Dodaj do ulubionych

taniarada czy Ty jesteś zakonnikiem?

01.11.16, 19:14
Tak piszą ludzie na forum kraj. =O
Piszą, że jesteś watykańskim zakonnikiem z długoletni stażem (ponad 20 lat), podobno sam się tam przyznałeś.
Prawda to czy nie? Przypominam, że prawda wynika z katolickiej wiary. :)

=============
Gdy jedna osoba cierpi na urojenia, nazywamy to szaleństwem.
Gdy wielu ludzi cierpi na urojenia, nazywamy to religią.
Obserwuj wątek
    • taniarada Re: taniarada czy Ty jesteś zakonnikiem? 01.11.16, 19:51
      Są ludzie, których uprzejmość gorsza jest od bezczelności.aforyzmy.org/aforyzmy/c3
      • asia-loi Re: taniarada czy Ty jesteś zakonnikiem? 01.11.16, 19:56
        taniarada napisał(a):

> Są ludzie, których uprzejmość gorsza jest od bezczelności.

Nie odpowiedziałeś na pytanie. :>
    • taniarada I kolpik 124 też tu jest to prawdziwy cud 01.11.16, 21:35
      Z wk-55 dało się wyciągnąć znak pokoju .To wskoczyły .I nie dają spokoju.Nie napiszę kto.Lol.
    • n-jurek Re: taniarada czy Ty jesteś zakonnikiem? 01.11.16, 21:46
      Zakonnikowi smakuje Gazeta Wyborcza ?! Dziwny jest ten świat.
      Z uwagi na chamskie wpisy tego gościa przestałem zaglądać na to forum. Czytam sporadycznie, ale jak widzę, że on pisze i sam dopisuje, bo nikt z nim nie podejmuje tematu ręce zaczęły mi opadać. Ponadto to zaśmiecanie forum lokalnego tematyką ogólnopolską . Mam na niego sposób: chociażby pisał największe bzdury nie odpowiadam. Proponuje ostracyzm na gościa nałożyć i nie ważne czy jest zakonnikiem, urzędnikiem, czy menelem - baj, baj. To przez jego aroganckie, chamskie pełne nienawiści do wszystkiego i wszystkich o poglądach odmiennych od jego to forum wygląda tak jak wygląda. Można mieć inne poglądy ale należy się szacunek do interlokutora.
      A poziom opieki nad tym forum przez administratora forum to insza inszość. Przyzwalanie na takie wpisy wbrew netykiecie jest karygodne. Jaka gazeta takie forum.
      • taniarada Re: taniarada czy Ty jesteś zakonnikiem? 01.11.16, 22:12
        Nie lubisz ludzi.Czy masz na nie niego sposób.Człowieku z tobą wołków nie wypasałem .I ogólnie cię nie znam.Od początku wie­działem, że Two­je dwu­kolo­rowe źre­nice świad­czą o wyjątkowości.
        Nie po­myślałem tyl­ko, że oz­naczają dwulicowość. Spadaj.
    • taniarada @N-jurek 01.11.16, 22:09
      Słabo protestujesz na innych forach.Tu też się nie wychylasz .Jak napieprzają na PIS i Dudę . Jak oblewają gnojowicą kościół .Jak podszywają się pod mój nick .Też morda w kubeł.Spamerzy pod różnymi nickami.Milczysz i morda w kubeł.Co jest warty ten twój znak pokoju?Gdybyś był wiarygodny to byś coś napisał przeciw.A tak to poszedł w otchłanie .Nie obecni nie mają głosu .Jak ryby .Mrugnij powieką to zamilczę i dam ci fory .Powiedz kiedy.Być mężczyzną i za protestuj przeciw obłudzie .Daj ten mały znak .Nie masz pomysłu mały człeku ?
      • n-jurek Re: @N-jurek 01.11.16, 22:46
        Ostatni raz zniżę się do twojego poziomu i odpowiem ci tak. Chcesz zobaczyć mordę - to spójrz w lustro, a ode mnie się odwal. I więcej nie prowokuj. Wpis był o tobie, lecz nie do ciebie. Więcej nie będę z tobą dyskutował bo nie odpowiada mi twój poziom,a właściwie jego brak.
        • taniarada Re: @N-jurek 01.11.16, 23:06
          Dziwny facecie z mroczną przyszłością.Nawet cię nie znam.To ty wchodzisz w dyskusję ze mną.Masz jakiś problem idź do lekarza .Nowoczesna kultura zachowań lekarskich.Jedna wizyta za stówkę powinna cię wyleczyć.Moje kolano wyleczyło.Różnych tu przyjmowałem na tym forum .Takiego upartego nie .Możesz grzecznie odpłynąć .Najlepszym "Wujkiem Dobra Rada" jest dzisiaj forum internetowe. Masz problem - napisz post na forum ogólnym , na pewno ktoś już tego doświadczył i wspomoże światłą radą.Ja już wyczerpałem możliwości.Nawet Kutzu nie był taki upierdliwy .A razem leżeliśmy bykiem w Ikarze .Skąd się tacy kocą?
        • dyziek_o Re: @N-jurek 02.11.16, 07:23
          N-jurek !!!!!
          Trzymam Cię za słowo!
          Masz więcej temu osobnikowi nie odpowiadać bo się go to forum nigdy nie pozbędzie......!
          Jedynie ignor może w tej sprawie coś zadziałać.
          Trza jeszcze tylko Aśkę do porządku przywołać i fertig.
          Dyzio.
          • n-jurek Re: @N-jurek 02.11.16, 11:45
            Oczywiście słowa dotrzymam. Pomimo tego, że zostałem zaszczycony wątkiem na mój temat.
    • mateusz572 Re: taniarada czy Ty jesteś zakonnikiem? 05.11.16, 12:28
      W tym zakonie mają mnóstwo czasu na siedzenie przed kompem i wypisywanie głupot i bredni. Robotą jakąś konkretną zajmijcie się dla dobra ludzkości, która da wymierny efekt i tym sposobem zarobicie na chleb z masłem. Nikt wam wtedy nie zarzuci, że pasożytujecie na zdrowej tkance społeczeństwa.
    • taniarada Mateusz czy ty jesteś byłym pzprowcem? 05.11.16, 13:27
      mateusz572 05.11.16, 12:28
      "W tym zakonie mają mnóstwo czasu na siedzenie przed kompem i wypisywanie głupot i bredni. Robotą jakąś konkretną zajmijcie się dla dobra ludzkości, która da wymierny efekt i tym sposobem zarobicie na chleb z masłem. Nikt wam wtedy nie zarzuci, że pasożytujecie na zdrowej tkance społeczeństwa." <Na wy do mnie rozmawiasz ? Raz wiesz dobrze że to jest prowokacja bo goście nie mogą sobie spokojnie opluwać wszystkich świętości .Drugie nie przeszkadzają ci spamerskie wpisy ?Dobry jesteś kupuję cię w całości.Ciekawe w ilu wcieleniach występujesz na forach GW.?
    • storima Re: taniarada czy Ty jesteś zakonnikiem? 05.11.16, 18:49
      Pisze o sobie, przedstawiając się jako Paulin z Jasnej Góry.
      Przestawiliście jego własne wpisy w których przedstawia się jako jasnogórski zakonnik.

