Dodaj do ulubionych

Plebiscyt kibiców i "Gazety": wybrane imię dla ...

IP: *.ipt.aol.com 23.01.06, 18:46
I tak Rada Miasta juz wybrala. Stadion bedzie nosil nazwe im. Jana Pawla II
Obserwuj wątek
    • Gość: obiektywny Re: Plebiscyt kibiców i "Gazety": wybrane imię dl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 18:55
      dotyczy finansowania klubu - dlaczego maslanka nie powie prawdy o wkladzie do
      finansow klubu wkladu jaki ponosza handlowcy z "gieldy" jest to 1/3 wszystkich
      dochodow ok 1.5 mil
      • Gość: rem Re: Plebiscyt kibiców i "Gazety": wybrane imię dl IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 20:28
        obiektywny chyba na stare pieniądze
    • Gość: biko Re: Plebiscyt kibiców i "Gazety": wybrane imię dl IP: 80.51.57.* 23.01.06, 20:06
      MADRY CZLOWIEKU JESLI NIE WIESZ NIE PISZ!!! STADION IM. JANA PAWLA JUZ ISTNIEJE
      W KIELCACH WIEC U NAS NAPEWNO TAK SIE NAZYWAC NIE BEDZIE(CHOC SAM BARDZO BYM
      TEGO CHCIAL). MASZ MOZE NOWE PEROPOZYCJE MOZE "STADION SLASKI" BADZ "SAN SIRO"
      • Gość: małopolanin czewa Re: Plebiscyt kibiców i "Gazety": wybrane imię dl IP: 82.160.21.* 24.01.06, 12:39
        ~~biko~~ mózg Ci obumarł czy tylko obmarzł "stadin śląski" baranie w
        Częstochowie dobre hehehe))))
    • Gość: ckm Re: Plebiscyt kibiców i "Gazety": wybrane imię dl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 20:07
      te nazwy z plebiscytu są żałosne - bufonada w najgorszym wydaniu
      • Gość: xx Re: Plebiscyt kibiców i "Gazety": wybrane imię dl IP: *.icis.pcz.pl 23.01.06, 20:10
        Arena Lwa jest bardzo dobra.
        • Gość: UR Re: Plebiscyt kibiców i "Gazety": wybrane imię dl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 20:29
          Zgadzam się w 100%-ach
          • ulisses_czwa Re: Plebiscyt kibiców i "Gazety": wybrane imię dl 23.01.06, 21:01
            @ bilko
            stadion im. Jana Pawła II jest w Krakowie - Cracovia Kraków, a nie w Kielcach... Sam nie wiesz co piszesz :) U nas napewno nie będzie takiej nazwy...

@ obiektywny
            Jakie 1,5 mln zł? Chyba chciałeś powiedziec 300 tysięcy złotych...

@ckm
            Żałosne? Wymysliłes cos lepszego? A może wolałeś się zdać na umiejętności naszych radnych i nie tylko w nazewnictwie? Później bez żadnych konsultacji z kibicami i mieszkańcami dowiedziałbys sie po sesji Rady Miasta, że stadion nazywa się "Orbita Częstochowa", albo im. "Wszystkich Świętych"... Przygoda z próbą nazwania Ronda Mickiewicza im. Ronalda Regana wystarczy nam w zupełności...

@Redakcja GW
            Prosze o poprawienie adresu strony, bo jest błędnie w jednym miejscu na www.stadionckm.com Zwykła literówka...

Ja mam tylko szczera nadzieję, że wybrana zostanie zwycięska nazwa "Arena Lwa", gdyż co tu duzo ukrywać... Uzyskanie niemalze 50% wszystkich głosów rozumie się samo przez się... Wybór "Areny Częstochowa" ma juz zdecydowanie mniejsze poparcie i moze budzic spore niezadowolenie... Nie wspomnę ,że wybór spoza tej dwójki np. "Stadionu Jurajskiego" lub "Stadionu im. B. Idzikowskiego i M. Czernego" byłby to spory nietakt ze strony władz miasta... Tym bardziej, że zdanie większosci kibiców CKM jak i mieszkańców zostałoby splamione... A przeciez mamy demokrację i władze miasta powinny się bardzo liczyć ze społeczeństwem... Pokazano by tylko forsowanie jakiejś nazwy wg. "własnego widzi mi się", bez społecznego uzasadnienia i jakiejkolwiek logiki...
            • Gość: jr nazwa stadionu IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 23.01.06, 22:44
              tez mam nadzieje ze arena lwa wygra bo "stadion Czestochowa w Czestochowie" to takie maslo maslane wychodzi:)

a co do ckm-a to no comment, najlepiej wyrzucic pelno blota bo krtykowac najlatwiej, a nawet nie podal nazw jakie sam wyyslil by poddac je krytyce innych
              • Gość: storima Prosze, widac efekty! IP: *.d4.club-internet.fr 23.01.06, 22:53
                I to jaaaakie!!!
                Ulisses zakladajac swoja strone konkretnie przedstawil konkretny program i
                zobowiazan dotrzymuje. Gratulacje dla Ciebie i Ekipy!!!

"Arena Lwa".

• Gość: storima Re: Prosze, widac efekty! IP: *.d4.club-internet.fr 23.01.06, 22:55
                  przedstawil konkretny program
                  (moj slowotok spowodowany podziwem i zachwytem;)
                  • ulisses_czwa Re: Prosze, widac efekty! 23.01.06, 23:16
                    Dzieki bardzo :) Mam nadzieje, że nikt tego harmonogramu nie zakłóci z różnych przyczyn...
                    Mam jeszcze kilka pomysłów, które można zrealizować na stadionie, ale spokojnie... Wszystko pokolei i sytematycznie... Teraz jest nazwa do przeforsowania :) Damy radę :)
                    • Gość: morning calm Re: Prosze, widac efekty! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.06, 00:40
                      No prosze, student administracji z Wroclawia... Pewnie sie mijamy badz mijalismy
                      nie raz bladzac po naszych A, B, C i D :)
                      Gratulacje i pozdrawiam!
                      Arena Lwa, takie "zachodnie", "Lion's Arena".
                      • Gość: czewa Re: Prosze, widac efekty! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 08:03
                        to moze teraz pielgrzymki tam kierowac ,takie małe Quo Vadis.
                        • Gość: xxx Re: Prosze, widac efekty! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 09:15
                          nie chce się wtrącać bo nie jestem kibicem sportowym, ale jak by tak włókniarz
                          kiedyś spadł do niższej ligi to "arena lwa" bedzie brzmiała nieco komicznie. i
                          tak już brzmi nico śmiesznie.
            • Gość: Tomasz Re: Plebiscyt kibiców i "Gazety": wybrane imię dl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 12:18
              Uzyskała 50% głosów, z czego 75% z tych głosów było twoje drogi ulissesie :) Jesteś autorem i redaktorem stronki więc wygrała twoja nazwa. W profesjonalnych przetargach poprostu rospisuje się nowy w takich przypadkach oszustwa itd... Wiem bo właśnie uczestnicze w takim ustawionym przetargu i nie mam szans na wygranie.
              • Gość: ziomekckm Re: Plebiscyt kibiców i "Gazety": wybrane imię dl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 12:31
                Ludzie, co to za towarzysz sie wypowiada? Kłóje w oczka czerowny buraku? Odwal sie od kibiców CKM! Odwal sie od pomysłodawców i autorów strony! wy czerwone wszy potraficie tylko macic! Precz z towarzyszami, gdfzie kasa na stadion? Teraz za nazwe sie bierzecie! Presz towariszu!
                • Gość: Tomek Re: Plebiscyt kibiców i "Gazety": wybrane imię dl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 12:43
                  Koleś ty masz poważny problem psychologiczny. Wszędzie widzisz podstęp i komuchy. Weź się lepiej do roboty i idź do psychiatry albo psychologa. Jak chcesz wiedzieć to w czasie "komunizmu" miałem kilkanaście lat i walczyłem z tym ustrojem jak każdy nastolatek wtedy. Goniła cię kiedyś prawdziwa milicja ? Bo mnie tak.
    • Gość: Tomasz Do władz miasta ! Tylko plebiscyt GW, nie internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 12:14
      I tak jak już na wcześniejsym forum pisałem, rozsądni ( nie oszukujący ) czytelnicy GW wybrali Stadion Jurajski. Ta nazwa powinna być bardziej brana pod uwagę w plebiscycie niż te ze strony internetowej. Po pierwsze autor i redaktor strony promował swoją nazwe "Arena Lwa" więc po nieuczciwej walce wygrała ta nazwa. Cyt: "Sąd sądem ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie". To troche nieprofesjonalne podejście redaktora strony, ale taka jest prawda. Pozatym sąde tą łatwo oszukać, są progamy typu HideIp czy Steganos Internet Anonym 7 , które zmieniając szybko serwery proxy, zmieniają IP i sonde. Autor strony pewnie zapuszczał sobie coś takiego aby wypromować swoją nazwę. Powinien się liczyć tylko plebiscyt GW a nie ULISSESA !!!
      • Gość: ziomekckm Re: Do władz miasta ! Tylko plebiscyt GW, nie int IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 12:43
        aa i jeszcze jedno. Skoro tak łatwo oszukac to czemu sam nie oszukałes durniu i nie wygrał stadion jurajski? Ale macicie towariszu! Precz z komuna!
        • Gość: Tomasz Re: Do władz miasta ! Tylko plebiscyt GW, nie int IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 13:14
          Wcześniej pisałem całkiem poważnie powinieneś się leczyć u psychologa conajmniej. Serio, ta choroba to się nawet jakoś nazywa gdzieś o tym czytałem. Jak chcesz to nawet poszukam dla ciebie w ksiące telefonicznej jakiegoś psychologa.
          • Gość: storima Re: Do władz miasta ! Tylko plebiscyt GW, nie int IP: *.d4.club-internet.fr 24.01.06, 13:52
            Gość portalu: xxx napisał(a):

> nie chce się wtrącać bo nie jestem kibicem sportowym, ale jak by tak włókniarz
            > kiedyś spadł do niższej ligi to "arena lwa" bedzie brzmiała nieco komicznie. i
            > tak już brzmi nico śmiesznie.

Skad wzial sie lew w emblemacie klubowym Wlokniarza?
            Z herbu miasta Czestochowa.
            Nie mniej Twoj wpis zmusil mnie do przejrzenia w googlach hasla:
            "Lion's arena".
            I jest tego sporo.
            Po przemysleniach, wybralbym nazwe:
            "Stadion Jurajski".

Ale fakt, ze poczatkowo wybralem nazwe "Arena Lwa", tylko dobrze swiadczy o
            umiejetnosci przkonywania, ktora posiada Ulisses. Absolutnie nie oskarzalbym go
            o manipulacje. Ten mlody czlowiek jest szczerze zaangazowany w sprawy Miasta,
            ma bardzo dobre pioro, jego wpisy czyta sie z przyjemnoscia, a nade wszystko
            wykazuje sie konkretna i tworcza dzialalnoscia. Nic tez dziwnego, ze uleglem urokowi
            jego tworczej osobowosci:)

P.S. Po przebudzeniu;) "arena lwa" zaczela mi sie mimowolnie kojarzyc z
            gladiatorami na rzymskiej arenie i wpuszczanymi na nia lwami;

Z szacunkiem i uznaniem dla czestochowskiego Ulissesa i Jego Ekipy,

storima
            • Gość: doherbu R do herbu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 14:08
              --herb na okładce ksiązki z wyd.1958r.trzy wieże ,na lewej lew,środkowa
              niższa,na prawej kruk?z rozpostartymi skrzydłami(jak do wzlotu),w bramie orzeł
              (piastowski ?bez korony).

inny herb z tej ksiazki - trzy wieze ,na lewej łasica na 4 łapach,srodkowa
              wieża wyższa nad nią korona,prawa wieża na niejprzycupnieta /wrona(?)/-kruk, w
              otwartej/wrota/ bramie orzeł.
              w tych herbach orzeł(bez korony) nam sie powtarza ,ale jest lew i kruk,i łasica
              (?)
          • Gość: m_sz Re: Do władz miasta ! Tylko plebiscyt GW, nie int IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 15:32
            Oj Tomasz ,siejesz jakieś beznadziejne ploty, zupełnie nie wiem do czego one
            mają prowadzići czemu służyć?. Nie wiem, czy aż tak zazdrościsz nam, czy może