Gość: kinoman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 20:41 Nareszcie ruszyła budowa kina.Otwarcie na koniec roku hura.Co wy na to??? Pesymiści gały wam wyskoczą!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xx Re: RUSZYŁA BUDOWA KINA!!!!! IP: *.icis.pcz.pl 26.07.04, 21:10 Ja bylem caly czas optymista ale wole juz dmuchac na zimne - wiec mam pytanie: skad wiesz ? widziales na wlasne oczy ? Czekam na odpowiedz i pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: RUSZYŁA BUDOWA KINA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 21:13 ...kazdy kto przechodził dzis obok Schotta mógł zobaczyc co sie dzieje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: RUSZYŁA BUDOWA KINA!!!!! IP: *.icis.pcz.pl 26.07.04, 21:21 Nie badz kolego taki lakoniczny - ja nie przechodzilem dzis wiec nie wiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: RUSZYŁA BUDOWA KINA!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 23:24 A może słychać tylko odgłosy rozbiórki ? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: RUSZYŁA BUDOWA KINA!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 23:28 już to pare razy słyszelismy i tym razem nie uwierzę póki nie zobaczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trocki towarzysze - tego nie przezyjemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 23:35 nie możemy dopuscic do powstania kina w Czestochowie - Wrona wszystko remontuje i odbudowuje co zniszczyliśmy. chce nawet przebudowac Aleje towarzysza Stalina, jakże to może być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grog Re: wladza olala IP: *.czes.gazeta.pl 27.07.04, 10:53 Niestety, kino w najmniejssym nawet stopniu nie jest zasługą prezydenta Wrony, który od poczatku mówił, że miasto nie będzie się angażować w poszukiwania inwestorów. Nawet jego rzecznik siedzi cicho, choć chętnie chwaliłby się teraz sukcesem. Fakt, że multipleks będzie to efekt porozumienia prywatnych firm. I bardzo dobrze, że doczekalismy czasów, gdy nie wszystko zależy od polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
ainou Re: wladza olala 27.07.04, 14:22 Przeciez Wrona nawet nie rozmawiał z Gazetą gdy ta przyszła do urzedu pokazać wyniki ankiety na temat budowy kina w mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: wladza olala IP: *.icis.pcz.pl 27.07.04, 17:57 Tak i nie tak. Zasluga Wrony jest tworzenie lepszego klimatu dla inwestorow, ktory ostatnio stopniowo sie pojawia w miescie. Pozdrawiam, P.S. No i moze organizacja "Dni Zydow-Czestochowian" ? Kto wie, bo firma ktora to bedzie prowadzic jest z Izraela :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofstacherczak Re: RUSZYŁA BUDOWA KINA!!!!! 27.07.04, 10:41 Potwierdzam,że rozpoczęła się kontynuacja budowy multikina.Istnieje szczegółowy harmonogram prac.Jeżeli nie zaistnieją "nieprzewidziane" przeszkody w tym roku nasze miasto zmniejszy swój kulturowy dystans...Krzysztof Stacherczak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junior Re: RUSZYŁA BUDOWA KINA!!!!! IP: *.prenet.pl 27.07.04, 16:22 ciekawe czy zdaza wybudowac zanim sad sie znowu wtraci, bo dotychczasowi inwestorzy nie zdarzyli. ale trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: RUSZYŁA BUDOWA KINA!!!!! IP: *.icis.pcz.pl 27.07.04, 17:51 Serdeczne pozdrowienia dla Pana. Ja naleze do tych ktorzy zawsze odnosili sie do Pana z szacunkiem i zawsze bronili Pana na tym forum. Serdecznie pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: RUSZYŁA BUDOWA KINA!!!!! IP: *.icis.pcz.pl 27.07.04, 17:54 Dzisiaj sie przeszedlem na budowe i zobaczylem tam przedstawicieli jednej z najwiekszych w Polsce firm budowlanych - SKANSKA. Oni tez potwierdzili ze wszystko jest generalnie na dobrej drodze - jesli cos nie przeszkodzi, to od poczatku nastepnego tygodnia powinny ruszyc konkretne prace budowlane. Trzymam kciuki i pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś