IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 15:02
mam pytanie i bardzo prosze o pomoc.chce zrobic wesele w amorku moze ktos
slyszal o tej sali(prosze o opinie)
a drugie czy moze wiecie o innej sal gdzie gdzie robią na 60-70osob.dzieki za
rady,pomozcie
Obserwuj wątek
    • Gość: Bro Re: amorek IP: 82.160.78.* 28.09.05, 15:45
      Niesympatyczna baba jest tam właścicielem.
      • Gość: ewa Re: amorek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 15:47
        ale sala fajna i jedzenie.
        • Gość: ewa Re: amorek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 15:48
          babe moze zniose!!!tylko reszta jaka?
          • utunia Re: amorek 28.09.05, 15:56
            proponuję salę RIK na ul. Poselskiej. Miałam tam wesela na 60 osób: jedzenie,
            wystrój i obsługa - perfekcja
            • Gość: ewa Re: amorek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 22:39
              a jak tam jest z noclegiem bo mam roche gosci przyjeznych
              • Gość: dominik Re: amorek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 22:54
                amorka nie polecam my mielismy i niesympatyczna baba tydzien przed weselem
                zadzwonila ze benzyna poszła do góry i dlatego cena wzrasta o 10% po weselu
                doliczyła tyle róznych bzdur ze cena wyszla chyba jak w patrii odradzam szczerze
    • Gość: A-Tomek Re: amorek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 08:55
      Daj sobie spokój z tą salą AMOREK, jeśli chcesz mieć dobre wspomnienia i udaną
      imprezę, Rick na Poselskiej jest OK, ale działa tylko do końca tego roku(2005).
      Rozważ ZAJAZD KRUSZYNA
      • Gość: ewa Re: amorek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 12:13
        a jak jest w kruszynie
      • Gość: zaineresowana Re: amorek IP: 82.160.8.* 29.09.05, 20:00
        no cóż czyżbyśmy mieli tu kogoś z ric-a??? ja też szukam lokalu i byłam na
        weselach w obydwu lokalach pana Suligi i wiecie co on poprostu jest cwańszy od
        wszystkich, a ceny to ma rzeczywiście restauracyjne, potrafi doliczyć wszyustko
        i wszystkim, ja mam na oku dwie sale w których również wcześniej gośniłam,ale
        wiecie mnie się wydaje że opinie to tu są raczej od konkurencji, lokale
        nawzajem się smarują i chyba lepiej żeby każdy wybrał zgodnie z odczuciami
        własnymi. Ja nie będe pisać o którym lokalu bo to tylko mój wybór a śmieszne
        jest to jak ktoś tak psioczy albo pisze posty długości kilometrowej wychwlając
        lokal.
    • Gość: młoda Re: amorek IP: 82.160.8.* 29.09.05, 19:23
      no cóż to, że ktoś powiedział "niesympatyczna baba" to może niech najpierw
      zacznie od samego siebie jaki był w stosunku do tej "baby" bo sam nic nie
      napisał:))) ja powiem tyle sama miałam tam wesele, później moja siostra i
      przyjaciółka też, nie pamiętam żeby cokolwiek mi nie smakowało, żarcia w brud,
      sala ładna, a ceny wszyscy mieliśmy różne w zależności od tego co kto chciał do
      jedzenia, ale wiesz prawda jest taka, że dwóch Polaków trzy opinie:) powodzenia
    • Gość: nika Re: amorek IP: 81.210.18.* 07.10.05, 09:27
      jezeli chodzi o amorka to szczerze odradzam. przed weselem wlascicielka snula
      wizje suto zastawionego stolu i kilkudziesieciu dan do wyboru, a kiedy przyszlo
      do ustalania menu to zaczela wymyslac, ze ceny wzrosly i sama wyznaczyla jakie
      dania gorace bedzie podawac. obiecywala ze cale jedzenie ktore zostanie zwroci
      po zarz po weselu. Nieprawda. wiekszosci rzeczy ktore zostaly nie oddala nam,
      tylko to co zdazylismy zabrac ze stolu. oddala stare owoce, prawdopodobnie z
      poprzedniego wesela. a dwie warstwy tortu zostawila rzekomo w razie gdyby
      przyszedl sanepid.poza tym wiekszosc obslugi to jej rodzina i sa strasznie
      nieuprzejmi dla gosci. wszystko wyglada ladnie ale rok przed weselem. szczerze
      odradzam.
    • Gość: pipi debilka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 09:28
      debilka nie masz swojego zdania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka