Dodaj do ulubionych

dziekanat WSZ 1 Maja

25.12.05, 12:30
Czy tylko ja jestem traktowana z gory przez dziekanat WSZ przy 1 Maja czy
ktos tez ma problemy z uzyskaniem podstawowych informacji??? Chodzi mi
szczegolnie o wielce uprzejma ksiazeca mosc pania Olge, ktora wydaje sie ze z
laski wogole sie odzywa...Rozumiem, student zaoczny powinien byc kreatywny,
ale skoro place grube pieniadze i ta pani dostaje z tych moich ciezko
zarobionych pieniedzy wyplate to czy nie powinna byc milsza??? Ja za taka
wyplate jak panie z dziekanantu gwiazdki z nieba bym przychylila kazdemu
studentowi.
Obserwuj wątek
    • Gość: student Re: dziekanat WSZ 1 Maja IP: *.trustnet.pl 25.12.05, 14:04
      tak to świeta racja, ta pani Olga powinna iść na kurs dobrego wychowania,
      ciekawe kogo znajomą jest ta małpa że tam pracuje, najwyższy czas z tym zrobić
      porządek, a co do jej pensji to wynosi ok 2 tys zł polskich, to kasa oficjalna.
      • Gość: Patryk Re: dziekanat WSZ 1 Maja IP: *.orange.pl 26.12.05, 13:42
        eeee jak tam nie miałem żadnych problemów. Pewnie robiliście fochy :-)
    • Gość: nn Re: dziekanat WSZ 1 Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 14:35
      a mi sie wydaje sympatyczna serjo
      • Gość: Paweł Re: dziekanat WSZ 1 Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 16:17
        Mnie tam nic złego od strony Pani Oli ( bo to jest jej imie a nie Olga jesli
        chodzi o dokładność) nie spotkało. Musieliście cos nieźle zamieszać że były na
        Was złe ;-) . Pozdrawiam
        • Gość: ptyś Re: dziekanat WSZ 1 Maja IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 27.12.05, 09:33
          a pewnie
          • Gość: Artur Re: dziekanat WSZ 1 Maja IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 27.12.05, 09:35
            cos wam się w główkach poprzestawiało u mnie w grupie wszyscy sa zadowolenie z
            pani Oli ze mną na czele
            • Gość: 79agness Re: dziekanat WSZ 1 Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 22:39
              No dla facetów to moze i jest fajna, wrecz by gdzies gleboko weszla
              • Gość: 79agness Re: dziekanat WSZ 1 Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 22:43
                studiowalam tam niestety chwile i po prostu gorszej kobiety nie spotkalam na
                swojej drodze. Czemu inne panie z dziekanatu szanuja to ze dostaja 2 000 zl i
                robia czasem wiecej niz powinny dla biednego studencika ??? Obecnie studiuje w
                Krakowie i nie spotkalam milszego dziekanantu niz tam. Bez fochow i dasow
                • Gość: studentWSZ- facet Re: dziekanat WSZ 1 Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 20:10
                  no bo baby trzeba tępić tym bardziej takie jak Ty wiecznie obrażone na cały
                  świat. Pewnie jak uważasz że płacisz za te studia to każdy ma być na Twoje
                  skininie palcem i najlepiej jak by kobity z dziekanatu załatwiły za Ciebie
                  wszystkie wpisy bez chodzenia za wykładowcami. Weź se laska na wstrzymania niż
                  takie głupoty pisać. A 2000 zł to chyba brutto bo na ręke napewno nie znając
                  bliże realia tej uczelni
                  • Gość: Romeo Re: dziekanat WSZ 1 Maja IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 29.12.05, 09:22
                    dokładnie tak jak kolega powyżej mówi BRAWOOOOOOOOOO
                  • nisia Re: dziekanat WSZ 1 Maja 29.12.05, 20:54
                    Panowie, po co taka irytacja ?? Kazdy ma prawo wyrazic wlasne zdanie, przeciez
                    ja tez dla jednego jestem fajna a dla innego nie, tak samo jak i Wy...Zapytalam
                    z ciekawosci...Moze trafilam na zly dzien tej Pani, moze ja mialam zly (okres
                    przedświąteczny w końcu zawsze nerwowy)...Kazdy ma do tego prawo,nikt nie
                    chodzi z wiecznym usmiechem na twarzy. I aby być sprawiedliwa i pokazać Wam że
                    nie jestem tylko niezadowolona powiem tutaj ze wspomniana Pani ma tez jedna
                    zalete - duzo wie na temat swojej pracy i zapewne jest osobą która w jednym
                    palcu ma całe to zarządzanie nami,studentami.Nie mam też tylko złych opinii o
                    dziekanacie, pracuje tam tez Pani Basia i wielce ją szanuję, to kobietka
                    naprawdę z klasa, odpowie na kazde pytanie, jest cierpliwa i wielce uczynna.
                    Kolejne fajne Panie to Pani Bogusia z Kasy i Panie z czytelni i
                    biblioteki.Coz,z jednym się jest na topory z drugim nie, czy Wy kazdego
                    lubicie w 100%?? Tez bym chciala opinii na swoj temat, moze jak awansuję na
                    jakieś niejako publiczne stanowisko będziecie mogli wystawić i mnie komentarz,
                    zjechać mnie lub pochwalić, choć zjeżdżacie mnie już teraz i nie mam tego za
                    zle. Demokracja ma to do siebie ze kazdy może mieć właśne zdanie.
                    • Gość: szogun Re: dziekanat WSZ 1 Maja IP: *.com / *.strefa.com 29.12.05, 21:26
                      Witam
                      Jeśli mowa o tej starszej kobiecie, to jak najbardziej, bardzo mila Pani ale nie
                      w towarzystwie tej mlodzej :), o tej mlodszej to conieco slyszalem ;] czewa to
                      male miasto, kazdy tu kazdego zna :D
                      • Gość: edek Re: dziekanat WSZ 1 Maja IP: *.trustnet.pl 30.12.05, 14:10
                        a co słyszałeś - szogunie
                  • Gość: obiektywny Re: dziekanat WSZ 1 Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:11
                    Takie tylko pytanko, nie znam osoby, nie znam realiow tej szkoly, ale czy Ty
                    studencie WSZ nie wymagasz by pani ze sklepu ktorej płacisz ciężko zarobione
                    pieniądze za zakupy obsługiwała Cie z kultura ?! Tu chyba tylko o to chodzi, o
                    coś co się zwie kulturą i która cechę powinni posiadać wszyscy pracownicy
                    działu obsługi klienta, bądź w tym przypadku studenta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka