Gość: spokojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:40 Chce założyć kabaret.Co musze zrobić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Chce założyć kabaret-co mam zrobić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:47 zaproś paru czołowych polityków! sukces murowany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojny Re: Chce założyć kabaret-co mam zrobić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 20:14 A ja sie pytam poważnie i prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Chce założyć kabaret-co mam zrobić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 20:29 Przyjde do ciebie na pol etatu i to juz bedzie doskonaly kabaret. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojny Re: Chce założyć kabaret-co mam zrobić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 21:09 prosze tylko o rozsądne wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joas14 Re: Chce założyć kabaret-co mam zrobić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 22:42 a sam bedziesz czy z kims tworzyc kabaret mam kilka pomyslow.jak cos to napisz.moze cos wymyslimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teym Re: Chce założyć kabaret-co mam zrobić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 21:11 Powiedz wprzódy jaka masz wizję kabaretu, bo przecież wystepujac z taka inicjatywa musisz mieć jakiś pomysł?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sqn KOntakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 21:25 Przed wiekami "robiłem" kabaret na ówczesnej Politechnice i na WSP. Ja chcesz rad dinozaura, napisz stowarzyszenie_sqn@o2.pl A były to czasy trudniejsze dla kabartu - każde słowo było cenzurowane :)) mujweb.cz/kultura/magart/sqn.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: KOntakt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 23:09 zafunduj jakies ziolo:) sukces murowany Odpowiedz Link Zgłoś