Dodaj do ulubionych

25 mld zł na

01.07.15, 19:13
rewitalizację miast . Ciekawe ile z tego obecny prezydent wykorzysta ?
Obserwuj wątek
    • koyod Re: 25 mld zł na 01.07.15, 20:38
      Życzmy sobie aby pozyskał dla miasta jak najwięcej.
    • ramzes1960 Re: 25 mld zł na 02.07.15, 06:07
      WSZYSTKO ABY PISLAMIŚCI NIE MOGLI NIC ZROBIĆ JAK I DYSPONOWAĆ TAKĄ SUMĄ
      • koyod Re: 25 mld zł na 02.07.15, 06:34
        Ramzes1960 jesteś pusty jak dzwon. Wg ciebie to w przypadku wygranej przez PiS należałoby pewnie dopuścić się aktów sabotażu aby tylko utrudnić im życie.
        Typowa postawa nierozgarniętego dzieciaka, na złość mamie odmrożę sobie uszy.
        • pluto37 Re: 25 mld zł na 02.07.15, 12:09
          koyod napisał:

> Ramzes1960 jesteś pusty jak dzwon.,,,,
          ----------------------------------------------------------------------------------------
          Jak na wytrysk inteligencji unurzanego w PiSuarze aktywisty to nieźle zaciągasz wyzwiskiem.

A co do meritum -uważaj bo trudne słowo- to Ramzes ma rację. Wpuść do kasy PiSuara a w ramach rewaloryzacji - też trudne słowo - szmal przeistoczy się w święte pomniki ku czci wielebnych i poległych smoleńskich PiSuarów, oraz w "rekompensaty" dla parafialnych bonzów. A mieszkańcom Czwy kolejnych Pucianów za cholerę nie trza więcej...
          Tak że im dalej PiS bliżej pisuaru niż worka z kasą to dla kasy lepiej.

• koyod jakoś mnie wcale nie dziwi pluto niski poziom 02.07.15, 17:03
            inteligencji, który tu prezentujesz wraz z kolegą ramzesem.
            Czego bowiem wymagać od zagubionych antyklerykałów, którzy myślą, iż popierając PO przyczyniają się do zmniejszenia wydatków z budżetu na tę instytucję, z którą tak walczycie.
            A tymczasem coroczne wydatki na fundusz kościelny rosną i nie zauważyć tego może jedynie osoba, która ma mocno ograniczone postrzeganie.
            i trudno wobec tego wymagać od was abyście pamiętali komu zawdzięczamy takie inwestycje jak np. budowa wiaduktu na Jagiellońskiej, budowa TBS w dzielnicy Północ z 414 lokalami mieszkalnymi, modernizacja stadionu żużlowego, budowa hali sportowej obok tego stadionu, rozbudowa filharmonii, przygotowanie projektu i pozyskanie środków na budowę nowego odcinka linii tramwajowej.
            • storima Piszesz o inwestycjach Wspólnoty Samorządowej 02.07.15, 21:18
              Jak i o autorskich przedsięwzięciach Tadeusza Wrony.
            • pluto37 Re: jakoś mnie wcale nie dziwi pluto niski poziom 08.07.15, 08:40

KOYOD z poziomu poniżej chodnika na jakim egzystujesz każdy poziom jest dla cię nieosiągalny.
              A z listy, która przedstawiles najwybitniejszym osiagnięciem finansowym Wrony był stadion żuzlowy.
              teraz możesz wziąc dzieci z przedszkola i razem z nimi na rowerkach po tym fantastycznym stadionie pojeździć.
              • koyod @ pluto37, Nie jest winą Wrony, że w tym roku mamy 08.07.15, 17:10
                przerwę w występach Włókniarza, którego mecze gromadziły po kilka/kilkanaście tysięcy widzów. Być może nie wiesz ale w zeszłym sezonie to właśnie w Cz-wie była najwyższa frekwencja i trudno wobec tego dyskutować z takim trollem jak ty, którego cieszy upadek naszego klubu i to, że części wiernych kibiców dane było się spotkać w tym roku na Olsztyńskiej tylko dwa razy.
                Ja jednak liczę, że Wrocław awansuje do play-offów i będzie kolejna okazja do spotkania się na stadionie.
                • storima Re: @ pluto37, Nie jest winą Wrony, że w tym roku 08.07.15, 18:26
                  koyod napisał:
                  > z takim trollem jak ty

Polecam słownik wyrazów obcych
                  jak i rozważne dobieranie słownictwa
                  • koyod storimo, a ty jakiego określenia zamiast troll 08.07.15, 21:23
                    użyłbyś wobec postawy, którą reprezentuje w tym wątku pluto37?

Ja jego postawę określiłem kierując się definicją wikipedii "Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia (czego następstwem jest wywołanie kłótni) poprzez wysyłanie napastliwych, kontrowersyjnych, często nieprawdziwych przekazów czy też poprzez stosowanie różnego typu zabiegów erystycznych."
                    Jeżeli niejaki pluto37 w znacznej części swoich wpisów odnosi się w obraźliwy sposób do mojej osoby, jak choćby we wpisie, który skomentowałem

pluto37 08.07.15, 08:40
                    KOYOD z poziomu poniżej chodnika na jakim egzystujesz każdy poziom jest dla cię nieosiągalny.

to dla mnie gość jest trollem i koniec, i kropka.
                    Jeżeli nadal uważasz, że nie mam racji to proszę o rozwinięcie twej sugestii ... polecam słownik wyrazów obcych jak i rozważne dobieranie słownictwa...
                    • storima Re: storimo, a ty jakiego określenia zamiast trol 08.07.15, 23:42
                      Wg podanej przez Ciebie definicji, zauważ proszę, ze działalność trolla charakteryzuje się "zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników"-
                    • pluto37 Re: storimo, a ty jakiego określenia zamiast trol 09.07.15, 10:52
                      koyod napisał:

> Jeżeli niejaki pluto37 w znacznej części swoich wpisów odnosi się w obraźliwy s
                      > posób do mojej osoby, jak choćby we wpisie, który skomentowałem

>
                      ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                      koyod! PRAWDA nie obraża to po pierwsze primo, a po drugie tez primo powinienes wreszcie przyjąć nauki wbijane ci do czaszki w sposób możliwie prosty i zrozumiały nawet dla pierwotniaka.

> pluto37 08.07.15, 08:40
                      > KOYOD z poziomu poniżej chodnika na jakim egzystujesz każdy poziom jest dla cię
                      > nieosiągalny.
                      >
                      ....................................................................
                      A co w tym powyższym zdaniu nie jest najprawdziwszą prawdą? Wyższe pietra wiedzy są wszak dostępne trzeba tylko chcieć pokonać kilka szczebli samodzielnie. Próbuj!
                      > to dla mnie gość jest trollem i koniec, i kropka.
                      koyod! Dla ciebie moge być. W końcu dzieci w piaskownicy tez różne rzeczy wygaduja na tych co wokół nich i tyleż to warte co twoje gaworzenia.

> . polecam słownik wyrazów obcych jak i rozważne dobieranie słownictwa...
                      Ty? Storimie słownik? I polecasz? I jeszcze wyrazów obcych? Przecie sam z polskimi problem trawienne i ktoś musi ci te proste prawdy przypominać.

Bo znowu się wygłupiłes jak biskup w pełnym rynsztunku bojowym na ....... lodowisku.

• koyod pluto, w taką ekstazę wpadłeś biedaku, że aż 09.07.15, 20:12
                        polskie czcionki pogubiłeś.
                        A jak już ochłoniesz to przeczytaj sobie na spokojnie jeszcze raz ten wątek i wtedy może do ciebie dotrze, kto komu polecał słownik wyrazów obcych i rozważne dobieranie słownictwa.
                        Piszę może, bo wiem, że wiele to do ciebie niestety nie dociera.
                        • pluto37 Re: pluto, w taką ekstazę wpadłeś biedaku, że aż 10.07.15, 20:42
                          koyod napisał:
                          > Piszę może, bo wiem, że wiele to do ciebie niestety nie dociera.
                          ..................................................................................................................
                          koyod!
                          już ci tłumaczyłem jak komu mądrzejszemu, że stukanie w klawisze to jeszcze nie pisanie, a składanie liter to jeszcze nie czytanie ze zrozumieniem.
                          Może zbiczowanie się zanim siądziesz do klawiatury i modły coś ci na rozwój zawartości między uszami pomogą jako ostatnia deska ratunku skoro nauka w podstatwówce i ciężka praca pedagogów w twoim przypadku zawiodła.
        • taniarada Re: 25 mld zł na 02.07.15, 23:51
          Biedny ten ramzes .Getin Bank go ostrzygł .A on pyskuje na PIS.Chociaż ,że by był w SKOK to rozumiem.Tylko nie w tym co się kumplował wielki przegrany Bronek.To był szok .Tyle żyrandoli odkurzył na nową kadencję .A ty bęc Duda gracz .Paradoks polega na tym, że masa ludzi widząc że rządzą nami zdrajcy i złodzieje (w jednym) woli utrzymywać swoją psychikę w zaprogramowanej nienawiści do Kaczyńskiego.W zjawisku masowym, reprezentatywnym jesteśmy świadkami w sumie tego drugiego, choć i nie braknie także materiału na kuracjuszy białych zakładów zamkniętych pod specjalnym dozorem - dla nieszczęśników którzy zbyt mocno wzięli sobie do serca POparcie dla jednej z partii i przekształcili je w swoistą religię. Grupa ta jest nad wyraz duża.Ratujmy Nasze Polskie Lasy!
    • taniarada Re: 25 mld zł na 02.07.15, 23:30
      Czerwony układ ma się dobrze w Częstochowie mimo dostania się nowych radnych ,także z PIS.A prezydent taki wesołek podróżniczek .Ostatnio był w USA .Wciąż nie ma precyzyjnej strategii przeznaczenia 25 mld zł na rewitalizację miast zapowiedzianych przez rząd dwa lata temu . Związek Miast Polskich zapowiada, że będzie promował najlepsze inicjatywy, by jak najlepiej wydać te fundusze. Miasta mają także bardzo duże potrzeby w zakresie komunikacji, ochrony środowiska oraz budowy własnych sieci IT.U nas Stary Rynek do rewitalizacji .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka