Gość: krzys IP: 66.9.241.* 09.08.05, 16:14 czy wedlug was latwo jest zlapac jakiegos stopa z okolic siewierza do czestochowy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wer Re: autostopesm z siewierza IP: *.111.inds.pl 09.08.05, 17:02 pewnie!! przeciez wszytkie auta z siewierze jada przez czestochowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R2 Re: autostopesm z siewierza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 17:30 Tylko trzeba machać na te jadące w dobrą stronę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver'ka zalezy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 20:24 zalezy jak wygladasz na tej trasie i czy nie bedzie zbyt ciemno . Ogolnie: niehlujnych ,z dlugimi wlosami ,z tobolami ,po zmroku -nie zabiera sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: zalezy.. IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 20:33 Aj ty łobuzie,i tu się mylisz,nigdy tak pięknie nie łpałem stopa gdy miałem wielkie plecaczysko i pióra do pasa. No ale ty zapewne bierzesz tylko wygolonych na łyso w pięknym dresie i z zaledwie brechą zamiast bagażu,czy tak? Wracając do tematu-Z Siewierza banał,pamiętac trzeba by mino niepowodzeń wyglądac na wypoczętego,radosnego i dobrego człowieka,usmiech robi swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver'ka Re: zalezy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 22:28 wygolonych ,nie:-) przystojnych ,wysokich brunetów z teczką ,którym nawalił samochód a pekaes odjechał:-)),pozdro.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: zalezy.. IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 22:36 Przystojnie bruneci z teczką(jak sadze byznesmeny) wzywają assistance i dzwonią do swojej firmy po swojego murzyna by czymprędzej podjechał po swego ukochanego szefunia,a nie łapią kaszlaki na trasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver'ka Re: zalezy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 22:46 mnie sie pozwalają złapać Romuś,:-) I bez urazy Roman -jezdzilam sporo autostopem,nawet bardzo daleko:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: zalezy.. IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 23:00 Spoko,ja się z tobą droczę tylko,nie musisz od razu wyciągać ku mnie pazurków i nazywac mnie Romusiem. Sam tez przejechałem kontynent Europę wzdłuż i wszerz i tez wiem jak to bywa. I rozumiem że można zabrac kolesia bo przystojny i wygląda na kasiastego,dobrego kandydata na męża czy kochanka lecz ja wolę ludzi którzy wyglądają na podróżników,mogacych uraczyć człowieka ciekawymi informacjami. Sorki za ewentualne błędy ale dziś już po 2 litrach złocistego płynu. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-79 Re: autostopesm z siewierza 09.08.05, 22:48 taka mała rada... jak będziesz stał na zakazie zatrzymywania to będą problemy z załapaniem sie na stopa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: autostopesm z siewierza IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 23:03 I szuka szerokiego pobocza lub zatoczki przystanku PKS. I pytanko do szanownych stopowiczów-czy ktoś jechał na stopa BMWicą??Łatwiej o S-Type jaguara niźli o byle BMę. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-79 Re: autostopesm z siewierza 09.08.05, 23:07 Wiesz jak najprościej zrobić sałatke z buraków ? Masz odpowiedz dlaczego BMki nie są dla stopowiczów :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-79 Re: autostopesm z siewierza 09.08.05, 23:09 Jeszcze pytanko ... kiedy chcesz jechać z siewierza do cz-wy ? często jezdze trasa kraków-częstochowa (np jutro) wiec mozesz sie zabrac :) Odpowiedz Link Zgłoś