Dodaj do ulubionych

Naczelny antyklerykał Armand Ryfiński w wyborach

29.05.14, 21:55
do europarlamentu otrzymał poparcie 1053 osób.
A kolter i optio chcą decydować z kim NFZ ma podpisywać umowy i czy pielgrzymki mogą się poruszać publicznymi drogami.
Chłopaki, ten wynik pokazał gdzie jest wasze miejsce.
Obserwuj wątek
    • optio11 Re: Naczelny antyklerykał Armand Ryfiński w wybor 30.05.14, 06:31
      koyod napisał:

> do europarlamentu otrzymał poparcie 1053 osób.
      > A kolter i optio chcą decydować z kim NFZ ma podpisywać umowy i czy pielgrzymki
      > mogą się poruszać publicznymi drogami.
      > Chłopaki, ten wynik pokazał gdzie jest wasze miejsce.

A ten łobuz jakimi drogami powinien sie poruszac?

www.tvn24.pl/proboszcz-spowodowal-kolizje-i-odjechal-mial-1-5-promila-alkoholu-w-organizmie,433631,s.html

www.apostazja.pl/
      • dyziek_o Re: Naczelny antyklerykał Armand Ryfiński w wybor 30.05.14, 06:47
        Optio!
        A tyle razy Cię prosiłem:
        Nie dyskutuj z durniem bo sprowadzi Cię na swój poziom i pokona doświadczeniem.
        Czy Ty uważasz, że do takiego indywiduum docierają jakiekolwiek argumenta?!
        Oni mają takie klapki na oczach jak dawniej koń Szwankiego co limoniadę po mieście woził i samochodów się strachał. Widział tylko do przodu......dzięki temu nie ponosił.
        Pozdrawiam,
        Dyzio.
        • wykress Re: Dyziek! ... ale Ty jesteś .... 30.05.14, 07:18
          ...... nuuuuuuuuudny :-))
      • koyod Re: optio111 30.05.14, 16:00
        Oczywistą oczywistością jest, że w takim stanie pojazdem mechanicznym nie powinien poruszać się nikt.
        A skoro poruszyłeś ponownie problem nadużywania alkoholu przez kierujących to może wreszcie odpowiesz na postawione ci dwa tygodnie temu pytanie ..Dziś kolejny śmiertelny wypadek z udziałem pijanego kierowcy, który miał orzeczony zakaz prowadzenia pojazdów. Jaki mają pomysł rządzący aby walczyć z tą plagą "zbrodniarzy zza kółka"? .., które padło w wątku forum.gazeta.pl/forum/w,55,151027961,,milosierdzie_boze_.html?v=2
    • kolter.mr Re: Naczelny antyklerykał Armand Ryfiński w wybor 03.06.14, 21:07
      koyod napisał:

> do europarlamentu otrzymał poparcie 1053 osób.

No i co z tego ??

> A kolter i optio chcą decydować z kim NFZ ma podpisywać umowy i czy pielgrzymki
      > mogą się poruszać publicznymi drogami.
      > Chłopaki, ten wynik pokazał gdzie jest wasze miejsce.

Oj naiwniaku nie dość ze latasz i kablujesz na nas to jeszcze nie rozumiesz jednej rzeczy . lawina ruszyła ,coraz mniej jest was w karu już tylko 40% z was bywa w kościele regularnie
      • taniarada Re: Naczelny antyklerykał Armand Ryfiński w wybor 03.06.14, 21:20
        kolter-mr napisał:Oj naiwniaku nie dość ze latasz i kablujesz na nas to jeszcze nie rozumiesz jednej rzeczy . lawina ruszyła ,coraz mniej jest was w karu już tylko 40% z was bywa w kościele regularnie.Nie szalej pistoleciku.Nie wiesz przypadkiem kto mnie zakapował.? Napisałem tu jednemu trollowi puentę o kablowaniu bez podania nazwiska.I chodzi mi teraz koło rzyci .Nic nie zajarzył.
        • kolter.mr Re: Naczelny antyklerykał Armand Ryfiński w wybor 03.06.14, 21:24
          taniarada napisał(a):

> kolter-mr napisał:Oj naiwniaku nie dość ze latasz i kablujesz na nas to jeszcze
          > nie rozumiesz jednej rzeczy . lawina ruszyła ,coraz mniej jest was w karu już
          > tylko 40% z was bywa w kościele regularnie.Nie szalej pistoleciku.Nie wiesz prz
          > ypadkiem kto mnie zakapował.? Napisałem tu jednemu trollowi puentę o kablowaniu
          > bez podania nazwiska.I chodzi mi teraz koło rzyci .Nic nie zajarzył.

Smerfetko któraś z twoich kumpeli wykres czy ten cały kodo czy nuda podała wątek i on poleciał w kosmos
          • taniarada Re: Naczelny antyklerykał Armand Ryfiński w wybor 03.06.14, 21:34
            kolter-mr napisał :Smerfetko któraś z twoich kumpeli wykres czy ten cały kodo czy nuda podała wątek i on poleciał w kosmos .Nie chodzi o wątek .Tylko pytania do kropeczki .Nie ładnie kolter .Możemy się kłócić ,rzucić bluzga kulturalnego.Ale pisanie do moderacji o blok to nie wporzo.Nie strugaj jarząbka pistoleciku.
            • kolter.mr Re: Naczelny antyklerykał Armand Ryfiński w wybor 03.06.14, 21:42
              taniarada napisał(a):

> kolter-mr napisał :Smerfetko któraś z twoich kumpeli wykres czy ten cały kodo c
              > zy nuda podała wątek i on poleciał w kosmos .Nie chodzi o wątek .Tylko pytania
              > do kropeczki .Nie ładnie kolter .Możemy się kłócić ,rzucić bluzga kulturalnego.
              > Ale pisanie do moderacji o blok to nie wporzo.Nie strugaj jarząbka pistoleciku.

Smerfetko zadane pytanie na publicznym forum ???
              • taniarada Re: Naczelny antyklerykał Armand Ryfiński w wybor 03.06.14, 21:56
                koltrer-mr napisał :> Smerfetko zadane pytanie na publicznym forum ??? To może napisz mi na maila.Sam zacząłeś ten temat.Temat rzeka dla ciebie.
                • kolter.mr Re: Naczelny antyklerykał Armand Ryfiński w wybor 03.06.14, 22:02
                  taniarada napisał(a):

> koltrer-mr napisał :> Smerfetko zadane pytanie na publicznym forum ??? To m
                  > oże napisz mi na maila.Sam zacząłeś ten temat.Temat rzeka dla ciebie.

No ale jeszcze powiedz o co ci chodzi
                  • taniarada Re: Naczelny antyklerykał Armand Ryfiński w wybor 03.06.14, 22:15
                    kolter-mr napisał: No powiedz o co ci chodzi. Sam wiesz najlepiej .Narka.www.youtube.com/watch?v=zqXj3oiOXwg
                    • kolter.mr Re: Naczelny antyklerykał Armand Ryfiński w wybor 03.06.14, 22:26
                      taniarada napisał(a):

> kolter-mr napisał: No powiedz o co ci chodzi. Sam wiesz najlepiej .Narka. target="_blank" rel="nofollow">www.youtube.com/watch?v=zqXj3oiOXwg

Tandeciaro już ci pisałem ze od trolli linków nie otwieram . Kim jest owa Alicja ??
      • koyod Re: Naczelny antyklerykał Armand Ryfiński w wybor 03.06.14, 21:34
        Pytasz, co z tego?
        Nie dotarło do ciebie jeszcze, że nic nie znaczycie. Może tak za rok zrozumiesz.
        • kolter.mr Re: Naczelny antyklerykał Armand Ryfiński w wybor 03.06.14, 21:44
          koyod napisał:

> Pytasz, co z tego?
          > Nie dotarło do ciebie jeszcze, że nic nie znaczycie. Może tak za rok zrozumiesz

Tzn czyżby znowu seminaria zaczęły pękać w szwach ??
          • taniarada Re: Naczelny antyklerykał Armand Ryfiński w wybor 04.06.14, 16:50
            Kolter napisał :Tzn czyżby znowu seminaria zaczęły pękać w szwach ?? Niuniuś odpisz jak to jest z Jaruzelem ,bo tak czule i długo go żegnałeś . Całe życie walczył z kościołem.Na matki pogrzebie ,jego noga nie przekroczyła świątyni.A na koniec swojego marnego dostaje ostanie namaszczenie .Czyli gitara.Niuniuś w porządku to jest ?Możesz grzeszyć ,wyzywać na kościół .Ana koniec życia bęc i do nieba.
            • kolter.mr Re: Naczelny antyklerykał Armand Ryfiński w wybor 04.06.14, 16:58
              taniarada napisał(a):

> Kolter napisał :Tzn czyżby znowu seminaria zaczęły pękać w szwach ?? Niuniuś odpisz jak to jest z Jaruzelem ,bo tak czule i długo go żegnałeś .

No dzięki już jest w domu taty z karolem w brydża gra .

> Całe życie walczył z kościołem.

Którym ? tym który dzięki niemu zbudował wiecej kościołów w 10 lat niż na terenie Polski przez ponad 120 lat zaborów zbudowano ??

>Na matki pogrzebie ,jego noga nie przekroczyła świątyni.

Za ministranta tam wtedy robiłeś??

>A na koniec swojego marnego dostaje ostanie namaszczenie .

Na oszołomionym lekami w tym morfinie 90 latku? , ino wiecej takich cudownych nawróceń życzyć waszemu jak widać mocno zdesperowanemu klerowi .

Czyli gitara.Niuniuś w
              > porządku to jest ?Możesz grzeszyć ,wyzywać na kościół .Ana koniec życia bęc i do nieba.

Ja tam wiem ze jeden taki na ośle obiecywał tu na ziemi raj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka