Gość: prosze odpisze na Lista dobrych ginekologow w czestochowie IP: *.prenet.pl 12.01.07, 23:54 dziewczyny a mzecie polecic szpital gdzie najlepiej urodzic dziecko!!!!!!!!! bo ja slyszlam ze na parkitce to cesarka kosztuje 1000, a na mickiewicza znajomego zona dopiero sie zajeli jak wylozyl 1000!!!!!!!!!! i z tego co slysze to ze na blachowni najlepiej a i slyszalam ze dr.Harasim na mickiewicza jest dobry i jest zawsze przy porodzie i ze potrafi sie sprzeciwic ordynatorowi jak to jest gdzie najlepiej urodzic dziecko!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Lista dobrych ginekologow w czestochowie IP: *.prenet.pl 26.01.07, 16:32 Planowany termin porodu mam na 27 maja, na Parkitce, mimo róznych opinii na temat tego szpitala (a opinii jest tyle ile pacjentek) mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze i nie martwie sie za wczasu, lekarz prowadzący to dr M. Korn, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dr. Mierzwa PCK IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 29.01.07, 22:29 Czy ktoś morze mnie poinformować czy dobrym ginekologiem jest Dr. Mierzwa która przyjmuje na PCK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Dr. Mierzwa PCK IP: 195.116.125.* 30.01.07, 13:57 Ja nie proponuje dr.Mierzwy osobiscie nie mialam z nia kontaktu ale moja siostra jak byla w ciazy (byla to ciaza zagrozona) dostala malego plamienia wiec pojechala do szpitala na PCK i dr.Mierzwa zbadala ja wkladajac jej palce czego robic nie powinna a potem powiedziala jej zeby nic swojemu prowadzacemu lekarzowi nei mowila ze ja badala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dr. Mierzwa PCK IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 31.01.07, 13:49 ole wszystko się dobrze skonczyło? dzięki za wiadomość pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gawrix Dr. A Kowalski IP: 80.51.57.* 02.02.07, 21:47 A propo doktora A.Kowalskiego jest dobry jak śpi i kasy nie woła. Przestrzegam przed nim. Przez niego moja Żona straciła dzieciaka a jej koleżanka nie może już mieć dzieci. Teraz będzie brał więcej bo potrzebuje na telewizor dla syna. Jak go spotkam na ulicy to........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Dr. A Kowalski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 11:23 Kowalnski - stanowczo NIE gdyby nie dr Lemański i położna pewnie bym nie urodziła zdrowego dziecka - chodziłam całą ciąże prywatnie do Kowalskiego, a ten mnie totalnie olał! Polecam natomiast szpital PCK, wspaniała opieka położnych przed i wtrakcie porodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATARZYNA dr Najman - bezplatne USG - dziwne??? IP: 83.141.82.* 04.02.07, 01:15 "Gość: gogo31 27.09.06, 18:52 + odpowiedz Mogę tylko coś powiedzieć o dr.Najmanie.Nie ma usg w swoim gabinecie i zawsze umawia się na usg w innym terminie to jest zawsze popołudniu.Za to badanie nie płaci się dodatkowych pieniędzy.Ja nie mam kłopotów z tarczycą ,ale moja koleżanka ma i też chodzi do niego i jest zadowolona z opieki.Reszty lekarzy nie znam." Dziwne ze nie placi sie za badanie USG u dr Najmana, ja zawsze place 50 zl. Pan doktor prowadzi moja ciaze od samego poczatku i za kazda wizyte bierze 70 zl + 50zl za wizyte USG. Gdyby pan doktor mial usg w gabinecie to byloby zupelnie inaczej.Lekarze mysla ze jak czlowiek decyduje sie na lekarza prywatnego to jest bardzo bogaty. Napiszcie dziewczyny czy wy tez placicie oddzielnie za badanie usg u gr Najmana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koma Dr Stoiński co o nim myślicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 19:50 nie mam za bardzo czasu , gdyz moge czytac net tylko kilka minut dziennie, probowalam cos tu znależc o nim ale wie widzialam co o tym lekarzu myslicie? godny polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agula Re: dr Najman - bezplatne USG - dziwne??? IP: 80.50.232.* 05.02.07, 21:56 Najman jest ok,ma luzackie podejście.Nie przjejmuje się za bardzo pacjentkami z przychodni.nie płaciłam za usg.jeśli płacisz lekarze są mili i naciągają na niepotrzebne koszty,a do tego straszą i wymyślają coś czego nie ma.Najman za dużo nie mówił,ale nie narzekam,urodziłam a on mnie zszywał.nic nie płaciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
magda344 Re: dr Najman - bezplatne USG - dziwne??? 06.02.07, 15:19 A gdzie on wykonuje usg? Na 3 maja 16? Odpowiedz Link Zgłoś
magda344 Re: dr Najman - bezplatne USG - dziwne??? 06.02.07, 15:22 A gdzie on przyjmuje na usg? Na 3 Maja 16? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: dr Najman - bezplatne USG - dziwne??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 16:25 Doktor przyjmuje na USG albo w szpitalu na PCK albo w przychodni Kolejowej na Wolnosci. USG na Maja 16 nie ma - szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: dr Najman - bezplatne USG - dziwne??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 16:27 ale chodzilas do niego prywatnie czy panstwowo, bo pisalas ze nie placilas za USG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: dr Najman - bezplatne USG - dziwne??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 16:31 To bylo do Gosc: agula. Czekam na odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
kubus2007 Re: dr Najman - bezplatne USG - dziwne??? 13.02.07, 18:04 Ja chodziłam do dr Najmana prywatnie i nie płaciłam za USG ,również w państwowej przychodni nie płaci się za USG.A za wizytę w prywatnym gabinecie bierze 50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Do Kasi IP: *.21.pl 13.02.07, 18:52 Wybiore sie do niego i może ten mnie w inny sposób potraktuje bo na prawde nie chce stracic mojego dzidziusia. wogole to całego porodu sie boje ale to inna juz sprawa:)mam termin na 21 wrzesnia i tez nie wiem jaki szpital wybiore ale może jak mnie dobrze pokieruje dr Korn to myśle ze bedzie to parkitka. i myśle tez ze wszystko będzie dobrze. Dziekuje za informacje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka2910 Re: dr Najman - bezplatne USG - dziwne??? IP: 195.116.125.* 13.02.07, 17:43 to nieprawda dr Najman nie bierze dodatkowych pieniedzy za USG,nie ma go w gabinecie na 3 maja ,ja urodzilam pod jego opieka córke i jestem bardzo zadowolona,a za wizyte w prywatnym gabinecie bierze 50 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miluśka Re: dr Najman - bezplatne USG - dziwne??? IP: 80.48.49.* 14.04.07, 16:51 Ja też potwierdzam, że doktor nie bierze dodatkowej kasy za USG. A tak poza tym, to ma już sprzęt do tego badania w swoim prywatnym gabinecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ila Re: dr Najman - bezplatne USG - dziwne??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 19:29 Gdzie doktor Najman pezyjmuje moze byc rowniez prywatnie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola dr.Mitas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 14:23 a co sądzicie o tym lekarzu?? Odpowiedz Link Zgłoś
norka34 Re: dr.Mitas 16.02.07, 18:18 bardzo polecam, duża wiedza a przy tym wszystkim zdrowy rozsądek w podejmowaniu działań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arka Re: dr.Mitas IP: 94.251.143.* 18.01.09, 00:01 dr.Mitas wyleczył mnie z bardzo zawikłanej choroby,i nadal jestem pod jego opieka,duza wiedza i trzezwe spojzenie na chorobe. Odpowiedz Link Zgłoś
slonce-2 Re: dr.Mitas 22.04.09, 09:35 jesli mozesz podaj jakies szczegoly ,jestem po laparoskopi u dr Mitasa rozp. endometrioza 4 stopnia ,nie wiem czy dalej mam sie go trzymac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gra Re: dr.Mitas IP: 193.138.242.* 17.06.09, 12:48 Proszę o kontakt do doktora Mitasa gdzie przyjmuję oraz numer tel z góry dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
slonce-2 Re: dr.Mitas 22.04.09, 10:52 Gość portalu: arka napisał(a): > dr.Mitas wyleczył mnie z bardzo zawikłanej choroby,i nadal jestem pod jego > opieka,duza wiedza i trzezwe spojzenie na chorobe. jesli mozesz podaj jakies szczegoly jestem po laparoskopi u dr Mitasa, rozp. endometrioza 4 stopnia nie wiem czy dalej mam sie go trzymac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: zadowolona pacjentka dr. Korna IP: *.prenet.pl 13.02.07, 11:34 Chodzę do dr Korna, bardzo mi pomógł jak w pierwszej ciąży poroniłam mimo iż spotkałam go wtedy pierwszy raz w życiu a nie byłam jego pacjentką, teraz jestem w ciąży i chodzę do niego mimo tej całej afery z łapówkami. Jestem zadowolona mimo iż cały czas prywatnie, bo doktor przyjmuje tylko prywatnie, wizyta z USG 80 zł, ja chodzę co 2, 3 tygodnie bo mam problemy, jak jest wszystko ok to na początku wystarczyraz na miesiąc. problemem jest też to, że chodząc prywatnie nie dostaniesz skierowania na badania, które w ciąży robi się co miesiąc, i za wszystkie będziesz musiała płacić. Doktor przyjuje w bloku za KFC nie wiem jaki tam adres ale trzeba wejść od podwórka, ostatnia klatka. Przyjmuje w pon., śr. i ptk. od 16-19. Pracuje w szpitalu na Parkitce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: lista dobrych ginekologów wczęstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 19:36 uważam, że dr Owsiejko jest świetna, rodziłam przy niej 2 razy i jestem bardzo zadowolona, przyjechała do porodu mimo, że miała w tym czasie wizyty w gabinecie prywatnym, wiem, bo koleżanka czekała wtedy na swoja wizytę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka gdzie rodzić? IP: *.21.pl 14.02.07, 17:46 w którym szpitalu jest najlepiej urodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
