Dodaj do ulubionych

Czy to prawda...

IP: *.zab.cdp.pl / *.kat.cdp.pl 13.12.02, 21:44
Czy to prawda, że p. Imiołczyk wywalił z pracy żonę p. prezydenta? jeżeli
tak, to nie dziwi mnie jego natychmiastowe zwolnienie przez p. prezydenta...
I oczywiście, kto tu mówi o odwecie...
Obserwuj wątek
    • Gość: bicz_wyborczy Re: Czy to prawda... IP: *.zab.cdp.pl / *.kat.cdp.pl 14.12.02, 19:34
      Do poniedziałku nikt nie przeczyta, ale może z początkiem tygodnia coś się
      wyjaśni w tej sprawie
      • Gość: adamiko Re: Czy to prawda... IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.02, 22:54
        Gość portalu: bicz_wyborczy napisał(a):

> Do poniedziałku nikt nie przeczyta, ale może z początkiem tygodnia coś się
        > wyjaśni w tej sprawie
        Jakie Ty głupoty gadasz biczu wybiórczy to szkoda nawet z Toba dyskutować. A
        cóż by miała robic żona p.Prezydenta w Mopsie , nie ublizaj sobie i innym
        • Gość: bicz_wyborczy Re: Czy to prawda... IP: *.zab.cdp.pl / *.kat.cdp.pl 14.12.02, 23:01
          Adamiko, żona prezydenta miałaby tam pracować. To jasne tak jak w
          dowcipie, że cygara są z Hawany. Poza tym, rusz główką, czy założyłeś
          jakikolwiek wątek na forum? Zachęciłeś ludzi do tego, żeby popatrzyli na
          ręce władzy, żeby się rozejrzeli wokół siebie, popatrzyli na te mechanizmy?
          Raczej nie, bo by został jakiś ślad. Więc się weź za siebie, a nie podniecaj
          się niezdrowo. Bo ci na noc zaszkodzi.
          A ja poczekam, co o tym mają do powiedzenia rozmaici bezpośrednio
          zainteresowani.
        • Gość: bicz_wyborczy Re: Czy to prawda... IP: *.zab.cdp.pl / *.kat.cdp.pl 14.12.02, 23:02
          Adamiko, żona prezydenta miałaby tam pracować. To jasne tak jak w
          dowcipie, że cygara są z Hawany. Poza tym, rusz główką, czy założyłeś
          jakikolwiek wątek na forum? Zachęciłeś ludzi do tego, żeby popatrzyli na
          ręce władzy, żeby się rozejrzeli wokół siebie, popatrzyli na te mechanizmy?
          Raczej nie, bo by został jakiś ślad. Więc się weź za siebie, a nie podniecaj
          się niezdrowo. Bo ci na noc zaszkodzi.
          A ja poczekam, co o tym mają do powiedzenia rozmaici bezpośrednio
          zainteresowani.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka