Dodaj do ulubionych

KARTON GIPS???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:14
Wie ktos ile kosztuje polozenie?Bardzo prosze o szybkie odpowiedzi...Nie
wiem na jaka kwote sie targowac w razie czego ;-)

pzd motylek :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: motylek Re: KARTON GIPS??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 23:29
      Nikt nie wie:-(
      • john_fontane Re: KARTON GIPS??? 15.07.05, 04:20
        ale co gdzie jak i dlaczego ??
        • tomekk1977 Re: KARTON GIPS??? 15.07.05, 07:32
          john_fontane napisał:

> ale co gdzie jak i dlaczego ??

A czy wcześniej nie nalezalo sie nad tym zastanowic ???
          trzeba śmiecić to forum ???
          • Gość: motylek Re: KARTON GIPS??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:02
            słuchaj john to nie Ja smiece forum bo Ja podalam normalny temat a osobą
            najbardziej wnoszącą śmieci w to forum jestes Ty wypowiadając się w ten
            sposób.Widocznie nie umiesz inaczej.Chamstwo masz wrodzone czy nabyte ???

pzd prawie wszystkich (niestey ludzi pokroju johna nie)
            • john_fontane Re: KARTON GIPS??? 15.07.05, 16:14
              Ty motylek... to nie ja napisałem, że zasmiecasz... a że to prawda to inna
              kwestia.
              • Gość: motylek Re: KARTON GIPS??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:03
                ludzie waszego pokroju zasmiecaja chamskimi odpowiedziami.Z nudow piszecie albo
                nie umiecie sie wypowiedziec.Nikt was nie prosi o komentarz.Zazwyczaj forum
                sluzy do innych rzeczy.Ty chyba nie zrozumiesz zwracajac sie do kogos per TY
    • tomekk1977 Re: KARTON GIPS??? 15.07.05, 07:33
      Gość portalu: motylek napisał(a):

> Wie ktos ile kosztuje polozenie?Bardzo prosze o szybkie odpowiedzi...Nie
      > wiem na jaka kwote sie targowac w razie czego ;-)
      >
      >
      > pzd motylek :-)

Może tak coś lepiej sobie wziąść na wstrzymanie ??/
    • Gość: boratyńska Re: KARTON GIPS??? IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 15.07.05, 09:50
      Nie rozumiem tu czegoś normalne pytanie a tak głupie odpowiedzi.
      Jestem na etapie kartongipsu i prawie wszyscy fachowcy podają cenę 15zł za metr
      przy wkrętach, 8 zł na klej.
      • Gość: motylek Re: KARTON GIPS??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:38
        Dziekuje Ci bardzo za odpowiedz.Moj fachowcy sa drozsi o rowne 3 zl na wkretach
        i na kleju.Troche drogo po dodaniu wszystkich metrow.Dziekuje za pomoc i jade
        sie targowac;-)

pzd :-)
        • iwonnkaa Re: KARTON GIPS??? 15.07.05, 12:13
          To napisz jacy byli................
          Znaczy fachowcy................
          Też się rozglądam..................
          • Gość: motylek Re: KARTON GIPS??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:39
            Moj niby dokladni i solidni ale za drogo troche.Zobaczymy czy obniza troszke na
            ogolnej sumie :-) Czy chodzi Ci o nazwe i siedzibe firmy?Jak skoncza to napisze
            czy polecam bo jest powiedzenie :"nie chwal dnia przed zachodem slonca "
            zobaczymy, zobaczymy

pzd motylek :-)
            • Gość: frf Re: KARTON GIPS??? IP: *.trustnet.pl / 83.16.102.* 15.07.05, 15:44
              nie targuj sie o 3 zł daj chłopom zarobic
              • Gość: Corka Re: KARTON GIPS??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 01:36
                Mnie kladli syn z zieciem ile dalam????????
                tajemnica rodzinna
                :-)

ale panele na podloge kladlam juz sama jedna noc!!!!!!!!!!!!!/18 m2/

tylko material mnie kosztowal hahahhaaa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka