Dodaj do ulubionych

doping u siatkarza

IP: *.21.pl 13.01.06, 10:56
Mam pewna informacje ze u naszego siatkarza z ameryki stwierdzono po meczu z
mostostalem doping
Obserwuj wątek
    • Gość: AZS Fan Re: doping u siatkarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 10:59
      U którego? Mam nadzieje, ze to tylko plota. A jesli nawet to zeby to nie był Billings i Phil.
      • Gość: kibol Re: doping u siatkarza IP: *.21.pl 13.01.06, 11:02
        nie BILINGS I NIE MECKENZI PEWNA WIADOMOSC
        • dudi_82 Re: doping u siatkarza 13.01.06, 11:10
          Sam pobrałeś mu mocz do analizy?? :D
          • Gość: zmartwiony fan AZS Re: doping u siatkarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 16:06
            Czyżby Phil? Bo jesli to prawda, to zajmujemy najwyzej 4 miejsce w lidze jak dobrze pojdzie :( Prosze o potwierdzenie tej info.
            • Gość: narty Re: doping u siatkarza IP: *.pitsoft.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 16:11
              je.. azs tylko raków
              • Gość: narty Re: doping u siatkarza IP: *.pitsoft.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 16:12
                azs to cieniarze
                racovia 1921 czestochowa
                • Gość: narty Re: doping u siatkarza IP: *.pitsoft.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 16:13
                  hooligans
                  RAKÓW 1921
                  BYŁ BĘDZIE JEST RAKÓW RKS
                  • Gość: gość Re: doping u siatkarza IP: *.grosz.prenet.pl 13.01.06, 17:21
                    wypuszczą takiego z piwnicy raz na tydzień
                    to sie aż trzy razy na forum musi wpisać .
                  • Gość: colin Re: doping u siatkarza IP: 195.116.81.* 14.01.06, 00:14
                    Narazie to nie widac za bardzo tego rakowa kiedy byl ale czy bedzie ...
    • Gość: DigitAZS PLOTA !!!!!!!! IP: ipcop.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 17:57
      co ?? ktoś gdzieś tam usłyszał albo przeczytał na "wyjątkowo opiniotwórczym"
      portalu siatka.net i teraz siejecie ferment ... Zwykła plotka !!

A kolega z Rakowa sie ponapinał bogato, hehe ... normalnie pusty śmiech mnie
      ogarnia :]

Pozdro.
      • Gość: kibol Re: PLOTA !!!!!!!! IP: *.21.pl 13.01.06, 17:59
        moge sie z toba załozyc ze mam racje
    • Gość: jasiu BEZ ZASTRZYKU NIE MA WYNIKU IP: 82.160.8.* 13.01.06, 18:08
      Nie powiem, gdzie to usłyszałem. Ponoć w niektórych dyscyplinach wcale nie
      suplementy biorą już młodzicy. Niestety tzw. enerdowski czy bułgarski styl
      hodowania sportowców w pewnych środowiskach obowiązuje. Przecież trener musi się
      wykazać.
    • redakcja_czestochowa Re: doping u siatkarza 13.01.06, 19:17
      Sprawdzaliśmy w piatek tę informację w laboratorium, które wykonało badania i
      żadne podejrzenia, o których mowa w postach się nie potwierdziły. Pozdrawiamy
      • Gość: obserwator Re: doping u siatkarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 00:09
        Redakcja jest w błędzie. Słyszałem na włase uszy S.Gościniaka jak przez tel kom rozmawiał że Phil Eatherton (USA) został przyłapany na stosowaniu środków dopingowych które wykazała próbka A.
        • Gość: gość Re: doping u siatkarza IP: *.grosz.prenet.pl 14.01.06, 10:08
          a białe myszki widziałeś ?
          PLS jakoś nie potwierdza tej
          "rewelacji" , jak również chyba
          bardziej zainteresowany
          klub z Kędzierzyna .
          • Gość: kibol Re: doping u siatkarza IP: *.21.pl 14.01.06, 10:25
            mostostal nie dostanie walkowera tylko zawiesza siatkarza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka