Dodaj do ulubionych

Parada milosci

04.06.05, 21:41
Wlasnie przeczytalem z prezydent Warszawy zabronil parady wiec pomyslalem
sobie moze by cos takiego urzadzic w naszym miescie mogliby sobie spacerowac w
Alejach
ja co prawda jestem hetero ale mysle ze to dobrze dla miasta dodatkowa
atrakcja taka na skale dzisiejszej nowoczesnej Europy,a co Wy myslicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Palestiniansoldier Re: Parada milosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 23:36
      Ja myślę, że potrzeba Ci lekarza, albo zajęcia żebyś nie siedział przed
      komputerem . Pozdro .
      • Gość: xxx Re: Parada milosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 00:01
        TAK ! Jestem homofobem ! i jestem z tego dumny !

tak więc co do tematu postu: osobiście uważam że NIE !
        • Gość: Sowa urządźmy wielką orgię w alejach w nocy 24 czerwca! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 16:04
          Wróćmmy do tradycji naszych słowiańskich przodków i 24 zróbmy wielką orgię przy
          ogniskach w alejach. Zbiórka o 22
        • Gość: Papa is dead [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 14:09
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: mrx1921 Re: Parada milosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 14:17
            I o to chodzi ...

Nareszcie ktoś normalny :)

BBJ
            • Gość: free Re: Parada milosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 15:11
              "Przemarsz próbuje zakłócać grupa Młodzieży Wszechpolskiej, siadając na jezdni
              i zagradzając drogę. Policja usuwa ich siłą. Przed demonstrantami cały czas
              idzie ok. 30 przedstawicieli Młodzieży Wszechpolskiej i tzw. szalikowców,
              którzy krzyczą do uczestników parady m.in. "Pedały" i "Won z Warszawy"."
              Cytat z Onetu .
              Oto widzisz panie mrx1921 ilu Was jest ,tych niby obroncow polskosci. Grupka 30
              na 2500 gejow i lesbijek i innych hetero ktorzy tez tam ida. Dzieki Bogu coraz
              mniej fanatykow w naszym kraju.
              • Gość: mrx1921 Re: Parada milosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 15:33
                A widziałes kogo policja leje ? Tylko MW i kontrdemonstrantów !

Ludzie normalni to większość społeczeństwa , tylko nikt nie będzie ryzykował
                24h na dołku , wyroku lub innej kary przez jakiegoś pedała . Oczywiście poza
                grupą tam obecną .

Gość portalu: free napisał(a):
                > na 2500 gejow i lesbijek

Zaraz sie porzygam . 2500 odpadów , niszczących moralność w narodzie :/
                A wśród nich nałęcz - stara komunistyczna szuja , jaruga - ehhh , gadzinowski -
                buahahaha , no comment . A są jeszcze takie znakomitości jak : środa ,
                borowski , celiński koledzy belki , kwaśniewskiego , millera - euroentuzjaści (
                gejoentuzjaści) dla których polska tradycja , wartości i konserwatyzm są
                przeszkodami w budowie związku socjalistycznych republik europejskich ( w
                którym priorytetami są m.in legalizacje narkotyków , zboczeńców , zabijania
                bezbronnych i antykatolickie podejście do życia ) . Nad tym wszystkim stoi , z
                teczkami w garści , Adam (Aaron) Michnik (Szechter) i pilnuje aby plan nie legł
                w gruzach !

No gratuluję :/

BBJ
                • Gość: marcjan Re: Parada milosci IP: 217.96.15.* 13.06.05, 14:52
                  Oj poniosło Pana i to zdrowo... Zjawisko homoseksualizmu istniało zawsze i
                  wszędzie. Było w czasach biblijnych i po dzień dzisiejszy obecne jest wśród
                  ludzi na całym świecie. BYłoby hipokryzją wyłączać z grony "odpadów"
                  przedstawicieli wszechpotężnego w Polsce Kościoła Katolickiego, który miał
                  przecież tak znaczący wpływ na kształtowanie moralności naszego narodu na
                  przestrzeni wieków. Homoseksualiści byli, są i będą, czy tego Szanowny Pan
                  chce, czy też jest to jego pobożne, i nigdy nie spełnione życzenie.
                  Przyrównując ludzi do wspólnego mianownika "odpadów", tylko za ich preferencje
                  seksualne, stajesz po stronie gości w brunatnych koszulach, którzy problem ten
                  starali się rozwiązać ustawowo. W zasadzie nie wiem po co w ogóle odpisuję na
                  twojego pozbawionego sensu posta... Agresja Panie Kolego odbiera ci jasność i
                  tak małego umysłu.
          • darekdw1 Re: Parada milosci 11.06.05, 22:56
            ogłośmy ogulno narodowom zbiurkę pieniędzy na odbudowę obozu w oświęcimiu i
            wyślijmy tam tych zboczeńców
      • Gość: ......... Re: Parada milosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 08:49
        Szowinista, jak większość w PRL (świadomie, bo nic tu się nie zmieniło)
    • Gość: Kamil Re: Parada milosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 09:12
      Jeszcze tego brakowało żeby pedały mi po mieście chpdziły..... niech tylko
      spróbują .... to pierwszy w nich rzucę kamieniem !!!
      • Gość: xx Re: Parada milosci IP: *.icis.pcz.pl 05.06.05, 10:26
        Powinienes sie urodzic 2000 lat temu, gdy kamieniowano sw. Szczepana - zawsze
        potrzebni sa tacy, ktorzy malo mysla i nadaja sie w sam raz do przesladowania
        innych ludzi.
      • Gość: Ww Re: Parada milosci IP: *.vf.shawcable.net 05.06.05, 14:12
        Kamil napisał(a):

> Jeszcze tego brakowało żeby pedały mi po mieście chpdziły..... niech tylko
        > spróbują .... to pierwszy w nich rzucę kamieniem !!!

A jakby szly z pielgrzymka na Jasna Gore z biskupem i klerykami na czele, to
        tez bys kamienowal???
        • Gość: Kamil Re: Parada milosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 22:07
          Kościół jest przyciwny związkom homoseksualnym, więc to mało prawdopodobne....
          ale też bym kamieniem przywalił
          • Gość: xx Re: Parada milosci IP: *.icis.pcz.pl 05.06.05, 22:14
            Pzry takich przejawach skrajnego debilizmu zaczyna brakowac slow.
            • Gość: marcjan Re: Parada milosci IP: 217.96.15.* 13.06.05, 15:00
              Daj spokój Gościowi. To jeden z tych przepojonych miłością do bliźniego
              katolików. Co tydzień na mszy w kościele, biały papa na ścianie w pokoju, a w
              sercu nienawiść i zawiść. Pełno takich typów.
          • Gość: Ww Re: Parada milosci IP: *.vf.shawcable.net 06.06.05, 04:24
            Gość portalu: Kamil napisał(a):

> Kościół jest przyciwny związkom homoseksualnym, więc to mało
            prawdopodobne....
            > ale też bym kamieniem przywalił

W BISKUPA????? A boj ze sie BOGA bezbozniku jeden !!!!

• Gość: :)polds Re: Parada milosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 16:24
              Wreszcie wysłchali moich prózb!! tak zrobic taką parade!!
            • Gość: marcjan Re: Parada milosci IP: 217.96.15.* 13.06.05, 15:02
              A jak biskup jest pedałem?
        • darekdw1 Re: Parada milosci 11.06.05, 22:57
          ja przywiozę kamienie
      • mmaly Re: Parada milosci 09.06.05, 20:08
        Pedały i tak chodza po mieście, tylko możesz udawać, że o tym nie wiesz.
        Są też u Ciebie w klasie/na roku/w pracy.
        Tylko będąc tak zakłamany możesz udawać, że to nieprawda.
        • Gość: lawia Parda Gejów i Lesbijek reklama dla miasta...ha ha IP: *.cop / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 22:27
          A ja mam podzielne zdanie w tym temacie. Osobiście nie przeszkadzają mi tacy
          ludzie, są to są , nie ma to nie ma! Jedno jest pewne w Częstochowie przydałaby
          się jakaś atrakcjia.....a jeśli to miała bybyć Parada Miłości społeczność
          częstochowska uznana bybyła za tolerancyjną. Ale czy to faktycznie jest powód
          do dumy dla miasta? Nie sadze! Nie wydaje mi się żeby miasto nasze musiało
          sobie robić reklamę paradą Gejów i lespijek!
    • Gość: Iris Re: Parada milosci IP: *.21.pl / 213.199.204.* 05.06.05, 10:43
      Właściwie to dlaczego nie w Częstochowie?Ludzie!!!!Nauczmy się tolerancji i
      miłości do bliźniego!Niby katolicki naród a gdyby się dało to znów w
      nowoczesnym na pozór kraju zapłonęły by stosy.Zacofanie i nietolerancja to jest
      zboczenie!
      • Gość: ToMNR Re: Parada milosci IP: *.bis / 212.244.80.* 05.06.05, 12:06
        Droga Iris, pakowanie sie dwoch gosci w kakao to jest zboczenie :/

Pozdrawiam
        ToMNR
        www.rakow.com.pl
        • Gość: Iris Re: Parada milosci IP: *.21.pl / 213.199.204.* 05.06.05, 12:27
          To co ludzie robią w łóżku to jest ich prywatna sprawa.Też nie jestem
          zachwycona takimi związkami ale to nie jest powód do obrzucania tych ludzi
          kamieniami.
          Pozdrawiam :o)Iris :o)
        • Gość: marcjan Re: Parada milosci IP: 217.96.15.* 13.06.05, 15:06
          Ale pakowanie kobiety w to samo miejsce zboczeniem już nie jest...?
    • Gość: Asche Re: Parada milosci IP: *.21.pl / 213.199.204.* 05.06.05, 11:43
      ble nie ma mowy weź no chłopie sie ogarnij a nie bredzisz w gorączce
    • Gość: soldier Re: Parada milosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 13:12
      czy ci sie czlowieku w glowie pomieszało jak juz te odchyły żyją to ich sprawa
      ale publiczne demonstrowanie swoich poglądów w ich przypadku odpada
      • anakastyczny Re: Parada milosci 05.06.05, 14:02
        Co was tak boli? Orientacja, preferencja? Normalnie wasze zbożne oburzenie jest
        żałosne. A pederaści was na ulicy chyba nie atakują więc nie wiem co was tak
        oburza. Parada? Niech będzie sobie parada, jestem przeciwny tylko w tym
        aspekcie że wszelkie parady trącą ponad normalną ostentacją i manieryzmem. Ale
        skoro inne są wiec niech i ta będzie.
        Ale w Częstochowie jest to tak możliwe jak w Watykanie (tan nawet chyba
        bardziej) więc wasze aryjsko heteroseksualne dusze mogą być spokojne.
        • tschenstochauer Re: Parada milosci 05.06.05, 14:47
          zgoda?
          niech mi ktos wyjasni czyja i po co?
          o ile mi sie wydaje ,aleje sa miejscem publicznym i kazdy (GEJ) ma prawo sie
          nimi przechadzac .a tego kto rzuca kamieniem zawsze mozna...
          no wiec kiedy?
        • Gość: xxx Re: Parada milosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 15:16
          "... więc wasze aryjsko heteroseksualne dusze mogą być spokojne."
          heteroseksualne owszem. ale dlaczego aryjskie? :| nie jestem przedstawicielem
          skinheadów ani żadnych innych młodzieży wszechpolskich, mimo to nie akceptuję
          homoseksulanych ekscesów na ulicach miast których mieszkańcy w zdecydowanej
          większości są hetero. homoseksualizm akceptuję. znam homoseksualistów. ale boli
          mnie to że mniejszość chce narzucać jakieś zasady i akceptacje dla pewnych
          zachować zdecydowanej większości. i mam nadziej że szanujesz moje prawo do
          posiadania własnego zdania ?? :) bo ktoś tu chyba coś wspominał o tolerancji :)
          • Gość: leska Re: Parada milosci IP: 213.213.202.* 11.06.05, 01:19
            czlowieku, mieszkancy polskich, ruskich, hinduskich i wszystkich innych miast sa
            w zdecydowanej wiekszosci hetero! i parady sa w wielu z nich, a maja prawo byc
            we wszystkich i to bez zadnego ale. i nikt Ci tu nie narzuca woli zadnej
            mniejszosci tylko chca Ci uswiadomic kim sa (ludzmi) i czego
            oczekuja(traktowania jak ludzi). nie rozumiem jak mozna cos akceptowac i byc
            jendoczesnie przeciw temu? to czyste zaklamanie! a Ty tak wlasnie piszesz- ze
            akceptujesz homo ale nie parady i ekscesy, a tak a propos-czy widziales
            kiedykolwiek eksces homoseksualny na ulicy? jesli tak to powiedz mi gdzie i
            kiedy i jak on wygladal. oczywisce w imie tolerancji szanuje Twe prawo do
            posiadania wlasnego zdania, ale to zdanie samo w sobie nie jest tolerancyjne,
            wiec jakze moge go szanowac i jakze Ty sie mozesz powolywac na tolerancje?
            przepraszam za ostry ton wypowiedzi, ale mysle, ze powinienes sie zastanowic nad
            tym co tu mowisz. powodzenia
    • Gość: menes Re: Parada milosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 15:36
      Powiedz mi jaki cel i sens ma ta parada ? Może póżniej zrobimy paradę tych co
      kochają blondynki,za tydzień tych co wolą rude ,a za dwa tygodnie tych co
      uwielbiają grube i tym sposobem co tydzień będziemy mieć atrakcję w postaci
      parady,tylko czy kogoś to zainteresuje ? Niech każdy kocha kogo chce bo jest
      wolnym człowiekiem ale nie musi tego ogłaszać całemu światu.
      Ja też nikomu nie powiem ,że kocham sąsiadkę bo po co komu wiedzieć ?
      • Gość: Ww Re: Parada milosci IP: *.vf.shawcable.net 06.06.05, 04:22
        Gość portalu: menes napisał(a):

> Powiedz mi jaki cel i sens ma ta parada ? Może póżniej zrobimy paradę tych co
        > kochają blondynki,za tydzień tych co wolą rude ,a za dwa tygodnie tych co
        > uwielbiają grube i tym sposobem co tydzień będziemy mieć atrakcję w postaci
        > parady,tylko czy kogoś to zainteresuje ?

Najpierw niech zrobia te parady chetni. A potem sie zobaczy..
        Hak wyjdzie brzydko to mozna sie nie zgodzic, ale lepiej sprawdzic z natury.
    • Gość: Szczęki He He... IP: *.inds.pl / *.inds.pl 05.06.05, 21:46
      Kolego, ty chcesz u nas zorganizować coś takiego tak ? !, jak przekonasz władze
      to będzie chyba wydarzenie dziesięciolecia, my mamy "Prohibicje" a co dopiero
      dopuścić do głosu homoseksualistów. Nikt by na to zgody nie wyraził. Ale co mi
      tam, jak się uda to niech się bawią dobrze.
      • Gość: xx Re: He He... IP: *.icis.pcz.pl 05.06.05, 22:03
        Prohibicja dotyczy tylko jednej ulicy - taki maly komentarz.
        • Gość: Szczęki Re: He He... IP: *.inds.pl / *.inds.pl 06.06.05, 14:54
          Oczywiście, że jednej ulicy, ale fakt, że tak owa w ogóle jest to według mnie
          świadczy o podejśćiu władz do pewnych spraw. Myślę, że jednak ludzie wiedzą o
          co chodzi, ale dziękuję za uzupełnienie (dla nieświadomych ta ulica to
          Dekabrystów).
          • Gość: xx Re: He He... IP: *.icis.pcz.pl 06.06.05, 16:19
            Jednoczesnie w tym samym czasie powstala masa nowych ciekawych lokali. Wiec bez
            sensu jest mowic o prohibicji. To jest kwestoia czego innego a nie prohibicji.
      • Gość: Kubiś Ja jestem ZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 16:33
        To byłoby wydarzenie bardzo ciekawe .
        No i Częstochowa zyskałaby niebywały rozgłos :-)
        Wyobrażcie sobie takie LOVPARADE ponad milion osób przyjeżdza do Częstochowy .
        I w sklepach zostawiają więcej od tradycyjnych pielgrzymów bo to głównie
        młodzież a nie babcie i ludzie nawiedzeni . Ja jestem za . Przeciwników stęchłej
        kaTomoralności zupełnie nie rozumiem . Tak was kościółek uczy ?
        Jak trzymać kamień w rączce ? Jak zrobić komuś cielesną krzywdę ?
        Obrzydliwość :-( Chcieliście zachodu ale chyba z domieszką fundamentalnego islamu
        ..... Kubiś
        • Gość: Ala Re: Ja także jestem ZA IP: *.prenet.pl 07.06.05, 13:53
          Popieram Cię, Kubisiu, i pozdrawiam
          • Gość: Iris Re: Ja także jestem ZA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:29
            Nikt by tego lepiej nie napisał Kubisiu.Jak już wczesniej napisałam też jestem
            za!Pozdrawiam serdecznie:o) Iris
            • Gość: Kubiś To NIEMOŻLIWE ! Może za 100lat tak :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:57
              Ciekawa byłaby postawa naszego Prezydenta podczas próby takiej parady :-) :-)
              Zakazać jak Kaczyński w nieświętym mieście Warszawie czy pozwolić ?!?!
              To by było bardzo ciekawe :-) A czy by mogli również maszerować środkiem Alei
              tak jak to przystało ? A może przed trzecią aleją stanąby w poprzek kordon
              uzbrojonej policji który rozpędzając wolny demokratyczny marsz kopałby butami i
              tłukł pałami kobiety i mężczyzn .Założyłbym się o 500 Plnów że nie dano by zgody
              w Czewie na taki Lovparade wzdłóż Alei :-) Nawet jeśli nie byłoby tam ani jednej
              pary homosexualnej . To niemoralne przecież . Do tego jeszcze nasze władze nie
              dorosły . Może ci co teraz ssają smoczka w łóżeczku jak będą dorośli to ..... Kubiś
              • Gość: xx Re: To NIEMOŻLIWE ! Może za 100lat tak :-) IP: *.man.poznan.pl 07.06.05, 16:50
                Na pewno latwiej o takie brutalne rozpedzenie demonstracji w wykonaniu
                Kaczynskiego w Warszawie niz w naszej Czestochowie - obojetnie kto bylby przy
                wladzy.

W takim dumnym z kultury Krakowie doszlo do brutalnych atakow skinow itp. na
                demonstrantow reprezentujacych inna orientacje.

To ogolnopolski problem.
                • Gość: Kubiś Re: To NIEMOŻLIWE ! Może za 100lat tak :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 17:12
                  > W takim dumnym z kultury Krakowie doszlo do brutalnych atakow skinow itp. na
                  > demonstrantow reprezentujacych inna orientacje.
                  > To ogolnopolski problem.

Tak ! To poważny problem . Z jednej strony "Wolność i demokracja " a z drugiej
                  gardzenie i opluwanie "inszości" . Do tego można dodać gardzenie innymi
                  wyznaniami religijnymi . Haos światopoglądowy przypominający zadupie- niestety
                  :-( Pozdrawiam ..... Kubiś
                • Gość: ToMNR Re: To NIEMOŻLIWE ! Może za 100lat tak :-) IP: *.bis / 212.244.80.* 08.06.05, 10:50
                  Nie tylko skini uczestniczyli w rozbijaniu pedalskich manifestacji.
                  Brali udzial w tym kibice Wisly i Cracovii (o dziwo potrafili sie zjednoczyc na
                  takie wydarzenie)...

Pozdrawiam
                  ToMNR
                  www.rakow.com.pl
                  • Gość: qa Re: To NIEMOŻLIWE ! Może za 100lat tak :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 11:15
                    Co tylko utwierdza mnie w opinii na temat kibiców.
                    • Gość: Kubiś Re: To NIEMOŻLIWE ! Może za 100lat tak :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 11:21
                      Ja osobiście chciałbym aby odbyły się poważne przymiarki do takiego Lovparade w
                      naszym mieście . Chodzi mi głównie o to że WŁADZE MIASTA MIAŁYBY BARDZO DUŻY
                      KŁOPOT JAK PODEJŚĆ DO TEGO Tematu . Byłoby co oglądać :-) hahaha ..... Kubiś
    • Gość: Mistral Re: Parada milosci IP: *.qc.sympatico.ca 07.06.05, 14:47
      W sumie jestem przeciwko legalizacji zwiazkow homoseksualnych i przeciwko
      adopcji przez takie zwiazki dzieci, niemniej jednak mysle ze taka parada to nic
      zlego byc moze nawet ludzie o innych orientacjach seksualnych moga sobie z soba
      porozmawiac i lepiej sie zrozumiec, napewno moznaby oswoic sie z obecnoscia tych
      ludzi ktorzy przeciez sa wsrod nas ,dla miasta to chyba bylaby tez duza atrakcja
      turystyczna ktora mogla by przyciagnoc rzesze ciekawskich ,osobiscie nie widze
      nic zlego
      • Gość: Babcia Re: Parada milosci IP: *.prenet.pl 07.06.05, 14:59
        Ja też nie widzę w paradzie niczego złego. Ludzie o takiej seksualności
        istnieją i powinniśmy ich zaakceptować.
        • Gość: Szczęki Może zrobimy paradę bez zgody... IP: *.inds.pl / *.inds.pl 07.06.05, 15:11
          W sumie jak ktoś chce zorganizować jakąś większą imprezę w mieście, to pyta o
          zgodę władze. Na chłopski rozum wystarczałoby powiadomić odpowiednie osoby, że
          dnia tego i tego o którejś tam godzine w Częstochowie coś się dzieje, z
          pewnością przybyło by mase ludzi gdyby dobrze to rozreklamować. Oficjalnie
          wyglądało by to jak przemarsz dużej ilości osób, przecież pielgrzymki zgody nie
          mają a chodzą alejami krzycząc, grając i śpiewając. Przy okazji można by
          zorganizować całkiem odrębny (oficjalnie oczywiście) koncert plenerowy.
          Przecież policja nie ma prawa nic nam zrobić za to, że mamy takie a nie inne
          poglądy, że bawimy się razem jak na lud demokracji przystało. Ja osobiście nie
          widze przeszkód aby zrobić taką imprezę pod inną nazwą. Przecież organizator
          nie odpowiada za uczestników zabawy, to i nikt się do niego nie doczepi.
    • Gość: kazik bez komentarza IP: 216.127.66.* 07.06.05, 15:36

Do ohydnej prowokacji doszło w niedzielę w Paryżu. Grupa homoseksualistów
      zbezcześciła tamtejszą katedrę Notre-Dame, odgrywając w świątyni parodię
      "małżeństwa" homoseksualnego. Wtargnąwszy do katedry, dewianci pobili rektora
      szacownej świątyni oraz usiłowali zniesławić Ojca Świętego Benedykta XVI.

Około 20-osobowa grupa napastników z organizacji Act Up-Paris weszła w niedzielę
      do katedry Notre-Dame, gdzie w ciągu kilku minut na oczach wiernych i turystów
      odegrała parodię ceremonii zaślubin dwóch kobiet, prowadzoną przez mężczyznę
      przebranego za księdza. W czasie profanacji katedry homoseksualiści lżyli też
      Ojca Świętego Benedykta XVI, którego określili mianem "homofoba". Dając dowody
      absolutnej ignorancji i silnego zdeprawowania, obwinili także Papieża o epidemię
      AIDS.
      Kiedy po kilku minutach zostali wyprowadzeni ze ze świątyni przez służby
      porządkowe, przed katedrą pobili jej rektora, księdza prałata Patricka Jacquina.
      - Zostałem powalony na ziemię, zdeptany i uderzony w kark - poinformował rektor
      katedry Notre-Dame reportera agencji AFP. - Ta banda naruszyła porządek
      publiczny. Zastrzegam sobie, razem z arcybiskupstwem Paryża, prawo do złożenia
      skargi przeciwko tym odrażającym i skandalicznym aktom barbarzyństwa - dodał ks.
      Jacquin.
      Arogancja homoseksualistów potęguje się wraz ze wzrostem społecznej akceptacji
      dla ich dewiacji jako normalnej kondycji psychofizycznej. W wielu zachodnich
      krajach uzyskali status ściśle chronionej mniejszości seksualnej, który
      gwarantuje im bezkarne deprawowanie całych społeczeństw, a szczególnie dzieci i
      młodzieży. Ich dewiacyjne związki w wielu zdechrystianizowanych krajach mają
      pozycję równą lub niemal równą małżeństwu. W niedzielę do krajów tych dołączyła
      Szwajcaria. Jej mieszkańcy w referendum poparli ustawę o związkach partnerskich,
      która niemal zrównuje pary homoseksualne z małżeństwami. Deprawującą ustawę,
      która umożliwi homoseksualistom urzędową rejestrację ich związków, poparło 58
      proc. głosujących. Ustawa przyznaje zarejestrowanym parom takie same prawa
      podatkowe i emerytalne oraz prawa do dziedziczenia, z jakich korzystają małżeństwa.
      Próba narzucenia patologicznego i fałszywego światopoglądu, że związek
      jednopłciowy jest tożsamy z małżeństwem, przybiera na sile także w naszym kraju.
      W Sejmie na pierwsze czytanie czeka forsowany przez lewicę projekt ustawy o
      rejestrowanych związkach między osobami tej samej płci, a homoseksualiści chcą
      organizować swoje parady w kolejnych miastach. Mimo zakazu prezydenta stolicy,
      organizatorzy tzw. parady równości w Warszawie zapowiadają, że marsz się
      odbędzie. Na ubiegłorocznym wiecu homoseksualistów w Warszawie nie brakowało
      ostrych akcentów antykatolickich. Uczestnicy paradowali w koszulkach z nadrukiem
      granatu i z podpisem "Wrzuć na tacę" i w wulgarny sposób naigrawali się z osoby
      Jana Pawła II.
      KWM, Beata Andrzejewska

Red. Stanisław Michalkiewicz, publicysta:
      Przypadek chuligaństwa w paryskiej świątyni Notre-Dame, spowodowany przez
      homoseksualistów, którzy sparodiowali uroczystość ślubu, dowodzi trafności
      przysłowia: "Daj kurze grzędę, a ona 'wyżej siędę'". Wszystko to świadczy o tym,
      że nie można być nadmiernie pobłażliwym zwłaszcza wobec pewnych środowisk, które
      upatrują jedyny przedmiot swojej dumy w sposobie uprawiania stosunków płciowych.
      Jeżeli ktoś nie ma żadnych innych powodów do dumy, to rzeczywiście można mu
      tylko współczuć. Natomiast nie można mu pozwalać na to, by się panoszył w
      miejscach publicznych. Ten wypadek tylko potwierdza opinię, że homoseksualizm
      może być tolerowany - podkreślam: zaledwie tolerowany, jako coś wstrętnego i
      obrzydliwego - na bezpiecznym marginesie, natomiast w żadnym wypadku nie może
      być dopuszczany na teren publiczny jako propozycja zachowania na równych prawach
      z zachowaniami normalnymi.
      Pewna bezradność, która daje się zauważyć - chociażby przy okazji ostatniej
      dyskusji nad tzw. paradą równości w Warszawie, bierze się stąd, że środowiska
      homoseksualne poprzez wymuszanie takich z pozoru niewinnych ustępstw zdobywają
      przyczółki, dzięki którym możliwa jest ich późniejsza ekspansja, a wreszcie
      dominacja na terenie publicznym. Mam tu na myśli w przypadku homoseksualistów
      przeforsowanie przez głosowanie (bardzo osobliwy sposób diagnozowania) na forum
      Światowej Organizacji Zdrowia takiej opinii, że homoseksualizm nie jest
      zboczeniem. Otóż niezależnie od tego, co ustalili tzw. eksperci w WHO,
      homoseksualizm zboczeniem jest, był i będzie. Nie można też dopuszczać
      propagandy dewiacji seksualnych w jakiejkolwiek formie na forum publicznym.
      Jeśli ktoś takiej dewiacji podlega, powinien unikać ostentacji. Natomiast
      wszelkie próby propagowania zboczeń seksualnych powinny być karalne i eliminowane.
      not. JS
      • Gość: Babcia Z komentarzem IP: *.prenet.pl 07.06.05, 16:53
        A może tyle w tej informacji prawdy, jak i w twierdzeniu Glempa
        o ideologicznych prześladowaniach Kościoła katolickiego w Polsce?
      • Gość: Iris Re: bez komentarza IP: *.21.pl / 213.199.204.* 07.06.05, 21:25
        Odpowiadasz na :
        Gość portalu: kazik napisał(a):
        Jeżeli ktoś nie ma żadnych innych powodów do dumy, to rzeczywiście można mu
        > tylko współczuć. Natomiast nie można mu pozwalać na to, by się panoszył w
        > miejscach publicznych. Ten wypadek tylko potwierdza opinię, że homoseksualizm
        > może być tolerowany - podkreślam: zaledwie tolerowany, jako coś wstrętnego i
        > obrzydliwego - na bezpiecznym marginesie, natomiast w żadnym wypadku nie może
        > być dopuszczany na teren publiczny jako propozycja zachowania na równych
        prawac
        To tylko fragment Twojej wypowiedzi.Jak mniemam jestes osobą głęboko wierzącą
        ja też ale przynajmniej ja nie potępiam tego,ze sa ludzie inni niż my.To Jezus
        uczył nas miłości do bliźniego.I nie oszukujmy się homoseksualistów jest wielu
        nie tylko wśród zwykłych śmiertelników ale i wśród księży.Czy potrafisz
        odróznić kto jest a kto nie homoseksualistą.Nie!Ty tylko potrafisz pluć na
        tych, którzy urodzili sie inni niż ja czy ty.Ale czy jesteś lepszy?Watpliwe bo
        o człowieczeństwie świadczy nie to z kim ktoś sypia tylko jakim jest
        człowiekiem!Znam osobiście osobę o innej orientacji seksualnej i jest to bardzo
        miły, porządny i uczciwy człowiek.Napewno lepszy niz niejeden ,który tak
        chetnie rzucałby kamieniami!
        • Gość: expertum credere p irys IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 21:35
          1. rzucanie kamieniem jest samo w sobie moralnie obojętne. Bywają akty agresji i sa
          • Gość: Iris Re: irys IP: *.21.pl / 213.199.204.* 07.06.05, 22:04
            Widzę,ze tak Cię rzucanie kamieniami zaślepiło,że nawet czytać nie
            potrafisz.Iris to nie Irys!Mało widzac wiesz o maoralności a nazywasz sie
            expertem tylko od czego?
            • anakastyczny Re: irys 08.06.05, 00:05
              Bryzgajcie sobie kałem w źrenice piękne w ogóle się nie krępujcie, piękna to
              postawa niech dyskusja na dnie szamba trwa.
              • anakastyczny Zły tytuł 08.06.05, 01:35
                Jeszcze ktoś by osobiści poprzedni tytuł odebrał wiec gwoli wyjaśnienia.
              • Gość: Iris Re: irys IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 07:18
                A na kogo Twoim zdaniem bryzgam kałem?Kogo obraziłam?Napiasłam własne zdanie i
                wcale mnie to nie krępuje !.Nie wiem dlaczego akurat moja wypowiedz Twoim
                zdaniem jest z dna szamba?
                • Gość: ................ Re: irys IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 09:11
                  No to już nic nie rozumiem. JAD JAD JAD. No i co??? Inaczej kochający byli,są,
                  będą zawsze. W czym problem??????????????????? Niestety w naszej PSYCHICE !!!!
                  Pozdrawiam normana. I dziwię się tym spotykającym się formuowiczom,(deklarują
                  same dobro), nie widzą REALIÓW. No, ale się napisalam...
                  • Gość: Iris A ja sie dziwię Tobie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 10:09
                    Owszem byłam na spotkaniu i przynajmniej zawsze się podpisuję!Ptytam grzecznie
                    po raz drugi gdziwe w wypowiedzi mojej lub Kubisia(On tez był na spotakniu)
                    jest jakiś jad?Może wypada przeczytać to co sie komentuje i to w taki sposób!
                    Ps.Skląd wiesz co deklarowano na spotkaniu?Gumowe złośliwe ucho??
                    • Gość: Kubiś Szanowny anonimowy Gościu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 10:43
                      >>>>I dziwię się tym spotykającym się formuowiczom,(deklarują
                      same dobro), nie widzą REALIÓW. No, ale się napisalam...
                      .................................................................................
                      Szanowny Anonimie . Napisz jaśniej co ci się nie podoba w wpowiedzi koleżanki
                      Iris lub w mojej .
                      Napisałeś że deklarujemy na spotkaniach same dobro :-) :-)
                      O jakie dobro tobie chodzi ? Ja tam byłem i nie przypominam sobie żebym coś
                      deklarował a tym bardziej " Dobro " :-) :-) Nie byłem pijany do nieprzytomności
                      więc wiem o czym wszyscy dyskutowaliśmy ..... Kubiś
                • anakastyczny Re:Do irys 08.06.05, 13:22
                  No właśnie dlatego napisałem drugą wypowiedz abyś się nie poczuła urażona
                  osobiście - ja mówiłem o szerszym kontekście tej dysputy, a nie o twojej
                  wypowiedzi.
                  • Gość: Ala Re:Do anakastycznego IP: *.prenet.pl 08.06.05, 13:32
                    Twoim zdaniem dyskusja i wyrażanie poglądów na niewygodne dla niektórych tematy
                    to szambo, naszym zaś zdaniem dyskusja taka jest potrzebna. Ludzie o orientacji
                    homoseksualnej istnieją i powinni mieć takie same prawa do życia, jak
                    heteroseksualiści. To moje najgłębsze przekonanie.
                    • Gość: henryczek my point of view IP: *.com / 213.199.204.* 08.06.05, 14:18
                      niestety-to kolejny wątek bez sensu.Jedni pokazują tu swoją tolerancję,inni swoją nienawiść.Do tych drugich niestety nic nie trafi(znam osobiście jednego takiego Giertych-Jugend wiec wiem co pisze),a biorąc pod uwagę to,że takie osoby będą przecierz mialy dzieci to i za kilkadzieisąt lat się nie wiele zmieni w tej kwestii.Fałszywa polsko-katolicka moralność będzie trwać....:(
                      • vikingzpomorza Do henryczka 08.06.05, 15:02
                        Mozesz mi cos wyjasnic ? Z jednej strony bolejesz nad tym ze czesc osob ktore
                        sie tutaj wypowiadaja zieje nienawiscia i zarzucasz im brak tolerancji ,a sam
                        uzywasz sformulowan typu Giertych-Jugend ktore swiadcza o Twojej nietolarancji w
                        stosunku do osob ktorych przekonan politycznych nie akceptujesz wiec jak to jest?
                        • Gość: henryczek Re: Do henryczka IP: *.com / 213.199.204.* 08.06.05, 15:28
                          vikingzpomorza napisał:

> Mozesz mi cos wyjasnic ? Z jednej strony bolejesz nad tym ze czesc osob ktore
                          > sie tutaj wypowiadaja zieje nienawiscia i zarzucasz im brak tolerancji ,a sam
                          > uzywasz sformulowan typu Giertych-Jugend ktore swiadcza o Twojej nietolarancji
                          > w
                          > stosunku do osob ktorych przekonan politycznych nie akceptujesz wiec jak to jes
                          > t?

odpowiadam:
                          1)niektórych poglądów czy zachowań prezentowanych przez tych ludzi poprostu nie można tolerować,np wspomnianego rzucania kamieniami czy śpiewania w czasie wycieczek autobusowych wszechpolaków piosenek typu"Wujaszek Adolf"(juz pisałem ze znam jednego członka tej organizacji,człowieka z którym myśle można konie kraść,ale poglądy .....eh,)
                          2)nie ja wymyśliłem określenie Giertych-Jugend-juz dawno to krązy w prasie i TV,można to też traktować jako żartobliwe określenie tej grupy

:)
                          • vikingzpomorza Re: Do henryczka 08.06.05, 15:59
                            niektórych poglądów czy zachowań prezentowanych przez tych ludzi poprostu nie
                            > można tolerować,np wspomnianego rzucania kamieniami czy śpiewania w czasie wyc
                            > ieczek autobusowych wszechpolaków piosenek typu"Wujaszek Adolf"(juz pisałem ze
                            > znam jednego członka tej organizacji,człowieka z którym myśle można konie kraść
                            > ,ale poglądy .....eh,)

1)zgodze sie z Toba ze rzucania kamieniami w ludzi nie mozna tolerowac i nie
                            toleruje tego rowniez nasz kodeks karny ,niemniej jednak poglady jakie ktos ma
                            to czyjas prywatna sprawa i chyba tolerancja polega na swiadomej zgodzie z czyms
                            z czym sie nie zgadzamy...

> nie ja wymyśliłem określenie Giertych-Jugend-juz dawno to krązy w prasie i TV
                            > ,można to też traktować jako żartobliwe określenie tej grupy
                            2)ciekaw jestem dlaczego nie stosujesz np.roznych okreslen(ktore uznawane sa za
                            obrazliwe) dotyczacych srodowisk homoseksualnych jakich uzywaja moze nie w TV,
                            ale ludzie w potocznym jezyku, dla wyjasniena nie jestem zwolennikiem Giertycha
                            ,ale staram sie "mierzyc" wszystkich jedna miara....
                            • Gość: henryczek do vikingazpomorza IP: *.com / 213.199.204.* 08.06.05, 23:28
                              oj mój drogi,mnie się nie da sprowokować,zwłaszcza ze każda moja wypowiedz na jakim kolwiek forum jest stonowana,a w tym wątku to nie wiem do czego można sie przyczepić jeżeli chodzi o mnie.Niedawno był o tym artykuł-o prowokatorach którzy nabijają "odwiedzalność" poratli ,moze jestes jednym z nich?:PPPPP

peace,freedom and love:)))
                    • anakastyczny Do Ala 08.06.05, 21:04
                      Czy to nie wygodny temat? Nie sadze. A tak po za tym to chyba źle się
                      zrozumieliśmy a raczej nie zrozumiałaś mej intencji ( przeczytaj moje
                      wcześniejsze opinie to poznasz me zdanie na zagadnienie) mi chodziło ze w
                      rozmowie o jakimś tam zagadnieniu nie którzy nie mogą się powstrzymać od ad
                      persona wkrętów.
            • Gość: expertum credere p te: irys IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 21:01
              rzucanie kamieniami:
              1) w psy, oprócz wymachiwania kijem jedyna czasmi metoda obrony przed
              spuszczonymi z łańcucha

2) w w napastnika który chce ci sprzedać cegłę

3) w innych usprawiedliwionych wypadkach to nic złego. Jak się narodowui pięść
              zaciska w kułak, a grzbiet zniża do samej ziemi by znaleźć coś w miarę ciężkiego
              to musi jak nic jest jeszcze w ludziach wola życia, instynkt samozachowawczy,
              zdrowy rozsądek i zdrowa moralność.

jeszcze nie tak dawno Jagnę na gnoju wywieźć chcieli. I nie to żeby same chłopy
              takie obyczaje pielęgnowali ...

Miej odwagę powiedzieć otwarcie: homoseksualizm to zło, to żaden powód do dumy i
              obnoszenia się.
              • Gość: IRIS Re: te: irys IP: *.21.pl / 213.199.204.* 10.06.05, 21:34
                Nie przypominam sobie zebym kiedykolwiek miała przyjemnośc tykać się z toba i
                na zadne takie tam"te irys" nie pozwalaj sobie bo ja cię nie tykam!A jesli
                chodzi Ci o pięsć zaciśniętą w kułak to tak gwoli przypomnienia, niektóre
                niszczęsliwie odpadają i nie zawsze ma sie to szczęscie że wrócą na swoje
                miejsce!Moze lepiej nie podnosić pięści na nikogo?
                Co zaś się tyczy odwagi to mam ją w przeciwieństwie do Ciebie!Nie mam
                skłonności homoseksualnych ale mam odwagę stanąc po ich stronie!Bo to tacy sami
                ludzie jak ja czy ty a czasami może nawet lepsi!Ty tez nie masz specjalnych
                powodów do dumy więc oszczędz sobie obrażania mnie!
                • Gość: expertum credere p Re: te: irys IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 22:47
                  folgowanie chuci to żaden powód do dumy to tyle tytułem wyższości
                  homoseksualistów nad ludzmi zyjącymi zgodnie z naturalnym popędem seksualnym.
                  Oczywiście , rozumiem Ciebie że jesteś jak tow. Wiesław który groził cytuję, że
                  odrąbie rękę. A ty zrozumiej społeczeństwo, któremu ręka zaciska się pięść na
                  wieść o hucpie jak mu się za jego pieniądze szykuje.

I jeśli kto sie zapisał w historii ludzkości, to na pewno nie sposobem
                  spółkowania, ale odkryciami, wynalazkami, bohaterstwem i poświęceniem dla innych.

-------------------------------
                  gdybyś chciała mieć przyjemność potykać się trochę ze mną to możesz spooko się
                  ze mną umówić - pisz śmiało na adres berdyczów@neverland.pl. A i ewentualne
                  powody do dumy będziasz miała szanse poznać. Buziaki.
                  • Gość: Iris Expertum.....! IP: *.21.pl / 213.199.204.* 11.06.05, 12:22
                    Nie schlebiaj sobie i sam pisz na Berdyczów:o)Lubię facetów ale nie
                    narcyzowatych jak Ty!
                    Co zaś się tyczy pięści to była taka metafora(trudne słowo:o),kopytko
                    łatwiejsze hihihi)i jesli jesteś dośc inteligentny to wiesz,o czyją dłoń
                    chodziło!Ja jestem przeciwna wszelkiej przemocy więc nawet nie pomyślałam o
                    obcinaniu rąk.Czasami to sprawa losu.Nie odwzajemniam buzików bo jak juz pisałm
                    nie całuję narcyzów( chyba ,ze chodzi o kwiaty) ale pozdrawiam!
                    Ps.Taki zdolny niby a nie widzi czytając różnicy miedzy Irys a Iris????
      • Gość: Ww zamiast komentarza IP: *.vf.shawcable.net 09.06.05, 05:14
        Gość portalu: kazik napisał(a):

>
        > Do ohydnej prowokacji doszło w niedzielę w Paryżu. Grupa homoseksualistów
        > zbezcześciła tamtejszą katedrę Notre-Dame, odgrywając w świątyni parodię
        > "małżeństwa" homoseksualnego.

Zwroc uwage, ze doszlo do zlamania prawa i od tego sa sady,zeby takie
        zachowania karac. I slusznie.
        My nie dyskutujemy o tym czy ewentualni paradnicy zlamali prawo, bo jeszcze nie
        paradowali.
        Jak w czasie parady sprofanuja cokolwiek, to powinni odpowiadac.
        Jesli TYLKO chca sie przespacerowac i nikomu krzywdy nie robic, to co ci to
        przeszkadza?
        Jakby Kaczor wydal zezwolenie w stolycy, to paradnicy pewnie juz dawno by sie
        przespacerowali i ...wszyscy juz by o nich zapomnieli, a tak to kotlet jest
        odsmazany od paru tygodni na nowo i jest wrzask na pol Europy o nietolerancji.
        Na powyzszej zasadzie moznaby zabierac prawo jazdy tlumaczac, ze jego posiadacz
        moze popelnic przestestwo drogowe.
      • fiance Re: bez komentarza 12.06.05, 09:27
        A nie pomyleliscie debile ze to mogla byc prowokacja pojebow w styluy
        Mlodzierzy Wszechpolskiej ??
    • Gość: Piastek Re: Parada milosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 12:52
      Oczywiscie ze jestem za organizowaniem takich parad przeciez one nie sluza do
      promowania zwiazkow homoseksualnych (jak niektorzy twierdza) to raczej jest
      krzyk mniejszosci seksualnych o prawa do normalnego zycia. Przeciez ci ludzie
      nie namawiaja nikogo do wstapienia w zwiazek homoseksualny, oni walcza min. o
      prawo do dziedziczenia. Przyjmijmy (teoretycznie) ze poznaje sie dwoch facetow
      ida do kina, kolacja zakochuja sie w sobie i zaczynaja zycie po 15 latach
      zwiazku monogamicznego dorobili sie: mieszkania samochodu mebli telewizora.
      Wszystko to zapisane jest na jednego z nich i on to w wyniku wypadku
      samochodowego umiera i co nastepuje jego rodzina z ktora nie mial kontaktu od
      20 lat (ojciec matka gleboko wierzaca rodzina wyklneli go za upodobania
      seksualne)zaklada sprawe spadkowa i zabiera jago zyciowemu partnerowi wszystkie
      dobra ktorych sie wspolnie dorobili.
      Czy to jest moralnie uzasadnione?
      Mysle ze taka parada przyniesie napewno wieksze korzysci niz spacerujace co
      roku pielgrzymki.
      Pozdrawiam wszystkich podobnie myslacych. Piastek
      • Gość: Mistral Re: Parada milosci IP: *.qc.sympatico.ca 09.06.05, 14:12
        > to raczej jest krzyk mniejszosci seksualnych o prawa do normalnego zycia.
        na czy to ma polegac wedlug Ciebie to prawo do normalnego zycia ? Czy ktos
        zaglada mniejszosciom seksualnym do sypialni co i jak robia?

> oni walcza min. o
        > prawo do dziedziczenia. Przyjmijmy (teoretycznie) ze poznaje sie dwoch facetow
        > ida do kina, kolacja zakochuja sie w sobie i zaczynaja zycie po 15 latach
        > zwiazku monogamicznego dorobili sie: mieszkania samochodu mebli telewizora.
        > Wszystko to zapisane jest na jednego z nich i on to w wyniku wypadku
        > samochodowego umiera i co nastepuje jego rodzina z ktora nie mial kontaktu od
        > 20 lat (ojciec matka gleboko wierzaca rodzina wyklneli go za upodobania
        > seksualne)zaklada sprawe spadkowa i zabiera jago zyciowemu partnerowi .
        > wszystkie dobra ktorych sie wspolnie dorobili.
        > Czy to jest moralnie uzasadnione?

Najprostszym rozwiazaniem jest sporzadzenie testamentu nie pomyslales o tym?

• Gość: Piastek Re: Parada milosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 14:33
          A znasz kogos w wieku 30-40 lat ktory mysli o pisaniu testamentow?
          Domniemam iz uwazasz ze malzenstwo hetero nie musi pisac testamentow zeby jedno
          po drugim dziedziczylo wspolne dobra a para homo musi ciekawe dlaczego?
          I to wlasnie nazywa sie DYSKRYMINACJA!!!
          • Gość: Mistral Re: Parada milosci IP: *.qc.sympatico.ca 09.06.05, 14:49
            > A znasz kogos w wieku 30-40 lat ktory mysli o pisaniu testamentow?
            jak ktos nie pilnuje swoich spraw to nie moj problem niemniej jednak wizyta u
            notariusza zajmuje mniej czasu niz ceremonia slubna

> Domniemam iz uwazasz ze malzenstwo hetero nie musi pisac testamentow zeby jedno
            > po drugim dziedziczylo wspolne dobra a para homo musi ciekawe dlaczego?
            Z prostej przyczyny ze nie jest malzenstwem ,dla ulatwienia podam Ci definicje :
            Małżeństwo to związek prawny kobiety i mężczyzny.

> I to wlasnie nazywa sie DYSKRYMINACJA!!!
            Co jest dyskryminacja ?
            • Gość: Piastek Re: Parada milosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 14:53
              To wlasnie ze jedne pary (homo) zeby dzidziczyc musza cos spisywac a inne pary
              (hetero) nie.
              • Gość: Mistral Re: Parada milosci IP: *.qc.sympatico.ca 09.06.05, 15:04
                I znowu sie mylisz ,myslisz ze jak uzyjesz slowa para to cos zmienia? Czy
                kobieta zyjaca z mezczyzna (lub odwrotnie) w konkubinacie bedzie po nim cos
                dziedziczyla? Nie ,bo nie sa malzenstwem ,sa para bez skutkow prawnych i jedynie
                testament zabezpiecza interesy drugiej strony
                • Gość: Piastek Re: Parada milosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 15:16
                  To masz racje ale zyja w takim zwiazku na wlasne zyczenie.
                  Jak beda chcieli wstapic w zwiazek malzenski to nic im nie stoi na przeszkodzie.
                  A para homo juz nie.
                  A swoja droga to pary zyjace w konkubinacie tez powinny miec takie same prawa
                  jak pary malzenskie. (dziedziczenie, decyzja o leczeniu lub nie partnera na
                  wypadek choroby, itp)
                  • Gość: Mistral Re: Parada milosci IP: *.qc.sympatico.ca 09.06.05, 15:32
                    > pary zyjace w konkubinacie tez powinny miec takie same prawa jak pary
                    > malzenskie.

jakby chcialy to by mialy nie myslisz to sprawa jednego podpisu ,nie rozumiem
                    jednego czy Ty faktycznie chcialbys zeby nasze zycie w najdrobniejszych detalach
                    bylo zdefiniowane przez prawo ,przepisy zakazy i nakazy?

Ponizej zamieszczam fragment Konstytucji RP

Art. 32.

1. Wszyscy są wobec prawa równi. Wszyscy mają prawo do równego traktowania przez

władze publiczne.
                    2. Nikt nie może być dyskryminowany w życiu politycznym, społecznym lub
                    gospodarczym z jakiejkolwiek przyczyny.

Wiec chyba jasno widac ze interesy homoseksualistow sa zagwarantowane
                    • Gość: Piastek Re: Parada milosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 15:39
                      To fajnie ze maja zagwarantowane te same prawa co ja czy TY.
                      Ciekawi mnie czemu nie moga sobie pospacerowac po jakims miescie (np. w
                      Warszawie).
                      • Gość: Mistral Re: Parada milosci IP: *.qc.sympatico.ca 09.06.05, 15:54
                        To pytanie to juz chyba do Kaczynskiego a nie do mnie ,pospacerowac sobie moga
                        chyba robia to nacodzien ,a wladze miasta tlumacza ze nie zezwoliły na
                        zorganizowanie wieców m.in. ze względów bezpieczeństwa; jednym z argumentów były
                        zapowiadane kontrmanifestacje "szalikowców" i Młodzieży Wszechpolskiej.
                        • Gość: Piastek Re: Parada milosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 16:04
                          No i sam widzisz ze ten artykul konstytucji o prawach jest jakby martwy.
                          A argumenty Kaczynskiego to jakas bzdura, niech sobie robia kontrmanifestacje
                          szalikowcy i mlodziez wszechpolska. Mozna przeciez ustalic z organizatorami
                          takie trasy przejscia obu manifestacji zeby sie nie spotykaly ani nie mijaly, a
                          jak ktos nie bedzie sie do nich stosowal to chyba sa w Warszawie odpowiednie
                          sluzby i metody na poradzenie sobie z agresywnymi uczestnikami obu manifestacji.
                          • Gość: Mistral Re: Parada milosci IP: *.qc.sympatico.ca 09.06.05, 16:24
                            Mysle ze Kaczynski ma w sumie racje co robi jest wiele osob nastawionych na
                            konfrontacje z srodowiskiem homoseksualnym i jesli ktos ma zostac ranny czy
                            zabity to lepiej zeby taka manifestacja sie nie odbyla.Osobiscie twierdze ze
                            mniejszosci w Polsce maja zagwarantowane prawa jako obywatele.Widzialem kiedys
                            taka manifestacje (za granica) wzbudzala spora ciekawosc ,na koncu defilowali
                            panowie w stroju Adama co bylo ewidentnym naruszeniem lokalnego prawa i jakos
                            "uszlo" to uwadze policji i sluzb porzadkowych.
                            • Gość: Piastek Re: Parada milosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 16:31
                              W moim przekonaniu nie masz racji i widze ze dzisiaj tego nie rozstrzygniemy,
                              musze juz spadac po dziecko do przedszkola.
                              Pozdrawiam Piastek
                              • Gość: Mistral Re: Parada milosci IP: *.qc.sympatico.ca 09.06.05, 16:34
                                Czesc,ja rowniez uciekam
                              • Gość: Bambuko Re: Parada milosci IP: 66.98.198.* 10.06.05, 14:24
                                Czy poszedlbys ze swoim dzieckiem pokazac mu jak manifestuja swoja innosc panie
                                i panowie?
                                • Gość: Piastek Re: Parada milosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 14:31
                                  Pewnie tak tylko on ma 5 lat to troche za wczesnie na uswiadamianie bajtla o
                                  swerze seksualnej czlowieka. Nie to mu teraz w glowie. Jak bedzie troche
                                  starszy to napewno mu to wytlumacze, bo lepiej zebym ja to zrobil niz jakis
                                  ziejacy nienawiscia do ludzi homofob.
                                  Pozdrawiam Piastek
                                  • Gość: Mistral Re: Parada milosci IP: *.qc.sympatico.ca 10.06.05, 18:44
                                    > Pewnie tak tylko on ma 5 lat to troche za wczesnie na uswiadamianie bajtla o
                                    > swerze seksualnej czlowieka.

A czy pomyslales ze moze np.znajda sie osoby spacerujace z malymi dziecmi ktore
                                    wtedy znajda sie w zasiegu takiej parady co z nimi? Sam nie chcesz narazac
                                    swojego dziecka na tego typu widoki bo uwazasz ze jest za mlode ,a jednoczesnie
                                    chcesz je zafundowac innym.
            • Gość: Piastek Re: Parada milosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 14:57
              Oni walcza zeby zmienic definicje malzenstwa. Twierdza ze jest w tej postaci
              godzaca w ich prawa jako obywateli.
              Moim zdaniem maja racje.
              • Gość: Bambuko Re: Parada milosci IP: 66.98.198.* 10.06.05, 14:35
                Blisko połowa mieszkańców (46,8%) stolicy uważa, że prezydent Lech Kaczyński
                powinien zezwolić na organizację Parady Równości, a niemal tyle samo (41,4%), że
                nie powinien do niej dopuścić - wynika z sondażu PBS, który powstał na
                zamówienie władz miasta.

Z sondażu wynika, że ponad 66% warszawiaków uważa, że manifestacja gejów i
                lesbijek na ulicach Warszawy może doprowadzić do awantur i bójek w mieście.

Niespełna 42% warszawiaków uważa, że parada mogłaby być wydarzeniem
                zniechęcającym turystów do odwiedzenia miasta. Natomiast blisko 30% badanych
                uważa, że wręcz przeciwnie - byłby to dobry sposób na promocję stolicy wśród
                turystów.

Badanie przeprowadzono w dniach 1-4 czerwca wśród 500 dorosłych mieszkańców
                Warszawy. (sm

To chyba nasze forum potwierdza te badania
                • Gość: Piastek Re: Parada milosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 14:42
                  Pewnie tak, tylko czego to dowodzi?
                • epk.future Re: Parada milosci 10.06.05, 15:02
                  ciekawe teorie. zezwalajmy na wszystko! może niedługo lesbije i geje, wraz z
                  adoptowanymi dziećmi będą zwykłym standardem, a ludziom pozwolą na związki ze
                  zwierzętami!!! dlaczego nie... bądźmy równi i tolerancyjni!!! .......
                  wielka szkoda, że pozwala się na totalną głupotę i bezmyślność! mam nadzieję,
                  że biologia sobie z tym poradzi!...
    • Gość: Iris Do wszystkich tych ,którzy chętnie rzucą kamieniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 13:04
      Proponuję przypomniec sobie lub ewentualnie obejrzeć jesli się wcześniej nie
      widziało " American Beauty". Mendes świetnie tam ukazał psychikę pewnego
      homoseksualisty ,który za wszelką cenę strał sie ukryć swoją odmienność.Skoro
      Ci ludzie chcą wyjść i przemaszerowac to znaczy,ze nie mają nic do ukrycia i
      maja prawo do takiego przemarszu!Za to Ci co tak chętnie deklarują rzucanie
      kamieniami to nie wiem?Może tak jak w tym filmie????
      • Gość: Wlodek Re: Do wszystkich tych ,którzy chętnie rzucą kami IP: *.vf.shawcable.net 09.06.05, 19:33
        Gość portalu: Iris napisał(a):

> Proponuję przypomniec sobie lub ewentualnie obejrzeć jesli się wcześniej nie
        > widziało " American Beauty". ....

Ja cenie ten film m.in. z jednej kapitalnej sentecji - wartej zapamietania bez
        wzgledu na takie czy inne homopoglady...
        Kevin S. mowi w pewnym momencie:
        - Pamietaj, ze jutro jest pierwszy dzien z RESZTY twojego zycia".
        ....

I ze wzgledu na te reszte, nie warto marnowac DZISIAJ.... :)

Wlodek
    • Gość: MALWING Re: Parada milosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 18:35
      super pomysł. zobacz ile miasto by na tym zarobiło: hotele, sklepikarze itp.
      wspaniała reklama dla miasta i jaka oglądalność w tv!
      • Gość: X Re: Parada milosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 20:27
        Są pewne wartości, które są cenniejsze niż kasa. Takie świńskie manifestacje są
        obleśne, pan Kaczyński bardzo mi zaimponował, nie godząc się na to żałosne
        przedsięwzięcie. Nie jestem zwolennikiem Młodzieży Wszechpolskiej, ale jeżeli
        kiedyś ktokolwiek zdecyduje się urządić coś takiego, nie obrażę się jeśli
        Giertychjugend rozpędzi pedalstwo w trzy dupy (chociaż oni by zadowoleni byli)
        My Częstochowianie, z miasta które tak wiele znaczy powiedzmy nie! takim
        zbiorowym orgiom!
        • Gość: Iris Re: Parada milosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 10:11
          Głodnemu chleb na myśli, nieprawdaż? Nikt tu nie mówi o orgiach człowiecze!
          Tymbardziej o zbiorowych!Czy widzisz różnicę między paradą a orgią?Czy
          nienawiść całkowicie Cię oślepiła?
          • Gość: mrx1921 Re: Parada milosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 10:23
            Parada , orgia czy coś innego związanego z tymi zboczeńcami nie ma prawa bytu .

A jeżeli już , ktoś by to w Częstochowie organizował to , mogę obiecać , że
            znajdą się ludzie którzy to rozgonią w p... ! Normalnie pióra się posypią !

BBJ
            • Gość: Iris Re: Parada milosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 11:10
              A może nim coś takiego napiszesz stań przed lustrem i pomysl kim jest ten ,kogo
              widzisz?Człowiekiem czy tylko jego namiastką?Człowiek jest istota rozumną i
              tolerancyjną a Ty?Sama tylko nienawiść nie świdczy o człowieczeństwie!
              • Gość: mrx1921 Re: Parada milosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 11:31
                No , fajna definicja człowieka :)

Musiałbym na głowę upaść aby tolerować dwóch facetów (?) liżących się na ulicy
                a wieczorem czyszczących sobie odbyt , którzy w katolickim kraju chcą
                propagować swoje zboczenie na ulicy , w imię bzdurnego określenia : tolerancja .

Dzisiaj ci , jutro zoofile , bo trzeba być tolerancyjnym i zrozumieć ludzi ,
                którzy wolą zamiast z kobietą , to ze swoim pupilkiem - Azorkiem :/

ODPADY SPOŁECZNE TRZEBA NISZCZYĆ DOPÓKI NIE JEST ZA PÓŹNO !

www.fidelitas.pl/index2.php?id=731
                "Benedykt XVI homofob, współwinny AIDS" - pedałom gratulujemy poczucia humoru .

ZAKAZ PEDAŁOWANIA !

BBJ

• Gość: Piastek Re: Parada milosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 11:52
                  Jak jestes takim katolikiem i zyjesz w katolickim kraju mniemam ze jesteś osobą
                  gleboko wierzaca i oczewiscie sluchales nauk papiezy to pewnie nie umknąl Ci
                  fakt stworzenie księgi z obietnicami młodych Polaków upamiętniającą życie oraz
                  nieoceniony wkład Ojca Świętego Jana Pawła II, w rozwój naszego kraju i świata.
                  Gdybym jednak się mylił i fakt ten Ci umknął to zajrzyjatu:
                  www.mlodziezdlapapieza.szn.pl/
                  Z twoim swiatopogladem przeczytaj 2 razy i sie zastanów co wypisujesz.
                  Piastek
                  • Gość: mrx1921 Re: Parada milosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 12:07
                    Gość portalu: Piastek napisał(a):

> Jak jestes takim katolikiem i zyjesz w katolickim kraju mniemam ze jesteś
                    osobą
                    >
                    > gleboko wierzaca i oczewiscie sluchales nauk papiezy to pewnie nie umknąl Ci
                    > fakt stworzenie księgi z obietnicami młodych Polaków upamiętniającą życie
                    oraz
                    > nieoceniony wkład Ojca Świętego Jana Pawła II, w rozwój naszego kraju i
                    świata.
                    > Gdybym jednak się mylił i fakt ten Ci umknął to zajrzyjatu:
                    > www.mlodziezdlapapieza.szn.pl/
                    > Z twoim swiatopogladem przeczytaj 2 razy i sie zastanów co wypisujesz.
                    > Piastek

A czy ja gdzieś napisałem , że jestem wielkim katolikiem ? Napisałem , że
                    postępuję zgodnie z naukami papieża ? Że zgadzam się ze wszystkimi Jego
                    naukami ? NIE .

Takie argumenty dobre są dla skrajnych lewaków , które tylko czekały na śmierć
                    Ojca Świętego aby teraz wycierać sobie gębę Jego naukami , które mają głęboko w
                    poważaniu . Mam nadzieję , że Ty się do nich nie zaliczasz .

Czyli co ? Ja mam żyć w tolerancji i grzeczniutko przyglądać się jak te
                    zboczone odpady niszczą wszelką moralność w Polsce ? Chyba żartujesz .

BBJ

• Gość: Iris Re: Parada milosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 12:18
                      Gość portalu: mrx1921 napisał(a): Czyli co ? Ja mam żyć w tolerancji i
                      grzeczniutko przyglądać się jak te
                      > zboczone odpady niszczą wszelką moralność w Polsce ? Chyba żartujesz .

Sądząc z wypowiedzi jestes młodym człowiekiem więc pomysl czy przypadkiem nie
                      spłodzisz kiedys takiego odpadu I CO WTEDY? Dalej będziesz stał przy swoim
                      stanowisku?Powodzenia!I najlepszego na wypadek takiej wpadki!

• Gość: mrx1921 Re: Parada milosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 14:33
                        I CO WTEDY?

Jak się ma normalnych rodziców i trochę oleju w głowie to się o takich
                        pierdołach jak pedalstwo nawet nie myśli .

Kiedy się patrzy na lezbije , które uczestniczą w tych manifach ( w sumie nie
                        dziwię się , jaki facet by to dotknął :/? ) to od razu widać , że za młodu
                        brakowało porządnego zlania dupska pasiorem przez rodziców , by te bzdury , z
                        durnych pał , zniknęły .

Nie macie nawet jednego sensownego argumentu ( oprócz bzdurnej tolerancji ) na
                        obronę tych odpadów . Żadnego !

Chociaż jak się czyta niektóre wypowiedzi obrońców tego dziadostwa , to aż
                        żal , że ich ojcowie nie byli pederastami , a matki lezbijami ... :) Ciekawe
                        kto by wtedy bronił :/ ;)

Heh

BBJ

• Gość: Iris Re: Parada milosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 14:54
                          Jak się czyta Twoją wypowiedź to trzeba jednak przyznać Ci rację!Szkoda ,ze
                          Twoi rodzice nie byli pedałami!
                          • Gość: mrx1921 PARADA TAK , ALE BEZ POLICJI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 14:59

> Jak się czyta Twoją wypowiedź to trzeba jednak przyznać Ci rację!Szkoda ,ze
                            > Twoi rodzice nie byli pedałami!

Tolerancja z Ciebie bije , buahahaha .

Słyszałem , że Ryszard Szurkowski to " cudowne dziecko dwóch pedałów " :/

A CO DO PARADY ZBOCZEŃCÓW TO NIECH IDĄ , ALE BEZ POLICJI !!!

Pozdrawiam tolerancyjną Iris ;) Pamietaj : NEKROFIL TEŻ CZŁOWIEK !

BBJ
                            • Gość: Iris Sorki mrx1921! IP: *.21.pl / 213.199.204.* 10.06.05, 21:23
                              Nie sądziłąm,że jesteś nekrofilem.To przykre,ale zawsze możesz liczyć na pomoc
                              lekarzy!Jestem tolerancyjna ale wszytko ma swoje granice nawet moja
                              tolerancja.Powodzenia!
                              • Gość: mrx1921 Re: Sorki mrx1921! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 00:28
                                Nie rozśmieszaj mnie , niewinna istotko .

Ehhh

BBJ
                        • Gość: Ww Parada milosci/BBJ IP: *.vf.shawcable.net 10.06.05, 19:11

Gość portalu: mrx1921 napisał(a):
                          > Jak się ma normalnych rodziców i trochę oleju w głowie to się o takich
                          > pierdołach jak pedalstwo nawet nie myśli .
                          >

> Nie macie nawet jednego sensownego argumentu ( oprócz bzdurnej tolerancji )
                          na obronę tych odpadów . Żadnego !
                          >

Jak sie ma normalnych rodzicow BBJ-u, to sie NIE JEST ODPADEM ...
                          Mysle, ze NIE MIALES NORMALNYCH RODZICOW...
                          Tylko ODPAD moze tak pisac. Normalny czlowiek NIE.
                          • Gość: mrx1921 Re: Parada milosci/BBJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 00:23
                            Jesteś głupi jak but .

Powiedz mi to "twarzą w twarz" pusty łbie .

Szkoda gadać .

POLSKA DLA POLAKÓW !!!

NIE DLA UE !!!

ZDRAJCY WON !!!

Nie pozdrawiam , internetowych inteligentów ...

CHWDW

KORN - "Make me bad"

BBJ
                            • Gość: Ww Re: Parada milosci/BBJ IP: *.vf.shawcable.net 11.06.05, 04:57
                              Powiedz mi to "twarzą w twarz" pusty łbie

Wez lusterko i popatrz ..jak sie ma taka twarz to sie na niej siada..
                              A co do lba, to potrzasnij swoim i sprawdz czy ...szare komory zaszeleszcza:))
                              I nie zdziw sie jak zapadnie cisza.

POLSKA DLA POLAKÓW !!!
                              A Syjonisci do Syjamu... Co ty jeszcze robisz na Warta???
                              NORMALNY POLAK tak sie nie zachowuje... Szczegolnie taki co mial NORMALNYCH
                              rodzicow.
                              Popatrz na to forum...Poza spec - przypadkami jak twoj wszyscy zachowuja sie
                              NORMALNIE nawe jak sie z kims nie zgadzaja.
                              I nie pisz o sobie per POLAK .... bo wstyd nam przynosisz. Polak to brzmi
                              dumnie dla tych ktorzy rozumieja co znaczy polskosc...
                              Prawdziwy Polak nie nazywa innego Polaka smieciem... Chyba ze sam jest smieciem
                              i tylko podobnych sobie widzi wokol. Ale takie smieciarstwo nie ma
                              przynaleznosci narodowej.
                              Takich powinno sie trzymac w zamknietych klatkach dla Bardzo Biednych
                              Jednokomorkowcow. I pilnowac, zeby sobie sami krzywdy nie zrobili..

> Nie pozdrawiam , internetowych inteligentów ...
                              I dobrze... Innych tez nie pozdrawiaj. Nie zaslugujesz....
                              Chyba miales bardzo trudne dziecinstwo ... Zdarza sie. Ale to cie nie tlumaczy.
                              • Gość: mrx1921 Re: Parada milosci/BBJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 07:31
                                Gość portalu: Ww napisał(a):
                                NORMALNY POLAK tak sie nie zachowuje...

A jak ma się normalny Polak zachwywać ? Robią Nam koło dupy na każdym kroku , a
                                My mamy się temu biernie przyglądać :/ . Dość dziadostwa ! Podaj mi chociaż
                                jeden argument , krzykaczu , na to , że te pedalskie odpady są normalnymi
                                ludźmi .

A co do lba, to potrzasnij swoim i sprawdz czy ...szare komory zaszeleszcza:))

Widzę , że napinactwo opanowałeś do perfekcji . Ja na to : SZCZEKACIE A K...A
                                ZĘBÓW NIE MACIE !

> Chyba miales bardzo trudne dziecinstwo ... Zdarza sie. Ale to cie nie
                                tlumaczy.

No zaraz się wzruszę panie/pani psycholog(u) ...

Zachowanie prawdziwej cioty - szczekanie na prawo i lewo i żadnych innych
                                kroków . Może opiszesz na forum swoje pedalskie/lezbijskie doznania . Są tacy
                                którzy ze smakiem to poczytają .

DUPA SŁUŻY DO SRANIA ! - Pdk ToMNR ;)

BYŁ BĘDZIE JEST RAKÓW RKS !!!
                                • Gość: ToMNR Re: Parada milosci/BBJ IP: *.bis / 212.244.80.* 11.06.05, 08:28
                                  ZAKAZ PEDALOWANIA - DUPA SLUZY DO SRANIA :D

A Ty mrx1921 to chyba spac nie mzoesz :] :] :]

Bierz pol kilo i jedziemy na Slavie :)

ale ale! :)

ToMNR
                                  www.rakow.com.pl
                                • Gość: Ww Re: Parada milosci/BBJ IP: *.vf.shawcable.net 12.06.05, 06:30
                                  Gość portalu: mrx1921 napisał(a):

> DUPA SŁUŻY DO SRANIA ! - Pdk ToMNR ;)
                                  >
                                  To czemu w tym kawalku zachodza u cibie procesy myslowe???

> BYŁ BĘDZIE JEST RAKÓW RKS !!!
                                  Nie mieszaj do tego Rakowa. To jest stary robotniczy klub z tradycjami.
                                  W tych tradycjach nidgy nie miescilo sie to co demonstrujesz.
                                  Kazdy kibic Rakowa powinien takich jak ty spuszczac z woda...
                                  Na Rakow kiedys chodzily rodziny z dziecmi...
                                  Jak dziecim pokazac taki egzemplarz co ludzi od smieci wyzywa.

Robią Nam koło dupy na każdym kroku
                                  - Widac tyly masz marne to ci robia...

Juz Adolf udowadnial, ze nie sa. Widac idziesz jego wzorem...Tylko ze za niego
                                  ty bylbys takim samym jak co, ktorych za smieci uwazasz.

Widzę , że napinactwo opanowałeś do perfekcji . Ja na to : SZCZEKACIE A K...A
                                  > ZĘBÓW NIE MACIE !
                                  >
                                  Nie wiem co to napinactwo, ale z tym szczekaniem, to wroc d szkoly i zapytaj
                                  pani od biologi czym szczeka to co szczeka...
                                  Normalni uczniowie wiedza. Bez wzruszen.

Zachowanie prawdziwej cioty - szczekanie na prawo i lewo i żadnych innych
                                  > kroków . Może opiszesz na forum swoje pedalskie/lezbijskie doznania . Są tacy
                                  > którzy ze smakiem to poczytają .

Jak na PRAWDZIWNEGO POLAKA to masz jakies dziwne sklonnosci. Ze smietnika to
                                  wyciagnoles? Dawniej sie to rynsztok nazywalo...
                                  Tam NORMALNI POLACY sie nie taplali... Ci co mieli NORMALNYCH RODZICOW.
                                  Mysle ze na tym zakonczymy te mila wymiane zdan na temat szmaciarstwa
                                  PRAWDZIWNYCH POLAKOW.
                                  Jak zrozumiesz z tego choc z 5% to juz bedzie moj sukces.

• Gość: mrx1921 Re: Parada milosci/BBJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 13:52
                                    0 (zero) jakichkolwiek argumentów :/

Od Rakowa wara .

Dalej żyj zmanipulowaną telewizyjną papką . Powodzenia .

Narka

PS. 20 ZŁ NA BARAŻE - JUŻ WPŁACAMY. W SEKRETARIACIE KLUBU .
                                    WSZYSCY , OPRÓCZ DEWIANTÓW !

BBJ RAKÓW RKS
                    • Gość: Piastek Re: Parada milosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 12:26
                      Chcialem zebys zrozumial ze jak ktos ma inne poglady niz Ty to tez ma prawo do
                      normalnego zycia jednak to chyba za trudne dla Ciebie.
                      Swoja droga nazywanie ludzi zboczonymi odpadami swiadczy (w moim przekonaniu)o
                      Twoim braku kultury osobistej.
                      Z uwagi na poziom Twojej kultury koncze dalsza rozmowe.
                      Piastek
                      Ps."nie zgadzam sie z twoimi pogladami, ale oddalbym zycie zebys mogl je glosic"
                      • Gość: ToMNR Re: Parada milosci IP: *.bis / 212.244.80.* 11.06.05, 00:30
                        Inny cytat to:
                        "NIE MA TOLERANCJI DLA WROGOW TOLERANCJI"
                        czy jak kto woli
                        "NIE MA WOLNOSCI DLA WROGOW WOLNOSCI"

Pozdrawiam
                        ZAKAZ PEDALOWANIA - DUPA SLUZY DO SRANIA ;)
                        ToMNR
                        www.rakow.com.pl
                  • Gość: Iris Re: Parada milosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 12:12
                    Wiesz co Paistku, nie sądzę aby cokolwiek przemówiło do twardogłowego.
                    Nienawiść go zaslepia i nic nie jest w stanie mu pomóc.Szkoda słów poprostu.
                    Aż strach pomyśleć co by było gdyby tak np.ateiści lub buddyści obrzucili
                    kamieniam Pilgrzymkę tylko dlatego,że idą w niej ludzie o innych poglądach.A
                    jak mniemam to i homoseksualiści także idą w Pilgrzymkach na Jasną Górę.
                    • Gość: Axl Re: Parada milosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 12:21
                      Co to jest "pilgrzymka"????
                      • Gość: Iris Re: Parada milosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 12:44
                        Skoro Tobie nigdy nie trafiła się taka pomyłka geniuszu klawiatury to
                        wyjaśniam , chodziło mi o Pielgrzymkę !
                        • Gość: Axl Re: Parada milosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 14:18
                          Jeden raz to owszem pewnie pomyłka, ale dwa razy?:> Zresztą, w takim układzie
                          dlaczego w ogóle z dużej litery?

Geniusz klawiatury ;-)
                          • Gość: Iris Re: Parada milosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 14:46
                            Miło mi,że zwróciłeś uwagę tylko na moje wypowiedzi bo gdybyś czytał inne to
                            niejeden błąd byś znalazł tyle ,że akurat w wypowiedzich innych
                            geniuszy.Miłego dnia :o)
                            Ps.Z dużej bo taką mam ułańską fantazję!a dwa błędy to żaden rekord! :o)
                          • Gość: Ala Re: Parada miłości i ortografia IP: *.prenet.pl 10.06.05, 14:55
                            Do Axla
                            Jeśli już kogoś publicznie poprawiasz, co nie jest zresztą dobrze widziane
                            przez internetowy savoir vivre, to pisze się "dużą literą", a nie "z dużej
                            litery". Tak dla porządku :), Geniuszu klawiatury
                            PS Ale nie tego tematu dotyczy wątek
                • Gość: Kondziu! Re: Parada milosci IP: *.info / *.info 12.06.05, 11:32
                  Nigdy więcej tolerancji dla gejów, lesbijek i innych niemoralnych odpadów
                  społecznych!Zakaz pedałowania!
              • Gość: Ogi Re: Parada milosci IP: *.darkstar.pl 10.06.05, 19:06
                Człowieczeństwo?? Czy dla Ciebie przejawem człowieczeństwa jest zezwolenie dla
                tego typu zachowań ?? Czy to jest wyznacznikiem człowieczeństwa dopuścić geje i
                lesby do demonstracji?? Jeśli mówicie o tolerancji to ja żyje w wolnym kraju i
                jako wolny człowiek nie życze sobie tego typu pochodów. Jeśli ktoś je urządzi
                bedzie nietolerancyjny dla mnie. Jak pogodzić tego typu sytuacje? Zawsze w tego
                typu wypadkach powinno sie liczyć głosy większości, a większość ludzi mówie
                zdecydowane NIE!!!
        • Gość: Piastek Re: Parada milosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 10:25
          Pewnie ze sa inne wartosci:
          Wolność słowa, wolnosc wyznania, wolna miłość, równouprawnienie wobec prawa,
          Ciekawi mnie jakie demonstracjie jeszcze byś rozganiał młodzieżą wszechpolską i
          kamieniami?
          parade muzułmanów?
          parade ateistów?
          a może wszystkich którzy są innego zdania niż Ty?
          Wyłącz na chwilę swoją homofobię i zastanów się na chłodno czy nie ograniczasz
          czasem czyjejś wolności.
          Pozdrawiam Piastek
          • Gość: Bambuko Do Piastka IP: 66.98.198.* 10.06.05, 14:31
            Piastek napisal:musze juz spadac po dziecko do przedszkola.

Powiedz Piastek tak szczerze czy wziolbys swoje dziecko i poszedl z nim pokazac
            mu jak paraduja panowie i panie kochajacy inaczej?
            • Gość: Piastek Re: Do Piastka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 14:35
              Napisalem Ci wyrzej.
              • Gość: Piastek Re: Do Piastka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 14:37
                wyzej
                Przepraszam
            • Gość: Ww Re: Do Bambuka IP: *.vf.shawcable.net 10.06.05, 19:03
              Gość portalu: Bambuko napisał(a):

> Piastek napisal:musze juz spadac po dziecko do przedszkola.
              >
              > Powiedz Piastek tak szczerze czy wziolbys swoje dziecko i poszedl z nim
              pokazac mu jak paraduja panowie i panie kochajacy inaczej?

Bambuko! A bardzo bys sie zdziwil gdyby te panie i panowie nie roznili sie od
              ciebie, twojej rodzicielki, tatusia i malzonki????
              Na tych paradach niekoniecznie moga spacerowac kochajacy inaczej.
              Nie jest wykluczone, ze spotkalbys tam swojego krewnego, sasiada i znajomego z
              pracy, czy ze szkoly ktorzy uprawiaja na codzien i od swieta heteroseksualizm,
              ale nie przeszkadza im, ze homo - bez ekscesow- chca poparadowac i pokazac, ze
              niekoniecznie nadaja na straszydla spoleczne i nie zieja ogniem piekielnym.
              Osobiscie bardziej obawiam sie tych co chca zucac w pedalow kamieniami, nosza
              swastyki na ubraniu i podnosza lape a'la Adolf.
              Dzis rzuca kamieniem w pedala, a jutro w ciebie.
    • Gość: Wlodek Re: Parada milosci IP: *.vf.shawcable.net 10.06.05, 19:49
      W tych milych rozwazaniach na tematy spacerowe zabraklo mi jednego specjalisty
      od tropienia sladow wystepnych w spoleczenstwie.
      GDZIE sie podzial kol. JASKOLA?????
      Toz ON tropi nieporzadki w spoleczenstwie i naucza mlodziez jak byc
      praworzadnym OBYWATELEM RP.
      Tomaszu gdzie jestes !!!
      Ciekaw jestem Twojej opinii w tem temacie.
      W kazdym razie uwazam, ze glosu kol Jaskuly w tym watku nie powinno zbraknac
      • Gość: michał Re: Parada milosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 10:00
        Mam tylko nadzieje,że dzisiaj podczas tej całej pedalskiej manifestacji w
        Warszawie normalni obywatele tego miasta zmasakrują to pedalskie ścierwo.
        NIE NIE JESTEM TOLERANCYJNY I NIGDY NIE BĘDE!
        ZAKAZ PEDAŁOWANIA! DUPA TYLKO DO SRANIA!
        • Gość: Mar Re: Parada milosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 12:29
          Ci wszyscy krzykacze tacy swieci ,a jeden z drugi nie raz walil gruche
          ogladajac lesbijska milosc na wideo czy na kompie ;]
        • Gość: henryczek Re: Parada milosci IP: *.com / 213.199.204.* 11.06.05, 12:43
          Gość portalu: michał napisał(a):

> Mam tylko nadzieje,że dzisiaj podczas tej całej pedalskiej manifestacji w
          > Warszawie normalni obywatele tego miasta zmasakrują to pedalskie ścierwo.
          > NIE NIE JESTEM TOLERANCYJNY I NIGDY NIE BĘDE!
          > ZAKAZ PEDAŁOWANIA! DUPA TYLKO DO SRANIA!

i masz racje,to twoja d... i twoja opinia, ale pamiętaj że każdy ma swoją(d...) i powinien mieć prawo do robienia z nią prywatnie co mu sie tylko podoba:)
          Inną sprawą jest cała ta manifestacja;wydaje mi sie ze nie jest ona do niczego potrzebna i nic i tak nie zmieni jak pisałem kilkadziesiąt postów wyzej
    • Gość: ToMNR Dlaczego technicy nie sa pedalami? IP: *.bis / 212.244.80.* 11.06.05, 13:30
      Czy wiecie dlaczego jest tak mało homoseksualistów wśród ludzi
      z wykształceniem technicznym ?

Ponieważ oni wiedza ze tłok powinien poruszać się w cylindrze a nie w rurze
      wydechowej.

:D

Pozdrawiam
      ToMNR
      www.rakow.com.pl
      • Gość: Kubiś Re: Dlaczego technicy nie sa pedalami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 13:43
        Fajny kawał a może to prawda :-o :-o ..... Kubiś
        • Gość: Iris Re: Dlaczego technicy nie sa pedalami? IP: *.21.pl / 213.199.204.* 11.06.05, 13:52
          Mnie też rozbawiłeś ToMNR:o)Jest to dowód na to,że nawet w kontrowersyjnym
          wątku znajdzie się miejsce na coś wesołego:o)Pozdrawiam serdecznie ale nadal
          jestm za tolerancją!;o)
      • Gość: s Re: Dlaczego technicy nie sa pedalami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:22
        Wiesz co bzdury gadasz, nie wiesz nawet jak duzo osob. Chociazby ja.

A jesli o kwalay chodzi to znam lepszy.

Najkrotszy dowcip o pedalach: TEN TEGO.

:)))
    • Gość: Iris Re: Parada milosci IP: *.21.pl / 213.199.204.* 11.06.05, 16:25
      ....Parada Równości zakończyła się pod Pałacem Kultury i Nauki. Na Placu
      Defilad pozostało jednak wielu jej uczestników. Odbywa się tam piknik
      rodzinny "Warszawa - miasto bez nienawiści"; do godz. 17 zgromadzenie jest
      legalne....
      A Częstochowa?Czy można nasze miasto nazwać miastem bez nienawiści?Sądząc z
      wypowiedzi niektórych osób niestety nasze miasto jest miastem przepełnionym
      nienawiścią.Przykra sprawa!
      • Gość: xx Re: Parada milosci IP: *.icis.pcz.pl 11.06.05, 16:30
        Iris - tak niestety jest wszedzie w Polsce, ze nienawisci nie brakuje.

Ale wierze ze to moze sie zmienic, ze przynajmniej bedzie jej mniej.

Pozdrawiam,
        • Gość: Wlodek Re: Parada milosci IP: *.vf.shawcable.net 12.06.05, 07:27

Gość portalu: xx napisał(a):

> Iris - tak niestety jest wszedzie w Polsce, ze nienawisci nie brakuje.
          >
          > Ale wierze ze to moze sie zmienic, ze przynajmniej bedzie jej mniej.
          >
          > Pozdrawiam,

Nie przesadzajcie moze z ta NIENAWISCIA.
          To ze jeden z drugim biedak z plastoskopiem umyslowym palnie to na co stac, to
          juz na byc AZ NIENAWISC???
      • Gość: Kubiś Re:Do Iris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 16:34
        > A Częstochowa?Czy można nasze miasto nazwać miastem bez nienawiści?Sądząc z
        > wypowiedzi niektórych osób niestety nasze miasto jest miastem przepełnionym
        > nienawiścią.Przykra sprawa!
        Raczej jest to niemożliwe :-( :-( :-( ..... Kubiś
    • Gość: darek Re: Parada milosci IP: *.trustnet.pl / *.trustnet.pl 11.06.05, 22:50
      wyremontujmy oświęcim i ich tam zamknijmy
      • Gość: Elżbieta Re: Parada milosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 12:24
        Dziś homoseksualiści, jutro blondynki,pojutrze może kibice sportowi Tak się
        toczy I widze w historii anlologię.Czy nie boja się ci prawi że kiedyś ich lub
        ich dzieci gdzieś ktoś zakwalifikuje ?
    • Gość: Seba Re: Parada milosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 16:12
      Mam już dość tego jęczenia pedziów i przychylnie nastawionych do nich.Po co
      urządzać parade przecież podobno pedzie to "normalne" osoby takie jak my hetero,
      a my nie urządzamy żadnych parad.Aha chciałem jeszcze dodać że to są małe
      kroczki które w przyszłości mogą umożliwić pedałom adopcje dzieci(aż mnie
      ciągnie na wymioty).Według mnie do tego nasz świat zmierza(przerażająca wizja).A
      jak są tacy normalni to niech sobie z "kolegą" sami zrobią swoje-powodzenia
      • Gość: Ww Re: Parada milosci IP: *.vf.shawcable.net 16.06.05, 19:19
        Gość portalu: Seba napisał(a):

> Mam już dość tego jęczenia pedziów i przychylnie nastawionych do nich.Po co
        > urządzać parade przecież podobno pedzie to "normalne" osoby takie jak my
        hetero a my nie urządzamy żadnych parad.

Zauwaz, ze podobno "normalne" wszechpolactwo od Gierycha cos w tej materii
        jednak robi. WIdac pedalstwo pozazdroscili "normalnosci:)))

Aha chciałem jeszcze dodać że to są małe kroczki które w przyszłości mogą
        umożliwić pedałom adopcje dzieci(aż mnie
        > ciągnie na wymioty).

Jak juz zwymiotujesz, to pomysl, czy dzisiaj istnieje mozliwosc prawna
        zabronienia pedalom/lesbijkom itp wychowywania dzieci.
        Jesli dwie lesbijki zazycza sobie byc w ciazy, to masz jakis przepis ktory im
        tego zabroni, a potem odbierze im potomstwo??? Podobnie w przypadku dwoch
        pedalow majacym przyznane na wylacznosc prawa rodzicielskie.

Według mnie do tego nasz świat zmierza(przerażająca wizja).
        A jak są tacy normalni to niech sobie z "kolegą" sami zrobią swoje-powodzenia

Czy jak dwa pedaly zrobia sobie potomstwo z kolezankami lesbijkami to bedziesz
        zadowolony???
        Ludzka pomyslowosc takze i w tej mierze nie zna granic:)))

• Gość: lol:] To ja już jaja i pomidory szykuję... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 12:54
      a Ty nawet nie probuj kitu wciskac ze jestes hetero pedale :p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka