Dodaj do ulubionych

SILENT BOB NA PREZYDENTA!

15.03.02, 21:10
To jest diaspora z wątku o banana manie.

jedyne słuszne hasło wyborcze to WSZYSCY CZĘSTOCHOWIANIE GŁOSUJĄ NA SILENT
BOBA!
Obserwuj wątek
    • silent_bob1 Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! 16.03.02, 11:53
      dziękuję, jorgos, z całego serca.
      w skrócie przypomnę kilka punktów mojego programu. 1. zoo spokojnych zwierząt, które powstanie wokół zbiorników
      Bałtyk-Adriatyk. 2. metro pod Alejami - dla wygody zdrożonych pielgrzymów. 3. kopiec w miejscu �Puchatka�, z
      którego startowałby balon w kształcie Kubusia, a z tego balonu byłyby rozrzucane nad miastem saszetki z miodem. 4.
      pomnik gąski Balbinki na pl. Daszyńskiego - żeby wygenerować dobry humor w tubylcach i przyjezdnych.
      to nie wszystko, to dopiero początek. widzę, że jest nas coraz więcej. każdy post na tym wątku niech będzie głosem
      poparcia. niech się schowa Człowiek Banan, niech się schowa Wiesław Maras. niech to bedzie oficjalny wątek
      zwolenników Miczącego Boba. tutaj dowiecie się, co Bob jeszcze zrobi dla Częstochowy. i róbcie to z Bobem!
      • fsh Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! 16.03.02, 12:47
        Ludzie, czy wy tego nie widzicie? Jesteście ofiarami wstrętnej manipulacji!
        Przecież Cichy Bob (jak wskazuje samo imię) jest cichy, a więc nic nie mówi.
        Wnioski nasuwają się same. Ktoś wykorzystuje postać Boba, aby zdobyć kontrolę
        nad miastem i wszystkimi mieszkańcami. Tylko Człowiek Banan może nas uratować.
        Cichemu Bobowi mówimy gromkie NIE !
        • silent_bob1 Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! 16.03.02, 12:53
          zadrościsz, Bananie jeden. nie zdobyłeś jeszcze ani jednego głosu poparcia, a ja już mam swoich zwolenników,
          których chciałbym z tego miejsca ostrzec: skórki z bananów przyczyną wypadków! patrzcie pod nogi!
          • lula_19 Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! 16.03.02, 13:04
            Bobbie, to ja! Mnie masz!
            Ja Ciebie popieram!

A Człowiek Banan to musi być jakiś przekret, bo Bobbie może i jest silent z
            nazwiska ale chociaż tyłeczek ma słodki a - pozwolicie, kandydaci, że zapytam -
            co ma banan? z wyjątkiem śliskiej skórki?

Bobie, ucałowanka od luli!
            • fsh Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! 16.03.02, 13:13
              Małe sprostowanie. Banan nie ma śliskiej skórki tylko dobrze nawilżoną. A
              tyłeczek ma jak orzeszek (tylko że mniej pomarszczony).
              • lula_19 Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! 16.03.02, 13:30
                Człowieku bananie kręcisz! Pupka Bobbiego jest kształtniejsza od pupki Brada
                Pitta i to bez operacji. A jaki to aktor, ten Twój orzeszek?
              • lula_19 Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! 16.03.02, 13:33
                Bobbie, pokaż, mu, pokaż! Powiedz mu, że nie szans, no powiedz! Powiedz mu żeby
                sobie poszedł! Bobbie!!!!

I powiedz, co jeszcze zrobisz, jak już Cię wybiorą, oprócz Balbinki (chociaż
                proponowałam Ci pokemona ale już pewnie nie pamietasz), no powiedz! I o
                gablotce też powiedz!

A może takie ciasteczka będziemy wypiekać dla Ciebie, no wiesz, takie dwie
                połówki kuleczek razem, no wiesz ... hi hi hi ... wiesz, dlaczego ... i mogłyby
                się ciche bobiki nazywać ... Co Ty na to, Bobbie?

Ucałowanka!
                • silent_bob1 Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! 16.03.02, 13:41
                  co jeszcze zrobię? uratuję częstochowską hutę. żaden z byłych i obecnych prezydentów na to nie wpadł, nie
                  mówiąc już o tym importowanym owocu. to proste, wystarczy poszerzyć Wartę, tak, żeby Częstochowa uzyskała
                  dostęp do morza i otworzyć przy zakładzie oddział stoczniowy. huta produkowała przecież blachę dla stoczni, ale
                  dlaczego, pytam, dlaczego nasza blacha musi wyjeżdżać do Szczecina czy Gdyni? nie musi! sami przerobimy ją na
                  tankowce. nie wierzę, żeby częstochowianie nie potrafili zrobić statku, na pewno potrafią. a eksterytorialny korytarz
                  do Bałtyku nam się należy i na pohybel każdemu, kto w to nie wierzy. glosuj na Milczącego Boba, zyskasz korytarz.
                  • fsh Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! 16.03.02, 13:52
                    Wszystko cacy, ale skąd wziąć na to pieniądze? To wszystko to tylko obietnice
                    bez pokrycia, natomiast Człowiek Banan jako przodek króla Republiki Bananowej -
                    Zielonego Banana I może liczyć na bezinteresowną pomoc ze strony rządu tego
                    kraju i późniejsze partnerstwo.
    • morgan_ Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! 16.03.02, 14:00
      pierwszy raz na Waszym forum ośmielam się zauważyć, że poziom dyskusji na
      niniejszym wątku staje niepokojąco zaniżony.

dwóch średnio zmotywowanych kandydatów (z czego, jak się prawdopodobnie okazuje
      50% kandydatów ze spiratowanym programem wyborczym) i jedna wrzeszcząca
      idiotka. ludzie, o co tu chodzi? to ma być kampania czy to ma być żenada?
      z braku jakichkolwiek praw wyborczych w Waszym okręgu mogę Wam co najwyżej
      dobrze radzić a Wy możecie posłuchać i mieć sukces albo nie posłuchać i zbierać
      do końca życia skórki od bananów z częstochowkich ulic.

my, tu w wielkopolsce załatwiamy takie sprawy inaczej. wyjdźcie do elektoratu,
      zbratajcie się z elektoratem, poszukajcie sponsorów, poszukajcie wsparcia,
      niech się piwko leje, kiełbaski grillują a śliczne panny niech rozdają gawiedzi
      ołówki z waszymi fizjonomiami. bo który elektorat złapie się na banany? sam
      ambitny program wyborczy też na nic.

kandydaci, głosów wam trzeba, wiec ludu wam trzeba. więc, do cholery, wyjdźcie
      do ludu.

w razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości co do strategii, taktyki tudzież
      metod manipulacji nie obawiajcie się pytać wyżej podpisanego. jako niezależny
      doradca oskubię i jednego i drugiego. :)

pozdrawiam.
    • lula_19 Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! 16.03.02, 14:08
      Bobbie, on chyba o mnie powiedział że jestem krzycząca idiotka? Bobbie, powiedz
      mu, ze tak nie myślisz, no powiedz! I dlaczego do mnie nie mówisz, Bobbie tylko
      jakieś stalowe huty wymyślasz, Bobbie!

Bobbie, a jakbyś te ołówki chciał rozdawać, to ja mogę rozdawać, chcesz?

I co z ciasteczkami? To nie był dobry pomysł?

Bobbie, całuję Cię!
      • Gość: ojciec Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 20:20
        Nie, idiotką nie jesteś, ale za to jesteś NAWIEDZONA!!!!!
        Banan i tak wygra a takie jak ty będą się później musiały zadowolić zwykłym
        urzędnikiem państwowym, hehehe
        • anniolek Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! 16.03.02, 22:19
          ojciec, nie czepiaj się tej bieduli, widać, że nawiedzona ale widać też, że
          silent ją zlewa, więc ciosy z dwóch stron mogą dobić jej wątłą konstrukcję.

a tak na marginesie, to słuchaj, czy prezydent to nie przez przypadek również
          urzędnik?
          • fsh Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! 16.03.02, 22:26
            Prezydent to chyba urzędnik, ale nie znowu taki "zwykły".
            • anniolek Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! 16.03.02, 22:48
              no, jasne, że niezwykły, o ile będzie nim silent.

po pobieżnym zapoznaniu się z programem silenta jak również z po hipotetyczynej
              wizualizacji kształtów tylnej jego części zdecydowanie popieram. a nawet
              więcej - jestem za. w całej rozciągłości.

nie pozostaje mi nic innego, jak dołączyć się do refrenu.
              SILENT BOB NA PREZYDENTA!
              JESTEŚMY Z TOBĄ, BRACIE!
              • Gość: ojciec Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 23:16
                Ja tam nic nie bede mówił, ale z tymi ołówkami to przesadziła ptaszyna. A
                silent bob to naprawdę Kevin Smith - podrzędny reżyser. Tak więc odradzam.
                • anniolek Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! 16.03.02, 23:19
                  ojcze! to masz wolę głosować na tego manipulanta sponsorowanego przez chiquitę?
    • anniolek Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! 17.03.02, 00:41
      więc żeby was pogodzić i zeswatać w słusznej walce wysuwam kandydaturę anniołka.

ANNIOŁEK NA PREZYDENTA!

anniołek ma postrafaelowską bardzo apetyczną pupę i znakomity program wyborczy
      nadal w powijakach.

zatem - głosujcie na anniołka!

ANNIOŁEK PREZYDENTEM WSZYSTKICH CZĘSTOCHOWIAN!
      • Gość: fsh Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.03.02, 10:59
        Anniolek do tej roli nijak pasuje, bo w obłokach buja, a w polityce twardo
        stąpać po ziemi trza.
        • anniolek Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! 17.03.02, 16:53
          anniołek w przestworzach szybując, ogląd na sprawę ma szerszy. no i buty nie
          uwalone ma błotem.

a bukoliczna anniołka natura zjedna mu trzask-prask sympatyków i wielbicieli
          wśród elektoratu płci obojga, gdy tylko program wyborczy anniołka z powijaków
          nareszcie się powywija.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka