Dodaj do ulubionych

Jasna Góra. Pani prezydentowa na pielgrzymce

30.09.16, 22:18
Amazonek.Już po raz 19. Stowarzyszenie Częstochowskie Amazonki organizuje Ogólnopolską Pielgrzymkę Kobiet po Chorobie Nowotworowej Piersi na Jasną Górę. Honorowym gościem będzie w sobotę prezydentowa Agata Kornhauser-Duda. Tego dnia swoją pielgrzymkę mają też prawnicy.
Jak co roku udział w pielgrzymce potwierdziło wiele zrzeszonych.Trzeba docenić Agatę, że nalazła czas na tak ważną chwilę .W życiu kobiety.Mamy piękną i mądrą kobietę na tym stanowisku .Oraz wykształconą ,a knury ją opluwają.

Obserwuj wątek
    • taniarada Chciałem uprzejmie dodać 30.09.16, 22:32
      Na Jasnej Górze – w sobotę, 15 października – odbędzie się Wielka Pokuta za wszystkie grzechy popełnione w Polsce.Będzie całkowity odpust.Ci co się wpisują się w durnych postach i nawalają na swoje miasto i nie tylko .Mogą mieć odpuszczone.niezalezna.pl/86877-wielka-pokuta-na-jasnej-gorze-wideo
      • asia-loi Re: Chciałem uprzejmie dodać 30.09.16, 23:00
        taniarada napisał(a):

> Na Jasnej Górze – w sobotę, 15 października – odbędzie się Wielka Pokuta za wszystkie grzechy popełnione w Polsce. Będzie całkowity odpust.

:D
        Dla takich jak ja też? :) A co z tymi popełnionym za granicą?
        Płatne kartą czy gotówką? I napisz mi jeszcze ile, bo wypłatę mam 20 października, 15. - to u mnie może być już krucho z kasą. :(
    • koyod Re: Jasna Góra. Pani prezydentowa na pielgrzymce 01.10.16, 20:56
      asia-loi, tania lewicowa prowokatorka, która do dziś nie jest w stanie udzielić informacji co było nie tak w mszy św. zamówionej przez jej znajomych w klasztorze, znów wzorem swych nierozgarniętych kolegów atakuje paulinów.

• asia-loi Re: Jasna Góra. Pani prezydentowa na pielgrzymce 01.10.16, 21:21
        koyod napisał:

> asia-loi, tania lewicowa prowokatorka, która do dziś nie jest w stanie udzielić informacji co było nie tak w mszy św. zamówionej przez jej znajomych w klasztorze, znów wzorem swych nierozgarniętych kolegów atakuje paulinów.

Wiesz koyod, ja jestem przede wszystkim za prawdą, uczciwością i sprawiedliwością, a na to nie ma miejsca ani u lewicy, ani u prawicy. Oświeć mnie w takim razie, gdzie są tacy w dużej grupie, bo moim zdaniem na planecie Ziemia nie ma, tacy są tylko pojedynczy osobnicy. :(
        Co do tej mszy, to myślałam, że jasno napisałam. Paulini wzięli kasę (sporo) za mszę, msza się wprawdzie odbyła, ale nie tak, jak miała być, a specjalnie za to zostało zapłacone. Ba, paulin nawet się nie przygotował do tej mszy. Czytając imiona i nazwiska (za kogo ta msza jest) stękał, dukał, poprzekręcał i imiona i nazwiska. Przypominam, że uczciwość wynika z katolickiej wiary, skoro na Jasnej Górze kantują, to nic dziwnego że historia Krk, papiestwa - przeraża i poraża. :>
        Co do tego odpustu, ja się nie wybieram na Jasną Górę, ponieważ cały czas jestem strasznie zbulwersowana tym co zobaczyłam na tej "oszukańczej" mszy. :(
        • storima Re: Jasna Góra. Pani prezydentowa na pielgrzymce 01.10.16, 21:31
          asia-loi napisała:

> Co do tej mszy, to myślałam, że jasno napisałam.

Oczywiście że czytelnie i jasno napisałaś Asiu.

• dyziek_o Re: Jasna Góra. Pani prezydentowa na pielgrzymce 01.10.16, 22:37
            .........Co do tego odpustu, ja się nie wybieram na Jasną Górę, ponieważ cały czas jestem strasznie zbulwersowana tym co zobaczyłam na tej "oszukańczej" mszy. :(
            ...............pisze Aśka.......:

No cóż; - lepiej późno niż wcale..........otwierają się społeczeństwu oczy na fakt,
            że te jasełka mszami zwane to jeden wielki cyrk nastawiony na robienie wody z mózgu lemingom.
            A wszystko w jednym celu: - kasa misiu, kasa......!
            Dyzio.

p.s
            Zapamiętaj Asia sobie:
            Żaden bozia, ani niebo ani piekło NIE ISTNIEJE !
            Wszystko to wymyślono w celu.........wyłudzenia kasy od durnego społeczeństwa.
            • asia-loi Re: Jasna Góra. Pani prezydentowa na pielgrzymce 01.10.16, 22:45
              dyziek_o napisał:

> Zapamiętaj Asia sobie:
              > Żaden bozia, ani niebo ani piekło NIE ISTNIEJE !
              > Wszystko to wymyślono w celu.........wyłudzenia kasy od durnego społeczeństwa.

Jakiś czas temu już doszłam do tego. Nie ukrywam, że czuję się bardzo, ale to bardzo zawiedziona i oszukana, że nie ma Boga.
              Ziemia, złoto i dolary - to jest tajemnica wiary. Gdzieś to kiedyś przeczytałam i niestety, ale każdy dzień na tym świecie, pokazuje mi, że tak właśnie jest.
    • taniarada Szkoda,że mój przyjaciel obserwator nie dał 01.10.16, 23:04
      odpowiedzi .asia-loi, tania lewicowa prowokatorka, która do dziś nie jest w stanie udzielić informacji co było nie tak w mszy św. zamówionej przez jej znajomych w klasztorze, znów wzorem swych nierozgarniętych kolegów atakuje paulinów.< asia daje odpowiedź zawiedziona kobieta w swojej historii wobec religii i Boga..

• taniarada Super Koyod 01.10.16, 23:12
      Ile na ciebie czekało tu ulubieńców tego forum.Ile czekało na twoje wpisy.Niesamowite .Asia nie mogła wytrzymać .Myślałem ,że mnie pobije .I to na wszystkich forach .
      • asia-loi Re: Super Koyod 01.10.16, 23:29
        taniarada napisał(a):

> Ile na ciebie czekało tu ulubieńców tego forum.Ile czekało na twoje wpisy.Niesamowite .Asia nie mogła wytrzymać .Myślałem ,że mnie pobije .I to na wszystkich forach .

taniarada, już Ci kiedyś pisałam, że do dyskusji ze mną musisz mieć argumenty, a Ty ich nie masz, dlatego ciągle mnie obrażasz. Przypominam Ci kolejny raz, że z katolickiej wiary wynika prawda, więc przestań wreszcie kłamać. :>
    • storima Re: Jasna Góra. Pani prezydentowa na pielgrzymce 01.10.16, 23:29
      koyod napisał:

> asia-loi, tania lewicowa prowokatorka,

ponowne chamskie a priori wobec osób z innego dla "katolika" świata.

> która do dziś nie jest w stanie udzielić
      > informacji co było nie tak w mszy św. zamówionej przez jej znajomych w klaszto
      > rze,

(informacje udziela się w kasie biletowej)

Opisała.

> znów wzorem swych nierozgarniętych kolegów atakuje paulinów.

Jaki to wzór absolwencie której w tym roku szkolnym klasy szkoły podstawowej?

Przykro mi ze państwo polskie zostawia na ugorze chamów ubliżających, prymitywom wypisującym obraźliwe :
      "nierozgarniętych kolegów"
    • taniarada @ storima 01.10.16, 23:50
      Przykro mi ze państwo polskie zostawia na ugorze chamów ubliżających, prymitywom wypisującym obraźliwe :
      "nierozgarniętych kolegów. <Ogólnie wiesz że twoje posty są bez odpowiedzi .Jak kuba Bogu.Ale jest wiesz o tym że nie można pisać w kółku zainteresowania wzajemnych powiązań .Takich jak pluto lub dyzio.Więc przestań się droczyć i pisz do rzeczy.
    • storima Re: Jasna Góra. Pani prezydentowa na pielgrzymce 02.10.16, 12:24
      To już niestety jest standardem, wieloletnim standardem,
      ze w przypadkach wykazania błędów, zakłamań, czy prezentowania odmiennych poglądów następuje zalew ataków personalnych. Taka metoda trolla.
    • dyziek_o Re: Jasna Góra. Pani prezydentowa na pielgrzymce 02.10.16, 20:14
      Ziemia, złoto i dolary...............dobre!
      Powiem więcej, - nawet bardzo dobre jako że oddaje dokładnie to o co w tym wszystkim chodzi.....!
      Zaczynam być z Pani, - Pani Asiu dumny........!
      Na marginesie....:
      A tym czasem kościół znowu usiłuje cofnąć nasz kraj o kolejne sto lat wstecz:

Cyt:

Agencja Gazeta
      W tym tygodniu ma się odbyć głosowanie nad przyjęciem Konwencji o zwalczaniu i zapobieganiu przemocy wobec kobiet i przemocy domowej. Przedstawiciele Kościoła znowu zaatakowali dokument. - To szerzenie ideologii gender! - grzmiał bp Ryczan w swoim przemówieniu na ten temat. Dlaczego dokument, który służy słusznej sprawie ma tyle samo przeciwników, co zwolenników?

O co chodzi Kościołowi
      Temat Konwencji ciągnie się już od ponad dwóch lat. Dokument został podpisany przez Polskę w grudniu 2012 roku, jednak był to dopiero pierwszy etap, niezbędny przy podpisywaniu umów międzynarodowych. Żeby Konwencja zaczęła obowiązywać, parlament musi przyjąć ustawę upoważniającą prezydenta do ratyfikowania dokumentu. Właśnie tego będzie dotyczyło głosowanie, mające się odbyć w tym tygodniu w Sejmie. Ten akt prawny ma na celu przeciwdziałanie wszelkim formom przemocy wobec kobiet. Stwarza także ramy prawne do ścigania i likwidowania przemocy.

A tu całość artykułu:
      natemat.pl/117841,co-ma-gender-d ... zi-kontrow
    • taniarada Re: Jasna Góra. Pani prezydentowa na pielgrzymce 02.10.16, 20:24
      naTemat .Pisze tam Lis zwany liskiem ,oraz (Haka Grund­baum) zwana HGW .Którą jeszcze nie wyrzucili z ratusza. I pisząc o PO ta partia o zbiór takich oferm intelektualnych, że aż bolą zajady w kącikach ust.
      • asia-loi Re: Jasna Góra. Pani prezydentowa na pielgrzymce 02.10.16, 20:36
        taniarada napisał(a):

... oraz (Haka Grund­baum) zwana HGW .Którą jeszcze nie wyrzucili z ratusza...

taniarada, czemu nie lubisz HGW i piszesz, że to Żydówka, a Jezusa i Maryję lubisz i modlisz się do nich, a to też przecież Żydzi. :D
        • dyziek_o Re: Jasna Góra. Pani prezydentowa na pielgrzymce 02.10.16, 20:52
          Bo "taniocha" jest głupszy niż ustawa przewiduje.......!
          I czego się tu dziwić ?!
          Jeszcze nie dostrzegłaś tego ?
          Po za tym: - zauważ, że z nim nikt nie dyskutuje za wyjątkiem Ciebie.
          Co kończy się kolejnym blamażem tego osobnika.
          Nie szkoda Ci czasu ?!

Dyzio.
          • dyziek_o Re: Jasna Góra. Pani prezydentowa na pielgrzymce 02.10.16, 20:56
            Po za tym, - podejrzewam, że on wierzy iż Jezus urodził się w Nowym Targu a Matka Boska pochodzi ze Sidziny...................a Ty mu, - że to Żydzi......?!:),:),:)
            Cały czas Ci tłumaczę; - nie dyskutuj z durniem bo sprowadzi Cię...........etc,etc.
            Dyzio.
          • asia-loi Re: Jasna Góra. Pani prezydentowa na pielgrzymce 02.10.16, 20:59
            dyziek_o napisał:

> Po za tym: - zauważ, że z nim nikt nie dyskutuje za wyjątkiem Ciebie.
            > Co kończy się kolejnym blamażem tego osobnika.
            > Nie szkoda Ci czasu ?!

Na razie się dobrze bawię. :D
            Ale już niedługo, nie będę z nim dyskutowała, bo nie będę miała czasu.
            No chyba, że będę się chciała trochę pośmiać, to z nim podyskutuję. :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka