Gość: czestochowianin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 20:48 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin Re: wstyd, radio fon bez transmisji z żywca , IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 20:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: wstyd, radio fon bez transmisji z żywca , IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 21:01 wpisujcie wasze zle opinie na temat radia fon teraz my im zrobimy jazde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karon Re: wstyd, radio fon bez transmisji z żywca , IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 21:04 ludzie ci kolesie w radiu fon to zwykly plebs , staralem sie cos dowiedziec o wynik i transmisje a tam banda beszczelnych baranow ktorzy arogancko odpowiadaja , powiedzieli mi ze sa wazniejsze sprawy niz rakow i pilka w czestochowie , i hate radio fon zrobmy cos z tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz G. Re: wstyd, radio fon bez transmisji z KAWODRZY IP: *.swidnica.mm.pl 27.06.05, 12:25 Na Kawodrzy graliśmy wczoraj z chłopakami jeszcze ważniejszy mecz, o jeszcze wyższą stawką - 4 SKRZYNKI PIWA. Mecz stał na znacznie wyższym poziomie. Padło wiele bramek, choć nikt nie wie ile i dla kogo, bo w trakcie meczu odbywała się konsumpcja nagrody. Niestety mimo wysokiej rangi wydarzenia, nie było transmisji. Aha! W piątek pod Herbami odbędzie się wycinka lasu sosnowego. Może chcielibyście, aby FON robiło relację z tej wielkiej imprezy??? Ponadto w Parku 3-Maja odbywają się ławkowe, szachowe rozgrywki Zbowidowców. Czy tutaj także zabraknie ekipy radia Fon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał błeszno Re: wstyd, radio fon bez transmisji z żywca , IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 20:53 Co to za radio ( Fon) dzwonilem dzisiaj a tam straszny koles bluzni ze on nie jest z tego dzialu musialem tez powiedziec mu kilka slow. najgprsze radio w czestochowie. rakow czestochowa III liga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rakow Re: wstyd, radio fon bez transmisji z żywca , IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 20:55 Rakow zremisowal i wszystko jasnme bedzie na naszym stadionie , zapraszam wszystkich , zrobimy jazde pozdro dla wszystkich BYŁ BĘDZIE JEST RAKÓW RKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAŁ SRODMIESCIE Re: wstyd, radio fon bez transmisji z żywca , IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 20:58 obsługa w radiu fo jest okropna , nie sluchajcie tego radia, oni maja nas gdzies wiec my tez bedziemy mieli ich gdzies viva rakow viva rakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko rakow Re: wstyd, radio fon bez transmisji z żywca , IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 21:00 jest extra teraz wygramy na naszym wspanialym terenie i jestemy w III lidze pozdrio dla wszystkich kiboli rakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: RADIO FON - WON !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 21:39 Już więcej nie włączę tej stacji bo to co zrobiła to jest draństwo. Zadnej informaci przez cały wieczór? Noc kulturalna jest dla debili a Raków jest dla kulturalnych kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rakow BYŁ BĘDZIE JESTE RAKÓW RKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 21:44 TYLKO RAKOW Odpowiedz Link Zgłoś
tomq Re: BYŁ BĘDZIE JESTE RAKÓW RKS 26.06.05, 22:22 nie jestem stadionowym kibicem ale interesuje mnie wszystko co dotyczy naszego miasta.Wyniki AZS, RAKOWA, WŁÓKNIARZA. Ciekawią mnie wszystkie ważnę wydarzenia dlatego uważam że obowiązkiem mediów jest przekazywać wszelkie ważne informacje takze sportowe, kulturalne itp. mieszkańcom miasta i regionu. w sobotę fon pokazał ze ma nas gdzieś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotfl ZAZDROSNIKI !! IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 26.06.05, 23:09 zazdrosc was zzera, ze FONka transmituje mecze CKM i AZS a Rakow jest olany, bo nikogo nie interesuje jakis 4 liga. ot co. Nie slucham tego radia na okraglo, a raczej prawie wcale, ale np. dzis przy grilu sluchalismy transmisji z zuzla i bylo git. Czepcie sie tramwaja jak nie macie czego, nigdy nie transmitowali meczy rakowa w 4 lidze to sadziliscie ze zrobia wyjatek ? niby po co ? rakow juz kiedys byl w 3 lidze przez pare lat nawet z rzedu, to zaden wyczyn tam awansowac, a podniecacie sie tym wydarzeniem jakby to byl final LM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAKOW Re: ZAZDROSNIKI !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 23:13 Odpowiem Ci tak - zamknij morde !!! Gó.. Cie to obchodzi spaślaku, ze RAKÓW jest w 4 lidze ! Chodz na swoj zuzelek czy siatkówke i morda w kubeł buraku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotfl Re: ZAZDROSNIKI !! IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 27.06.05, 09:10 wlasnie pokazales kto tu jest burak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAKOW Re: ZAZDROSNIKI !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 09:38 Jestem najnormalniejszym kibicem, tylko ja czytam takie wypociny to mi sie krew gotuje! Zazdrosnicy ?! Chłopie, ty myslisz ze Częstochowa to tylko żuzel czy siatkówka ?! Mylisz sie! 620 fanatyków w Żywcu! Pojedzie tak Włokniarz czy Azs ?! www.rakow.com.pl wejdz tam , pooglądaj zdjecia bo chyba masz klapki na oczach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piszpan Re: ZAZDROSNIKI !! IP: 217.96.15.* 27.06.05, 09:56 Widzisz kolego ,ty wolałeś obrzerać się kiełbasami ,a ja byłem na żużlu ,aby dopingować naszych zawodników .W sobotę natomiast byłem w Żywcu wraz z 620 fanami z Częstochowy i bawiłem się tam bardzo dobrze. Jednak nie wszyscy kibice Rakowa mogli tam jechać i chętnie posłuchaliby relacji w radio .Niestety FON jest monopolistą ,a dlaczego faworyzuje tylko dwa sporty - tego nie wiem ? Nieważne ,że to 4 liga , ważne przecież ,że to interesuje ludzi - naszych rodaków .O skali tego zainteresowania będziesz mógł się przekonać już w środę .5 może 6 czy 7 tysięcy ludzi ,większość w czerowno-niebieskich barwach może da do myślenia decydentom Radio Fon. Poza tym widzę na tym forum jedną powtarzalność : jak artykuł dotyczy Naszego Rakowa ,zaraz jakiś cymbał wyskakuje z bluzgami ,natomiast nikt nie bluzga w komentarzach dot. żuzla i siatkówki .Dlaczego ? Odpowiedź jest prosta - niektórzy muszą sobie jakoś ulżyć w walce ze swoimi kompleksami .I nie myślę o twoim obrzarstwie ,tylko o czyś innym - ZAZDROŚCI . Stereotyp dotyczący "niegrzecznych" i chamskich kibiców Rakowa już dawno runął ,teraz niestety tacy jak ty pracują na opinię kibiców Włókniarza ,czy AZSu. PS. Pozdrawiam normalnych kibiców AZSu i Włókniarza . AVE RACOVIA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZSCKM Re: ZAZDROSNIKI !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 10:18 Jestem kibicem AZS i Włókniarza, Rakowa w mniejszym stopniu:)))). Wynika to po prostu z faktu iż polska piłka nie stoi na „wysokim poziomie”. Ale muszę zgodzić się z faktem iż brak jakiejkolwiek informacji o Rakowie w Fonie to skandal. Słuchałem radia i nic, ani wyniku ani transmisji. Zgadzam się z kibicami Rakowa że Cz-wa to nie tylko AZS i CKM. Wspierajmy swoje kluby bo może nasze dzieci będą tam w przyszłości grały. Przepraszam za głupie wypowiedzi niektórych kibiców, którzy mienią się kibicami AZS. Niestety wszędzie są ludzie „inni”. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotfl Re: ZAZDROSNIKI !! IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 27.06.05, 14:46 Dokladnie, czy to nie dziwne ze bluzgi sa tylko w tematach o rakowie ? i bluzgaja w wiekszosci "fanatycy" rakowa ? jak ten wyzej ? forum jest od tego by wypowiedziec swoja opinie, jednak w tematach rakowa jak sie nie wypowiesz pochlebnie o tym klubie jestes wyzywany od najgorszych. to niestety nie obala wcale stereotypu "rakowiaczka" chociaz jest tu kilka osob kibicujacych rakowowi i nie bluzgajacych, z ktorzy prowadza normalna dyskusje, ale to nieliczni. Dlaczego nikt nie chwalil tak bardzo TV PULS, ktora ponoc puszczala urywki meczu Rakowa ? PS. zebys wiedzial, ze zobacze te 5-7 tysiecy kibicow - choc szczerze watpie by, az tyle bylo. I nadal nie bede plakal gdyby nie bylo tej transmisji w radiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piszpan Re: ZAZDROSNIKI !! IP: 217.96.15.* 27.06.05, 15:21 Mniemam ,że dalsza dewagacja z Tobą ( kolego od kiełbasek z grila ) na temat realistycznej oceny sympatii sportowego społeczeństwa Częstochowy , bez akcenów wyemaginowanych uprzedzeń do progresywnej wiekszości , nie ma sensu i nie prowadzi do konstruktywej puenty ,pozwalającej do wzajemnego zbliżenia . Z uwagi na powyższe kieruje do Ciebie przesłanie ; nie podawaj się za sympatyka jakiegokolwiek sportowego klubu z Tego Miasta , tylko siedź sobie w tym lesie i konsumuj kolejne kilogramy kiełbasek z grila . Nie jesteś tu nikomu potrzebny ,a Twoja nieobecność pozwoli na poszerzenie grona sympatyków WSZYSTKICH Częstochowskich klubów . A jakbyś miał trudności z czytaniem ze zrozumienm to ułatwię Ci to : WON !!! PS A w środę wszyscy na Raków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotfl Re: ZAZDROSNIKI !! IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 27.06.05, 17:46 ot i znow burak, chyba ten stadion Rakowa ma cos w sobie ze tyle burakow tam mozna znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista REAL LIVE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 18:16 Rotfl - tylko tyle masz do powiedzenia ? Masz trudności z czytaniem ze zrozumieniem ,ale także z konstruowaniem poprawnych zdań i przekazem werbalnym.Jak nie stać cię na większy wysiłek intelektualny i rozmowę na poziomie ,to załóż sobie temacik " grilowanie " i tam sobie bluzgaj .Tu ciebie nikt nie słucha , a tylko przysparzasz wstydu porządnym kibicom innych klubów z Naszego Miasta . PS JAK WIEŚĆ NIESIE KILKA TYS. BILETÓW JUŻ SPRZEDANO .ALE ZMIEŚCIMY SIĘ WSZYSCY .NIE ZAPOMNIJCIE O CZERWONYCH LUB NIEBIESKICH KOSZULKACH . MÓJ TYP : 8 TYS FANÓW . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo23 Re: ZAZDROSNIKI !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 20:19 To może i ja dołącze do dyskusji! Rotfl, po pierwsze Raków pisze się z dużej litery, zapamiętaj to! Po drugie, nie masz co napisać, to bluzgasz na nas. Czy Ty myslisz że w naszym mieście liczą sie tylko inne dyscypliny sportu? Jestes w błędzie! Kibiców Rakowa jest sporo, udowodniliśmy to w sobote, udowodnimy i w środe !!! Ty nie prowadzisz normalnej dyskusji, Ty bluzgasz Czerwono-Niebieskich! I co, potem masz pretensje, że ziomek się zbulwersował ?! Wcale sie mu nie dziwie... Widze gul Ci skacze, nie moze dotrzec do Ciebie, ze bedzie nas sporo! Ale to dobrze... 3 LIGA DLA RAKOWA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulisses_czwa Re: ZAZDROSNIKI !! 27.06.05, 20:33 Mam nadzieję, że Raków nie zmarnuje szansy i wygra to spotkanie... Nie mozna sobie pozwolić na strate bramki - bo ta się liczy na wyjeżdzie podwójnie... Aby grac spokojnie trzeba mieć dwie bramki przewagi, ale dobrze wiem jak trudno to zrealizować... Choć z drugiej strony nie takie "firmy" padały na Limanowskiego :) Niektórzy piszą, że wynik 0-0 to dobry wynik... Jestem troche odmiennego zdania... Oczywiście, ze lepszy niż 1-0, 2-0 w plecy, ale brak strzelonej bramki na wyjeździe może się zemśić... Oby to nie nastapiło... Pamiętejmy także, że czeka 100.000 zł za awans od Dobnasu... Wszystko w nogach piłkarzy i rekach kibiców. Oby obeszło sie bez burd - mozecie pokazac klasę kibica Rakowa i złamać stereotyp... Precz z pseudokibicami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1bhar Re: ZAZDROSNIKI !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 10:01 jakie burdy ? kiedy widziales na stadionie Rakowa jakies burdy ? jak jechalismy do Zywca 9 nabitych autokarow + bus i bylo nas tam ponad 600 osob to tez byly burdy ? opanujcie sie !!! walki na stadionach to lata 90te to juz dawno odeszlo i nie wroci. Przyjdz i zobacz jak sie bawia , kibicuja ludzie na Rakowie. BBJ RKS !!! Odpowiedz Link Zgłoś