Dodaj do ulubionych

Da-Ga sala weselna

IP: *.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 19:40
Witam!!!Planujemy przyjęcie weselne na sali Da-Ga w Czarnym Lesie.Poszukujemy
jakiś informacji na temat tej sali:jakie jest jedzienie, na co uważać, czy są
jakieś problemy z rozliczeniem:)))
Obserwuj wątek
    • dudo99 Re: Da-Ga sala weselna 04.02.05, 20:05
      Gość portalu: Marta napisał(a):

> Witam!!!Planujemy przyjęcie weselne na sali Da-Ga w Czarnym Lesie.Poszukujemy
      > jakiś informacji na temat tej sali:jakie jest jedzienie, na co uważać, czy są
      > jakieś problemy z rozliczeniem:)))

Szanowni Państwo !!
      a przeczytajcie sobie trochę wcześniejsze posty, i z odpowiedzią na wasze
      pytanie nie będziecie mieli problemu ! Tak to tylko za przeproszeniem śmiecicie
      to forum. Tyle sie juz wczesniej o tym klepało, ale jak widać są tzw. osoby,
      którym łopatologię należy indywidualnie wyłożyć !!!!!!!!!
      • Gość: gosclemena Re: Da-Ga sala weselna IP: *.pl / *.7.sfc.pl 09.02.05, 16:09
        Byłam na dwóch weselach na sylwestrze i powiem wam że obsługa super jedzenie to
        zależy na pierwszym było nawet dużo jedzenia a na drugim było tak sobie.
        Wystrój sali super jedyną wielką wadą jest sala do tańczenia jest mała.Jeżeli
        planujecie tam wesele to nie więcej niż na 100 osób. miłej zabawy!!!
        • Gość: Marta Re: Da-Ga sala weselna IP: *.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 21:34
          Czesc!!!Dzięki serdeczne za informacje.Bedziemy mieli 70 moze 80 osób więc się
          zmieścimy:))
    • Gość: Fred Re: Da-Ga sala weselna IP: 80.51.236.* 04.02.05, 20:08
      Prosze bez nerwow !
      Prosze na glupie posty nie odpowiadac, niech sie tłumiki naucza czytac troche
      staroci, nic im nie bedzie, szkoda slow z takimi na dyskusje.
      Pozdrawiam tych normalnych.
      • Gość: eMcE Re: Da-Ga sala weselna IP: *.darkstar.pl 04.02.05, 22:37
        Naprawdę nie rozumiem o co te nerwy... Wystraczy trochę wyobraźni i ja wiem
        życzliwości dla innych (?)
        Sytuacja może być taka: właśnie dziś pierwszy raz zajrzałam na forum, nie mam
        pojęcia czy był poruszany temat weselny, który skądinąd moze być dla mnie
        ważny, w końcu robi się to raz w życiu, każdemu zależy żeby było dobrze...
        Więc daję posta, wpisuję temat, tak by wiadomo było o co chodzi i czekam... na
        odpowiedzi ludzi naprawdę zainteresowanych tematem!
        A na posty, których temat mnie nie ciekawi, albo nudzi po prostu nie wchodze,
        nie czytam, nie odpowiadam... proste? Przecież nie ma chyba człowieka, którego
        wszystkie wątki by interesowały na równi!
        Pozdrawiam!
        P.s. Mimo, że jestem na etapie szukania sali i zespołu i uczestniczę w wątkach
        weselnych uważam się za normalną ;p
        • Gość: . Re: Da-Ga sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 17:08
          • dudo99 Re: Da-Ga sala weselna 19.02.05, 17:51
            Czy znowu się zaczyna ????????
            Sranie w banie itp.
            Czy kogoś nie popierdo.......ło z lekka przypadkiem !!!!!!!!
            albo może zwieracze komuś puściły i zaczyna od nowa piprdol.......ie !!!
            • Gość: Marta Re: Da-Ga sala weselna IP: *.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 20:21
              Nie rozmumiem dlaczeo tak się denerwujesz ten wątek zaczęłam na początku lutego
              więc chyba nic się nie zaczyna.Jak nie intersują cię te tematy to po co to
              czytasz...Merytoryka twojej wypowidzi poprostu mnie zachwyciła. Z twoim
              podejściem nie potrzebnie czytasz zapytania o sale weselne, kto by chciał taką
              marudzącą pierdołę...Miłego dnia żyj w samotności:)
              • Gość: Fred Re: Da-Ga sala weselna IP: 80.51.236.* 19.02.05, 20:39

> Nie rozmumiem dlaczeo tak się denerwujesz ten wątek zaczęłam na początku lutego
                > więc chyba nic się nie zaczyna.Jak nie intersują cię te tematy to po co to
                > czytasz...Merytoryka twojej wypowidzi poprostu mnie zachwyciła. Z twoim
                > podejściem nie potrzebnie czytasz zapytania o sale weselne, kto by chciał taką
                > marudzącą pierdołę...Miłego dnia żyj w samotności:)

Nie bądź zbyt zgryźliwa i upierdliwa !!!!
                Mnie też te wątki do sraczki doprowadzają i zwieracze w dupie puszczają ???
                A poza tym, abyś zawsze była miła i usmiechnieta, sama na necie nie jestes.
                Pozdr.
              • dudo99 Re: Da-Ga sala weselna 19.02.05, 21:04

> Nie rozmumiem dlaczeo tak się denerwujesz ten wątek zaczęłam na początku lutego
                > podejściem nie potrzebnie czytasz zapytania o sale weselne, kto by chciał taką

Te wątki, jak też podobne były wałkowane nie od początku lutego lecz dużo
                wcześniej /tak na marginesie/ !!
                Jeśli masz troszę inteligencji i rozumu, to winnaś/eś w archiwum pogrzebać i
                poczytać sobie na te i tym podobne tematy a nie truć dupska na forum jak
                marudząca pierdoła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                Pozdrawiam.
              • melaniusz1111 Re: Da-Ga sala weselna 19.02.05, 22:13

A twoja głupawa metoryka czym sie rozni od innych ???
                Czy takie "zatwardziałe kałmuki" nie pojmują, że żygowinami i gównem już
                faktycznie leci od tych sal weselnych ???
                Faktycznie, że ktoś wczesniej napisał, dlaczego admin spi ?? a ktoś sobie
                reklame tu serwuje /za darmoche/ ??
                Poza tym jak można takim burakom klepać, ze to juz iles tam razy bylo walkowane
                ale kretyni tego nie umia poszukac i znaleść !!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka