Dodaj do ulubionych

Tytuł profesora dla pracownika Politechniki Czę...

03.02.13, 15:18
Gratulacje, gratulacje panie profesorze...
Aż dziw że tak wybitny naukowiec robił habilitację aż 27 lat!!! i to na Słowacji.
No i poprawiał w ORGMASZU....
forumakademickie.pl/fa/2012/11/zakonczenie-sprawy-orgmaszu/
Widzę, że Wydział Elektryczny staje się prawdziwą naukową potęgą...
Obserwuj wątek
    • angrusz1 Ile lat 03.02.13, 16:48
      pan Szkutnik pracował na tytuł profesorski : 2013 - 1972 ? 40 lat .
      Hmm, powoli .
      Ilu jest kolejnych potencjalnych kandydatów na profesora na PCz ?
      Ilu kolejnych kandydatów na wydziale elektrycznym ?
      Ilu w ogóle jest profesorów ?
      Ilu naukowców ma habilitacje ?
      To świadczy też o jakości uczelni .

No i chyba niedługo emerytura jak u Zolla

forum.gazeta.pl/forum/w,410,142034075,142034075,Ostatni_wyklad_profesora_Andrzeja_Zolla_I_gora_.html
      • pluto37 Re: Ile lat 03.02.13, 17:10
        Gruszczyński! zobacz ile trzeba pracować, zeby zostac profesorem. A ty tylko mamrzesz i mamrzesz i jedyne do czego sie nadajesz to rozklejanie PiSowskich plakatów wyborczych.
    • Gość: ojc Re: Tytuł profesora dla pracownika Politechniki C IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.02.13, 17:00
      przewodniczący Rady na Rzecz Zrównoważonego Rozwoju Gospodarki Energetycznej Miasta Częstochowy

Cały tekst: czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,48725,13291800,Tytul_profesora_dla_pracownika_Politechniki_Czestochowskiej.html#ixzz2JqtXM28L

wielką atencją darzę te rady do równoważenia rozwoju miasta
      chciałabym znać wyniki ich pracy
      • Gość: professur Re: Tytuł profesora dla każdego pracownika PCz IP: *.manage.myhosting.com 03.02.13, 19:41
        i absolwenta po przepracowaniu 35 lat na rzecz naszej pięknej, młodej, nowej kapitalistycznej ojczyzny.

Gość portalu: ojc napisał(a):
        > wielką atencją darzę te rady do równoważenia rozwoju miasta
        > chciałabym znać wyniki ich pracy

Ja też, ja też. Znać wyniki ich prac (a zwłaszcza przewodnicząch takich rad) przyczyniających się walnie do równoważenia zrównoważonego rozwoju czegokolwiek (a już gospodarki energetycznej zachwianej w szczególności) by wespół w zespół (z wiadomych względów) żądz moc swych móc wzmóc i nie poprzestawać tylko na tym, to byłaby chyba nawet istotnie boska rzecz.
        Mam wrażenie, że działania pozorne to nasza narodowa specjalność.

• Gość: -0 trafilłeś w sedno IP: 212.87.246.* 03.02.13, 20:46
          bycie takim ekspertem wydłuża "penis męski" o 10 cm.
          Swoją drogą to ciekawe ile comiesięcznie przeżera pieniędzy taki zrównoważony ekspert.
    • mistral75 Re: Tytuł profesora dla pracownika Politechniki C 03.02.13, 17:37
      > wielką atencją darzę te rady do równoważenia rozwoju miasta
      > chciałabym znać wyniki ich pracy

Instytucja dla samej instytucj...

Wyjdz na miasto, porozmawiaj z ludzmi ewentualnie poczytaj i posluchaj w mediach a poznasz prawde.:)
      Ta prawda jest i bedzie niepoznawalna...
    • Gość: Ja To miał nie przyjąć? IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.13, 17:47
      Jaka uczelnia taki profesor!
      • Gość: gościu Re: To miał nie przyjąć? IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.13, 20:23
        Jaka uczelnia , taki profesor.Na pewno lepszy i ta uczelnia też.Niż taki żebrak polityczny ,wypluty z ustroju i pomieszany z kałem psim.Jak ty.Na swoje miasto ,Jasną Górę i uczelnię się nie pluje.Ale tacy żebracy ,nie potrafią się ogarnąć ,w tym ustroju.Zresztą to nie twoja uczelnia.Za brudne nogi miałeś na jej progi.
        • Gość: Ja To ty miglanc? IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.13, 21:01
          Piszesz zupełnie w stylu miglanca.
          Miasto moje, JG też moja ale uczelnia na szczęście nie.
    • Gość: JA Re: Tytuł profesora dla pracownika Politechniki C IP: 66.90.101.* 05.02.13, 20:04
      Takich białorusko słowacko ukraińskich "profesorów" jest więcej na WE...
      Pewnie i z połowa rodzimej "kadry"
      • Gość: professur Re: Tytuł profesora dla każdego IP: 37.59.222.* 06.02.13, 02:34
        Z młodą to jeszcze zadrę, lecz omijam starą kadrę. Jan Izydor Sztaudynger (1904 - 1970)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka