Gość: Pytajnik IP: 212.244.80.* 10.07.05, 16:02 Przed chwilą przejeżdzałem obok domu księcia. I między domem księcia, a przychodnią na jednym z drzew najprawdopodobniej ktoś się powiesił. Stali ludzie i chyba dzwonili po policję. Widział to ktos ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wykrzyknik Re: Powiesił sie - kim był i dlaczego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 16:04 kolejna hiena ??? pytajnik masz ty rozum ???????? bo serca chyba nie..... Odpowiedz Link Zgłoś
mrzezyno252 Re: Powiesił sie - kim był i dlaczego ? 10.07.05, 16:06 Szkoda człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redakcja Re: Ofiara tragedii IP: *.czestochowa.agora.pl 10.07.05, 16:08 Jak poinformowała nas policja, życie odebrał sobie 38-letni obywatel Białorusi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytajnik Re: Ofiara tragedii IP: 212.244.80.* 10.07.05, 16:18 Dziękuje za informację. I oczywiście ze szkoda człowieka, a wykrzykniku czemu hiena ? Czy ja tam stałem i się gapiłem ? Poprostu zadałem pytanie czy ktos cos wie na temat tej sprawy. Czyli wedle twojego rozumowania GW tez jest hiena bo w ogole sie tym zainteresowali.? Ale ty glupi jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ofiara tragedii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 16:33 No coz...jezeli ten czlowiek mieszkal w tym domku to naprawde zastanawialbym sie czy jest mi go zal. Zalezy co by bylo gdybysmy sie o 3 nad ranem spotkali sam na sam w ciemnej bramie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Ofiara tragedii IP: *.czestochowa.agora.pl 10.07.05, 16:36 Coż to za rozumowanie. Mnie żal każdego człowieka, który umiera. Nie mówiąc o tym, że zapewne obrażasz bardzo wielu poczciwych mieszkańców Domu Księcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykrzyknik Re: do pytajnika hieny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 03:11 to zawod pismaka drogi pytajniku....zyc sensacja ...tez jestes pismakiem czy wscibskim kretynem podniecjajacym sie tragicznyymi sytuacjami ... stare baby na wsiach robia podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski czlek Czy ktos wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 10:40 Wczoraj ok.16 przejeżdzałem przez wies Własna od Starczy w kierunku trasy. Ok. 150 m od sklepu , przed posesją stał radiowóz i pogotowie ratunkowe "R" .Czy ktoś wie co sie tam stało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expertum credere p wykrzyknik - kołtunie IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 10:48 wykrzykniku, żerujesz na niskich pobudkach pisząc swoje obelgi. Twoim pierwowzorem literackim jest Dulska, która samobójczynię do grobu by żywcem drugi raz wpędziła byleby problem społeczny jej pod kinolem nie smierdział. wstyd ci, że takie posty na forum zamieszczasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VV Re: wykrzyknik - kołtunie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:00 i w taki własnie sposób rodzi sie plotka i tzw. "pdaj dalej". Czy nikt w tym kraju nie może zyc swoim zyciem i nie czekac na tania sensacje i temat do rozmów?? Powiedzcie mi co wam to da, ze sie dowiecie co sie stalo tu i tam?? Znacie tych ludzi?? Czy myslicie o ich bliskich i cierpieniu jakie teraz przezywaja? Nie nad tym sie nie zastanawiacie wazne jest tylko to CO SIE TAM STALO I JAKI BYL TEGO POWOD! Zalosne i wstyd mi za tak glupich rodaków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expertum credere p Re: wykrzyknik - kołtunie IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:15 najlepiej wszystko sprowadzić do poziomu plotki. Nie tak dawno, tu, na tym forum, grupka młodych rozbrykanych ludzi próbowała spuścic zasłonę ciszy nad tragedią jaka rozegrała sie w naszym mieście. Gdyby wcześniej ktoś podniósł temat na śląsku - chłopak może żyłby do dzisiaj. Jak nie masz nic sensownego do dodania - zamilknij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykrzykink Re: wykrzyknik - zwyrodnialcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:18 a czemu to tchórzu :) udzielasz rad prze Internet. Jesteś tak naiwny czy aż tak głupi wierząc w edukacyjną formę forum :). Miałeś zapewne dwie opcje do określenia uciekać za chlebem wyrzekając się swje ojczyzny lub znosic trudy życia w szarej polskiej rzeczywistości. Smieszy mnie twoja kokieterja. Wydaj mi się expertum, że ty jako ostatni możesz wypowidać się na tematy tyczące naszych realiów, rozumiem chcesz być ważny. Proszę bądź tam gdzie jesteś...rozumime tam zawsze będziesz miał status autsidera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykrzyknik Re: expertum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:11 expertum jesteś formą pasożyta żywiącego się sensacją i żerującego na ludzkim nieszczęściu ??? Twoim pierwowzorem literackim jest Kaligula z książki Siegfried Obermeier. Bawisz się w moralizatora grzejąc dupę na wygnaniu ? Przecież nie ma ciebie w naszym kraju to dlaczego pouczasz innych wybrałeś dobrobyt i chwała ci za to. Ale skoro jesteś konformistą proszę nie pouczaj nas tu jest inna rzeczywistość. My nie reprezentujemy zmanierowanego (znudzonego) społeczeństwa szukającego odreagowania wizją krwi i śmierci. wstyd mi, że reprezentujesz nas na obczyżnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expertum credere p wykrzyknik IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 07:09 w tym tygodniu to ty przejąłeś mało zaszczytny tytuł donkiszota tygodniowego. kulą w płot to umiesz jak mało kto. No i wersją exportową Polaka też raczej chyba nie zostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expertum credere p Re: wykrzyknik - CIĄG DALSZY IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 07:11 aha i zapomniałem, kogo jak kogo ale ciebie nie reprezentuję. Jestem reprezentatywny dla ludzi bardziej zaradnych i o wiele inteligentniejszych od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykrzyknik Re: wykrzyknik - CIĄG DALSZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:14 Brawo brawo sztucznie się dowartościowujesz :) ? Miałem rację expertum , rzekomo "przesadna" skromność to syndrom osób wyalienowanych :) (nie doceniają ciebie tam na wyganianiu ?:)). Zatem tchórzu i quasi Polaku :) (nie nazwę ciebie z grzeczności folksdeutch-em) uprzejmie prószę dyskutuj ma forum państwa, w którym dla wygodnictwa przesiadujesz bo tematy tamte są tobie znane :).a ty tu chcesz się żywić dramatami innych. Mam również pytanie, jak zmierzyłeś poziom mojej inteligencji (nie wątpię w "autorytatywność" tego osądu wszak układem odniesienia jest dla ciebie obczyzna :)) ale bardzo mnie to zaintrygowało :). Widzisz również inaczej postrzegamy zaradność. Ty ją rozumiesz jako ucieczkę ja jako stawienie czoła naszej polskiej rzeczywistości (jaka by ona nie była ale jest ona naszą). Ty jak przystało na abnegata społecznego czmychnąłeś ...to jest twój synonim zaradności ?:) Dzisiaj wystarczy spakować manele :) i większość państwa stoi :) otworem. zastanawiałem się nad genezą twego nicka (ot tak z ciekawości :) ) bardziej by może pasował epartum otii non omnino otiosi (nieco rozbudowany ale jak adekwatny do twej (prawdopodobnej) minimalistycznej natury :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antoś Re: wykrzyknik - CIĄG DALSZY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:31 debil i pozer z ciebie.załosne.....................wykrzyknik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expertum credere p Re: wykrzyknik - CIĄG DALSZY IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 12:49 nawet ślepi widzą że nie możesz spełniać w społeczeństwie nawet tak nisko szacowanych zawodów jak dzixka, złodziej czy choćby szpicel, ponieważ nawet do ich uprawiania potrzebne jest minimum wiedzy i kwalifikacji. A wyobraź sobie nieuku, nierobie i dulski kołtunie, że gdyby Pan Premier Miller nie rozkręcił eksportu nie miałbys prawdopodobnie za co kupić kompa na którym piszesz. No bo czym zapłacili by importerzy na Tajwanie za za ram albo procka które służą ci do bredzenia? złotówkami których nie umiesz zarobić? leżeć, jak nie masz nic mądrego do dodania, leżeć, warować, ale już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfonso wykrzyknik Re: wykrzyknik - CIĄG DALSZY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 16:01 aa co do komputera to miałem juz przed tym jak millerek został premierem, więc to chyba nie jego zasługa.....a mam pytanie może Ty jestes geyem wykrzyknik i dlatego chwalisz tego millerka tak bardzo???.Zapewne w polsce żyje sie lepiej po tym jak millerek był premierem, ludzie maja wiecej kasy ,a to dlatego, że zaczeli kraść tak jak on i takie przekręty robić,no bo jak władza kradnie(o ile to badziewie z millerkiem można było nazwać władzą) to czemu biedny lud Polski nie może kraść.Wykrzyknik weź sie i utop,albo wypluskaj w zimnej wodzie to może Ci gorączka spadnie i przestaniesz majaczyć.....................sj ju hloptasju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expertum credere p Re: wykrzyknik - CIĄG DALSZY IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 16:29 zmutowałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykrzyknik :) Re: wykrzyknik - CIĄG DALSZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:30 Wstyd experte podszywać się taki duży chłopak a tak niegrzecznie się zabawia :))). Taka przyjacielska rada rób to umiejętnie :) bo z ponizszego postu emanuje głupota i totalny absurd :))) Gość portalu: alfonso wykrzyknik napisał(a): > aa co do komputera to miałem juz przed tym jak millerek został premierem, > więc to chyba nie jego zasługa.....a mam pytanie może Ty jestes geyem wykrzykni > k ???:) przecież nigdzie nie pisałem o Milerze to kolega "ekspert" zachawała go pod niebiosa :) czyli tym samym jak twierdzi moja (tu się zgodzę z expere) moja mutacja (taka genetyczna kompliacja experte głupoty i wściekłośći) experte jest gejem ?:) "Profesor" mniemanologii stosowanej Stanisławski miałby orzech do rozgryzienia :) > i dlatego chwalisz tego millerka tak bardzo???.Zapewne w polsce żyje sie lepiej > po tym jak millerek był premierem, ludzie maja wiecej kasy ,a to dlatego, że > zaczeli kraść tak jak on i takie przekręty robić,no bo jak władza kradnie(o ile tak masz rację alfonso :) ale wytłumacz to experte :) źle namierzyłeś adresata. Wybaczam wszak gorąco jest :))) > to badziewie z millerkiem można było nazwać władzą) to czemu biedny lud Polsk > i > nie może kraść.Wykrzyknik weź sie i utop,albo wypluskaj w zimnej wodzie to > może Ci gorączka spadnie i przestaniesz majaczyć.....................sj ju > hloptasju również pozdrawiam :))) wykrzynik :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykrzyknik Re: wykrzyknik - CIĄG DALSZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:22 nawet ślepi widzą że nie możesz spełniać w społeczeństwie nawet tak nisko szacowanych zawodów jak dzixka, złodziej czy choćby szpicel, ponieważ nawet do ich uprawiania potrzebne jest minimum wiedzy i kwalifikacji. To rzeczywiście rzetelne argumenty rodem z chorego umysłu Jędrusia Leppera. Widzę, że ekskremencie (expercie ?) przeprowadziłeś wirtualny wywiad środowiskowy i określiłeś poziom mojej wiedzy i kompetencji jak również mego wykształcenia i zaangażowania (podejrzewam szanowny megalomanie, że gdybyś stanął obok mnie twoje narcystyczne mniemanie o sobie zbladło by…ale to tylko moje podejrzenia :)))) , podziwiam tak chorego umysł nie ma sam King lub Lynch . Tyle trafnych „spostrzeżeń” popartych uzasadnionymi przesłankami „nawet ślepi widzą że nie możesz spełniać” Dobrze, że poruszyłeś temat starych zawód, rzeczywiście parafrazując drogi ekskremencie można porównać twoje zachowanie do poczynań kurtyzany, która dla mamony sprzeda swoje ciało i duszę (ba swoją narodowość). Ale pamiętaj, że implikacją tego zawodu (a w twoim przypadku statusu) jest pogarda otoczenia, stąd prawdopodobnie owo wyalienowanie i usilne własnoręczne (cóż kultywujesz permanentne rękodzieło, ja tam wolę kobietki) podnoszenie swego i tak sprzedajnego alterega . Czego można wymagać od człowieka (no muszę czasami podnieść twój system wartości –stąd przesadnie mianuje ciebie człowiekiem) dla którego etalonem (bożyszczem) jest polityk, który skompromitował się w oczach całego społeczeństwa Lesiu Miller. Stąd sugestywna rada niby expercie zacznij czytać niekoniecznie muszą być to komiksy, proponuję czytać polską prasę byś mógł zabrać w sposób merytorycznie trafny głos w dyskusji >nie rozkręcił eksportu nie miałbys prawdopodobnie za co kupić kompa na którym >piszesz. No bo czym zapłacili by importerzy na Tajwanie za za ram albo procka >które służą ci do bredzenia? To przemyślenia z autopsji „procek” wspomaga wydalanie twego bełkotu, który znowu przesadnie nazwę postami ?? Expertum nie rób tego dla nas, zrób to dla siebie przestań się sprzedawać …bo ciężko jest kurtyzanie…. I nie unoś się tak bo w przypływie agresji możesz dokonać samookaleczenia… > leżeć, jak nie masz nic mądrego do dodania, leżeć, warować, ale już tak pieszczotliwe zwracasz się do swej małzonki ?:) pozazdrośić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expertum credere p wykrzyknik IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 08:06 jesteś kołtun. im więcej piszesz tym łatwiej cię znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter Re: Czy ktos wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:43 wyławiali wraki samochodów ,wiem bo brałem udział w akcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: do pytajnika hieny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:28 Ty jestes jakis chory wykrzyknik??a jak by sie ktos powiesił i akurat byś przechodził obok to bys sie nie zainteresował i nie podszedł sprawdzic czy człowiek zyje czy nie??? .no zapewne bys tak nie zrobił bo tak robia stare baby na wsi................................pustak i kretyn z ciebie co za znieczulica!!!!!!!az zal patrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykrzyknik Re: do adka baby ze wsi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 12:15 wlasnie baby na wsi zyja tania sensacja ...Masz w glowce popie..ne ??? znieczulica ? ty rozumiesz znaczenie tego slowa czy podczas kopulacji slyszales jak mamusia patrzac na przyrodzenie ojca powiedzial znieczulica i ze wzgledu na dzwiecznosc fonetyczna wprowadziles do swego slownika ??? znieczulica nazywasz fakt, ze przemilcza sie i nie tworzy sensacji ze smierci osoby ? znieczulica nazywasz zywienie sie tragedia innych ??? pustak ?? - a nuby dlaczego ? bo masz ochote uzyc tej "tajemniczej" inwektywy czy tez jakies traumatyczne doznania z dziecinstwa ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: do adka baby ze wsi :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 15:53 ano pustak jesteś chodźby dlatego, że zamiast "niby" piszesz bzdurne"nuby". Coż to za nowe słowo???jak jesteś taki mądry to pisz poprawnie!!no chyba,że nie potrafisz, czy tak u Ciebie w domu sie mówił??a może Ty nie polak???,aaaaaaaaa wiem Ty poprostu jesteś ze wsi jak te baby co robią sensacje, a na wsi tak się mówi tylko tam nie używają słów takich jak TY na formu,o których pewnie i tak nie masz zielonego pojęcia,a spiszujesz je bzdurnie ze słownika wyrazów obcych..............żenada oby wiecej takich jak TY,a będzie nam wszystkim lepiej... Si ju hłoptasju wykżyknjiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykrzyknik :) Re: do adka baby ze wsi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:42 Gość portalu: adek napisał(a): > ano pustak jesteś chodźby dlatego, że zamiast "niby" piszesz bzdurne"nuby". > Coż to za nowe słowo???jak jesteś taki mądry to pisz poprawnie!!no chyba,że nie h mmm :) intersujące :) zwłaszcza początek :) "ano tak" :) Gość portalu: adek napisał(a): > potrafisz, czy tak u Ciebie w domu sie mówił?? nie, niestety tak się nie "mówił" :))) > a może Ty nie polak??? Polak, Polak ale inny niż ty :) "polak" :)) >spiszujesz "szpiszuje" "szpiszuje" :) w ten sposób mam gwarancję, że taki błyskotliwy chłpoczyk też coś ciekawego łyknie :) a nie tylko czasami dziwną biała wydzielinę :) "wykżyknjiku" a co to za neologizm :)))...Antosiu piękny rzucił mnie na kolana :) Podzielę się z tobą konstruktywną reminiscencją (ops trudne słowo :)) zanim zaczniesz zwracać uwagę innym popracuj nad swoim stylem :))) a twoja jakaś niechęc do polskiej wsi przypomina mi lata dziecięce :) to było ostre gdy ktoś krzyknął "ty wsioku" lub "jesteś ze wsi" :))) tak miałem wtedy chyba 10 lat :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfonos Re: do adka baby ze wsi :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 23:02 pisze tak zebys zrozumjał .urzywam takjego iezyka zebys skapowal o co hodzj, i widać rze zrozumiales bo dopiszujesz ,a tym czasem Cie olewam i ide spać bo nie warto nic pisać dla takich "podmiotów s...."jak TY.wykszyknjku :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JFK Re: Powiesił sie - kim był i dlaczego ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:16 Co wy się tak dowalacie do domu księcia??????? Co tam gorsi ludzie mieszkają????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Powiesił sie - kim był i dlaczego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 13:27 Nie ulega wątpliwości, że większosci nie stanowią ludzie na poziomie, a raczej margines. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mav Re: Powiesił sie - kim był i dlaczego ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 15:19 Bzdura. Ja mieszkam w Domu Księcia i się z tym nie zgadzam. Ten dom ma złą opinię właśnie przez margines, a nie większość. Opinia zasłyszana i powtarzana dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: Powiesił sie - kim był i dlaczego ? IP: 212.160.108.* 11.07.05, 21:08 Chciał zobaczyć jak to wygląda jak się wisi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek .xx Re: Powiesił sie - kim był i dlaczego ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 16:06 a tak wogóle WYKRZYKNIK to mamusia Ci lanie dała??,że tak sie bulgoczesz na tym formu???jak jesteś zły to pował głową w mur, a wszystkim to na dobre wyjdzie,nawet Tobie bo może staniesz sie mądrzejszym i jeszcze jedno pytanie gdzie kupileś słownik wyrazów obcych z którego tak intensywnie korzystasz na forum???ile daleś?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykrzyknik :) Re: Powiesił sie - kim był i dlaczego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:44 > gdzie kupileś słownik wyrazów obcych z którego tak intensywnie korzystasz na > forum???ile daleś?? oj biedny Aldku :) alias Antośku :) (chyba bardziej adekwatny byłby ten nick) w księgarni :) ...nie wiedziałes :) ??????? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expertum credere p przeprosiny IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 08:19 niniejszym wyrażam szczery żal z powodu pomylenia alfonso wykrzyknika z wykrzyknikiem :((( co wyraziło sie w umieszczeniu postu o treści "zmutowałeś". Odpowiedz Link Zgłoś