Gość: plasterblaster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 10:37 niech każdy dopisze jedną zwrotke tylk żeby sie rymowała Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: plasterblaster Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 10:45 Od samego rana leżysz nabąbana zamiast włączyć kompa na forum się udać wolisz nic nie robić i w nosie dłubać bum tarara hopsa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plasterblaster Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 11:44 Wyglądasz przez okno zamiast przez windowsa zwrotka się juz kończy bum tarara hopsa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plasterblaster Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 11:46 To jest trzecia zwrotka potem będzie czwarta cała ta piosenka jest gó.. warta Bum tarara bęc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleks Re: Wymyślamy piosenkę IP: 212.87.241.* 14.10.05, 12:02 Cała ta zabawa to jest "fajna" sprawa Jeśli spojrzysz na się To co komu zasię! Bum tarara więc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doroti Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 19:27 Niedaleko od Krakowa leży miasto Częstochowa dzieją się tu różne rzeczy zakonnice rodzą dzieci bum tarara bęc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plasterblaster Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 12:02 Refren tej piosenki ma tu swój początek może ktoś dopisze jakiś nowy wątek bum tarar byu ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plasterblaster Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 12:06 Jestem z Częstochowy rymy mi nie obce mam bluze z kapturem i czarne gumowce bum tarara bęc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: utsdm Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 14.10.05, 12:15 piosenka jak światło do domów pomyka wstań więc z łoża swego i idź się wysikaj bumtarara bęc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plasterblaster Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 12:17 Ludzie mówią Chłopie zamiast siedzieć w chacie odwiedź hipermarket nie pisz już na czacie bum tarara hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plasterblaster Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 12:26 Gdzieś z daleka słychać jakiś dźwięk się błąka Nie to moderator właśnie puścił bąka bum tarara bęc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: br Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 12:35 siedzimy se w pracy i nic nie robimy fajne z nas chłopacy może się prześpimy bum tarara bęc hopsa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 12:36 rym co w naszym mieście słynie przenigdy u nas nie zaginie kto jest sobie z czestochowy zawsze ułoży rym nowy podtrzymujmy ta tradycje a wiec bum tarara bum tarara bęc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 12:45 czytam posty sobie chomik w szybe skrobie zaraz go zatłuke w glowie mam wielka L U K E bum tarara bęc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agn Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 14.10.05, 12:51 Wrocław ma Odrę smierdząca zdechłym bobrem a my mamy Wartę za taką Wartę oddam partyjną kartę bumtarara bęc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 12:57 Mój pies śpi na tapczanie, zaraz chyba dostanie lanie. Przewraca się z boku na bok, bo wielki z niego klok. Odpowiedz Link Zgłoś
afekt Re: Wymyślamy piosenkę 14.10.05, 12:58 wszyscy maja katar ktos tam katarakte kichamy w tramwaju kicha także Bartek bumtarara bęc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 13:00 Czat pełen ludzi, którym się nudzi. Wzięli by się do roboty, leniwe klamoty. Bum tarara bęc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 13:00 drapie sie po nosie drapie sie po glowie kto wygra wybory? moze ktos mi powie? bumtarara bec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryczek Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.com / *.strefa.com 14.10.05, 13:05 ja ci powiem stary kto wygra wybory, będzie to kaczynski co narobi nam obory :P:) Odpowiedz Link Zgłoś
afekt Re: Wymyślamy piosenkę 14.10.05, 13:07 z bilboardu wielkiego Placek sie usmiecha wie, że ma małego żadna zeń pociecha bumtarara bęc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 13:03 Jeden z drugim kawę sączy, po cichutku przy tym bączy. Zgania jeden na drugiego, jak ci nie wstyd mój kolego. Bum tarara bęc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 13:06 jade sobie autobusem wsiada facet z wielkim nosem trzyma PTAKA swego w rece mysli pewnie o panience bumtararabec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 13:13 Facet w ręce PTAKA dusi, a ten biedny aż się krztusi. Tlenu bardzo mu brakuje, chyba zaraz go opluje. Trata tata ta. Odpowiedz Link Zgłoś
afekt Re: Wymyślamy piosenkę 14.10.05, 13:15 pies z kulawą nogą pod me okno przyszedł daje mu parówkę a on woli stówkę bumtarara bęc Odpowiedz Link Zgłoś
afekt Re: Wymyślamy piosenkę 14.10.05, 13:19 jeden osiem cztery siedem dziewiec dwa jestem poje..y tra la la la la Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 13:22 osiem, trzy, cztery - nie tylko Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 13:26 Nie mam zajęć na uczelni, jajka skwierczą na patelni. Katrofelki wykipiały, taki ze mnie cymbał mały. szala lala la. Odpowiedz Link Zgłoś
leandrao Re: Wymyślamy piosenkę 14.10.05, 13:38 Siedze sobie w domu Palę po kryjomu Sąsiad morde pruje Radio mu się psuje Bumtarara bęc Odpowiedz Link Zgłoś
leandrao Re: Wymyślamy piosenkę 14.10.05, 13:41 Weekend nam sie dzisiaj w koncu rozpoczyna W mojej wannie siedzi goluśka babina Jak wrócę do domu to ją wnet przepędzę Nie ma to jak w wannie widzieć gołą jędzę! Bumtarara bęc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 13:47 Mam na meblach kurzu mase, zaraz w łeb dostanę pasem. Ta metoda działa czasem, chociaż wówczas tracę klasę. Rym cym cym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 13:47 ide sobie przez miasto dzis patrze a tu idzie wielki pluszowy mis "rany boga"mysle i w strone miska gnam misiek do mnie "spierd..."a to misiowy cham :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 13:57 Jadę sobie na rowerze, aż tu nagle wielkie zwierze. Łeb jak wiadro, brzuch jak beka, toż to chyba karateka. Karateka wlepia gały, w biust mój całkiem nie za mały. Myślę sobie w nogi mała, i poprułam w dal jak strzała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 14:15 Piątek wieczór, dysko błyski, parkiet z deka jest za śliski. Dwie mimozy tańczą w kole, zaraz zaraz, już na stole. Jeden z drugim gały wlepia, i mimoze już zaczepia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plasterblaster Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 14:26 Idę sobie środkiem miasta a ty nagle pedersta mnie zaczepia w ciemnej bramie więc mu sadaj muwię chamie bowiem święte nasze miasto nie dla ciebie pederasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 14:36 Nosze potargane spodnie, bo to modnie i wygodnie. Ludzie mówią biedak jestem, bo nie wiedzą, że mam fiestę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bumcyk Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 18:46 W jednej z ciastkarni naszego miasta mają bardzo fajne ciasta z wrażenia omal nie zbladłem więc te pyszne ciasto zjadłem. Tymże ciastem najedzony bedąc bardzo podniecony, pognałem z tą nowiną spotkać się z dziewczyną... Bum tralala bęc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 20:10 Siedzę sobie w pokoiku, mam pół litra na stoliku. Na stoliku obok flachy, stoją jeszcze cztery kwachy. Smutno mi, i chce mi się wyć, bo nie mam kompana, zeby to wypić. Może ktoś do mnie się przyłączy, i winko nas połączy. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: Wymyślamy piosenkę 15.10.05, 00:29 M A Ł A C Z A R N A Wkładam palec. Mokro ślisko Lekki meszek... Penetruję delikatnie to zjawisko. Nie wierć że się To nie boli. Oj wyczuwam tu zgrubienie Cofam palec powolutku A na jego samym czubku piękna mała czarna koza co wkręciła się w głąb nosa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plasterblaster Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 10:04 Więc za tydzień na wyborach zagłosujmy na Kaczora "Tak" Kaczyński" "Nie" dla Tuska od koluszek do Pułtuska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 10:21 Wstałam rano, ziąb na dworze, jak codziennie o tej porze. Nad domami mgła umyka, pędzi pewnie od Kamyka. Sąsiad szczotą leci chodnik, z wykształecenia on - ogrodnik. Jego żona z siatą leci, w domu płaczą już ich dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
harry1983 Re: Wymyślamy piosenkę 15.10.05, 15:10 Na moim osiedlu niewiele się dzieje, mieszkają tu k...y i złodzieje, a ja wam opowiem o swoim zespole nazywam się [--Ocenzurowano--] i mieszkam w stodole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bumcyk Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 15:55 No to jeszcze jeden wierszyk z mojej radosnej twórczości: Krótka będzie moja mowa nie ma to jak Częstochowa, fajny i piękny to gród, nie straszny mu kurz ani brud, pielgrzymek wciąż dużo tu przybywa i jest to nasza perspektywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldus kiepski Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 16:15 Siedzę sobie na kanapie, a za oknem - mokro ... kapie... Myślę sobie: nie do wiary ! Ktoś mi rąbnął okulary??? I co teraz? moi Państwo??? Czy to nie jest zwykłe draństwo??? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: Wymyślamy piosenkę 15.10.05, 16:21 Za oknami zimno....kapie a w fotelu ktos sie drapie po lysince rzecz to jasna bedie z tego kawal plastra i od GdaNska do Pultuska Wszycy glosuja NA TUSSSKAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 22:30 siedze SE przy piwie głowa mi sie kiwie zaraz puszcze pawia ale beda jaja bumtararabec :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: Wymyślamy piosenkę 15.10.05, 23:22 Nie ma w miescie glowy co by madra byla co by wszystkich ludzi w jedno polaczyla. ale powiem wam rodacy Bedzie Tusek Bedzie Cacy trala la la bum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poetaod7miuboleści Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 23:31 Oj dana dana oby do rana, jutro niedziela bużka się rozwesela, że jutro dzien wolny, niepotrzebny trud mozolny, jutro leżę,pierdzę w stołek będę jak ten rozporowy kołek nic nie robię,będę leń na wszystko głuchy jak pień. Niech niedziela wiecznie trwa tralala tralala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ćwiartka Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 13:24 dana dana dana... wodeczko kochana... jestem tu od rana... i ciągle pijana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 13:30 Dzis niedziela pada deszcz... za oknem spaceruje jakis leszcz a mnie ugryzl w d...kleszcz :-) bumtarara bec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bumcyk Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 15:41 Zimno,zimno deszcz pada, najlepsza na to rada: ułożyć się w łóżeczku, posmerać sympatię po kolaneczku, na co czekać więc? bum tarara bęc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plasterblaster Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 23:24 Bo godzina jest niemłoda krótka będzie moja mowa idźcie spać do swoich łóżek ja taż walnę się jak kłoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plasterblaster Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 21:49 Która z kaczek wygra wyścig czy czarna czy biała zastanawiam się lecz ważne by grypy nie miała bum tarara bęc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plasterblaster Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 21:51 czy to kaczka jest krzyżówka czy zwykła francuska oby nam się nie przejadła jak kaszanka ruska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erka Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 22:16 Kaczka kaczce niejednaka Człek człekowi nie dorówna Choć chcesz czasem dopaść ptaka Nie dasz rady, on już w gównach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erka Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 22:21 Oj, niemłoda to godzina Jutro trzeba iść do pracy Jeszcze tylko trzepnę syna I córeczkę łup po glacy Oj dana Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: Wymyślamy piosenkę 18.10.05, 23:46 jest juz pozno wszyscy spia a wiec cicho niechaj bedzie tutaj w domu i na miescie Nie rozrabiac niechaj spi i w spokoju czuwa w noc Miejska Straz, Policja Pogotowie i lekarze bo kto komu byl potrzebny to Wyborza nam pokaze zaraz w artykule z rana Ze ktos kogos walnal w nocy ' trala la la bum Rodacyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erka Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 19:51 Siedzę przy ekranie Czuję w dołku ssanie Myśl się w mózgu pluska: "Głosuję na Tuska" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erka Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 20:40 Wenę poczułam - bójta się!!! :) Teraz będzie tak: Gadał dziad do obrazu, potem do Kaczora. Kaczor się nie spostrzegł zrazu, że pomyśleć pora. A dziad chciał coś do obiadu, niechby mała kluska; Kaczor mówi: "Spieprzaj dziadu" - teraz wolą Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erka Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 22:31 siedzę przy kompie, męczę się okrutnie, chciałoby się do wyrka, a tu tyle roboty :(. To teraz weselej: trala la la, pitu, pitu, wszystkie wiersze są do kitu. I do kitu i do bani, wiersze piszą porąbani. Oj, dana! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: Wymyślamy piosenkę 20.10.05, 00:16 Porabani w miescie Wrony Pisza wiersze.... czas ich goni Ze sie czasem nie rymuje bo to pisza chyba <niecenzurowane> trala la la bum cyk cyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erka Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 08:53 W Krakowie na "niecenzuralnych" mówią "buce" i jest to b.poważne przezwisko (u nas "buc" znaczy kogoś nieprzyjemnego, zadzierającego nosa, odpychającego, a tam kojarzy się bardzo anatomicznie :) ). No więc: Buce piszą, postękują, nawet czasem coś zrymują, potem wrzasną, trzasną, jękną i z radości często pękną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erka Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 08:55 Przeczytałam co napisałam - mogłoby służyć nauczycielom do ćwiczenia głosek nosowych: ę i ą - jestem z siebie dydaktycznie dumna! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicikici Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 01:42 Wrona pisze limeryki co wy na to skurczybyki: córka, iris i angela co se piszo i w niedziela głupio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 22:14 hopa Odpowiedz Link Zgłoś
landy Re: Wymyślamy piosenkę 20.10.05, 22:28 pisza babska hopa hopa bo im chyba trzeba chlopa jedna na krzesle sie buja bo znalazla w necie h...a i marzeniom sie oddaje bo mezowi juz nie staje dobra rada chyba pora zakosztowac wibratora bum tarara bec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erka Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 12:55 Idź człeku do urny Wybierz se kaczora Dobry kaczor z rana Dobry też z wieczora A którego wybrać??? Nie podpowie mama. Pogłówkuj, pogłówkuj, Odpowiedz se sama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erka Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 01:20 Więc wygrała biegi kaczka Co to będzie, strach padł blady Wkoło szerzy się padaczka Większość widzi same wady. Nic nie będzie, po staremu Będziem śnić. Czy sen się ziści? Nie, przeszkodzą po bożemu Masoneria i cykliści. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: Wymyślamy piosenkę 24.10.05, 01:42 Glosowali wszyscy Wyniki widzice Teraz ma byc CACY Bo przezydent Kaczy Szkoly do zaplaty, na lewice baty a blizniaki kacze ustawia nam sracze. Bedzie nas czyscilo Radyjko nam gralo w kosciele codziennie meldowac sie smialo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taj Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 11:06 ej no podtrzymuje to forum bo mi sie podoba ten watek elo Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: Wymyślamy piosenkę 24.10.05, 13:41 Ja tak sobie mysle i juz sama nie wiem co jest u nas gorsze prezydent czy plemie Kaczorek malutki za swiatem nie zdazy a ta jego baba w jak koszmarne dudki w gadce z za granica siega im do pepka ludzie toż to kpiny zagraniczne pakty podpisze z drabiny tral lalaluuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 21:52 wymyslacie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erka Re: Wymyślamy piosenkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 21:56 a ty nie możesz :)? Odpowiedz Link Zgłoś