Dodaj do ulubionych

!!!!!CHODZENIE PO OGNIU !!!!!!!

IP: *.trustnet.pl 02.12.05, 22:23
Słyszeliście że w przyszłą sobotę ma być w Częstochowie Szamańska sobota z
CHODZENIEM PO OGNIU. Tam już nie ma miejsca na mistyfikacje- to jest ZYWY ŻAR
700 stopni C !!! Albo to działa albo szpital!!
Obserwuj wątek
    • Gość: heniek Re: !!!!!CHODZENIE PO OGNIU !!!!!!! IP: *.trustnet.pl 02.12.05, 22:35
      A może by spróbować na grilu?
      • Gość: kacha Re: !!!!!CHODZENIE PO OGNIU !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 22:37
        to nie glupie z tym grillem, przynajmniej si nie osmieszysz przed ludem:P
        • Gość: heniek Re: !!!!!CHODZENIE PO OGNIU !!!!!!! IP: *.trustnet.pl 02.12.05, 22:41
          Ośmieszysz przed ludem ?? sory nie załapałem.
    • Gość: wino Re: !!!!!CHODZENIE PO OGNIU !!!!!!! IP: *.trustnet.pl 02.12.05, 23:42
      Myślę że to niezły odjazd mósi być ! Czy można pić alkohol na imprezie?
    • Gość: Roman Re: !!!!!CHODZENIE PO OGNIU !!!!!!! IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 23:45
      A przez ściany przechodzą?
      • Gość: spiryt Re: !!!!!CHODZENIE PO OGNIU !!!!!!! IP: *.trustnet.pl 03.12.05, 00:20
      • Gość: spiryt96 Re: !!!!!CHODZENIE PO OGNIU !!!!!!! IP: *.trustnet.pl 03.12.05, 00:24
        Co ty się koles z choinki urwałeś?!?
        To ty nie wiesz że aby przejść przez ogień najpierw trzeba opanować
        przechodzenie przez ściany!?! wstydz się kolego sympatyczny
    • devileq Re: !!!!!CHODZENIE PO OGNIU !!!!!!! 03.12.05, 10:46
      Nie widzę w chodzeniu po ogniu nic śmiesznego. Byłam na takich warsztatach,
      chodziłam po ogniu (a włażciwie po żarze). Każdy może to zrobić, oczywiscie po
      odpowiednim przygotowaniu. Tomek z Pawłem potrafią przygotować. Niesamowite
      przeżycie. Niedowiarków i prześmiewców zapraszam, zeby sami spróbowali.
      Więcej informacji:
      Sklep Ezoteryczny Monsoon
      Al.NMP 12d
      Dh. Seka (na dole)
      Tomek 508 370 474
      Paweł604 694 962
      ezoterykatomek@wp.pl

Jeśli ktoś chce sobie z tego żartować, niech się powstrzyma i nie okazuje swojej
      ignorancji.

P.S. Alkohol jest dozwolony, ale dopiero PO rytuale chodzenia po ogniu, chyba że
      ktoś chce się porządnie poparzyć :p
      • Gość: spiryt96 Re: !!!!!CHODZENIE PO OGNIU !!!!!!! IP: *.trustnet.pl 03.12.05, 21:43
        W pełni popieram !!!Żeby się wybrać na coś takiego trzeba mieć jaja, a nie
        odciśnięty tyłek od siedzenia przy komputerze! Myślę że kolega Roman jak mu
        wyjdą odleżyny postanowi rzucić gry video i wreszcie zrobi coś ciekawego w
        swoim życiu. Może naprzykład baranek o ściane - z rozbiegu?!!?
        • Gość: .. Re: !!!!!CHODZENIE PO OGNIU !!!!!!! IP: *.trustnet.pl 04.12.05, 11:44
          ..
        • Gość: Roman Re: !!!!!CHODZENIE PO OGNIU !!!!!!! IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 15:47
          Ostre słowa,widać koleś ma jaja.
          POzdrawiam wszystkich z trustnetu w tym wątku.
        • devileq Re: !!!!!CHODZENIE PO OGNIU !!!!!!! 04.12.05, 16:06
          Hmm, czyzbym miała jaja??:> :p
          A Ty spiryt, może sam byś spróbował a nie chrzanił
          • Gość: spiryt96 Re: !!!!!CHODZENIE PO OGNIU !!!!!!! IP: *.trustnet.pl 04.12.05, 16:10
            • Gość: spiryt96 Re: !!!!!CHODZENIE PO OGNIU !!!!!!! IP: *.trustnet.pl 04.12.05, 16:24
              Przepraszam jeśli cię uraziłem ROMAN- nie miałem takiego zamiaru!
              Użyłem określenia jaja bo uważam że jest to słowo dosyć wyrażne- nie miałem na
              myśli "organów". Z reguły reaguję adekwatnie do sytuacji. Być może żle
              zrozumiałem twój komentarz.
              Tym bardziej że z tego co wiem to na takich warsztatach jest zawsze więcej
              kobiet.
              Szacunek i pozdrawiam
              spiryt
    • Gość: . Re: !!!!!CHODZENIE PO OGNIU !!!!!!! IP: *.trustnet.pl 04.12.05, 18:03

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka