnie - w biurze, jakim jest urząd miasta radny zatrudnia żonę
        • Gość: Ktoś! Re: Etyka Radnego Blukacza IP: *.dynamic.chello.pl 07.07.12, 14:18
          A gdzie pracuje syn pani Rozpondek?
          • Gość: biuro Re: Etyka Radnego Blukacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.12, 14:52
            na pewno nie w jej biurze
            • Gość: gosc Re: Etyka Radnego Blukacza IP: *.play-internet.pl 07.07.12, 17:13
              w spółce miejskiej TBS
              • Gość: koleś Re: Etyka Radnego Blukacza IP: *.dynamic.chello.pl 07.07.12, 17:33
                Z pewnością lepsza fucha w spółce miejskiej niż u mamy w biurze.
        • Gość: sedan Re: Etyka Radnego Blukacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.12, 18:00
          nie rozdrabniaj się człowieczku tu chodzi o nepotyzm, znasz to słowo?
          • Gość: zadowolonywyborca Re: Etyka radnego, senatora czy posła itd. IP: 204.45.13.* 07.07.12, 18:39
            ogólnie biorąc z bandy czworga a nawet pięciorga: matka jest tylko jedna i o tym wiedzą nawet jej synalkowie:
            forum.gazeta.pl/forum/w,1186,117214280,117236890,W_takim_wypadku_pisze_sie_synalek_a_nie_syn_.html
            • Gość: ... Re: Etyka radnego, senatora czy posła itd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.12, 18:47
              Jakby się przyjrzeć, to jest więcej takich przypadków. Sam znam przynajmniej 5 przypadków w Częstochowie, gdy żona/córka/syn radnego/dyrektora/prezesa pracuje w jakimś urzędzie lub jakiejś spółce miejskiej czy spółce skarbu państwa.
            • Gość: no Re: Etyka radnego, senatora czy posła itd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.12, 22:28
              no to do zobaczyska, oj byle jakiego, nawet nie wiesz jak byle jakiego, nawet nie wiedzialam, że tak można, a jutro obudzisz sie kolego w innym świecie - publicznym świecie! I nie ma Boże Zmiłuj!
              • Gość: czysty Re: Etyka radnego, senatora czy posła itd. IP: *.play-internet.pl 07.07.12, 22:32
                Strachy na lachy, idź do WC bo śmierdzi malizną i kałem.
                • Gość: ja Re: Etyka radnego, senatora czy posła itd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.12, 22:40
                  dokładnie tym śmierdzi, dzieki tobie
                  • Gość: taki d...pek Re: Etyka radnego, senatora czy posła itd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.12, 23:11
                    ma taka fuche, mieni sie naczelnym, też z niewiadomego rozdania, będąc wyjątkowo złym dupkiem oskarża innych - to naprawde ja zyje w matriksie= facet zastanow sie, czy jesteś naczelnym, czy piszącym głupoty, bo ja mam wszystko zarchiwizowane, i na szczę
                    eczęscie,żeby się nie przedawniło będzie podane podane do prokuratury wszystkiem
                    twoje gadania =wow będatouwielbiać
                    • Gość: rozumiem Re: Etyka radnego, senatora czy posła itd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.12, 23:12
                      Spokojnie!
                      • Gość: oo Re: Etyka radnego, senatora czy posła itd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.12, 23:46
                        wątpię,czy spokojnie,oj wątpię
                        • Gość: hm Re: Etyka radnego, senatora czy posła itd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.12, 23:50
                          w łganiu jesteś przedni, ale tylko w łganiu! W prawdzie umierasz! Hej!
                          • Gość: pracownik Tauron Re: Etyka radnego, senatora czy posła itd. IP: *.yolau.net 08.07.12, 06:16
                            Zebranie załogi, szef mówi: w poniedziałek kochani trzeba się wyluzować po wolnym i zająć się obowiązkami, wtorek przygotowujemy wszystkie materiały i ruszamy, środa pracujemy w pełni bo bardzo dużo do zrobienia, czwartek kończymy zadania, piątek przygotowujemy się do weekendu I tak wygląda u nas praca. Wtem z sali pada pytanie radnego: szefie długo będziemy tak zapieprzać?
                            Ja tam nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy, ale czekanie aż osiem godzin na wyjście to lekka przesada.
                            • Gość: frogman Etyka wszędzie ta sama IP: *.centertel.pl 08.07.12, 09:23
                              Taka sama etyka u radnego Blukacza jak u pani Rozpondek, takie same kwalifikacje miala pani Blukacz jak i młody Rozpondek w ZGM. Co się ludzie martwicie się nauczy :-) ma kwalifikacje !!!
                              • Gość: zibi Re: Etyka wszędzie ta sama IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 08.07.12, 09:35
                                Jest jedna różnica. Rozpondek ( i nie taki młody, bo prawie czterdziestoletni) zanim został dyrektorem pracował w ZGM 10 lat. Tak więc wiedzy i doświadczenia odmówić mu nie można.
                                • Gość: dryl Re: Etyka wszędzie ta sama IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 08.07.12, 09:43
                                  Jest różnica między mądrym człowiekiem, a głupim i pijakiem.
                                  • Gość: kULEJ Re: Etyka wszędzie ta sama IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.12, 10:15
                                    Wiadomo że kwalifikacji p.Blukacz nie miała, bo kompetencje ma tylko w podawaniu sukni ślubnych.Szkoda tylko że nie robi się naboru i nie wybiera najbardziej kompetentnej osoby tylko sprawy opiera o bufet i wszystko jasne, a później dziwimy się że MOSIR upada, ma długi obiekty się rozlatują, czemu?Bo fachowców tam brak.Wiadomo, do wyborów daleko, jest nadzieja u pana Radnego że wyborcy zapomną i wybiorą na Radnego czy Posła, ale chodzi właśnie o to, by nie zapomnieli, by pomoc dla wyborców nie była tylko afiszem przedwyborczym Panie Tomaszu.
                                • Gość: frogman Re: Etyka wszędzie ta sama IP: *.centertel.pl 08.07.12, 22:10
                                  Za 10 lat to i żona pana Blukacza będzie dyrektorem Mosiru, ja tam żadnej różnicy nie widzę.
                                  • Gość: A Re: Etyka wszędzie ta sama IP: *.centertel.pl 05.08.12, 07:35
                                    Jesli dalej takich radnych bedziemy wybierac...................
                                • Gość: migan Re: Etyka wszędzie ta sama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.12, 09:34
                                  jak oni tacy zdolni do dlaczego nie zatrudnili się w prywatnych firmach a zostali podpięci do państwowego koryta
                                  • Gość: v Re: Etyka wszędzie ta sama IP: 174.136.50.* 26.07.12, 12:52
                                    bo nie wiedzą co to ciężka praca. Tylko siedzieć na forach potrafią.
                                • Gość: wuj Re: Etyka wszędzie ta sama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.12, 13:46
                                  to co mamuśka pracę załatwiła jak była prezydentem miasta,tym gorzej
    • Gość: elo elo Re: Etyka Radnego Blukacza IP: *.net.stream.pl 10.07.12, 22:50
      Pal licho gdzie pracują, najlepsze były jego ulotki przedwyborcze...na obietnice prawie miejsca brakło, jakby chociaż 5% spełnił to byłby radnym wszechczasów :-)) co do pracy tej pani... - Boże widzisz i nie grzmisz. Nie dziwota ze wszystko w tej cz-wie się wali
    • Gość: p komu przekazuje pieniadze oczyszczalnia Warta? IP: SERVER9XGroup 12.07.12, 10:15
    • Gość: p prezydencie posprzątasz ten chlew? IP: 74.63.209.* 30.07.12, 09:31
      e
      • Gość: A Re: prezydencie posprzątasz ten chlew? IP: *.centertel.pl 30.07.12, 11:59
        Święta prawda Panie Prezydencie, posprzataj ten chlew. Hasło " OBUDZĘ ENEGRIĘ W CZĘSTOCHOWIE " musze powiedziec ze było trafione. Rzeczywiście budzi sie we mnie " enegria" jak słysze o tych wszystkich " utalentowanych , zdolnych , szczególnie wykształconych" znajomych lub rodzinie która zasiada na tak intratnych stanowiskach. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka