Gość: dzidziuś IP: *.parkitka.prenet.pl 31.10.05, 19:00 Gratuluję, Kuba.Tego nam było trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzysiek Re: Ukazał się przewodnik po cmentarzu Kule IP: *.prenet.pl 31.10.05, 19:25 Również gratuluję opracowania i wydania przewodnika. Zastanawia mnie jednak zdanie z artykułu: "Autor przypomina przy tym ze smutkiem, że archiwum to zostało kilka lat temu celowo spalone i nie będzie już źródłem informacji dla historyków". Napiszcie, kto celowo spalił, chcę się upewnić w moich dawnych podejrzeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_czestochowa Re: Ukazał się przewodnik po cmentarzu Kule 01.11.05, 12:27 Archiwum cmentarza na Kulach spłoneło z częscią kancelarii w 1999 r. Policja stwierdziła, że było to celowe podpalenie, ale sprawców nie ustalono do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Misiak Re: Ukazał się przewodnik po cmentarzu Kule IP: *.man.czest.pl 31.10.05, 20:05 Gratuluję Julku! Nie mogłam być dzisiaj w Teatrze na promocji, ale cieszę się Twoim sukcesem nie mniej.Widziałam z jakim zapałem pracowałeś nad tym wydawnictwem. Jeszcze raz gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Ukazał się przewodnik po cmentarzu Kule IP: *.prenet.pl 01.11.05, 21:10 Czy sprawdzano tych, którzy mieli motyw? Odpowiedz Link Zgłoś