18.04.16, 08:06
Co się z tym narodem dzieje.........?!
Cyt:
Stary komunista niejaki Gomułka - Wiesławem - zwany, na 1000-lecie chrztu Polski zbudował 1000 szkół. A co buduje ich ukochany prezes-kurdupel Kaczyński -Jarosławem Polskęzbawem - zwany?
Ano buduje nienawiść między Polakami, razem z kukłą-prezydentem dzieli naród na "My i drugi sort " , w ramach dekomunizacji zasłużonego komunistycznego prokuratora stawia do rozwalania Trybunału Konstytucyjnego.
Jedną herod babę z bożej łaski profesorem zwaną, samotną, starą pannę bez dzieci /podobno każda potwora znajdzie swego amatora/ stawia do walki o nie aborcję i pigułkę "dzień po" itd, itp.
Władysław "Wiesław" wew grobie się przewraca.

koniec cytatu.

Znalazłem ów cytat w internecie i po przemyśleniu doszedłem do wniosku, że jesli w takim tempie będzie ten naród głupiał.............strach pomyśleć czym skończą się uroczystości
za 50 lat.
Mnie będzie to już wisiało ale mam wnuki................?!
Dyzio.
Obserwuj wątek
    • pluto37 Re: Kurcze!!! 18.04.16, 13:26
      Znalazłem ów cytat w internecie i po przemyśleniu doszedłem do wniosku, że jesli w takim tempie będzie ten naród głupiał.............strach pomyśleć czym skończą się uroczystości
      za 50 lat.
      Mnie będzie to już wisiało ale mam wnuki................?!
      Dyzio.
      xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
      Dyźku!
      Koleny raz - nie kcem, ale muszem - przypomnieć Ci żeś własnoręcznie zgłupiał wyborczo, więc nie miej pretensji do jeszcze bardziej ogłupiałego ludu.
      I nie strasz wnuków tym że KACZYZM-LENINIZM nastanie w tem kraju na kolejne 50-cie. Wnukom - o ile są bardziej przewidujące niż TY:):) - do głów zapewne nie przyjdzie, żeby głosowac na Kaczyńskich, Ziobrów, Jojów Brudzińskich i pochodne. Młode są mądrzejsze i moherem moga sobie jedynie buty podetrzeć i ręce umyć po skorzystaniu z PiSuaru.

Ale możesz włączyć się w process edukacyjny potomstwa i puszczać im na zmianę - dobrą-
      kawąłki z występów Gomułki -ksywa Wiesław i Kondora ze Żoliborza na wieczornych występach podczas miesięczych okresów jakie go nawiedzają.
      Niech się dziatwa uczy....

I na zakończenie mojego listu zapytam Cię w miejscu publicznem. Dyźku!!! A coż Cię skłoniło, żeby niedawne jasełka partyjno-rządowo-kościelne nazywać UROCZYSTOŚCIAMI???
      Ta impreza rozrywkowa spowodowana była jedynie pokazaniu DUDZIE kto on jest i to w otoczeniu stada eunuchów pci obojga, żeby wiedzieli, że laska prezesa na pstrym kucu jeździ.
    • koyod Re: Kurcze!!! 18.04.16, 20:42
      A jak pluto_37 oceniasz udział stada platformianych eunuchów w tychże jak to określasz "jasełkach partyjno-rządowo-kościelnych"
      Nie wyrazisz sprzeciwu, iż ci których obdarzyłeś swym głosem zaufania uczestniczyli razem z prezydentem Dudą w mszy św.
      Nie zauważyłeś ich obecności, czy też płacą ci tylko za napastliwe wpisy wobec opcji sprawującej obecnie władzę?
    • obserwator1-2013 Re: Kurcze!!! 18.04.16, 21:27

@dyziek_o
      Może zainteresuje ciebie taki temat:
      "Petycja do Prezydenta RP Andrzeja Dudy w sprawie ogłoszenia referendum wyjścia Polski z UE"
      www.petycjeonline.com/referendum_w_sprawie_wyjcia_polski_z_unii_europejskiej
      • dyziek_o Re: Kurcze!!! 18.04.16, 23:07
        Ależ oczywiście , że temat mnie interesuje.
        Jednak w tym sensie, że jeśli byśmy z tej Unii wyszli.......
        prawdopodobnie po roku robili byśmy wiele by do niej wrócić.
        Nie jestem ekonomistą. Nie wiem, na jakich warunkach w Unii egzystujemy i mało mnie to obchodzi. Uważam, że za to rząd bierze kasę by kombinować, by społeczeństwu żyło się dobrze a nawet coraz lepiej.
        Jeśli z tego się nie wywiązuje, należy natychmiast taki rząd wysłać do diabła.
        A nawet dalej. Uprzednio oczywiście rozliczyć ich i odpowiednio "wynagrodzić".
        Niestety; - naiwne społeczeństwo wierzy w przedwyborcze obiecanki popierane dodatkowo przez kościół który tak na prawdę jest jedynym beneficjentem zmian jakie w kraju po 1989r nastąpiły.
        Dlatego będę popierał pozostanie w Unii albowiem gdyby nie ona z jej narzucaniem pewnych
        reguł, dawno byli byśmy dojeni przez kapitalizm zarówno obcy ale i nasz, - rodzimy o kościelnych wyzyskiwaczach nie wspominając.
        Dyzio.
    • dyziek_o Re: Kurcze!!! 18.04.16, 23:13
      Jeszcze a propos PAD-a:
      Tak się dziwnie w tym kraju składa, że od jakiegoś czasu prezydent ma akurat tyle do gadania co Żydzi za Hitlera.
      Przynajmniej na razie. Jednak perspektywy też nie są obiecujące.Musi wykonywać polecenia prezesa bo w przeciwnym razie Kwaczor mu impiczmenta zrobi i sam się na prezydenta albo i króla mianuje.
      No cóż, - takich sobie do rządu wybraliśmy więc o co biega???!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka