Gość: Beatka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 17:07 Muszę wyrwać zęba, którego praktycznie już nie ma. Czy ktoś może polecić mi dobrego dentystę, chirurga szczęki, który by to zrobił za w miarę rozsądną cenę? Please... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edd Re: Wyrwanie zęba IP: 80.53.75.* 28.03.06, 20:00 na przeciwko prasowej szef tej przychodni(nie pamietam nazwiska} usuwa korzenie szybko i bezboleśnie (20pln dodatkowe znieczulenie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beatka Re: Wyrwanie zęba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 20:53 dzięki, a ile kosztuje całość? A może ktoś pamięta nazwisko tego lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
misiak32 Re: Wyrwanie zęba 28.03.06, 22:47 OśRODEK ZDROWIA - POCZESNA PANI MARIA NAJLEPSZY SPECJALISTA W RWANIU ZęBóW POLECAM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joko Re: Wyrwanie zęba IP: *.man.czest.pl 28.03.06, 22:52 Dr. Tomasz Zagził. Przemiły facet i wspaniały fachowiec. Zdecydowanie Go polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Wyrwanie zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 09:00 visiodental al nmp 32. 361 08 46. ja usuwałem ósemke, stres olbrzymi ale obsługa profesjonalna, nowoczesny zakład , ceny jak wszędzie i znakomity efekt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edd Re: Wyrwanie zęba IP: 80.53.75.* 29.03.06, 14:31 Gość portalu: Beatka napisał(a): a ile kosztuje całość? zabieg jest robiony na koszt funduszu zdrowia(no chyba ze nie jestes ubezpieczona)obejmuje on oczywiscie znieczulenie a za 20zł mozesz sobie dokupic dodatkowe,wtedy już nic nie poczujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Wyrwanie zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 10:35 Na Tetmajera na Rakowie przyjmuje Szlęzak (lub Ślęzak-nie pamiętam dokładnie).Jest ich 2-ojciec i syn.Mieszkają po sąsiedzku.Ja za usunięcie płaciłam 100 zł. pół roku temu.Z zęba prawie nic nie zostało poza ledwo widocznym korzeniem.Wcześniej byłam u 3 stomatologów i żaden nie chciał się podjąć usuniecia to był ropny stan zapalny...Poszłam na Tetmajera i nie dość że ząb został usunięty to jeszcze nic nie bolało...Normalnie byłam w szoku...Cena dość wysoka ale i tak warto było bo przy usuwaniu podstawą jest dobre znieczulenie.A ci panowie na tym widać nie oszczędzają bo moje działało jeszcze z 5 godzin po zabiegu. Odpowiedz Link Zgłoś