solwus92 29.04.13, 19:34 Hej zna ktoś z was może/ miał robiony zabieg plastyki napletka i wie gdzie można go zrobić w ramach NFZ i ile się czeka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja_corka Re: Stulejka- Zabieg NFZ IP: *.31.75.130.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.04.13, 20:23 A weź se sam ciachnij tasaczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwek Re: Stulejka- Zabieg NFZ IP: *.42.5.43.alfanet24.pl 29.04.13, 20:46 musi być dobry fachowiec, a taki kosztuje, za darmo to raczej spieprzy, podobno potrafią tak przyciąć, że potem członek jest do ch... niepodobny, ja zrobiłem to metodą naturalną, rozciągałem, aż do skutku, dało radę, chociaż trochę bolało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Stulejka- Zabieg NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.13, 13:21 Ja zabieg robiłem w przychodni na ul. Sobieskiego u dr Pawełczaka. Wizyta i konsultacja była prywatna jednak zabieg w pełni sfinansowany przez NFZ, perfekcyjna robocizna, bardzo polecam :) Mój zabieg był z 5 lat temu? 4? Ale przypuszczam, że dalej jest refundowany. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
solwus92 Do gość :) 30.04.13, 14:52 A miałeś plastyka napletka czy obrzezanie bo ja chyba bym się bardziej na plastyke nastawial... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Do gość :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.13, 15:34 ogólnie miałem dwa zabiegi, pierwszy miałem jak byłem jeszcze dzieckiem i wtedy miałem robioną plastykę, ale jako dziecko nie umiałem jej utrzymać. Plastyka napletka jest na pewno bardziej estetyczna i nie widać po niej śladów zabiegu w postaci ucięcia części skóry napletka, jednak po plastyce napletek należy regulować i ćwiczyć, aby nie żołądź nie nakryła się skórą ponownie. Przy drugim zabiegu zdecydowałem się na obrzezanie i nie żałuje swojej decyzji, widać oczywiście ślad po zabiegu w postaci braku części skóry, jednak jestem w pełni zadowolony i gdybym jeszcze raz miał wybierać między plastyką a obrzezaniem, to zdecydowałbym się na obrzezanie. Wybór należy do ciebie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
januszek1945 Re: Do gość :) 30.04.13, 17:35 Niektórzy robią sobie kretyńskie żarty a znam przypadek, że z powodu stulejki mężczyzna popełnił samobójstwo. Może alkohol też się przyczynił. Ciekawy temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Do gość :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.13, 18:06 No tak, stulejka jest dość nietypowym problemem, jednak nie jest to tak drastyczny przypadek, aby się przez niego załamywać. Wiadomo są różne charaktery i ludzie o różnej słabości psychicznej, ale to naprawdę nie jest monstrualny mankament, aby odbierać sobie życie. Cóż i tak w życiu bywa. A tak poza tym niektórzy ze stulejką pozostają całe życie i nie utrudnia im to funkcjonowania. Temat rzeka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EdytKa Re: Stulejka- Zabieg NFZ IP: *.spacedump.net 30.04.13, 20:51 mój były chłopak też miał z tym problemy coś ta jego pompka nie do końca dawałą rade i nie umiał z tym sobie poradzić trovhe taka niemota był dlatego zmieniłam go na lepszy model ;p teraz mój men driluje jak udarem nie ma mocnych aby nie mogł więc kolego zrób z tym porządek bo żadna kobieta nie będzie cię chciała, ja już to przerabiałam i dziękuje, drugi raz nie chciała bym mieć taką fujarę a nie faceta, w życiu trzeba dawać radę! pozdrawiam EdytKa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Stulejka- Zabieg NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.13, 23:24 dobry koń to i po błocie bez kopyta pojedzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Stulejka- Zabieg NFZ IP: *.net.stream.pl 01.05.13, 17:09 Mam również problem ze stulejką, od dłuższego czasu zastanawiam się nad obrzezaniem całkowitym, poczytałem trochę opinii o chirurgach na Parkitce i nie powiem by mnie zachęciły do wykonania zabiegu w publicznym szpitalu, najlepiej zrobiłbym to w całości prywatnie, ale jest to dość kosztowne, ogólnie cała sytuacja powoduje że zwlekam z rozwiązaniem problemu. No chyba, że ktoś przeżył sam tam jakiś zabieg i może potwierdzić, że nie pracują tam rzeźnicy :) Jak to w takim przypadku wygląda, gdy wizytę i konsultacje opłacamy prywatnie, powiedzmy właśnie w tej przychodni na ul. Sobieskiego ? Co potrzebujemy, by sam zabieg był refundowany przez NFZ? Zdaje się w przypadku robienia tego zupełnie publicznie, droga wygląda tak, lekarz rodzinny wypisuje skierowanie do urologa, urolog wypisuje skierowanie do szpitala, w szpitalu zapisujemy się i czekamy na zabieg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Stulejka- Zabieg NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.13, 23:00 Cała moja przygoda z zabiegiem w przychodni na ul. Sobieskiego wyglądała tak, że pojechałem na wizytę prywatną do dr Pawlikowskiego, wizyta kosztowała mnie wtedy 100zł, powiedziałem o co chodzi, pan doktor obejrzał, powiedział, że kwalifikuje się do zabiegu, ustaliliśmy termin (nie był bardzo odległy) i w danym terminie zjawiłem się na zabieg o godz. 18:00 i o godz. 9:00 rano wyszedłem z przychodni o własnych siłach. Zabieg pod narkozą, nic nie pamiętałem, nic nie bolało i w ogóle piękna bajka. 100 razy bardziej polecam obrzezanie, zero problemów, higieniczniej, poza tym optycznie członek jest dłuższy ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Stulejka- Zabieg NFZ IP: *.Netcominternet.pl 30.06.13, 11:34 Gdzie dokładnie znajduje się ta przychodnia, która to?? Odpowiedz Link Zgłoś
stan.france Re: Stulejka- Zabieg NFZ 01.05.13, 17:04 Najlepiej zrobi Ci to Naczelny Rabin Czestochowy.W medycynie nazywa sie to - ablation de prépuce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwakicha1 Pobawię się nim, daj namiary IP: *.204.43.116.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.05.13, 03:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwakicha1 Re: Pobawię się nim, daj namiary IP: *.30.12.12.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.05.13, 11:47 ups Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwakicha1 Re: Stulejka- Zabieg NFZ IP: *.205.96.153.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.05.13, 17:03 łooops Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha 3 Jesteś idiotą IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.13, 18:19 i kretynem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwakicha1 Re: Jesteś idiotą IP: *.205.30.128.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.05.13, 18:23 wiem ale staży mnie takiego zrobili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha3 Re: Jesteś idiotą IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.13, 18:35 i te ip pasuje do ciebie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawdziwakicha1 Re: Jesteś idiotą IP: *.205.102.158.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.05.13, 18:58 pokohamy siem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha 3 Re: Jesteś idiotą IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.13, 19:17 Napisz sto razy jestem idiotą .To się zastanowię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwakicha1 Znofu mnie podrywasz hcesz seksu pewnie IP: *.30.91.65.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.05.13, 19:28 Odpowiedz Link Zgłoś
654321sc Re: Znofu mnie podrywasz hcesz seksu pewnie 03.05.13, 21:14 juz twa stara flądre matke podrywali kloszardzi i mamy teraz takie gowno psi chu..ju Odpowiedz Link Zgłoś