Dodaj do ulubionych

Powiesił sie - kim był i dlaczego ?

IP: 212.244.80.* 10.07.05, 16:02
Przed chwilą przejeżdzałem obok domu księcia. I między domem księcia, a
przychodnią na jednym z drzew najprawdopodobniej ktoś się powiesił. Stali
ludzie i chyba dzwonili po policję.
Widział to ktos ?
Obserwuj wątek
    • Gość: wykrzyknik Re: Powiesił sie - kim był i dlaczego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 16:04
      kolejna hiena ??? pytajnik masz ty rozum ???????? bo serca chyba nie.....
      • mrzezyno252 Re: Powiesił sie - kim był i dlaczego ? 10.07.05, 16:06
        Szkoda człowieka.
        • Gość: Redakcja Re: Ofiara tragedii IP: *.czestochowa.agora.pl 10.07.05, 16:08
          Jak poinformowała nas policja, życie odebrał sobie 38-letni obywatel Białorusi.
          • Gość: Pytajnik Re: Ofiara tragedii IP: 212.244.80.* 10.07.05, 16:18
            Dziękuje za informację. I oczywiście ze szkoda człowieka, a wykrzykniku czemu
            hiena ? Czy ja tam stałem i się gapiłem ? Poprostu zadałem pytanie czy ktos cos
            wie na temat tej sprawy.
            Czyli wedle twojego rozumowania GW tez jest hiena bo w ogole sie tym
            zainteresowali.?
            Ale ty glupi jestes.
            • Gość: ja Re: Ofiara tragedii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 16:33
              No coz...jezeli ten czlowiek mieszkal w tym domku to naprawde zastanawialbym
              sie czy jest mi go zal. Zalezy co by bylo gdybysmy sie o 3 nad ranem spotkali
              sam na sam w ciemnej bramie.
              • Gość: jacek Re: Ofiara tragedii IP: *.czestochowa.agora.pl 10.07.05, 16:36
                Coż to za rozumowanie. Mnie żal każdego człowieka, który umiera. Nie mówiąc
                o tym, że zapewne obrażasz bardzo wielu poczciwych mieszkańców Domu Księcia.
            • Gość: wykrzyknik Re: do pytajnika hieny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 03:11
              to zawod pismaka drogi pytajniku....zyc sensacja ...tez jestes pismakiem czy
              wscibskim kretynem podniecjajacym sie tragicznyymi sytuacjami ...
              stare baby na wsiach robia podobnie
              • Gość: ciekawski czlek Czy ktos wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 10:40
                Wczoraj ok.16 przejeżdzałem przez wies Własna od Starczy w kierunku trasy.
                Ok. 150 m od sklepu , przed posesją stał radiowóz i pogotowie
                ratunkowe "R" .Czy ktoś wie co sie tam stało?

• Gość: expertum credere p wykrzyknik - kołtunie IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 10:48
                  wykrzykniku, żerujesz na niskich pobudkach pisząc swoje obelgi.

Twoim pierwowzorem literackim jest Dulska, która samobójczynię do grobu by
                  żywcem drugi raz wpędziła byleby problem społeczny jej pod kinolem nie smierdział.

wstyd ci, że takie posty na forum zamieszczasz.
                  • Gość: VV Re: wykrzyknik - kołtunie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:00
                    i w taki własnie sposób rodzi sie plotka i tzw. "pdaj dalej". Czy nikt w tym
                    kraju nie może zyc swoim zyciem i nie czekac na tania sensacje i temat do
                    rozmów?? Powiedzcie mi co wam to da, ze sie dowiecie co sie stalo tu i tam??
                    Znacie tych ludzi?? Czy myslicie o ich bliskich i cierpieniu jakie teraz
                    przezywaja? Nie nad tym sie nie zastanawiacie wazne jest tylko to CO SIE TAM
                    STALO I JAKI BYL TEGO POWOD! Zalosne i wstyd mi za tak glupich rodaków...
                    • Gość: expertum credere p Re: wykrzyknik - kołtunie IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:15
                      najlepiej wszystko sprowadzić do poziomu plotki. Nie tak dawno, tu, na tym
                      forum, grupka młodych rozbrykanych ludzi próbowała spuścic zasłonę ciszy nad
                      tragedią jaka rozegrała sie w naszym mieście. Gdyby wcześniej ktoś podniósł
                      temat na śląsku - chłopak może żyłby do dzisiaj.

Jak nie masz nic sensownego do dodania - zamilknij.
                      • Gość: wykrzykink Re: wykrzyknik - zwyrodnialcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:18
                        a czemu to tchórzu :) udzielasz rad prze Internet. Jesteś tak naiwny czy aż tak
                        głupi wierząc w edukacyjną formę forum :).
                        Miałeś zapewne dwie opcje do określenia uciekać za chlebem wyrzekając się swje
                        ojczyzny lub znosic trudy życia w szarej polskiej rzeczywistości. Smieszy mnie
                        twoja kokieterja. Wydaj mi się expertum, że ty jako ostatni możesz wypowidać się
                        na tematy tyczące naszych realiów, rozumiem chcesz być ważny. Proszę bądź tam
                        gdzie jesteś...rozumime tam zawsze będziesz miał status autsidera
                  • Gość: wykrzyknik Re: expertum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:11
                    expertum jesteś formą pasożyta żywiącego się sensacją i żerującego na ludzkim
                    nieszczęściu ???
                    Twoim pierwowzorem literackim jest Kaligula z książki Siegfried Obermeier.
                    Bawisz się w moralizatora grzejąc dupę na wygnaniu ?
                    Przecież nie ma ciebie w naszym kraju to dlaczego pouczasz innych wybrałeś
                    dobrobyt i chwała ci za to. Ale skoro jesteś konformistą proszę nie pouczaj nas
                    tu jest inna rzeczywistość. My nie reprezentujemy zmanierowanego (znudzonego)
                    społeczeństwa szukającego odreagowania wizją krwi i śmierci.

wstyd mi, że reprezentujesz nas na obczyżnie
                    • Gość: expertum credere p wykrzyknik IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 07:09
                      w tym tygodniu to ty przejąłeś mało zaszczytny tytuł donkiszota tygodniowego.
                      kulą w płot to umiesz jak mało kto. No i wersją exportową Polaka też raczej
                      chyba nie zostaniesz.
                      • Gość: expertum credere p Re: wykrzyknik - CIĄG DALSZY IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 07:11
                        aha i zapomniałem, kogo jak kogo ale ciebie nie reprezentuję. Jestem
                        reprezentatywny dla ludzi bardziej zaradnych i o wiele inteligentniejszych od
                        ciebie.
                        • Gość: wykrzyknik Re: wykrzyknik - CIĄG DALSZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:14
                          Brawo brawo
                          sztucznie się dowartościowujesz :) ? Miałem rację expertum , rzekomo "przesadna"
                          skromność to syndrom osób wyalienowanych :) (nie doceniają ciebie tam na
                          wyganianiu ?:)).
                          Zatem tchórzu i quasi Polaku :) (nie nazwę ciebie z grzeczności folksdeutch-em)
                          uprzejmie prószę dyskutuj ma forum państwa, w którym dla wygodnictwa
                          przesiadujesz bo tematy tamte są tobie znane :).a ty tu chcesz się żywić
                          dramatami innych.

Mam również pytanie, jak zmierzyłeś poziom mojej inteligencji (nie wątpię w
                          "autorytatywność" tego osądu wszak układem odniesienia jest dla ciebie obczyzna
                          :)) ale bardzo mnie to zaintrygowało :).

Widzisz również inaczej postrzegamy zaradność. Ty ją rozumiesz jako ucieczkę ja
                          jako stawienie czoła naszej polskiej rzeczywistości (jaka by ona nie była ale
                          jest ona naszą). Ty jak przystało na abnegata społecznego czmychnąłeś ...to jest
                          twój synonim zaradności ?:) Dzisiaj wystarczy spakować manele :) i większość
                          państwa stoi :) otworem.

zastanawiałem się nad genezą twego nicka (ot tak z ciekawości :) ) bardziej by
                          może pasował epartum otii non omnino otiosi (nieco rozbudowany ale jak
                          adekwatny do twej (prawdopodobnej) minimalistycznej natury :)
                          • Gość: antoś Re: wykrzyknik - CIĄG DALSZY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:31
                            debil i pozer z ciebie.załosne.....................wykrzyknik
                          • Gość: expertum credere p Re: wykrzyknik - CIĄG DALSZY IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 12:49
                            nawet ślepi widzą że nie możesz spełniać w społeczeństwie nawet tak nisko
                            szacowanych zawodów jak dzixka, złodziej czy choćby szpicel, ponieważ nawet do
                            ich uprawiania potrzebne jest minimum wiedzy i kwalifikacji.

A wyobraź sobie nieuku, nierobie i dulski kołtunie, że gdyby Pan Premier Miller
                            nie rozkręcił eksportu nie miałbys prawdopodobnie za co kupić kompa na którym
                            piszesz. No bo czym zapłacili by importerzy na Tajwanie za za ram albo procka
                            które służą ci do bredzenia? złotówkami których nie umiesz zarobić?

leżeć, jak nie masz nic mądrego do dodania, leżeć, warować, ale już
                            • Gość: alfonso wykrzyknik Re: wykrzyknik - CIĄG DALSZY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 16:01
                              aa co do komputera to miałem juz przed tym jak millerek został premierem,
                              więc to chyba nie jego zasługa.....a mam pytanie może Ty jestes geyem wykrzyknik
                              i dlatego chwalisz tego millerka tak bardzo???.Zapewne w polsce żyje sie lepiej
                              po tym jak millerek był premierem, ludzie maja wiecej kasy ,a to dlatego, że
                              zaczeli kraść tak jak on i takie przekręty robić,no bo jak władza kradnie(o ile
                              to badziewie z millerkiem można było nazwać władzą) to czemu biedny lud Polski
                              nie może kraść.Wykrzyknik weź sie i utop,albo wypluskaj w zimnej wodzie to
                              może Ci gorączka spadnie i przestaniesz majaczyć.....................sj ju
                              hloptasju
                              • Gość: expertum credere p Re: wykrzyknik - CIĄG DALSZY IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 16:29
                                zmutowałeś
                              • Gość: wykrzyknik :) Re: wykrzyknik - CIĄG DALSZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:30
                                Wstyd experte podszywać się taki duży chłopak a tak niegrzecznie się zabawia
                                :))). Taka przyjacielska rada rób to umiejętnie :) bo z ponizszego postu emanuje
                                głupota i totalny absurd :)))

Gość portalu: alfonso wykrzyknik napisał(a):

> aa co do komputera to miałem juz przed tym jak millerek został premierem,
                                > więc to chyba nie jego zasługa.....a mam pytanie może Ty jestes geyem wykrzykni
                                > k

???:) przecież nigdzie nie pisałem o Milerze to kolega "ekspert" zachawała go
                                pod niebiosa :)
                                czyli tym samym jak twierdzi moja (tu się zgodzę z expere) moja mutacja (taka
                                genetyczna kompliacja experte głupoty i wściekłośći) experte jest gejem ?:)
                                "Profesor" mniemanologii stosowanej Stanisławski miałby orzech do rozgryzienia :)

> i dlatego chwalisz tego millerka tak bardzo???.Zapewne w polsce żyje sie lepiej
                                > po tym jak millerek był premierem, ludzie maja wiecej kasy ,a to dlatego, że
                                > zaczeli kraść tak jak on i takie przekręty robić,no bo jak władza kradnie(o ile

tak masz rację alfonso :) ale wytłumacz to experte :) źle namierzyłeś adresata.
                                Wybaczam wszak gorąco jest :)))

> to badziewie z millerkiem można było nazwać władzą) to czemu biedny lud Polsk
                                > i
                                > nie może kraść.Wykrzyknik weź sie i utop,albo wypluskaj w zimnej wodzie to
                                > może Ci gorączka spadnie i przestaniesz majaczyć.....................sj ju
                                > hloptasju

również pozdrawiam :))) wykrzynik :))))
                            • Gość: wykrzyknik Re: wykrzyknik - CIĄG DALSZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:22
                              nawet ślepi widzą że nie możesz spełniać w społeczeństwie nawet tak nisko
                              szacowanych zawodów jak dzixka, złodziej czy choćby szpicel, ponieważ nawet do
                              ich uprawiania potrzebne jest minimum wiedzy i kwalifikacji.

To rzeczywiście rzetelne argumenty  rodem z chorego umysłu Jędrusia Leppera.
                              Widzę, że ekskremencie  (expercie ?) przeprowadziłeś wirtualny wywiad
                              środowiskowy i określiłeś poziom mojej wiedzy i kompetencji jak również mego
                              wykształcenia i zaangażowania (podejrzewam szanowny megalomanie, że gdybyś
                              stanął obok mnie twoje narcystyczne mniemanie o sobie zbladło by…ale to tylko
                              moje podejrzenia :)))) , podziwiam tak chorego umysł nie ma sam King lub Lynch
                              . Tyle trafnych „spostrzeżeń” popartych uzasadnionymi przesłankami  „nawet
                              ślepi widzą że nie możesz spełniać”
                              Dobrze, że poruszyłeś temat starych zawód, rzeczywiście parafrazując drogi
                              ekskremencie można porównać twoje zachowanie do poczynań kurtyzany, która dla
                              mamony sprzeda swoje ciało i duszę  (ba swoją narodowość). Ale pamiętaj, że
                              implikacją tego zawodu (a w twoim przypadku statusu) jest pogarda otoczenia,
                              stąd prawdopodobnie owo wyalienowanie i usilne własnoręczne (cóż kultywujesz
                              permanentne rękodzieło, ja tam wolę kobietki) podnoszenie swego i tak
                              sprzedajnego alterega .

Czego można wymagać od człowieka (no muszę czasami podnieść twój system wartości
                              –stąd przesadnie mianuje ciebie człowiekiem) dla którego etalonem (bożyszczem)
                              jest polityk, który skompromitował się w oczach całego społeczeństwa Lesiu
                              Miller. Stąd sugestywna rada niby expercie zacznij czytać niekoniecznie muszą
                              być to komiksy, proponuję czytać polską prasę byś mógł zabrać w sposób
                              merytorycznie trafny głos w dyskusji 

>nie rozkręcił eksportu nie miałbys prawdopodobnie za co kupić kompa na którym
                              >piszesz. No bo czym zapłacili by importerzy na Tajwanie za za ram albo procka
                              >które służą ci do bredzenia?
                              To przemyślenia z autopsji „procek” wspomaga wydalanie twego bełkotu, który
                              znowu przesadnie nazwę postami ??
                              Expertum nie rób tego dla nas, zrób to dla siebie przestań się sprzedawać …bo
                              ciężko jest kurtyzanie….
                              I nie unoś się tak bo w przypływie agresji możesz dokonać samookaleczenia…
                              > leżeć, jak nie masz nic mądrego do dodania, leżeć, warować, ale już
                              tak pieszczotliwe zwracasz się do swej małzonki ?:) pozazdrośić :)))
                              • Gość: expertum credere p wykrzyknik IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 08:06
                                jesteś kołtun. im więcej piszesz tym łatwiej cię znaleźć.
                • Gość: skuter Re: Czy ktos wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:43
                  wyławiali wraki samochodów ,wiem bo brałem udział w akcji
              • Gość: adek Re: do pytajnika hieny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:28
                Ty jestes jakis chory wykrzyknik??a jak by sie ktos powiesił i akurat byś
                przechodził obok to bys sie nie zainteresował i nie podszedł sprawdzic czy
                człowiek zyje czy nie??? .no zapewne bys tak nie zrobił bo tak robia stare baby
                na wsi................................pustak i kretyn z ciebie co za
                znieczulica!!!!!!!az zal patrzeć
                • Gość: wykrzyknik Re: do adka baby ze wsi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 12:15
                  wlasnie baby na wsi zyja tania sensacja ...Masz w glowce popie..ne ???
                  znieczulica ? ty rozumiesz znaczenie tego slowa czy podczas kopulacji slyszales
                  jak mamusia patrzac na przyrodzenie ojca powiedzial znieczulica i ze wzgledu na
                  dzwiecznosc fonetyczna wprowadziles do swego slownika ???
                  znieczulica nazywasz fakt, ze przemilcza sie i nie tworzy sensacji ze smierci
                  osoby ? znieczulica nazywasz zywienie sie tragedia innych ???

