Dodaj do ulubionych

pulmunolog

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 11:18
Szukam dobrego pulmunologa - prywatnie albo na NFZ.Czy ktoś może mi pomóc?
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: pulmunolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 12:08
      Polecam dr.Grzegora Bzdona.Pracuje na odd.płucnym w szpitalu
      Chałubińskiego.Przyjmuje tez prywatnie na ul.Nowowiejskiego w poblizu dawnego
      PEWEXU.
      • Gość: Aga Re: pulmunolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 12:09
        Acha i jeszcze w Poradni chorob Pluc przy Szpitalu.Trzeba miec skierowanie od
        lekarza pierwszego kontaktu.
        • Gość: chorowitek Re: pulmunolog IP: *.pl 24.02.05, 19:17
          Najlepszy pulmunologiem w Częstochowie jest oczywiscie dr. Włodzimierz Mierzwa
          v-ce ordynator oddziału chorób płucnych na Parkitce. Wiem ,że to najlepszy
          specjalista, bo dłuższy już czas leczę się u niego w Przychodni "Świętej
          Rodziny" przy ulicy na krakowskiej. Z czystym sercem moge go polecić.
          • Gość: Marek Re: pulmunolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 12:31
            Potwierdzam. Jest bardzo celny w diagnozie i leczeniu. Jak ktoś nie pali
            papierosów, to wyprowadzi skutecznie gościa z choroby.
    • Gość: beta Re: pulmunolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 11:49
      Bardzo dziękuję za informacje! Czy w tej przychodni na Krakowskiej leczy się na
      NFZ czy prywatnie? Są zapisy? Długo się czeka? Chorowitku, proszę, odpowiedz!
      Życzę Ci zdrowia!
    • Gość: Barone Re: pulmunolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:38
      Nie polecam dr. Brulińskiego. Przyjeżdża raz w miesiącu do Częstochowy, a przyjmuje w przychodni "kolejowej" na Wolności (Boya-Żeleńskiego??). Mojemu bratu chcial wykroic kawał płuca, zrobic wszystkie badania od początku. Okazało się, że to wszystko nie potrzebne. Bratu pomógł prof. Orłowski z kliniki gruźlicy i chorób płuc z Warszawy.
      • Gość: chorowitek Re: pulmunolog IP: *.pl 25.02.05, 20:37
        Dr Mierzwa przyjmuje w przychodni "Święta Rodzina" w każdy czwartek od 16.
        (NFOZ aktalny)Przyjmuje również codziennie w przychdni chorób płuc, przy
        szpitalu na Parkitce. Zatelefonuj tam i dowiesz się wszystkiego.
        O ile wiem dr Mierzwa przyjmuje też prywatnuie w swoim domu w Olsztynie k.
        Częstochowy. Adresu niestety nie pamiętam. Zadzwoń na informacje i będzuiesz
        wiedzieć.
        Pozdrwaiam.
    • Gość: marysia333 Re: pulmunolog IP: *.inds.pl / *.inds.pl 08.03.05, 14:30
      A ja polecam dr Brulinskiego.Jezdzilam do niego do Katowic i w Czestochowie
      rowniez przyjmowal mnie w szpitalu na Barbary(Bony) jako konsultant.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka