Dodaj do ulubionych

tania sucha karma dla psów

16.11.16, 23:36
Witam. Gdzie w Częstochowie lub okolicach mogę tanio kupić suchą karmę dla psów? Mam 3 duże psy "wielorasowe" o ogromnym apetycie. Próbowałam już chyba wszystkie karmy z dyskontów ale nie zdawały egzaminu (wypadająca sierść, problemy z układem trawiennym).
Proszę o poradę
Obserwuj wątek
    • gniot3 Re: tania sucha karma dla psów 17.11.16, 00:37
      Ja kupuję w hurtowni Alfa .To jest chyba na ul.Bugajskiej ale nie jestem pewien co do nazwy ulicy.Jedzie się jak na Olsztyn i zaraz za mostem skręca się w lewo .Trudno nie zauważyć bo hurtownię widać już z drogi.Ją kupuję purinę Dog Chog ale są tam karmy róznych firm .Można negocjować cenę -zwłaszcza przy większych ilościach albo trafić fajną promocję.Często też kupuję karmę w Blachowni w gabinecie weterynaryjnym .
    • barierki2 Re: tania sucha karma dla psów 17.11.16, 07:07
      Jestem z Rędzin i miałem ten sam problem. Szukałem dobrej karmy w dobrej jakości. W Częstochowie jest jeden gość, który dowozi karmę. Nie pamiętam dokladnie ile kosztuje, ale coś ok24 pln za 10 kg. Z tego co się orientuję to w Cz-wie transport jest w cenie. Do Rędzin dowiózł za 5 zl, ale i tak się opłaciło. A co najważniejsze moja ekipa "3 muszkieterów" super zjada tą karmę. Na tej stronie znajdziesz wszystko www.aza-twojpupil.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka