jorgos 15.03.02, 21:10 To jest diaspora z wątku o banana manie. jedyne słuszne hasło wyborcze to WSZYSCY CZĘSTOCHOWIANIE GŁOSUJĄ NA SILENT BOBA! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silent_bob1 Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! 16.03.02, 11:53 dziękuję, jorgos, z całego serca. w skrócie przypomnę kilka punktów mojego programu. 1. zoo spokojnych zwierząt, które powstanie wokół zbiorników Bałtyk-Adriatyk. 2. metro pod Alejami - dla wygody zdrożonych pielgrzymów. 3. kopiec w miejscu �Puchatka�, z którego startowałby balon w kształcie Kubusia, a z tego balonu byłyby rozrzucane nad miastem saszetki z miodem. 4. pomnik gąski Balbinki na pl. Daszyńskiego - żeby wygenerować dobry humor w tubylcach i przyjezdnych. to nie wszystko, to dopiero początek. widzę, że jest nas coraz więcej. każdy post na tym wątku niech będzie głosem poparcia. niech się schowa Człowiek Banan, niech się schowa Wiesław Maras. niech to bedzie oficjalny wątek zwolenników Miczącego Boba. tutaj dowiecie się, co Bob jeszcze zrobi dla Częstochowy. i róbcie to z Bobem! Odpowiedz Link Zgłoś
fsh Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! 16.03.02, 12:47 Ludzie, czy wy tego nie widzicie? Jesteście ofiarami wstrętnej manipulacji! Przecież Cichy Bob (jak wskazuje samo imię) jest cichy, a więc nic nie mówi. Wnioski nasuwają się same. Ktoś wykorzystuje postać Boba, aby zdobyć kontrolę nad miastem i wszystkimi mieszkańcami. Tylko Człowiek Banan może nas uratować. Cichemu Bobowi mówimy gromkie NIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
silent_bob1 Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! 16.03.02, 12:53 zadrościsz, Bananie jeden. nie zdobyłeś jeszcze ani jednego głosu poparcia, a ja już mam swoich zwolenników, których chciałbym z tego miejsca ostrzec: skórki z bananów przyczyną wypadków! patrzcie pod nogi! Odpowiedz Link Zgłoś
lula_19 Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! 16.03.02, 13:04 Bobbie, to ja! Mnie masz! Ja Ciebie popieram! A Człowiek Banan to musi być jakiś przekret, bo Bobbie może i jest silent z nazwiska ale chociaż tyłeczek ma słodki a - pozwolicie, kandydaci, że zapytam - co ma banan? z wyjątkiem śliskiej skórki? Bobie, ucałowanka od luli! Odpowiedz Link Zgłoś
fsh Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! 16.03.02, 13:13 Małe sprostowanie. Banan nie ma śliskiej skórki tylko dobrze nawilżoną. A tyłeczek ma jak orzeszek (tylko że mniej pomarszczony). Odpowiedz Link Zgłoś
lula_19 Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! 16.03.02, 13:30 Człowieku bananie kręcisz! Pupka Bobbiego jest kształtniejsza od pupki Brada Pitta i to bez operacji. A jaki to aktor, ten Twój orzeszek? Odpowiedz Link Zgłoś
lula_19 Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! 16.03.02, 13:33 Bobbie, pokaż, mu, pokaż! Powiedz mu, że nie szans, no powiedz! Powiedz mu żeby sobie poszedł! Bobbie!!!! I powiedz, co jeszcze zrobisz, jak już Cię wybiorą, oprócz Balbinki (chociaż proponowałam Ci pokemona ale już pewnie nie pamietasz), no powiedz! I o gablotce też powiedz! A może takie ciasteczka będziemy wypiekać dla Ciebie, no wiesz, takie dwie połówki kuleczek razem, no wiesz ... hi hi hi ... wiesz, dlaczego ... i mogłyby się ciche bobiki nazywać ... Co Ty na to, Bobbie? Ucałowanka! Odpowiedz Link Zgłoś
silent_bob1 Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! 16.03.02, 13:41 co jeszcze zrobię? uratuję częstochowską hutę. żaden z byłych i obecnych prezydentów na to nie wpadł, nie mówiąc już o tym importowanym owocu. to proste, wystarczy poszerzyć Wartę, tak, żeby Częstochowa uzyskała dostęp do morza i otworzyć przy zakładzie oddział stoczniowy. huta produkowała przecież blachę dla stoczni, ale dlaczego, pytam, dlaczego nasza blacha musi wyjeżdżać do Szczecina czy Gdyni? nie musi! sami przerobimy ją na tankowce. nie wierzę, żeby częstochowianie nie potrafili zrobić statku, na pewno potrafią. a eksterytorialny korytarz do Bałtyku nam się należy i na pohybel każdemu, kto w to nie wierzy. glosuj na Milczącego Boba, zyskasz korytarz. Odpowiedz Link Zgłoś
fsh Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! 16.03.02, 13:52 Wszystko cacy, ale skąd wziąć na to pieniądze? To wszystko to tylko obietnice bez pokrycia, natomiast Człowiek Banan jako przodek króla Republiki Bananowej - Zielonego Banana I może liczyć na bezinteresowną pomoc ze strony rządu tego kraju i późniejsze partnerstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
morgan_ Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! 16.03.02, 14:00 pierwszy raz na Waszym forum ośmielam się zauważyć, że poziom dyskusji na niniejszym wątku staje niepokojąco zaniżony. dwóch średnio zmotywowanych kandydatów (z czego, jak się prawdopodobnie okazuje 50% kandydatów ze spiratowanym programem wyborczym) i jedna wrzeszcząca idiotka. ludzie, o co tu chodzi? to ma być kampania czy to ma być żenada? z braku jakichkolwiek praw wyborczych w Waszym okręgu mogę Wam co najwyżej dobrze radzić a Wy możecie posłuchać i mieć sukces albo nie posłuchać i zbierać do końca życia skórki od bananów z częstochowkich ulic. my, tu w wielkopolsce załatwiamy takie sprawy inaczej. wyjdźcie do elektoratu, zbratajcie się z elektoratem, poszukajcie sponsorów, poszukajcie wsparcia, niech się piwko leje, kiełbaski grillują a śliczne panny niech rozdają gawiedzi ołówki z waszymi fizjonomiami. bo który elektorat złapie się na banany? sam ambitny program wyborczy też na nic. kandydaci, głosów wam trzeba, wiec ludu wam trzeba. więc, do cholery, wyjdźcie do ludu. w razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości co do strategii, taktyki tudzież metod manipulacji nie obawiajcie się pytać wyżej podpisanego. jako niezależny doradca oskubię i jednego i drugiego. :) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lula_19 Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! 16.03.02, 14:08 Bobbie, on chyba o mnie powiedział że jestem krzycząca idiotka? Bobbie, powiedz mu, ze tak nie myślisz, no powiedz! I dlaczego do mnie nie mówisz, Bobbie tylko jakieś stalowe huty wymyślasz, Bobbie! Bobbie, a jakbyś te ołówki chciał rozdawać, to ja mogę rozdawać, chcesz? I co z ciasteczkami? To nie był dobry pomysł? Bobbie, całuję Cię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 20:20 Nie, idiotką nie jesteś, ale za to jesteś NAWIEDZONA!!!!! Banan i tak wygra a takie jak ty będą się później musiały zadowolić zwykłym urzędnikiem państwowym, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
anniolek Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! 16.03.02, 22:19 ojciec, nie czepiaj się tej bieduli, widać, że nawiedzona ale widać też, że silent ją zlewa, więc ciosy z dwóch stron mogą dobić jej wątłą konstrukcję. a tak na marginesie, to słuchaj, czy prezydent to nie przez przypadek również urzędnik? Odpowiedz Link Zgłoś
fsh Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! 16.03.02, 22:26 Prezydent to chyba urzędnik, ale nie znowu taki "zwykły". Odpowiedz Link Zgłoś
anniolek Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! 16.03.02, 22:48 no, jasne, że niezwykły, o ile będzie nim silent. po pobieżnym zapoznaniu się z programem silenta jak również z po hipotetyczynej wizualizacji kształtów tylnej jego części zdecydowanie popieram. a nawet więcej - jestem za. w całej rozciągłości. nie pozostaje mi nic innego, jak dołączyć się do refrenu. SILENT BOB NA PREZYDENTA! JESTEŚMY Z TOBĄ, BRACIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 23:16 Ja tam nic nie bede mówił, ale z tymi ołówkami to przesadziła ptaszyna. A silent bob to naprawdę Kevin Smith - podrzędny reżyser. Tak więc odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
anniolek Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! 16.03.02, 23:19 ojcze! to masz wolę głosować na tego manipulanta sponsorowanego przez chiquitę? Odpowiedz Link Zgłoś
anniolek Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! 17.03.02, 00:41 więc żeby was pogodzić i zeswatać w słusznej walce wysuwam kandydaturę anniołka. ANNIOŁEK NA PREZYDENTA! anniołek ma postrafaelowską bardzo apetyczną pupę i znakomity program wyborczy nadal w powijakach. zatem - głosujcie na anniołka! ANNIOŁEK PREZYDENTEM WSZYSTKICH CZĘSTOCHOWIAN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fsh Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.03.02, 10:59 Anniolek do tej roli nijak pasuje, bo w obłokach buja, a w polityce twardo stąpać po ziemi trza. Odpowiedz Link Zgłoś
anniolek Re: SILENT BOB NA PREZYDENTA! 17.03.02, 16:53 anniołek w przestworzach szybując, ogląd na sprawę ma szerszy. no i buty nie uwalone ma błotem. a bukoliczna anniołka natura zjedna mu trzask-prask sympatyków i wielbicieli wśród elektoratu płci obojga, gdy tylko program wyborczy anniołka z powijaków nareszcie się powywija. Odpowiedz Link Zgłoś