Dodaj do ulubionych

Inwazja węży na ogródki działkowe

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 00:44
przecież to zaskrońce :-)
informacje.tivi.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Pako Re: Inwazja ignorancji IP: 82.160.8.* 27.08.05, 07:15
      Zaskroniec to gatunek węża podlegający w Polsce ochronie. Całkowicie
      nieszkodliwy. Uczą o tym w każdej podstawówce. Uczą też jak go rozpoznać.
      Ucza o jego zwyczajach. No uczą, i co z tego? Czyżby działkowcy nie chodzili do
      szkoły? Czy bezpośredni kontakt z przyrodą niczego ich nie nauczył?
      A może to reporter GW przez odpowiedni dobór słów miesz ludziom w puszkach?
      Na bezrybiu i rak ryba, jak mówią. Na działce i wąż żmija.
      Dzięki naszej "mądrości" stajemy sie coraz bardziej osamotnionym gatunkiem na
      tej planecie.
      • Gość: kier Re: Inwazja ignorancji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 10:12
        ten człowiek z TOP powinien być pod ochroną !jak mu zakręcę tego zaskrońca na
        szyję, tylko czy przeżyje? Pełno tego jest w okolicy , a jak On taki ochrońca
        to nich je poprzenosi na biuście swojej żony czy swojego dziecka !
        wiem co to zaskroniec lecz moje dziecko i żona nie chcą go widzieć na ogrodzie!
        mam dosyć "och i ach" , które mogą doprowadzić do np.zawału wrazliwe osoby! ja
        będę winien bo na moim ogrodzie zgodnie z wola p. z TOP?!
        nie nie nie!!!!!!

• Gość: kier Re: Inwazja ignorancji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 10:14
          krokodyle też sa pod ochroną i życzę miłego bliskiego spotkania nad Wartą np.
    • Gość: łykendowy to forma kampanii wyborczej samoobrony... IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 11:50
      wąż w domu i zagrodzie = samozadowolenie posiadaczy ziemskich /POD/
      • Gość: sss.... Re: to forma kampanii wyborczej samoobrony... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 13:04
        A co w temacie inwazji węży ogrodowych ??????????
        Widziałem kilka takich ... były zielone, miały z 15 metrów i z pyska lała im się
        woda (tak mi się wydaje).
        Co robić!!!!!!!!!!!!
        Ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: x2x Re: Inwazja węży na ogródki działkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 18:13
      no to mamy bardzo duży problem, bo węże widziałem w Olsztynie, Poraju,
      Masłońskich a to znaczy że są wszędzie tam gdzie zaskorońce tam też żmuje więc
      nie bagatelizujmy tego problemu, moi znajomi mieszkaja w lesie i też teraz mają
      ten problem?????i co dalej
      • Gość: X Re: Inwazja węży na ogródki działkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 09:51
        Problem nie jest tak banalny jak z wierzchu wygląda. Fakt, zaskrońce nie są
        jadowite, ale np: niszczą uprawy działkowe. Jeżeli Instytut tak bardzo chce je
        chronić to niech wynajmie jakąś firmę odławiającą węże a nie straszy
        prokuraturą.
        • Gość: sss Re: Inwazja węży na ogródki działkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 11:43
          Niszczą uprawy?????????????????
          A w jaki sposób?????????? zżerają ogórki i pomidory??????
          Zadeptują swoimi nogami uprawy ?????????????????
          czy zawiązują się parami na ścieżce od palika do palika , żeby działkowicz się
          zachaczył i padł na glebę?????
    • Gość: Lee snake's attack !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 12:05

snake plissken is back ....

-------------------------------------
      ten wie, kto wie o co chodzi ...
      • Gość: magda Re: snake's attack !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 22:07
        dzisiaj ten gad ukąsił mojego syna na naszej lesnej działce , do cholery mam
        tego dosyć,jak tak dalej będzie bedę zabijać
    • Gość: yoyo Re: Inwazja węży na ogródki działkowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 15:30
      ludzie co wy za bzdety gadacie zostawcie te biedne gady w spokoju !! ona wam
      nic nie zrobia macie fobie i dlatego sie boicie ich !! a czy ktos z was dotykał
      weza?? no własnie !! jak ich nie bedziecie dotykac to wam krzywdy nie zrobią!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka