Gość: spiryt96 IP: *.trustnet.pl 02.12.05, 22:23 Słyszeliście że w przyszłą sobotę ma być w Częstochowie Szamańska sobota z CHODZENIEM PO OGNIU. Tam już nie ma miejsca na mistyfikacje- to jest ZYWY ŻAR 700 stopni C !!! Albo to działa albo szpital!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: heniek Re: !!!!!CHODZENIE PO OGNIU !!!!!!! IP: *.trustnet.pl 02.12.05, 22:35 A może by spróbować na grilu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: !!!!!CHODZENIE PO OGNIU !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 22:37 to nie glupie z tym grillem, przynajmniej si nie osmieszysz przed ludem:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: !!!!!CHODZENIE PO OGNIU !!!!!!! IP: *.trustnet.pl 02.12.05, 22:41 Ośmieszysz przed ludem ?? sory nie załapałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wino Re: !!!!!CHODZENIE PO OGNIU !!!!!!! IP: *.trustnet.pl 02.12.05, 23:42 Myślę że to niezły odjazd mósi być ! Czy można pić alkohol na imprezie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: !!!!!CHODZENIE PO OGNIU !!!!!!! IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 23:45 A przez ściany przechodzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiryt Re: !!!!!CHODZENIE PO OGNIU !!!!!!! IP: *.trustnet.pl 03.12.05, 00:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiryt96 Re: !!!!!CHODZENIE PO OGNIU !!!!!!! IP: *.trustnet.pl 03.12.05, 00:24 Co ty się koles z choinki urwałeś?!? To ty nie wiesz że aby przejść przez ogień najpierw trzeba opanować przechodzenie przez ściany!?! wstydz się kolego sympatyczny Odpowiedz Link Zgłoś
devileq Re: !!!!!CHODZENIE PO OGNIU !!!!!!! 03.12.05, 10:46 Nie widzę w chodzeniu po ogniu nic śmiesznego. Byłam na takich warsztatach, chodziłam po ogniu (a włażciwie po żarze). Każdy może to zrobić, oczywiscie po odpowiednim przygotowaniu. Tomek z Pawłem potrafią przygotować. Niesamowite przeżycie. Niedowiarków i prześmiewców zapraszam, zeby sami spróbowali. Więcej informacji: Sklep Ezoteryczny Monsoon Al.NMP 12d Dh. Seka (na dole) Tomek 508 370 474 Paweł604 694 962 ezoterykatomek@wp.pl Jeśli ktoś chce sobie z tego żartować, niech się powstrzyma i nie okazuje swojej ignorancji. P.S. Alkohol jest dozwolony, ale dopiero PO rytuale chodzenia po ogniu, chyba że ktoś chce się porządnie poparzyć :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiryt96 Re: !!!!!CHODZENIE PO OGNIU !!!!!!! IP: *.trustnet.pl 03.12.05, 21:43 W pełni popieram !!!Żeby się wybrać na coś takiego trzeba mieć jaja, a nie odciśnięty tyłek od siedzenia przy komputerze! Myślę że kolega Roman jak mu wyjdą odleżyny postanowi rzucić gry video i wreszcie zrobi coś ciekawego w swoim życiu. Może naprzykład baranek o ściane - z rozbiegu?!!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: !!!!!CHODZENIE PO OGNIU !!!!!!! IP: *.trustnet.pl 04.12.05, 11:44 .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: !!!!!CHODZENIE PO OGNIU !!!!!!! IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 15:47 Ostre słowa,widać koleś ma jaja. POzdrawiam wszystkich z trustnetu w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
devileq Re: !!!!!CHODZENIE PO OGNIU !!!!!!! 04.12.05, 16:06 Hmm, czyzbym miała jaja??:> :p A Ty spiryt, może sam byś spróbował a nie chrzanił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiryt96 Re: !!!!!CHODZENIE PO OGNIU !!!!!!! IP: *.trustnet.pl 04.12.05, 16:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiryt96 Re: !!!!!CHODZENIE PO OGNIU !!!!!!! IP: *.trustnet.pl 04.12.05, 16:24 Przepraszam jeśli cię uraziłem ROMAN- nie miałem takiego zamiaru! Użyłem określenia jaja bo uważam że jest to słowo dosyć wyrażne- nie miałem na myśli "organów". Z reguły reaguję adekwatnie do sytuacji. Być może żle zrozumiałem twój komentarz. Tym bardziej że z tego co wiem to na takich warsztatach jest zawsze więcej kobiet. Szacunek i pozdrawiam spiryt Odpowiedz Link Zgłoś