magda344 Dr Najman - USG na 3 Maja 15.02.07, 08:15 Dr Najman ma już USG na 3 Maja w gabinecie. Nie trzeba będzie więc już jeździć gdzie indziej. Dziś jadę zobaczyć mojego 16 tyg. maluszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar. Re: Dr Najman - USG na 3 Maja IP: *.21.pl 15.02.07, 15:14 ile kosztuje wizyta u dr Najmana? i w jakich dniach i godzinach przyjmuje? i w kóry miejscu przyjmuje dr Najman? Bo zastanawiam sie który z lekarzy jest lepszy czy dr Najman czy dr Korn? i nie wiem do kogo mam sie wybrać aby mój maluszek co prawda 8tyg, miał najlepsza opieke lekarską. Z góry dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Czy dr Najman czy dr Ziębiński? IP: *.21.pl 15.02.07, 16:31 Mam problem z którego z tych lekarzy wybrać? aby prowadził moją pierwszą ciążę. jak ktoś mi może pomóc to barzdo dziekuje. i cos sie na ich temat wypowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
prisilla Re: Czy dr Najman czy dr Ziębiński? 26.02.07, 15:20 zdecydowanie polecam dr najmana. Przyjezdza do porodow, interesuje sie zdrowiem pacjentek i nie jest zachlanny jak niektorzy lekarze:). Urodzilam u niego zdrowego synka i jestem zadowolona z jego opieki. Z drugim dzieckiem-napewno do niego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: lista dobrych ginekologów wczęstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 22:31 Witam wszystkich poszukuje dr.Artur Jawor gdzie obecnie przyjmuje proszę o adres ja polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: lista dobrych ginekologów wczęstochowie IP: *.ajd.czest.pl 18.06.07, 12:11 dr Jawor przyjmuje w przychodni MedJan, ul. Czecha 5B, tel. 3 623843 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozgoryczona dr Najman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 18:00 jak chcesz sie cos dowiedziec to przeczytaj koncowe watki tego tematu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=55996604 Kiedys myslalam ze jak pojde na prywatna wizyte to lekarz bedzie sie lepiej mna opiekowal, interesowal a pan doktor o ktorego pytasz wpadl w rutyne ze nie ma znaczenia czy leczyc sie prywatnie czy panstwowo. Oczywiscie jest mily itd ale nie rozwija sie dalej w swoim zawodzie, nie zna dokladnie lekow ktore przepisuje pacjentkom czy to sa witaminy czy hormony. Kiedys duzo pacjentek wypowiadalo sie dosc dobrze o nim bo byl malo znany, ja uwazam ze zadna rewelacja. decyzja nalezy do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekla Re: dr Najman IP: 195.116.125.* 16.02.07, 23:11 To tylko o nim dobrze świadczy, taki własnie powinien być lekarz nie powinien wyrózniac pacjentek leczonych w prywatnym gabinecie.Nie każdego stać na prywatny gabinet.Dodatkowo dochodza płatne badania.Ja chodziłam do doktora prywatnie jestem z niego bardzo zadowolona.Ale uważam ,że kogo nie stać lub nie chce chodzić prywatnie ma takie samo prawo do opieki lekarskiej.Ja urodzilam zdrowa córke, doktor był przy porodzie ,przy którym bardzo mi pomógł.Wszystkim mogę go polecić z czystym sumieniem.A na witaminach i hormonach to doktor napewno sie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Google Re: dr Najman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 11:33 Zono, czy jesteś lekarzem medycyny, żeby oceniać stopień rozwoju zawodowego dr Najmana? Naprawdę, dla laika jest to trudne, chyba że chodzi o jakiś ewidentny błąd (np. jak dentysta nie widzi dziury w zębie, która na pewno jest - miałam taki przypadek, ROTFL). Odpowiedz Link Zgłoś
magda344 Re: dr Najman 18.02.07, 15:55 dr Najman przyjmuje w gabinecie na 3 Maja 16 w poniedziałki i czwartki. Rejestracja telefoniczna 3680123. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: dr Najman IP: *.sfc.pl 21.12.07, 11:55 A ja chodze do doktora Najmana już z drugą ciążą i jestem z niego bardzo zadowolona, do pierwszego porodu co prawda nie zdążył przyjechać bo akurat miał dyżur w przychodni, ale jak tylko dotarł zaraz przyszedł spytac czy wszystko w porządku i jak się czuję, co do usg to zarówno za pierwszym razem jak i teraz nie zapłaciłam za nie nawet złotówki, zresztą wogóle za nic nie płaciłam i nie dostał grosza. Bardzo polecam dr Najmana wszystkim paniom bo to naprawdę dobry lekarz i martwi się o swoje pacjętki zarówno te które przyjmuje prywatnie jak i te z przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re:szczęśliwa bo dobrze wybrała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 19:44 Rodziłam 22 kwietnia 2006 na Parkitce, mam cudowną córeczkę tylko dzięki doktor Małgorzacie Nita - Nowak, miała owiniętą szyjkę pępowiną. Na początku ciąży chodziłam do dr Szary, tak jak inne forumowiczki nie polecam, jest osobą mało dostępną, czasem opryskliwą, wielokrotnie musiałam czekać mimo umówionej godziny bo pani doktor musiała zjeść kanapkę i wypić kawkę akurat o tej godzinie. W 3 miesiącu ciąży stwierdziłam że ja i moje dziecko musimy mieć lepszą opiekę i wybrałam się do dr Jarosława Strzelczyka i było o niebo lepiej, miły, delikatny, tłumaczył wszystko, odpowiadał na pytania i obawy, a karta ciąży była u niego wypełniona, nie to co u dr Szary, ona wpisywała tylko w swoją kartę a nie w tą którą trzeba okazać w szpitalu. Szpital wspominam miło, spędziłam tam tydzień, rodziłam po terminie (9 kwiecień),a personel lekarski jest taki jak opisuje to któraś z forumowiczek x-postów wcześniej. Więc drogie forumowiczki rzeczywiście ile pacjentek tyleż opinii, ale jedno jest pewne wystarczy policzyć i mamy listę dobrych i złych ginekologów w Częstochowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re:szczęśliwa bo dobrze wybrała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 08:18 A miałaś coś wspólnego z ordynatorem?Też się tam wybieram mam lekarza prowadzącego z tego szpitala ale bardzo boję się ordynatora podobno jest straszny.Możesz coś o nim napisać?No i jak tam odbywa się obchód?Cała zgraja lekarzy przychodzi czy może jest to robione w sposób niekrępujący? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re:szczęśliwa bo dobrze wybrała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 19:19 Ordynator Słabikowski jest raczej mało dostępnym człowiekiem (podobno), ale dla mnie był miły, nawet żartował. Może powodem był fakt że byłam pacjentką jego zastępcy i zobaczył mnie pierwszy raz na obchodzie na którym był mój lekarz prowadzący dr Jarosław Strzelczyk. Następne obchody przed porodem były ok, a te po porodzie trochę dziwne, bo tłum lekarzy patrzy na Twoje pozszywane krocze. Miałam to szczęście że po porodzie leżałam sama na sali i wypisano mnie 2 dobie. Są gorsze rzeczy w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remi dr Jarosław Strzelczyk. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 15:07 Proszę napiszcie czy doktor ma w gabinecie prywatnym USG.LEKARZ w przychodni stwierdził u mnie ruchomą torbiel / nie jest pewny czy to na pewno torbiel a nie mięśniak / no i jest zalecany szybki zabieg operacyjny,chciałabym to jednak skonsultować .Słyszałam ,że ponoć dr Jarosław Strzelczyk przeprowadza kilka dziennie takich zabiegów więc się zna.Co mi radzicie ? nie znam tego lekarza ale Wy pewnie tak ,proszę napiszcie co o nim wiecie ?Albo kogo polecacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Re: dr Jarosław Strzelczyk. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 10:12 Tak Pan doktor ma w gabinecie prywatnym usg. Ja polecam wizyty u niego. Odpowiedz Link Zgłoś
patian Grzegorza Grabowskiego-lekarz ginekolog 22.02.07, 18:45 Czy ktoś z was zna lekarza ze szpitala w Blachowni - Grzegorza Grabowskiego. Co możecie powiedzieć o tym szpitalu: jaka opieka itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: Wiktor, Parkitka IP: *.getta.trustnet.pl 23.02.07, 11:08 Ja mam lekarza prowadzącego z Parkitki, więc i rodzić przypadnie mi tam. Czytałam różne opinie na temat tego szpitala i nie ukrywam, że mnie to niepokoi. Jednak z drugiej strony mój lekarz - Wiktor - tez został nazwany rzeźnikiem z czym sie nie zgadzam. Chodze do niego prywatnie. Jestem baaardzo zadowolona. jest miły, uprzejmy, niezmiernie delikatny ale i wesoły. Uwazam, że zna się doskonale na swojej profesji. I tak sobie myslę, że skoro ktos ma o nim tak złe zdanie a ja go znam od innej strony to moze te opinie o Parkitce tez są stronnicze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Sławomir Olek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 22:00 chciałabym polecić wszystkim dziewczynom Sławomira Olka, jest ordynatorem na Mickiewicza, wiem, różnie tu o nim pisano, że bierze, że partarczy inne takie, według mnie jest doskonałym fachowcem i dzieki niemu przyszedł na świat mój synek. CC zrobił doskonale czuję się po nim jak przed porodem do tego ma doskonały sprzęt, dzięki któremu wykryto poważne zagrożenie dla życia mojego synka. Chciałam się z wami dziewczyny podzielić moja opinia na jego temat, ja w każdym razie kolejne dziecko urodze tylko u niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajali Re: Sławomir Olek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 20:27 pan dr też prowadzi moją ciążę. naczytałam się troszeczkę ale o kim nie piszą!! ile pacjentek tyle opinii... mam nadzieję że po porodzie będę mogła wam coś napisać - coś dobrego.. na wizytach jest ok. choć czasem czuję się troszkę "niedoinformowana" - ale może za mało pytam??? nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajali Re: Sławomir Olek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 20:29 i jeszcze dodam , że ciąża narazie przebiega prawidłowo i nie mam zastrzeżeń do jego fachowości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciężarówka Re: Sławomir Olek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 19:44 Polecam z czystym sumieniem dr Olka. Od kilku lat jestem jego pacjentką, obecnie prowadzi mi ciążę i jestem bardzo zadowolona. Owszem, wizyty są drogie, ale wszystko dla dzidzi. Gabinet jest świetnie wyposażony, kwalifikacje doktora nie budzą we mnie żadnych zastrzeżeń. Do tego w poradniach panuje prawdziwie rodzinna atmosfera. Jeśli jeszcze nie zdecydowałyście się na wybór swojego ginekologa, to warto umówić się na wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Sławomir Olek IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.08, 12:19 Czy płaciłaś za poród i ile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dr. Najman IP: 212.2.164.* 27.02.07, 11:50 Odwiedziłam już kilku ginekologów w Częstochowie w związku z problemami zdrowotnymi, m.i. dr.Sikora, dr.Betcher, dr.Szyller i z perespektywy czasu mogę stwierdzic. Tylko Dr. Najman. Swietny fachowiec, a poza tym interesuje się swoimi pacjentkami i podchodzi profesjonalnie do swojej pracy. Polecam w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: dr. Najman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 16:04 a czy ktos moze mi cos napisac na temat dr golańskiego,jak leczy itp Odpowiedz Link Zgłoś
aga_mama_danielka Re: dr. Najman 14.04.07, 19:00 Byłam u dra Golańskiego gdy dowiedziałam się że jestem w ciąży. Bada delikatnie, sympatyczny, ale gadać to potrafi tylko o swoim prywatnym gabinecie... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Giny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 14:17 Nareszcie skonczylam czytac:) duzo tego jest. Z wlasnego doswiadczenia moge powiedziec tyle, ze dr. Pawinska jest, jak na pierwsza, bardzo fajna, sympatyczna a do tego bardzo delikatna co wazne. Minusem jesli o nia chodzi jest to ze czeka sie na wizyte w przychodni okolo 3-4 miesiecy. Ja czekam na wizyte ktora przede mna juz 3,5 miesiaca bo wczesniej nie dalo rady, a jak zadzwonilam i chcialam sobie przelozyc na wczesniej, niestety pielegniarka powiedziala mi ze juz sa zapisy na czerwiec. Juz mam umowiona wizyte wiec na nia pojde ale bedzie to ostatni raz. Jestem na etepie wybierania gina i zastanawiam sie nad dr. Szymanskim i dr. Grabowskim i o jednym i o drugim slyszalam dobre opinie. Dr Szymanski przyjmuje w przychodni na Szajnowicza i na ogol nie czeka sie na wizyte dlugo idzie to sprawnie a co wazne, jesli umowisz sie telefonicznie na konkretna godzine to pomimo kolejki wchodzisz. Natomiast co do dr. Grabowskiego trzeba isc wczesniej zajasc sobie kolejke. Czytanie tych postow nie pomoglo mi za wiele bo tyle zdan ile ludzi, ale sama sobie to sprawdze, bo pojde i do jednego i do drugiego i wtedy bede miala wszystko jak na dloni:) Pozdrawiam drogie panie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaagatka dr. Szary 03.04.07, 13:04 Odradzam ta Pania doktor.Nie wiem jaki miała w tym cel ale chciała mnie doprowadzić do "niezłego" stanu.może to opiszę: -od roku twierdzila ze z leczeniem (stan zapalny) trzeba poczekac -miesiac temu powiedziala ze juz nie warto czekac bo bedzie zle -przepisala jakies globulki i kazala umowic sie na wypalanke(zrobila rowniez cytologie) -po odebraniu badania cyt,zbadala mnie po raz kolejny i oznajmila ze nadal nie ma zadnej poprawy ale zrobila kolejna cytologie.wtedy powiedzialam jej ze nie chce miec wypalanej nadzerki poniewaz jeszcze nie rodzilam a czytalam na necie ze w takim wypadku nie jest wskazana.chcialam miec zrobione krio.na to pani doktor bardzo sie oburzyla,wykrzyczala ze czytam jakies bzdury na internecie(miala na mysli w szczegolnosci fora internetowe-chyba wie ile zlego na nich o niej jest napisane).dodala ze zobaczy jaki wynik cytologiczny bede miala i zastanowi sie jakie kroki w leczeniu podejmie. -dwa dni po calym zajsciu odebralam wynik cytologiczny i ku mojemu zdziwieniu mialam wpisana grupe I.