Dodaj do ulubionych

Do właścicieli firmy Jawo- pierogi!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 16:42
Panowie poproście pracowników aby lepiej kleili pierogi (nie ukrywam że są
bardzo dobre) ale kleienie ostanio szwankuje i na paczke pierogów kila jest
tylko dobrych reszta sie rossypuje. Wczoraj i dzisuaj musiałem sie wstydzić
przed ludźmi z zagranicy wyśmiali mnie że cos takliego kupuje i chociaż
mówiłem że są doskonałe to nie stety farsz wypłynał i tylko kilka było
dobrych. Pierogi gotowała moja żona na wolnym ogniu ( a jest super gospodyni
w kuchi i wspominała że pierwsze pierogi z firmy Jawo były doskonałe , lecz
teraz jest fuszerka). Panowie właściciele do dzieła????Poproscie pracowników
żeby lepiej kleili pierogi, szkoda że wasza strona nie działa www.jawo.pl, bo
wtedy tego postu nie byłoby na forum miata, lecz na kontakt strony www.
Jeszcze raz przypominam że farsz pierogów waszych jest doskonały -tylko
lepsze klejenie? pis-klient
Obserwuj wątek
    • Gość: Kuban Re: Do właścicieli firmy Jawo- pierogi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 16:56
      Moze poprostu pierogi miale treme przed zagranicznymi klientami i ze strachu
      sie rozsypaly.

Mi sie ostatnio rozlecial jeden z calej paczki, dodatkowo z mojej winy.
      • Gość: klient Re: Do właścicieli firmy Jawo- pierogi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 17:04
        No niestety u mnie jakoś dziwny zbieg okoliczności ,ale pierogi z serem i
        miesem od dłuzszego czasu się rozlatują, dzisiaj żona kupiła nasteną paczakę i
        juz przed włożeniem do wrzącej wody widać że są źle sklejone. Szkoda bo farsz
        pyszny, pirogi tez tylko źle klejone inaczej mówiąc jeśli ręcznie to jest
        robione to za słabo?? A ta sytuacja jest od 2 miesięcy wcześniej nie było
        takich problemów te pierogi jadamy od wielu lat, dlatego o tym piszę.
    • Gość: klient Re: Do właścicieli firmy Jawo- pierogi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 17:08
      Jezu zapomniałem z tego upału (pojutrze wypływam na Florydę) tylko broń Boże
      nie zwalniajcie pracowników, żona mi uswiadomiła że przy takiej ilosci klejenia
      ręcznego można oszaleć , wierzę w to co mówi moja żona - doskonale gotuje, więc
      się rehabilituje i tylko pokornie proszę o lepsze klejenie ( a tak na
      marginesie pierogi bierzemy w rejs bo są naprawdę doskonałe-mam nadzieje że się
      nie rozwalą:))))))Pozdrawiam was
      • Gość: gość Re: Do właścicieli firmy Jawo- pierogi!!! IP: *.prenet.pl 30.07.05, 18:25
        " wierzę w to co mówi moja żona - doskonale gotuje"

to czemu Ci sama nie zrobi , a Ty marudzisz i marudzisz . zapytaj w sklepie jak przechowują produkty , bo niejednokrotnie rzucają nimi jak workiem ziemniaków .
        • Gość: klient Re: Do właścicieli firmy Jawo- pierogi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 18:57
          Bo jesteśmy bardzo zapracowani a wkońcu po to są pierogi Jawo aby inni kupwoali
          i wcale nie marudze kup sobie, ugotuj a potem pogadamy okey? a z drugiej strony
          mam takie przemyslenia czy jak cos jest dobre i zdobedzie juz uznanie w Polsce
          to potem musi byc do d...y, to chyba rutyna w tym kraju? jak sadzisz, mam
          nadzieje że w końcu wypowiedza sie właściciele firmy, bo jak do tej pory to ich
          strona www.jawo.pl nie wygląda na profesjonalna, może teraz to zrozumiałem
          takie też są pierogi.
          • Gość: pierog_jawo Rozkleilem sie IP: *.d4.club-internet.fr 30.07.05, 19:19
            Otylia mnie wzruszyla, wybaczcie...
            • Gość: izis Re: Rozkleilem sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 19:46
              a to trzeba bylo kupic na wynos zamrozone z baru Pierożek ,bija Jawo na glowe.
              Bar jest w bramie na Nowowiejskiego.
              • Gość: kawa_czy_herbata Re: Rozkleilem sie IP: *.brama.prenet.pl 30.07.05, 21:39
                w pierożku sa pyszne:) zgadzam sie:)
                A Jawo rozlatują mi się zawsze, dlatego już nie kupuje.
                Pozdrawiam
                • Gość: kuter Re: Rozkleilem sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 22:34
                  Musza kupic lepszy klej do klejenia.albo zle gotujecie.Pierogi wrzuca sie do
                  wrzatku i soli.
                  • Gość: blondynka Re: Rozkleilem sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 00:05
                    ..ale do czego najpierw do soli czy do wrzątku?
                  • Gość: blondynka Re: Rozkleilem sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 00:06
                    ale do czego najpierw do soli czy wrzątku?
                • Gość: Nusia Re: Rozkleilem sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 09:54
                  w Pierożku wcale nie robią dobrych pierogów, porcje sa miroskopijne a ceny
                  bajońskie... najlepsze robi mój chłop, ale że ciepimy na deficyt czasu wiąc
                  bywa, że sięgamy po wyroby Jawo, są ok... a Pierożka mimo że many do niego rzut
                  beretem, omijamy wielkim łukiem
                  • Gość: kobieta_domowa Re: Rozkleilem sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 10:08
                    Nusia masz rację pierogi Jawo są bardzo smaczne ale niestety klient ma racje od
                    kilku miesiecy klejone są do bani jużpo otwarciu opakowania widać że są
                    rozklejone, mnie też się rozwalają i to mnie wkurza i tez mam tekie myśli że
                    jak firma juz zdobędzie pozycje i jest Polska to potem jest do bani już im nie
                    zależy na kliencie.
                    • Gość: Zaku Re: Dobra gospodyni sama robi pierogi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 11:45
                  • Gość: Grzesiek Re: Rozkleilem sie IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 16:05
                    Ty to chyba z jakieś konkurencji jesteś. Spory talerz pierogów to mało, a 6 złotych to 'bajońska suma' dla ciebie ? LOL ! Pierożek jest super, ja osobiście najbardziej lubię ich gołąbki - rewelacja, polecam.
                  • Gość: izis Nusia-kłamczusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 00:03
                    Nusia wypowiadaj sie obiektywnie!No ,chyba ,że jesteś 100-kilową grubaską
                    wówczas ogromna porcja grubych 6-ciu pierogów z pierożka to dla Ciebie
                    mikroskop!Dobrze Cie ktoś podsumował ,ze jesteś z konkurencji!
                    A przy okazji ukłony dla Załogi z pierożka!/stała klientka
                    • Gość: Nusia Re: Nusia-kłamczusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 20:46
                      piszę w swoim imieniu więc wyrażam swoje subiektywne zdanie... tak się też
                      składa, że waże 45 kg, ale jem normalnie a nie jak ptaszek... a te kilka pseudo
                      domowych pierogów nie zaspakaja ani apetytu ani głodu... a gdyby mój chłop
                      chciał się najeść to musiałby zamówić jakieś 3-5 porcji... więc wybacz mi ale za
                      zwykłe pierogi zapłacić 24 zł... to chyba przegięcie... chcesz spróbować
                      naprawdę dobrych ruskich... zamów u matuli... tylko na wynos... bo klimacik
                      niesympatyczny...
                      • Gość: izis Re: Nusia-kłamczusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 22:40
                        skoro tak duzo jecie to dla WAs tylko te za o.99/kg
                        z Tesco...Dawno sie nie stołowałaś w częstochowskich gar-kuchniach
                        U matuli te pierogi sa 2xmniejsze niz w Pierożku.../stala klientka
                      • Gość: Fanka Pierogów Re: Nusia-kłamczusia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 00:34
                        Dokładnie.Zwykłe pierogi..robione normalnie ręcznie!W PIEROŻKU w bramie są
                        pyszne, klasyka ruskich!!!Ty pewno wolisz niezwykłe z dodatkami i
                        po "przejściach" Nusia.Najlepirj zamów sobie prosto z Rosji Ruskie wtedy
                        zaspokoisz swoje rządze i apetyt Twojego chłopa-on chyba też z
                        Rosji...hehe.Zrobisz lepiej jeżeli będziesz zaspokajać go w inny sposób a nie
                        posiłkami bo zbankrutujesz nawet na "Matuli"...hehe POWODZENIA
                        • Gość: Kopytko Re: Nusia-kłamczusia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 00:45
                          TYLKO KOPYTKA :)
                        • Gość: Wojtek Re: Nusia-kłamczusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 09:27
                          Gość portalu: Fanka Pierogów napisał(a):

> Dokładnie.Zwykłe pierogi..robione normalnie ręcznie!W PIEROŻKU w bramie są
                          > pyszne, klasyka ruskich!!!Ty pewno wolisz niezwykłe z dodatkami i
                          > po "przejściach" Nusia.Najlepirj zamów sobie prosto z Rosji Ruskie wtedy
                          > zaspokoisz swoje rządze i apetyt Twojego chłopa-on chyba też z
                          > Rosji...hehe.Zrobisz lepiej jeżeli będziesz zaspokajać go w inny sposób a nie
                          > posiłkami bo zbankrutujesz nawet na "Matuli"...hehe POWODZENIA

Niestety pomyłka nie z rosji i prosze mnie nie obrażać.
                          Co do ceny to stac nas , nie musimy sie liczyc z kasa na jedzenie.
                          Co do firmy jawo to prosze to ich strona: www.jawo.pl
                          Mozna skladac reklamacje
                          Co do pierozka porcje male to fakt 6 szt..... ja jem paczke pierogow z jawo na
                          posiedzenie i nie jestem grubasem :)
    • Gość: smakosz Re:sposob na pierogi! IP: 61.68.164.* 02.08.05, 04:08
      Gotowac pierogii w gotujacej wodzie !!Musi byc duzo wody i nie moze przestac
      sie gotowac !Gwaracja , ze beda cale i pyszne !
      smakosz
      • Gość: lusia Re:sposob na pierogi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 13:08
        I jeszcze muszą się gotować na baardzo małym ogniu. Wtedy się na 100% nie
        rozkleją.
    • Gość: mrowcia ludzie leczcie sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 17:23
      ludzie jakie wy macie problemy... czy wy nie macie co w domu robic? to robicie
      sami pierogi!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka