roody102 13.03.05, 12:04 Kolejna impreza okołoforumowa w Kotłowni :) W piątek, 18.03.2005 o godzinie 19:00 odbędzie się pokaz zdjęć lotniczych Żoliborza i Bielan autorstwa Tomasza Stępnia. Zapraszamy serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
garma Re: Pokaz zdjęć lotniczych - zaproszenie 13.03.05, 13:59 Cytat z "Roodego 102" >Proponowałem to już raz, ale powtórzę - wydaje mi się, że będzie nam wszystkim >wygodniej, jeśli kolejnie ogłoszenia nie będą się pojawiały w nowych wątkach, >tylko w tym samym. Wątek mógłby mieć tytuł "Imprezy w Kotłowni" lub podobnie i >za każdym razem do niego dopisywałbyś nowe informacje, zmieniając daty w >tytule. Każdy zainteresoany miałby go w ulubionych wątkach i wiedziałby, że >jest coś nowego. No i w kolejnych gałęziach można by pisać o samych imprezach. >To taka propozycja, moim zdaniem bardzo wygodna. To jednak można zakładać nowe wątki na temat nowych imprez w Kotłowni ? :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
z-o-s-i-a Re: Pokaz zdjęć lotniczych - zaproszenie 13.03.05, 14:42 Tylko, że można potraktować ten wątek jako wątek o kolejnej "imprezie okołoforumowej", która akurat odbywa się w Kotłowni i jest ona "forumową" inicjatywą, a nie "kotłownianą" :) Tak czy inaczej - ja na pewno będę! Do zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
donkej Re: Pokaz zdjęć lotniczych - zaproszenie 13.03.05, 21:28 Nie no! to jest nasza - "forumowa" inicjatywa. Kotłownia udziela nam gościny... Ale faktycznie trochę tak to wygląda :-) Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: POKAZ ZDJĘĆ LOTNICZYCH - ZAPROSZENIE 15.03.05, 15:01 www.acn.waw.pl/roody/pokaz.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatty Re: POKAZ ZDJĘĆ LOTNICZYCH - ZAPROSZENIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 17:54 nudny jestes nie myslales zeby innym zycia nie utrudniac Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: POKAZ ZDJĘĆ LOTNICZYCH - ZAPROSZENIE 15.03.05, 18:11 Punkt widzenia... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bielanin Re: POKAZ ZDJĘĆ LOTNICZYCH - już było IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 22:35 No więc byłem, widziałem, podziwiałem. Wielkie dzięki dla Szanownego Autora, Pana Tomasza Stępnia i dla Kolegi Roodego za informacje o pokazie. Jestem zainteresowany uczestnictwem w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś