Dodaj do ulubionych

Ośrodek Szkolenia Kierowców ADROM

15.01.06, 14:26
Co myślicie o tym ośrodku? Niedawno zaczelam jazdy, mam je z Panem
Krawczykiem. Jeździł ktoś z nim? Fajny jesy? Umie coś nauczyć?
Proszę o Wasze opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: AnkaC Re: Ośrodek Szkolenia Kierowców ADROM IP: 213.199.204.* 15.01.06, 15:02
      Ja robiłam kurs w tym ośrodku 2 lata temu. Ale jazdy miałam z panem Góralem.
      Młody ale mało wygadany, chociaż jak o coś pytałam to rzeczowo tłumaczył.
      Chociaż po skończonym kursie nie czułam się zbyt pewnie to jednak zdałam za
      pierwszym razem.
      • Gość: Tabby Dobry instruktor Andrzej Chudyba!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 02:54
        Tez tam robilam prawko. Moim instruktorem byl pan S. Góral. Nie polecam-
        człowiek zawieszony, humorzasty, niezdecydowany, czasem zniecierpliwiony.
        polowe kursu byl bardzo mily, a druga polowe nie wiem dlaczego zrobil sie
        zupelnie inny. W ogole ten Adrom to lipa. Zdalam za drugim razem dzieki panu
        Andrzejowi Chudybie z ośrodka Auto Moto Szkola na Łukasinskiego. Konkretny,
        doswiadczony, sumienny, dokladny i wymagajacy. Poszlam do niego na jazdy
        dodatkowe zeby objasnil mi to co pan Sławek G. zamotał totalnie. Idzcie do pana
        Andrzeja Chudyby, nie zrazajcie sie ze wymaga, ale mimo to jest zawsze pogodny
        i uprzejmy.
        • Gość: Angela Re: Dobry instruktor Andrzej Chudyba!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 09:23
          A ja mam zupełnie odmienne zdanie na temat pana Sławka Górala. Zdałam za
          pierwszym razem, nie miałam problemów na placu manewrowym i na mieście też nie
          popelniłam błędu. Nawet egzaminator pytał ile dodatkowych jazd miałam, bo tak
          byłam przygotowana. To tylko kwestia tego czy chcesz się nauczyć i czy masz
          predyspozycje do jazdy samochodem. Ale skoro konia nauczono tańczyć to i
          człowiek po jakimś czasie opanuje podstawy kierowania samochodem. Powodzenia i
          nie słuchaj podpowiedzi, który instruktor jest dobry, a który zły. Wszystko
          zależy od Ciebie i tylko od Ciebie.
        • Gość: taka jedna Re: Dobry instruktor Andrzej Chudyba!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 19.01.06, 01:05
          podciągam wątek : S.Góral to niezbyt dobry instruktor. Ja tez po kursie nie
          wiedziałam na czym stoję i czego nie umiem, dopiero instruktor z innej szkółki
          poukładał mi resztę w głowie i zdałam. Pan Sławek przeszedł do pracy w SEBIE i
          tam teraz wykańcza ludzi.
    • Gość: levy Re: Ośrodek Szkolenia Kierowców ADROM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 11:08
      Masz szczęćie że On jest Twoim instruktorem,bo jako jedyny w tym ośrodku nie
      krzyczy na kursantów,a przy okazji umie dobrze nauczyć.Zwraca uwagę na każdy
      szczegół,jest solidny a przy tym dowcipny.Wiem to z doświadczenia,pozdro:)
    • Gość: ja Re: Ośrodek Szkolenia Kierowców ADROM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 20:50
      Ja też chodziłam do tego ośrodka. Zdałam za pierwszym podejściem.
      Jazdy miałam z instruktorem , który jeździ czerwoną mikrą (nie pamiętam
      nazwiska). Strasznie miły i sympatyczny człowiek. Ma chyba gdzieś ok. 50tki.
      Polecam wszystkim tego instruktora.
      • Gość: kat A,B,C,E znawca Re: Ośrodek Szkolenia Kierowców ADROM IP: 82.160.21.* 19.01.06, 12:55
        To Romek Adamiak strasznie miły i uśmiechnięty człowiek . Polecam Adrom pełna
        profesjonalność!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka