gnomka 15.01.06, 14:26 Co myślicie o tym ośrodku? Niedawno zaczelam jazdy, mam je z Panem Krawczykiem. Jeździł ktoś z nim? Fajny jesy? Umie coś nauczyć? Proszę o Wasze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AnkaC Re: Ośrodek Szkolenia Kierowców ADROM IP: 213.199.204.* 15.01.06, 15:02 Ja robiłam kurs w tym ośrodku 2 lata temu. Ale jazdy miałam z panem Góralem. Młody ale mało wygadany, chociaż jak o coś pytałam to rzeczowo tłumaczył. Chociaż po skończonym kursie nie czułam się zbyt pewnie to jednak zdałam za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tabby Dobry instruktor Andrzej Chudyba!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 02:54 Tez tam robilam prawko. Moim instruktorem byl pan S. Góral. Nie polecam- człowiek zawieszony, humorzasty, niezdecydowany, czasem zniecierpliwiony. polowe kursu byl bardzo mily, a druga polowe nie wiem dlaczego zrobil sie zupelnie inny. W ogole ten Adrom to lipa. Zdalam za drugim razem dzieki panu Andrzejowi Chudybie z ośrodka Auto Moto Szkola na Łukasinskiego. Konkretny, doswiadczony, sumienny, dokladny i wymagajacy. Poszlam do niego na jazdy dodatkowe zeby objasnil mi to co pan Sławek G. zamotał totalnie. Idzcie do pana Andrzeja Chudyby, nie zrazajcie sie ze wymaga, ale mimo to jest zawsze pogodny i uprzejmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: Dobry instruktor Andrzej Chudyba!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 09:23 A ja mam zupełnie odmienne zdanie na temat pana Sławka Górala. Zdałam za pierwszym razem, nie miałam problemów na placu manewrowym i na mieście też nie popelniłam błędu. Nawet egzaminator pytał ile dodatkowych jazd miałam, bo tak byłam przygotowana. To tylko kwestia tego czy chcesz się nauczyć i czy masz predyspozycje do jazdy samochodem. Ale skoro konia nauczono tańczyć to i człowiek po jakimś czasie opanuje podstawy kierowania samochodem. Powodzenia i nie słuchaj podpowiedzi, który instruktor jest dobry, a który zły. Wszystko zależy od Ciebie i tylko od Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: Dobry instruktor Andrzej Chudyba!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 19.01.06, 01:05 podciągam wątek : S.Góral to niezbyt dobry instruktor. Ja tez po kursie nie wiedziałam na czym stoję i czego nie umiem, dopiero instruktor z innej szkółki poukładał mi resztę w głowie i zdałam. Pan Sławek przeszedł do pracy w SEBIE i tam teraz wykańcza ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: levy Re: Ośrodek Szkolenia Kierowców ADROM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 11:08 Masz szczęćie że On jest Twoim instruktorem,bo jako jedyny w tym ośrodku nie krzyczy na kursantów,a przy okazji umie dobrze nauczyć.Zwraca uwagę na każdy szczegół,jest solidny a przy tym dowcipny.Wiem to z doświadczenia,pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ośrodek Szkolenia Kierowców ADROM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 20:50 Ja też chodziłam do tego ośrodka. Zdałam za pierwszym podejściem. Jazdy miałam z instruktorem , który jeździ czerwoną mikrą (nie pamiętam nazwiska). Strasznie miły i sympatyczny człowiek. Ma chyba gdzieś ok. 50tki. Polecam wszystkim tego instruktora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat A,B,C,E znawca Re: Ośrodek Szkolenia Kierowców ADROM IP: 82.160.21.* 19.01.06, 12:55 To Romek Adamiak strasznie miły i uśmiechnięty człowiek . Polecam Adrom pełna profesjonalność! Odpowiedz Link Zgłoś