leo-24 30.03.13, 10:41 Wszystkim forumowiczom składam najserdeczniejsze życzenia radosnych, szczęśliwych i ciepłych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego. Wesołego Alleluja! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja_corka Dużo radosnego seksu wszystkim życzę IP: *.31.86.17.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.03.13, 10:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Dużo radosnego seksu geriatrycznego IP: 37.157.196.* 30.03.13, 13:03 Ty się kobieto wnukami zaopiekuj, byle na trzeźwo siostra geriatryczna podczas wielkego podrywu z jej guardian angels z ochronki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_corka Re: Dużo radosnego seksu geriatrycznego IP: *.30.54.2.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.03.13, 13:24 Już podałam twoje namiary do prokuratora za upublicznianie mojego wizerunku, drogo cię to będzie kosztowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Radosnych Świąt Wielkanocnych IP: *.96.230.9.tvksmp.pl 30.03.13, 13:15 Wielkanoc 2013 śniegiem pobielona Wiosenna aura śniegiem przyprószona Zwykłej życzliwości nie przytłumi. Świąteczne jajko przy wielkanocnym stole Moc swoją okaże i radością wzmocni. Życzenia moje dla forumowiczów Wokół cech ludzkich krążą I o więcej wyrozumiałości Dla słabości ludzkich proszą. Częstochowa, dnia 30.03.2013 r. Biały Mag Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_corka ja też mam wierszyk IP: *.30.54.2.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.03.13, 13:45 Wielkanoc 2013 pobielona Wiosenna aura śmietanką przyprószona Ja rozedrgana i mocno podniecona Samcze jajka pięknie owłosione Moc swoją okazują i chuć mą wzmacniają. Życzenia moje dla forumowiczów Wokół seksu krążą I o więcej orgazmów Ludzi wszystkich proszę. ja_corka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_corka jeszcze taki napisałam IP: *.30.54.2.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.03.13, 14:04 Do anusa Analny seks mnie nie przeraża Lubię jak twardy penis się tam wdraża Rozkoszy wachlarz mnie ogarnia Wiem, że jestem jedyna i niebanalna Gdy świt nadejdzie całuję jego jajka Wypręża się wtedy ta cudowna fajka Orgazmów moc już czuję w sobie Dziś w spermie chyba się utopię ja_corka Odpowiedz Link Zgłoś
sfera.arnilarna Re: jeszcze taki napisałam 02.05.14, 03:57 czy ona żyje ? Gość portalu: ja_corka napisał(a): > Do anusa > > Analny seks mnie nie przeraża > Lubię jak twardy penis się tam wdraża > Rozkoszy wachlarz mnie ogarnia > Wiem, że jestem jedyna i niebanalna > > Gdy świt nadejdzie całuję jego jajka > Wypręża się wtedy ta cudowna fajka > Orgazmów moc już czuję w sobie > Dziś w spermie chyba się utopię > > ja_corka Odpowiedz Link Zgłoś