(pierwszy raz w zyciu!!!)polozna ktora dala mi wynik powiedziala ze powinnam sie cieszyc ze jestem tak zdrowa.ze niejedna kobieta pozazdroscilaby mi wyniku badania:/ -jakos nie moglam uwierzyc w ten wynik.udalam sie do innego ginekologa.okazalo sie ze Pani dr Szary nie miala prawa napisac na wyniku gr I bo z cala pewnoscia sie do niej nie kwalifikuje.umowilam sie na zabieg krio:) jakbym dalej chodzila do Pani dr Szary (a ona nie leczyla mojej nadzerki-nawet kilku nadzerek, podobno)moglabym nabawic sie nowotworu szyjki macicy. kobietki,nie chodzcie do tej niekompetentnej i nie majacej zielonego pojecia o ginekologii pani doktor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kora Re: dr. Szary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 12:49 Ja również mam złe wspomnienia po wizytach u Pani doktor Szary - najgorzej kiedy ma zły humor - rzuca złośliwe komentarze itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: dr. Szary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 15:38 Również odradzam. Wypaliła mi nadżerke choć nie rodziłam. Ona uważa że tak trzeba( inni lekarze do których chodziłam pozniej powiedzieli że tak sie robic nie powinno) , gdybym miła tę wiedze co teraz nie zgodzilabym się na to, myślałam wtedy że skoro jest lekarzem to wie co robii i że tak trzeba... Przez kilka miesiecy po wypalaniu ranka sie nie goila, przepisywala leki dopochwowe, kilka razy oceniala ze przy nastepnej kontroli ranka powinna sie juz zagoic i nic z tego, było widać że sytuacja wymknęła się jej z pod kontroli i za bardzo nie wie co robic. Zrezygnowalam z jej usług, poszłam do innego lekarza. Poza tym jej podejście do pacjentki pozostawia wiele do zyczenia, nie miła, opryskliwa. Naprawde nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Dr Magnuszewska IP: *.gprspla.plusgsm.pl 03.04.07, 14:15 zawsze i wszędzie Dr Magnuszewska jest najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dr Magnuszewska IP: *.realestate.net.pl 29.05.07, 10:17 niestety nie każdy tak sądzi, jest ok jeśli jest wszystko w porządku w innych przypadkach różnie to bywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Tomasz Strzelczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 09:39 a Tomasz Strzelczyk?Ma prawie same dobre opinie,przede wszystkim ze sympatyczny? Czy rzeczywiście?Moja znajoma chodzi do niego i ma mieszane uczucia,mówiła ze okazuje jej zniecierpliwienie,nie tłumaczy,zbywa jej pytania,zmienia zdanie co do tego samego problemu?Miałam się do niego wybrac,ale sama nie wiem..Moze dobrze traktuje nowe pacjentki,a potem czas go goni,więc nie poswięca im juz uwagi..Hmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzelczyk? Re: Tomasz Strzelczyk IP: *.gre.pl 05.04.07, 11:48 Jeżeli to ten,który pracuje na Zana tzn.dr Strzelczyk to olewa pacjentki.Przyjmuje od godz.9,o 10 mówi,że już jest zmęczony i nikogo nie przyjmie.Humorki to niech zostawia w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Tomasz Strzelczyk IP: *.kopernika.trustnet.pl 06.04.07, 11:34 dr Strzelczyk dla mnie to najlepszy ginekolog! rodziłam u niego 2 miesiące temu i naprawde nie mam nic do zarzucenia, prowadziła całą moją ciąże zawsze był cierpliwy i odpowiadał na moje pytania i nigdy nie poczułam się że mnie zbywa bo czekaja inne pacjętki, poród przebiegł super, gdy leżałam na sali zawsze przychodził i pytała sie czy wszystko jest wporzątku i jak się czuje naprawde jest to człowiek stworzony do bycia ginekologiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMcE Re: Tomasz Strzelczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 20:06 Mam pytanie, gdzie doktor Tomasz Strzelczyk przyjmuje prywatnie, czy macie jakies namiary, ile kosztuje wizyta, czym ma usg w gabinecie i czy warto by prowadził ciaże, z tego co wyczytałam pracuje w szpitalu na mickiewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
alkmena Re: Tomasz Strzelczyk 26.07.07, 16:30 Masz rację... genialny lekarz. Własnie przeprowadziłam sie do Krakowa a mimo to jestem jego pacjentką, nadal chodzę do niego co jakiś czas na kontrole. Prowadził moją ciążę i był przy porodzie. Anioł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Lista dobrych ginekologow w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 12:25 Witam:) Chcialabym sie podzielic ze wszystkimi moja opinia na temat lekarzy z odzialu ginekologii i poloznictwa w szpitalu na Parkitce.Uwazam,ze pracuja tam znakomici specjalisci,prawdziwi fachowcy o czym moglam sie przekonac osobiscie.Najpierw cala moja ciaze prowadzila pani dr.Napieraj-wspanialy i dokladny ginekolog.Nastepnie 20 marca b.r.w szpitalu przyszedl na swiat moj synek.Porod odbyl sie przez cesarke,poniewaz nie bylo postepow w pierwszej fazie.Dziecko urodzilo sie duze i zdrowe:)Niestety pozniej wystapily pewne komplikacje i musialam przejsc operacje.Podobno bylam w naprawde ciezkim stanie...Pozniej czekala mnie dwutygoniowa rekonwalestencja.Podczas tych dni moglam sie przekonac jak wspaniala opieke zapeniaja tamtejsi lekarze oraz pielegniarki.Bylam otoczona ogromna troska i zainteresowaniem.Moj synek rowniez byl pod super opieka,nie musialam sie martwic o jego stan.Dbal o mnie caly personel za co wszystkim SERDECZNIE DZIEKUJE:)Naprawde goraco polecam szpital na Parkitce,dzieki ludziom tam pracujacym bede milo wspominac moj porod:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Ginekolodzy na Parkitce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 12:28 Witam:) Chcialabym sie podzielic ze wszystkimi moja opinia na temat lekarzy z odzialu ginekologii i poloznictwa w szpitalu na Parkitce.Uwazam,ze pracuja tam znakomici specjalisci,prawdziwi fachowcy o czym moglam sie przekonac osobiscie.Najpierw cala moja ciaze prowadzila pani dr.Napieraj-wspanialy i dokladny ginekolog.Nastepnie 20 marca b.r.w szpitalu przyszedl na swiat moj synek.Porod odbyl sie przez cesarke,poniewaz nie bylo postepow w pierwszej fazie.Dziecko urodzilo sie duze i zdrowe:)Niestety pozniej wystapily pewne komplikacje i musialam przejsc operacje.Podobno bylam w naprawde ciezkim stanie...Pozniej czekala mnie dwutygoniowa rekonwalestencja.Podczas tych dni moglam sie przekonac jak wspaniala opieke zapeniaja tamtejsi lekarze oraz pielegniarki.Bylam otoczona ogromna troska i zainteresowaniem.Moj synek rowniez byl pod super opieka,nie musialam sie martwic o jego stan.Dbal o mnie caly personel za co wszystkim SERDECZNIE DZIEKUJE:)Naprawde goraco polecam szpital na Parkitce,dzieki ludziom tam pracujacym bede milo wspominac moj porod:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Ginekolodzy na Parkitce IP: *.apus-net.pl 28.04.07, 13:38 popieram i rowniez jestem bardzo zadowolona z opieki w szpitalu na Partikce. ja polecam dwoch lekarzy, mialam szczęscie trafic na nich podczas mojej ciązy i porodu. dzieki nim porod zakonczyl sie szczesliwie pomimo ze w jego trakcie pojawily sie komplikacje. to dr Andrzej Slabikowski- doskanaly specjalista oraz dr Marek Korn - zna sie na tym co robi a do tego przemila osoba. serdecznie im dziekuje w imieniu swoim i mojej dwu tygodniowej coreczki Weroniczki. p.s. co do opieki na parkitce nie zgodzę sie z wiekszoscia wypowiedzi na tym forum. polozne byly bardzo mile pomagaly kiedy tylko byla taka potrzeba i nauczyly mnie wszystkiego co mloda matka powinna wiedziec o pielegnacji i opiece nad noworodkiem. dodatkowa informacja: nie dalam nikomu "w lape"! SERDECZNIE DZIEKUJE I POLECAM!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Ginekolodzy na Parkitce IP: *.profiline.pl 27.07.07, 00:22 Strzeszcie się tego szpitala jak ogniai paNA bIŃCZYKA RÓWNIERZX. wczoraj zamknięto oddział patplogi i ginekologi z powodu zaostrzenia strajku przez anestezjologów. dr. Bińczyk wypisał ze szpitala kolerzanke która lerzała na lóżku obok z rozpoczętą akcją porodową bez dodatkowego badanie. ale naszczęście są jeszcze tacy ludzie jak pani Maria Położna pzrez duże P. zadzwoniła na mickiewicza z proźbą do znajomej lekarki by przyjeły dziewczyne. Dr.B. powiedział tylko że nie bierze odpowiedzialności za to co będie się działo z dziewczynż i wręczył jej wypis do ręki. Popros5tu chamstwo. Nas wypisał z zagrożoną ciążą a na pytanie "Co mamy robić gdyby coś się działo?" powiedział że ma nadzieje że będzie dobrze i wysłał do domu bez żadnej porady co mamy robić lub do kogo się zgłosić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Lista dobrych ginekologow w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 13:18 ja uważam że najlepszym szpitalem jeśli chodzi o poród jest tysiąclecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Dr. Kowalik, Dr Mackowiak IP: *.um.gov.pl 12.04.07, 14:17 Czy leczy sie ktoras z was u dr Kowalika. Ostatnio bylam u niego i dowiedzialam sie ze prawdopodobnie mam zespol policystyczny jajnikow. jestem przerazona czy zna ktos dobrego doktora, caly czas mysle ze to jednak pomylka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: dr.Lemanski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 21:48 poszukuje kontaktu do doktora Lemanskiego prosze o telefon do gabinetu prywatnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnulka Re: dr.Lemanski IP: 80.54.170.* 12.04.07, 22:18 a ja proponuje profesora Cekańskiego, przyjmuje w Bytomiu i jest naprawde tani a zna wszystkich czestochowskich i innych lekarzy.Naprawde warto do niego jechac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: dr.Lemanski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 22:24 Napisz prosze namiary na tego lekarza z Bytomia, jakis telefon kontaktowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnulka Re: dr.Lemanski IP: 80.54.170.* 15.04.07, 12:56 Prof.Cekanski to jego numer (32)28-14-700 naprawde warto i nie trzeba czekac na wizyte tylko w sumie od razu mozna jechac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: dr.Lemanski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 13:29 Czy ktos wie cos o dr.Rubik przyjmuje na Mireckiego na Rakowie.Z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PB dr Henryk Jabłoński IP: *.icm.edu.pl 14.04.07, 14:50 Gorąco polecam!!! Dość ostry i stanowczy, ale baaardzo dobry, dokładny i tani! Ale ciężko się do Niego dostać - ma dużo pacjentek. Pozdrawiam! PS.a przy okazji polecam też jego żonę, dr Elżbietę Jabłońską - wspaniała internistka! Miła i b.dobra w wydawaniu diagnoz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta a Małgorzata Wnęk? IP: 89.174.23.* 18.04.07, 09:54 dziewczyny czy wiecie coś na temat pani Wnęk? Przyjmuje w Klinice św. Łukasza. Przyjeżdża ze Śląska. Może macie jakieś opinie na jej temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś:-) Re: a Małgorzata Wnęk? IP: *.tktelekom.pl 18.04.07, 19:44 Do dr. Cekańskiego chodziła moja mama. Cudowny człowiek i wspaniały lekarz. Jako jeden wszystko jej wytłumaczył. Drugi lekarz poza Częstochową, to doktor Gmyrek z Chorzowa Batory. Dziki nimu teraz jestem w ciąży:-) !!!! Specjalizuje sie w leczeniu bezpłodności. Switny specjaliasta!!! Teraz w Częstochowie chodzę do dr Surówki( bierze tylko 50 zł) poki co jestem bardzo zadowolona nie owija w bawełne, mowi konkrety ale faktycznie trzeba przyzwyczaic sie do jego sposobow zartowania;-) Oby było wszystko dobrze, wybrałam go bo poleciło mo go wiele znajomych przeczytałam pozytywna opinie na jego temat a dr Gmyrek jest za daleko, pociagiem w ciązy tyle km. to koszmar:-) Unikajcie p. dr RUBIK. Wywoluje porody bardzo drogo sie ceni a kompetencji zero. Nadaje sie do ksiązkowych porodów. Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe MAMUSIE;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska dr surowka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 11:07 mam prośbe jestem pacjentka dr surowki na dniach mam rodzic chcialabym sie dowiedziec jak jest przy porodzie czy jest za ile itd czy mozna dzwonic po niego nawet w nocy prosze o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Klinika Św Łukasza - USG badania prenatalne na NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 17:39 Byłam na USG prenatalnym w Św. Łukaszu, wreszcie można je zrobić na NFZ. Badania robią lekarze z Centrum Zdrowia Matki Polki i z Klinik Śląskich. Dr. Czuba, który mnie diagnozował widać że ma ogromne doświadczenie i wie co robi.U mnie wszystko w porządku, a polecam wszystkim kobietom po 35 roku życia. Odpowiedz Link Zgłoś
alelo5 DR Ściegienna 21.04.07, 20:26 znam dr Ściegienną jeszcze z czasów Wielichowskiej-pozdrawiaam Cię Aga-irena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re:poród na 1000-leciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 16:49 ...za pare dni mam termin porodu,chce rodzic w szpitalu na 1000-leciu.Poniewaz jest to mój pierwszy poród jestem przerazona i niezorientowana.Moze któraś z Was drogie mamy podzieli się swoimi doświadczeniami?nie wiem też ile mam sobie zabrac pieniędzy-niby się o tym nie mówi, ale jak chodzi o zdrowie i bezpieczeństwo dziecka -swojego dziecka lepiej o wszystkich wiedziec i na kazdą ewentualnośc się przygotować. Z góry dziękuje za wszelkie (mam nadzieje szybkie odpowiedzi,bo poród lada dzień).Elzbieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re:poród na 1000-leciu IP: *.21.pl 25.04.07, 14:47 Ja rodziłam w tym szpitalu w styczniu zadnej kasy nie dawałam. Nie wiem jakie informacje cie ineteresują ? Wiesz co zabrać ze soba? Torba spakowana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re:poród na 1000-leciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.07, 18:56 torba spakowana-jasne, czeka od paru tygodni!!! Interesuje mnie jaką opieką Cię tam objęto i czy byłas zadowolona.Jak byłam się pytac co jest mi potrzebne do porodu-pielęgniarka zagadnęła czy jestem już umówiona z położną(zdziwiło mnie to,byc moze tak trzeba?).Był przy Tobie lekarz? Tak naprawde to nie wiem o co Cię mam Olu zapytać...moze mi cos podpowiesz, poradzisz....serdecznie Ci dziękuje za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: IP: *.apus-net.pl 28.04.07, 13:32 ja polecam dwoch lekarzy, mialam szczęscie trafic na nich podczas mojej ciązy. dzieki nim porod zakonczyl sie szczesliwie pomimo ze w jego trakcie pojawily sie komplikacje. to dr Andrzej Slabikowski- doskanaly specjalista oraz dr Marek Korn - zna sie na tym co robi a do tego przemila osoba. serdecznie im dziekuje w imieniu swoim i mojej dwu tygodniowej coreczki. p.s. co do opieki na parkitce nie zgodzę sie z wiekszoscia wypowiedzi na tym forum. polozne byly bardzo mile pomagaly kiedy tylko byla taka potrzeba i nauczyly mnie wszystkiego co mloda matka powinna wiedziec o pielegnacji i opiece nad noworodkiem. dodatkowa informacja: nie dalam nikomu "w lape"! Odpowiedz Link Zgłoś