Dodaj do ulubionych

autostopesm z siewierza

IP: 66.9.241.* 09.08.05, 16:14
czy wedlug was latwo jest zlapac jakiegos stopa z okolic siewierza do
czestochowy?
Obserwuj wątek
    • Gość: wer Re: autostopesm z siewierza IP: *.111.inds.pl 09.08.05, 17:02
      pewnie!! przeciez wszytkie auta z siewierze jada przez czestochowe
      • Gość: R2 Re: autostopesm z siewierza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 17:30
        Tylko trzeba machać na te jadące w dobrą stronę. ;)
        • Gość: driver'ka zalezy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 20:24
          zalezy jak wygladasz na tej trasie i czy nie bedzie zbyt ciemno .
          Ogolnie: niehlujnych ,z dlugimi wlosami ,z tobolami ,po zmroku -nie zabiera sie.
          • Gość: Roman Re: zalezy.. IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 20:33
            Aj ty łobuzie,i tu się mylisz,nigdy tak pięknie nie łpałem stopa gdy miałem
            wielkie plecaczysko i pióra do pasa.
            No ale ty zapewne bierzesz tylko wygolonych na łyso w pięknym dresie i z
            zaledwie brechą zamiast bagażu,czy tak?
            Wracając do tematu-Z Siewierza banał,pamiętac trzeba by mino niepowodzeń
            wyglądac na wypoczętego,radosnego i dobrego człowieka,usmiech robi swoje.
            • Gość: driver'ka Re: zalezy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 22:28
              wygolonych ,nie:-) przystojnych ,wysokich brunetów z teczką ,którym nawalił
              samochód a pekaes odjechał:-)),pozdro..
              • Gość: Roman Re: zalezy.. IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 22:36
                Przystojnie bruneci z teczką(jak sadze byznesmeny) wzywają assistance i dzwonią
                do swojej firmy po swojego murzyna by czymprędzej podjechał po swego ukochanego
                szefunia,a nie łapią kaszlaki na trasie.
                • Gość: driver'ka Re: zalezy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 22:46
                  mnie sie pozwalają złapać Romuś,:-) I bez urazy Roman -jezdzilam sporo
                  autostopem,nawet bardzo daleko:-)
                  • Gość: Roman Re: zalezy.. IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 23:00
                    Spoko,ja się z tobą droczę tylko,nie musisz od razu wyciągać ku mnie pazurków i
                    nazywac mnie Romusiem.
                    Sam tez przejechałem kontynent Europę wzdłuż i wszerz i tez wiem jak to bywa.
                    I rozumiem że można zabrac kolesia bo przystojny i wygląda na kasiastego,dobrego
                    kandydata na męża czy kochanka lecz ja wolę ludzi którzy wyglądają na
                    podróżników,mogacych uraczyć człowieka ciekawymi informacjami.
                    Sorki za ewentualne błędy ale dziś już po 2 litrach złocistego płynu.
    • mariusz-79 Re: autostopesm z siewierza 09.08.05, 22:48
      taka mała rada...
      jak będziesz stał na zakazie zatrzymywania to będą problemy z załapaniem sie na
      stopa :)
      • Gość: Roman Re: autostopesm z siewierza IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 23:03
        I szuka szerokiego pobocza lub zatoczki przystanku PKS.
        I pytanko do szanownych stopowiczów-czy ktoś jechał na stopa BMWicą??Łatwiej o
        S-Type jaguara niźli o byle BMę.
        • mariusz-79 Re: autostopesm z siewierza 09.08.05, 23:07
          Wiesz jak najprościej zrobić sałatke z buraków ?
          Masz odpowiedz dlaczego BMki nie są dla stopowiczów :)
    • mariusz-79 Re: autostopesm z siewierza 09.08.05, 23:09
      Jeszcze pytanko ...
      kiedy chcesz jechać z siewierza do cz-wy ?
      często jezdze trasa kraków-częstochowa (np jutro) wiec mozesz sie zabrac :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka