Dodaj do ulubionych

RUSZYŁA BUDOWA KINA!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 20:41
Nareszcie ruszyła budowa kina.Otwarcie na koniec roku hura.Co wy na to???
Pesymiści gały wam wyskoczą!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: xx Re: RUSZYŁA BUDOWA KINA!!!!! IP: *.icis.pcz.pl 26.07.04, 21:10
      Ja bylem caly czas optymista ale wole juz dmuchac na zimne - wiec mam pytanie:

skad wiesz ?

widziales na wlasne oczy ?

Czekam na odpowiedz i pozdrawiam,

• Gość: gosc Re: RUSZYŁA BUDOWA KINA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 21:13
      ...kazdy kto przechodził dzis obok Schotta mógł zobaczyc co sie dzieje!!!
      • Gość: xx Re: RUSZYŁA BUDOWA KINA!!!!! IP: *.icis.pcz.pl 26.07.04, 21:21
        Nie badz kolego taki lakoniczny - ja nie przechodzilem dzis wiec nie wiem :)))
    • Gość: noname Re: RUSZYŁA BUDOWA KINA!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 23:24
      A może słychać tylko odgłosy rozbiórki ? ;-)))
    • Gość: ktos Re: RUSZYŁA BUDOWA KINA!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 23:28
      już to pare razy słyszelismy i tym razem nie uwierzę póki nie
      zobaczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: trocki towarzysze - tego nie przezyjemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 23:35
      nie możemy dopuscic do powstania kina w Czestochowie - Wrona wszystko remontuje
      i odbudowuje co zniszczyliśmy. chce nawet przebudowac Aleje towarzysza Stalina,
      jakże to może być?
      • Gość: grog Re: wladza olala IP: *.czes.gazeta.pl 27.07.04, 10:53
        Niestety, kino w najmniejssym nawet stopniu nie jest zasługą prezydenta Wrony,
        który od poczatku mówił, że miasto nie będzie się angażować w poszukiwania
        inwestorów. Nawet jego rzecznik siedzi cicho, choć chętnie chwaliłby się teraz
        sukcesem. Fakt, że multipleks będzie to efekt porozumienia prywatnych firm. I
        bardzo dobrze, że doczekalismy czasów, gdy nie wszystko zależy od polityków.
        • ainou Re: wladza olala 27.07.04, 14:22
          Przeciez Wrona nawet nie rozmawiał z Gazetą gdy ta przyszła do urzedu pokazać
          wyniki ankiety na temat budowy kina w mieście
        • Gość: xx Re: wladza olala IP: *.icis.pcz.pl 27.07.04, 17:57
          Tak i nie tak.

Zasluga Wrony jest tworzenie lepszego klimatu dla inwestorow, ktory ostatnio
          stopniowo sie pojawia w miescie.

Pozdrawiam,

P.S. No i moze organizacja "Dni Zydow-Czestochowian" ? Kto wie, bo firma ktora
          to bedzie prowadzic jest z Izraela :)))
    • krzysztofstacherczak Re: RUSZYŁA BUDOWA KINA!!!!! 27.07.04, 10:41
      Potwierdzam,że rozpoczęła się kontynuacja budowy multikina.Istnieje szczegółowy
      harmonogram prac.Jeżeli nie zaistnieją "nieprzewidziane" przeszkody w tym roku
      nasze miasto zmniejszy swój kulturowy dystans...Krzysztof Stacherczak
      • Gość: junior Re: RUSZYŁA BUDOWA KINA!!!!! IP: *.prenet.pl 27.07.04, 16:22
        ciekawe czy zdaza wybudowac zanim sad sie znowu wtraci, bo dotychczasowi
        inwestorzy nie zdarzyli. ale trzymam kciuki
      • Gość: xx Re: RUSZYŁA BUDOWA KINA!!!!! IP: *.icis.pcz.pl 27.07.04, 17:51
        Serdeczne pozdrowienia dla Pana. Ja naleze do tych ktorzy zawsze odnosili sie
        do Pana z szacunkiem i zawsze bronili Pana na tym forum.

Serdecznie pozdrawiam,
    • Gość: xx Re: RUSZYŁA BUDOWA KINA!!!!! IP: *.icis.pcz.pl 27.07.04, 17:54
      Dzisiaj sie przeszedlem na budowe i zobaczylem tam przedstawicieli jednej z
      najwiekszych w Polsce firm budowlanych - SKANSKA.

Oni tez potwierdzili ze wszystko jest generalnie na dobrej drodze - jesli cos
      nie przeszkodzi, to od poczatku nastepnego tygodnia powinny ruszyc konkretne
      prace budowlane.

Trzymam kciuki i pozdrawiam,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka