Gość: fanka IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 20:49 ile kosztuja bilety na Voo Voo do Paradoksu???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xx Re: VOO VOO IP: *.icis.pcz.pl 13.02.06, 22:14 Koncertu raczej niestety nie bedzie - takie mam wiadomosci, gdyz niestety wypowiedziana jest umowa Stowarzyszenia Jazzowego ze starym dzierzawca i bedzie nowy. Trzeba bedzie poczekac na Voo Voo niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: VOO VOO IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 22:56 dzieki serdeczne... szkoooda.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: VOO VOO IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 21:00 mam nowiny! CZESTOCHOWA OBRONIONA! 24.02.2006 - KLUB UTOPIA :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: VOO VOO IP: *.brama.prenet.pl 15.02.06, 21:30 VOO VOO to reegae czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: VOO VOO IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 21:35 www.voovoo.pl/index2.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: VOO VOO IP: *.icis.pcz.pl 15.02.06, 22:32 To kultowa kapela ale z pewnoscia nie reegae :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: VOO VOO IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 23:26 xx wiesz moze po ile bilety do utopii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: VOO VOO IP: *.icis.pcz.pl 15.02.06, 23:32 Zapomnialem sie dzisiaj spytac Mario, maja sprzedawac od weekendu. Ale jak na Voo Voo to jeden bilet moglbym zafundowac :)), jak mi powiesz jaki jest aktualny skald zespolu - szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: VOO VOO IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 23:44 Obecny skład VOO VOO tworzą: Wojciech Waglewski - kompozytor, autor tekstów, gitarzysta, wokalista i producent muzyczny; Mateusz Pospieszalski - kompozytor, multiinstrumentalista, wokalista i producent muzyczny; Karim Martusewicz - basista i producent muzyczny; Piotr "Stopa" Żyżelewicz - perkusista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: VOO VOO IP: *.icis.pcz.pl 15.02.06, 23:58 Najwazniejsze jest ze bedzie Waglewski, a Mateusz to tez z pierwszego skladu. Co do biletu zobowiazan dotrzymuje :) roman@icis.pcz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: VOO VOO IP: *.icis.pcz.pl 15.02.06, 23:34 Od kilku lat juz czekam na Voo Voo :)) Odpowiedz Link Zgłoś