mydlo_w_plynie 05.09.05, 18:26 jak myslicie czy dołączyć zdjęcie do życiorysu, jeśli ogłoszeniodawca tego nie określił? warto zamieścić informacje z jakim wynikiem obroniłam dyplom? czy to już lekka przesada??? dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: CV IP: *.prenet.pl 05.09.05, 19:09 zdjecie do CV dolaczyc nie zaszkodzi, male wydrukowane w prawym gornym rogu. a co do oceny ... jak z wynikiem bardzo dobrym czy tam lepszym ;) to mysle ze warto sie pochwalic, bo jak z dobrym lub nizszym to raczej nie ma czym :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm.... Re: CV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 17:25 Z doswiadczenia wiem, że nie ocena w indeksie czy na dyplomie się liczy; liczą się przede wszystkim tzw. "plecy" ! Co z tego, że mam na dyplomie bdb skoro ciągle nie mam pracy , a moje koleżanki z trójami pracują na dobrych posadkach ! I podczas studiów "korzystały z tzw. "życia" i teraz tez im dobrze... A tak w ogóle , to ta dobra ocena może się liczy, ale nie w Częstochowie... Częstochowa to specyficzne miasto !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mydlo_w_plynie Re: CV 06.09.05, 17:29 już po problemie :) oceny nie napisałam, a zdjęcie wydrukowałam na CV Odpowiedz Link Zgłoś