iwona19666 10.07.13, 19:37 witam czy jest ktos zorientowany kiedy skorumpowany zlodziejski ZGM TBS zacznie zwrot nadplaty za CO.sezon rozliczeniowy skonczyl sie 31 grudnia 2012 a te mendy trzymaja forse na koncie i biora procenty i maja na premie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: zwrot za centralne IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.13, 21:43 Nie zapominaj że jest sporo niepłacących za mieszkanie których bardzo ciężko wyeksmitować. Chciałabyś żeby cię wyeksmitowali po 6 miesiacach niepłacenia czynszu z powodu np. utraty pracy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: zwrot za centralne IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.13, 22:01 Jesteś idiotą Ja .Dzwoniłem do TBS i na razie się modlą ,by nikt się nie upominał .Dali przekręt ze Strachem ,bo wcześniej ponieśli wywózkę i koszta przetargu zwalili na mieszkańców.Strach przegrał ,a ludzie zapłacili .Teraz ta główna i oszukańcza ustawa zwalona znowu na barki obywateli.Kiedy się to kurestwo skończy i ludzie się obudzą .TBS najdroższy czynsz w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0i0u wybraliście sobie SLD to ponoście konsekwencje IP: *.softwareaddon.com 10.07.13, 22:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: wybraliście sobie SLD to ponoście konsekwencj IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.13, 22:28 Kto wybrał, sami się wybrali i otoczyli kolesiami .W zarządzie TBS ciagła zmiana prezesa dyrektora naczelnego.Q urestwo goni Q urestwo.Ci co płacą czynsz to ich doić do końca .Co miesiąc to jakaś podwyżka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierre_dollinsky Re: wybraliście sobie SLD to ponoście konsekwencj IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.13, 22:49 Tu trzeba przyznać ,że na kościół nie dają ,same łachudry zbierają na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: zwrot za centralne IP: *.dynamic.chello.pl 11.07.13, 07:28 Gość portalu: storima napisał(a): > Jesteś idiotą Ja A ty jesteś typowym roszczeniowym polaczkiem z chowu klatkowego co to mu się wszystko należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierre_dollinsky Re: zwrot za centralne IP: *.dynamic.chello.pl 11.07.13, 08:33 co mi się należy .Zapie...m przez 40 lat .Płacę czynsz, wszystkie podwyżki .Co mi się należy matołku.Jakie roszczeniowe.Wychowałem się w PRL.Nie opuściłem kraju .Nie pluję na godło ,popieram co polskie.Ile można znieś oszukaństwa, wykorzystywania . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: zwrot za centralne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.13, 09:01 ZGM TBS to siedlisko nieudaczników życiowych i zawodowych,Matyjaszczyk nic nie zrobił żeby to gniazdo żmij z po rozkurzyc na cztery wiatry,wywalić wszystkich zasiedziałych urzędasów którzy wypierdzieli już stołki i dalej nie potrafią zarządzać, ten polityk który kategorycznie rozprawi się z sitwą w spółkach samorządowych może wygrać wybory w Częstochowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urszula Re: zwrot za centralne IP: *.spidernet.pl 11.07.13, 16:34 Dzwoniłam dzisiaj i pani powiedziała że w tym miesiącu będą rozliczenia,ale kiedy dokładnie to ...tajne przez poufne . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima miglanc taniarada bereciku bramadama IP: 78.250.167.* 11.07.13, 17:01 ale popisujesz sie skrajnym chamstwem, glupota uzywajac cudzych nickow pod twym forumowym belkotem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale ale Aspirata ,Q i Pluto IP: *.dynamic.chello.pl 11.07.13, 21:14 Miglanca już nie ma dyżurny Paździochu .Jest w Anglii .Pracuje na zmywaku.Dzięki Platformie zawiesił działalność w budownictwie ,więc mordy sobie nim nie wycieraj .Bełkotem to ty się urodziłeś i to dlatego ,że tatuś nie rzucił cię na patelnię .I zamiast naleśnika wyrosłeś ty.U was w firmie to wszyscy to jąkały lub bełkoty . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: zwrot za centralne IP: *.net.stream.pl 12.07.13, 14:10 To ile wynosi ten czynsz w TBS? Pytam tylko z ciekawości. Ja za mieszkanie 3pokojowe w metalurgu mam 800zł, koleżanka w innej spółdzielni za dwa pokoje prawie 600. I każda z nas do tego ma na głowie kredyt za mieszkanie. Czy czynsz w TBS jest dużo wyższy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Re: zwrot za centralne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.13, 14:17 Jest, ale ... dużo niższy i bez kredytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: zwrot za centralne IP: *.opera-mini.net 12.07.13, 16:55 Za 2 pokoje 54m płace blisko 800 zł. Komunalne, teraz ze śmieciami po nowemu będzie nieco ponad. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grb Re: zwrot za centralne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.13, 18:29 a co mnie kaśka twoje kredyty obchodzą,nabrałaś kasy a rozumu niestety kupić się nie da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gjgh Re: zwrot za centralne IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 11.07.13, 17:04 jhgj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urszula Re: zwrot za centralne IP: *.free.aero2.net.pl 31.07.13, 21:52 Lipiec się skończył , a rozliczenia jak nie było tak nie ma. A miało być w lipcu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop Re: zwrot za centralne IP: 212.87.246.* 01.08.13, 09:41 dostalem tydzien temu, al.niepodleglosci Odpowiedz Link Zgłoś