Gość: motylek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:14 Wie ktos ile kosztuje polozenie?Bardzo prosze o szybkie odpowiedzi...Nie wiem na jaka kwote sie targowac w razie czego ;-) pzd motylek :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: motylek Re: KARTON GIPS??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 23:29 Nikt nie wie:-( Odpowiedz Link Zgłoś
tomekk1977 Re: KARTON GIPS??? 15.07.05, 07:32 john_fontane napisał: > ale co gdzie jak i dlaczego ?? A czy wcześniej nie nalezalo sie nad tym zastanowic ??? trzeba śmiecić to forum ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: KARTON GIPS??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:02 słuchaj john to nie Ja smiece forum bo Ja podalam normalny temat a osobą najbardziej wnoszącą śmieci w to forum jestes Ty wypowiadając się w ten sposób.Widocznie nie umiesz inaczej.Chamstwo masz wrodzone czy nabyte ??? pzd prawie wszystkich (niestey ludzi pokroju johna nie) Odpowiedz Link Zgłoś
john_fontane Re: KARTON GIPS??? 15.07.05, 16:14 Ty motylek... to nie ja napisałem, że zasmiecasz... a że to prawda to inna kwestia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: KARTON GIPS??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:03 ludzie waszego pokroju zasmiecaja chamskimi odpowiedziami.Z nudow piszecie albo nie umiecie sie wypowiedziec.Nikt was nie prosi o komentarz.Zazwyczaj forum sluzy do innych rzeczy.Ty chyba nie zrozumiesz zwracajac sie do kogos per TY Odpowiedz Link Zgłoś
tomekk1977 Re: KARTON GIPS??? 15.07.05, 07:33 Gość portalu: motylek napisał(a): > Wie ktos ile kosztuje polozenie?Bardzo prosze o szybkie odpowiedzi...Nie > wiem na jaka kwote sie targowac w razie czego ;-) > > > pzd motylek :-) Może tak coś lepiej sobie wziąść na wstrzymanie ??/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boratyńska Re: KARTON GIPS??? IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 15.07.05, 09:50 Nie rozumiem tu czegoś normalne pytanie a tak głupie odpowiedzi. Jestem na etapie kartongipsu i prawie wszyscy fachowcy podają cenę 15zł za metr przy wkrętach, 8 zł na klej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: KARTON GIPS??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:38 Dziekuje Ci bardzo za odpowiedz.Moj fachowcy sa drozsi o rowne 3 zl na wkretach i na kleju.Troche drogo po dodaniu wszystkich metrow.Dziekuje za pomoc i jade sie targowac;-) pzd :-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re: KARTON GIPS??? 15.07.05, 12:13 To napisz jacy byli................ Znaczy fachowcy................ Też się rozglądam.................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: KARTON GIPS??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:39 Moj niby dokladni i solidni ale za drogo troche.Zobaczymy czy obniza troszke na ogolnej sumie :-) Czy chodzi Ci o nazwe i siedzibe firmy?Jak skoncza to napisze czy polecam bo jest powiedzenie :"nie chwal dnia przed zachodem slonca " zobaczymy, zobaczymy pzd motylek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frf Re: KARTON GIPS??? IP: *.trustnet.pl / 83.16.102.* 15.07.05, 15:44 nie targuj sie o 3 zł daj chłopom zarobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corka Re: KARTON GIPS??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 01:36 Mnie kladli syn z zieciem ile dalam???????? tajemnica rodzinna :-) ale panele na podloge kladlam juz sama jedna noc!!!!!!!!!!!!!/18 m2/ tylko material mnie kosztowal hahahhaaa Odpowiedz Link Zgłoś