pustak ?? - a nuby dlaczego ? bo masz ochote uzyc tej "tajemniczej" inwektywy
                  czy tez jakies traumatyczne doznania z dziecinstwa ???
                  • Gość: adek Re: do adka baby ze wsi :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 15:53
                    ano pustak jesteś chodźby dlatego, że zamiast "niby" piszesz bzdurne"nuby".
                    Coż to za nowe słowo???jak jesteś taki mądry to pisz poprawnie!!no chyba,że nie
                    potrafisz, czy tak u Ciebie w domu sie mówił??a może Ty nie polak???,aaaaaaaaa
                    wiem Ty poprostu jesteś ze wsi jak te baby co robią sensacje, a na wsi tak się
                    mówi tylko tam nie używają słów takich jak TY na formu,o których pewnie i tak
                    nie masz zielonego pojęcia,a spiszujesz je bzdurnie ze słownika wyrazów
                    obcych..............żenada oby wiecej takich jak TY,a będzie nam wszystkim
                    lepiej... Si ju hłoptasju wykżyknjiku
                    • Gość: wykrzyknik :) Re: do adka baby ze wsi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:42
                      Gość portalu: adek napisał(a):
                      > ano pustak jesteś chodźby dlatego, że zamiast "niby" piszesz bzdurne"nuby".
                      > Coż to za nowe słowo???jak jesteś taki mądry to pisz poprawnie!!no chyba,że nie
                      h
                      mmm :) intersujące :)
                      zwłaszcza początek :) "ano tak" :)

Gość portalu: adek napisał(a):
                      > potrafisz, czy tak u Ciebie w domu sie mówił??

nie, niestety tak się nie "mówił" :)))

> a może Ty nie polak???
                      Polak, Polak ale inny niż ty :) "polak" :))

>spiszujesz

"szpiszuje" "szpiszuje" :) w ten sposób mam gwarancję, że taki błyskotliwy
                      chłpoczyk też coś ciekawego łyknie :) a nie tylko czasami dziwną biała wydzielinę :)

"wykżyknjiku" a co to za neologizm :)))...Antosiu piękny rzucił mnie na kolana :)
                      Podzielę się z tobą konstruktywną reminiscencją (ops trudne słowo :)) zanim
                      zaczniesz zwracać uwagę innym popracuj nad swoim stylem :)))

a twoja jakaś niechęc do polskiej wsi przypomina mi lata dziecięce :) to było
                      ostre gdy ktoś krzyknął "ty wsioku" lub "jesteś ze wsi" :))) tak miałem wtedy
                      chyba 10 lat :)))
                      • Gość: alfonos Re: do adka baby ze wsi :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 23:02
                        pisze tak zebys zrozumjał .urzywam takjego iezyka zebys skapowal o co hodzj,
                        i widać rze zrozumiales bo dopiszujesz ,a tym czasem Cie olewam i ide spać bo
                        nie warto nic pisać dla takich "podmiotów s...."jak TY.wykszyknjku :):)
    • Gość: JFK Re: Powiesił sie - kim był i dlaczego ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:16
      Co wy się tak dowalacie do domu księcia??????? Co tam gorsi ludzie
      mieszkają?????
      • Gość: ja Re: Powiesił sie - kim był i dlaczego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 13:27
        Nie ulega wątpliwości, że większosci nie stanowią ludzie na poziomie, a raczej
        margines.
        • Gość: mav Re: Powiesił sie - kim był i dlaczego ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 15:19
          Bzdura. Ja mieszkam w Domu Księcia i się z tym nie zgadzam. Ten dom ma złą
          opinię właśnie przez margines, a nie większość. Opinia zasłyszana i powtarzana
          dalej.
    • Gość: ooo Re: Powiesił sie - kim był i dlaczego ? IP: 212.160.108.* 11.07.05, 21:08
      Chciał zobaczyć jak to wygląda jak się wisi.
      • Gość: adek .xx Re: Powiesił sie - kim był i dlaczego ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 16:06
        a tak wogóle WYKRZYKNIK to mamusia Ci lanie dała??,że tak sie bulgoczesz na
        tym formu???jak jesteś zły to pował głową w mur, a wszystkim to na dobre
        wyjdzie,nawet Tobie bo może staniesz sie mądrzejszym i jeszcze jedno pytanie
        gdzie kupileś słownik wyrazów obcych z którego tak intensywnie korzystasz na
        forum???ile daleś??
        • Gość: wykrzyknik :) Re: Powiesił sie - kim był i dlaczego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:44
          > gdzie kupileś słownik wyrazów obcych z którego tak intensywnie korzystasz na
          > forum???ile daleś??
          oj biedny Aldku :) alias Antośku :) (chyba bardziej adekwatny byłby ten nick) w
          księgarni :) ...nie wiedziałes :) ??????? :)))))
          • Gość: expertum credere p przeprosiny IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 08:19
            niniejszym wyrażam szczery żal z powodu pomylenia alfonso wykrzyknika z
            wykrzyknikiem :((( co wyraziło sie w umieszczeniu postu o treści "zmutowałeś".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka