Gość: jaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 13:51 czy ona jezt dobrą dentystką?? polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pacjentka p.doktor Re: dr Małgorzata Zajewska-Rajczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 14:28 dr Zalewska-Rajczyk ja polecam z czystym sumieniem, wyleczyła mi wszystkie zęby, chodziłam do niej na znieczulenie i naprawde nic nie bolało. Uwazam ze jest naprawdę dobrym fachowcem, a przy tym nieasmowicie przesympatyczną osobą. Ceny tez ma przyzwoite. Osobiście widziałam u niej takie małe dzieciaczki i ma naprawde do nich rewelacyjne podejście jako dentystka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: dr Małgorzata Zajewska-Rajczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 15:28 dzieki :) to w koncu zalewska czy zajeska? tak czy siak mysle ze sie do niej wybiore Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka p. dr Re: dr Małgorzata Zalewska-Rajczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 12:32 tak nazywa sie Małgorzata Zalewska-Rajczyk, ale i tak czesciej uzywa tego samego Rajczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: dr Małgorzata Zajewska-Rajczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 12:59 chyba nie dr poniewaz ona jest lekarzem doktoratu nie robila !!! Odpowiedz Link Zgłoś