Na innej forumowej dyskusji pisze o swych bezpośrednich rodzinnych powiązaniach z zakonem Paulinów:

asia-loi8 dni temu

Oceniono 5 razy5

@taniarada
      taniarada, Twoim ojcem jest paulin?

taniarada8 dni temu

Oceniono 3 razy-3

@asia-loi
      Asiu nie wiedziałaś .I to były przeor .Lol.

czestochowa.wyborcza.pl/czestochowa/1,48725,20907227,wyborcza-na-zywo-lech-walesa-w-czestochowie-demokracja-jest.html
      Pisze, ze jego ojcem jest były przeor.

• taniarada Re: taniarada czy Ty jesteś zakonnikiem? 05.11.16, 20:26
      Asia ma te same poglądy nie reformowalne od lat. Potrafi tylko zajadle dokopać katolikom .Bo ją spotkała trauma .I pożegnała się z Bogiem.Jak napisałem ,że mam na Jasnej matkę łyknęła to jak karpia Bożonarodzeniowego .I ojca też.Ty masz ojca na Jasnej ? To odpisałem słodkiej idiotce .Ojca byłego przeora.Na Jasnej mam mam Matkę "Boską i Ojca "Boga.Na forach GW był tam taki pkt4a co za nick ,co tylko wypisywał bzdury wszelakie.Chciał mnie zdyskredytować co mnie nie dziwi.Ale o zakonnika się obrażam .Bo dlaczego ?I co w tym złego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka