IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 21:08
Może macie jakieś sposoby? Pomóżcie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: jot Re: Migrena ? IP: 195.116.81.* 03.02.06, 21:12
      To chyba nie jest migrena, bo ja w trakcie ataku jestem nie do życia.
      A o siedzeniu przy kompie nie ma mowy!
      Dobry jest RELPAX - ale tylko na receptę - no i dość drogi.
    • stiopa81 Re: Migrena 03.02.06, 22:43
      Na migrenę akupunktura ,polecam dr. Wasyla Marfynca przyjmuje w poliklinice na
      Sobieskiego w gabinecie na 3 piętrze , pokój chyba 314 od 8 do 17 Znakomity
      lekarz nie znachor.
      • Gość: aska Re: Migrena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 23:49
        Przy migrenie nie dałabym rady siedzieć przy kompie-fakt. Miałam atak parę razy
        w życiu- u mnie pojawiały się mroczki przed oczami-wtedy od razu pyralginę,
        zimny kompres na czoło,biegiem do łóżka i absolutna cisza. Dwa razy nie miałam
        tabletek przy sobie- koszmar-ból mnie rozsadzał i żadne tabletki po czasie nie
        pomagały.
      • Gość: Anna Re: Migrena IP: *.juranet.czest.pl 04.02.06, 11:08
        Do Stiopy81- ile kosztuje wizyta?
        Ile musiałaś byc razy na akupunkturze, aby te bóle minęły???
        • Gość: stiopa81 Re: Migrena IP: *.tvksmp.pl / 212.160.108.* 04.02.06, 18:30
          Hej tu Stiopa 81 wizyta kosztuje 30zł ,ilość wizyt jest ścisle uzalezniona od
          przypadku , np , mozesz mieć chory kręgosłup itp .z góry ilosci wizyt , nie
          zmusi Cię do zapłacenia np 10 wizyt. Ból to moze minąc zaraz , ten silny , samo
          leczenie trwa dłuzej. Reasumujac, to nie jest tanio leczenie akupunkturą ,nie
          jest szybko lecz skutecznie i nie faszerujesz się srodkami farmakologicznymi.
          Jesli mozesz przekonaj się ja jestem juz z innego świata, ze świata
          ludzi ,których nie boli głowa. pa
      • Gość: nn Re: Migrena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 18:47
        Ten czlowiek nie ma prawa leczenia w Polsce. Nawet nie wiadomo, czy jest
        lekarzem (z Ukrainy czy Bialorusi?).
        Jesli wykonuje jakies zabiegi to nalezy to zglosic na policje.

To jest skandal, zeby w budymku panstwowej przychodni przyjmowal jakis znachor
        udajacy lekarza.
        • usser Re: Migrena 04.02.06, 19:56
          migrena straszna rzecz. kiedy mnie dopada, robi mi sie nie dobrze, chce mi sie wymiotowac,o spaniu to nawet nie mam co myslec, przy takim bolu jeszcze nigdy nie udalo mi sie zasnac. ja biore eferalgan, troche pomaga, ale tez nie zawsze.
          • korfantydrugi Re: Migrena 04.02.06, 21:24
            Na migrene najlepsze jest obwinianie mężczyzn za wszstko.POMAGA
        • qmar Re: Migrena 05.02.06, 13:23
          nn... cokolwiek to oznacza
          jane doe?
          skąd wiesz że nie ma prawa?
          byłaś u niego? sprawdzałaś jego dokumenty? ;)
          znam kilku lekarzy którzy mają pozwolenie... a nie powinni
          krzyczysz o policji... sam (-a) nie możesz złożyć doniesienia?
          boisz się konsekwencji?
          czy po prostu chcesz sobie pokrzyczeć?
          imho skandalem jest że na forum bywają takie posty... ale w końcu to forum
          publiczne...
    • Gość: as Re: Migrena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 22:07
      Granulki homeopatyczne firmy DAGOMED, ok 12 zł. Mnie pomagają
    • Gość: stiopa81 Re: Migrena IP: *.tvksmp.pl / 212.160.108.* 05.02.06, 11:42
      U dr. Wasyla , który leczy akupunkturą oraz moksoterapią[ można w necie
      sprawdzic co to takiego ] posiada wykształcenie medyczne z trzech uczelni
      medycznych,. Leczą sie u niego juz lekarze nie tylko z Częstochowy.Lekarze Go
      wyśmiewają, bo nie znają się na akupunkturze . Dr ten. radzi sobie z takimi
      chorobami, podczas gdy medycyna tradycyjna zawodzi.Tylko ktoś taki kto został
      wyleczony akuunkturą może o tym zaświadczać samym sobą. Natomiast ktoś kto nie
      miał poważnego problemu ze zdrowiem i nie otrzymał pomocy od doktora Wasyla,
      może z niego szydzić i z akupunktury, ma do tego prawo. Ile istnień ludzkich
      tyle zdań. Uwazam ,że ninawistne , mściwe,nastawienie niczemu nie zaradzi ,
      racjonalizm jest dobrym doradzcą.Osąd na podstawie faktów i doświadczenia
      przybliża właściwy wizerunek człowieka.
    • Gość: nn Re: Migrena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 15:00
      Jest coś takiego jak prawo wykonywania zawodu lekarza (leczenia) na terenie
      Polski. Jest też nieuznawanie przez Polskę dyplomów uczelni byłych krajów bloku
      wschodniego po wypowiedzeniu przez Polskę Konwencji Praskiej.
      I jest coś takiego jak rejestr lekarzy posiadających prawo leczyć na terenie RP.

www.nil.org.pl/xml/nil/rejlek/hurtd
      Oczywiście można też przyjąć, że Polska to zaścianek bezprawia, gdzie wszystko
      wszystkim wolno, bo prawo jest tylko w teorii. Każdy też może leczyć się na
      własną odpowiedzialność u kogo zechce.
      A czy ktoś w ogóle widział jakiś dyplom tego człowieka i czy wiadomo, że dyplom
      ten jest prawdziwy? Przecież nikt tego nie weryfikował. Na ruskich bazarach nie
      takie rzeczy można kupić. W każdym cywilizowanym kraju ten człowiek siedziałby
      w więzieniu za taką działalność.
      Oburza mnie szczególnie, że człowiek ten prowadzi swoją działalność w
      państwowej przychodni, co tylko pokazuje jak wielki jest upadek państwowej
      służby zdrowia w tym kraju.
      Niedługo będą tam przyjmować szeptuchy z Podlasia z dyplomami białoruskiej
      szkoły fryzjerskiej.
      Aż strach iść z dzieckiem do tej przychodni.
      To pokazuje także, że bliżej Polakom do moheru niż do cywilizacji zachodniej.

stiopa81 czy ty jesteś jego internetowym naganiaczem, czy samym "dr." Wasylem?
      Jesteś tak dobrze poinformowany, a imię stiopa to taki rosyjski Stefan?
    • Gość: magda Re: Migrena IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 05.02.06, 22:08
      Cierpię na straszne migreny,które uniemożliwiają mi normalne
      funkcjonowanie.Jedynym środkiem farmakologicznym jaki mi pomaga jest imigran,
      niestety strasznie drogi i tylko na receptę. jeśli ktoś zna inne możliwości
      pozbycia sie migreny to myślę, że nie tylko ja będę wdzięczna.
    • Gość: stiopa81 Re: Migrena IP: *.tvksmp.pl / 212.160.108.* 06.02.06, 11:06
      Do nn mojego 'Mentora forumowego"dzięki za oświecenie mnie co oznacza słowo
      Stiopa, gdyby nie ono błądziłabym nadal po maliniaku niewiedzy. Mam prośbę aby
      nie pisać agresywnych postów, pełnych pouczń ,które to szykanują osobę
      zaatakowaną. Takie grube wycieczki osobiste okraszone inwektywami typu "moheri
      naganiacz" nie moga mieć miejsca a rozmowach na forum. Oczywiscie w
      przeciwieństwie do mego Mentora proszę jedynie ,nie daje niechcianej jadowitej
      lekcji , która to sama siebie poprzez swa wymowę deprymuje. Ponadto zwracałam
      się do Mony . Mona zrobi co uzna za stosowne , informacje które powziąłam o
      leczeniu tez sa dla Niej .Proszę juz wiecej nie przegryzac mi tętnicy , jeśli
      to oczywiście jest mozliwe , poniewaz nie stracę juz ani chwili na
      riposty.Pozdrowionka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka